Zorg en Zekerheid

Alle reviews

Zorg en Zekerheid

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zorgverzekering voor 2020

  Na veel slechte ervaringen met andere zorgverzekeraars heb ik maar eens geluisterd naar tips van vrienden van mij en daardoor kwam ik bij Zorg en Zekerheid terecht. Ik had er nog nooit van gemaakt, ze maken misschien geen reclame.

  Prettige website waarop je alles kunt vinden en ze hebben een goede wachtlijstbemiddeling enzo. Snel overgestapt, wat ook gemakkelijk ging. Tot nu toe dus te spreken over deze voor mijn nieuwe zorgverzekeraar.

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Independer Zorg
12 reviews

Aan het eind van het jaar is het iedere keer weer spannend de laatste jaren, wat wordt de nieuwe basispremie voor zorgverzekeringen  en welke ...

Zorg en Zekerheid

Een zorgverzekering is hier in Nederland nou eenmaal voor iedereen verplicht. Het is niet het leukste klusje om een zorgverzekering uit te kiezen, maar wél een belangrijke. Toch zie je met al die zorgverzekeraars soms door de bomen het bos niet meer. Één van die zorgverzekeraars is Zorg en Zekerheid. Wat zit er precies in hun basispakket? Welke aanvullende pakketten bieden ze aan? Zullen ze wel betalen als je een claim indient vanwege medische hulp? Zal het makkelijk zijn om via hun website een zorgverzekering af te sluiten? En zal je iets aan de klantenservice van Zorg en Zekerheid hebben als je met een vraag zit?

Alleen huidige en voormalige klanten van Zorg en Zekerheid kunnen je hier antwoord op geven. Kijk naar hun reviews om erachter te komen wat voor een zorgverzekering Zorg en Zekerheid nou eigenlijk is. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen geven je een indicatie van wat je van Zorg en Zekerheid kunt verwachten.

Over Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid is een verzekeringsmaatschappij die zorgverzekeringen aanbiedt. Ze willen graag voor iedereen een passende verzekering verzorgen met een scherpe premie, dus kun je daarom ook zelf je zorgverzekering samenstellen. Ze beloven daarnaast dat je zelf je arts mag kiezen. Dit is namelijk niet bij iedere zorgverzekering even vanzelfsprekend. Soms vergoeden zij alleen het goedkoopste ziekenhuis of medicijn voor jouw behandeltraject.

Mocht je vrijwillig je eigen risico willen verhogen, dan krijg je bij Zorg en Zekerheid hoge kortingen. Deze kortingen kun je krijgen doordat Zorg en Zekerheid afspraken heeft gemaakt met sommige werkgevers en (sport) verenigingen. Omdat zij collectief een zorgverzekering hebben afgesloten krijg jij collectiviteitskorting. Natuurlijk kun je je gezinsleden ook meeverzekeren. Je krijgt toegang tot Mijn Zorg en Zekerheid, een deel van de website waarop je op jouw account kunt inloggen en je gezinsleden kunt toevoegen.

 

Diensten van Zorg en Zekerheid
Via de website van Zorg en Zekerheid kun je vrijblijvend jouw premie berekenen. Je moet dan wat vragen beantwoorden over je geboortedatum, ingangsdatum en eventuele kortingen. Je kunt daar ook meteen een partner of kinderen toevoegen of aangeven dat je recht hebt op een bepaalde korting. Vervolgens zal Zorg en Zekerheid jou je premie laten zien. Je kunt dan meteen de zorgverzekering afsluiten of er eerst nog even over nadenken voor je het definitief maakt. Mocht je besluiten over te stappen, dan regelt Zorg en Zekerheid jouw overstap. Verder heeft Zorg en Zekerheid nog een klantenservice voor het indienen van claims of het beantwoorden van vragen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Zorg en Zekerheid
Ben jij al verzekerd bij Zorg en Zekerheid of in het verleden bij ze verzekerd geweest? Dan willen wij alles weten over jouw ervaring met deze zorgverzekeringsmaatschappij. Hoe makkelijk was het nou echt om een zorgpolis bij ze af te sluiten? Ben je het eens met de premie die je iedere maand betaalt? En op wat voor een manier heeft de klantenservice van Zorg en Zekerheid jouw geholpen toen je medische zorg nodig had? Laat een Zorg en Zekerheid review achter op NederlandReview en vertel aan Nederland wat je van deze zorgverzekeraar vindt.

}