Salland

Alle reviews

Salland

64% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zorgdirect zorgverzekering

  Slechte maatschappij zorgdirect Eno-Salland zijn allemaal een gigantische pot nat. Houd afstand wordt hier absoluut GEEN klant! Het zijn oplichters je wordt letterlijk besodemieterd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zorgverzekering

  Verreweg de meest onpersoonlijke, meest zakelijke, kille en ongeorganiseerde zorgverzekering waar ik ooit bij heb gezeten. Niet informatief, medewerkers zonder kennis en alles behalve pro actief om in uitzonderlijke gevallen mensen op weg te helpen of te ondersteunen. Begin er niet aan. Tv spotjes doen het overkomen alsof Salland een persoonlijke manier van werken heeft, maar de praktijk leert dat alles draait om geld en ze zijn extreem kil en zakelijk. Ik kan niet in detail treden over de specifieke casus en die van anderen, maar de ervaringen spreken echt boekdelen; begin er niet aan. Ook leidinggevenden krijgt u niet aan de lijn of een afdeling die bijzondere casussen in behandeling neemt. Erg slim om op deze wijze alle regie te kunnen houden en mensen zonder enige reden af te kunnen wijzen.

  Apart daarvan is er iemand die door Salland, door het niet juist oppakken van een verzoek, de kille en extreem zakelijke werkwijze, een aantal dagen ''te laat'' is met overstappen, omdat diegene nog in afwachting was van een antwoord op een verzoek (waar client al maanden mee bezig was geweest en een maand van tevoren had ingediend). Nu krijgt diegene de mogelijkheid niet meer om over te stappen en komt client in de finaciele problemen. Zelfs in dit soort zeer uitzonderlijke gevallen blijkt Salland zorgverzekeringen gewoon een zeer zakelijk, ongeorganiseerd en onmenselijk ''zorg'' orgaan te zijn dat niets persoonlijks heeft. Als ik sterren in de min kon geven had ik dat gedaan, maar dat gaat helaas niet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zorgverzekering bij Salland

  Mijn vrouw en ik zijn helaas in de positie dat wij veel zorgkosten moeten maken ieder jaar. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat wij een betrouwbare zorgverzekeraar te pakken hebben die gewoon bereikbaar is. Zo zijn wij vorig jaar, met hulp van onze dochter, overgestapt naar Salland. Hier hoef je niet alles per internet te regelen, maar kan het ook per post. Ik vind dat persoonlijk nou eenmaal gemakkelijker. Het afgelopen jaar zijn wij hier goed geholpen en is alles goed voor ons geregeld, ook al hadden we best veel zaken te declareren. Dat wilde ik even meedelen, want wij zijn erg tevreden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  onbekend maar niet onbemind

  Beetje een onbekende partij naar mijn mening. Maar via independer hier uiteindelijk bij gekomen en zo ver, ondanks mijn hoge leeftijd (en dus meer afhankelijk van goede zorg), een erg goede indruk gekregen van Salland.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Salland verzekering i.c.m. Zorgkiezer

  Vorig jaar heb ik via Zorgkiezer mijn zorgverzekering laten regelen.
  Omdat er voorzichtige signalen waren dat ik e.e.a. aan mijn gebit zou moeten laten doen, heb ik bewust gekozen voor een additionele tandarts TOP verzekering.
  Dit heeft Zorgkiezer ook zo doorgegeven. Is bevestigd naar mij.
  Nu heeft Salland Zorgverzekering mij, zonder mij hierover op de hoogte te brengen, een PLUS verzekering geleverd. De premie daarvoor is lager maar de dekking dus ook. Hierover is NIET gecommuniceerd. Salland stelt zich op het standpunt dat ik dat in de Polis, die mij toegezonden is, had kunnen lezen. Bovendien stelt zij dat ik als ”nieuwe” klant helemaal geen TOP polis kan krijgen. Echter ook dat is niet gecommuniceerd (noch via Salland noch via Zorgkiezer.nl)

  Ik stel mij echter op het standpunt dat als ik iets bestel, dat ik datgene ook geleverd krijg en als ik dat, om wat voor omstandigheden, niet geleverd kan worden, dat men mij daarvan op de hoogte stelt.

  Nu blijkt dat ik inderdaad een kroon nodig had. Kosten in totaal iets van € 1.350,--. Ik meende dat ik 75% van mijn tandartskosten vergoed zou krijgen. Helaas Salland stopt na € 500,-- te hebben vergoed, conform de Plus regeling.

  Ik ben het hier niet mee eens. Ik vind het in ieder geval de plicht van beide partijen om hierop op uw vergelijkingssite meer informatie over te verschaffen, want hetgeen ik gevraagd heb, kan dus niet eens geleverd worden, dus waarom de optie bieden ?
  H. Oeges

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Menselijk contact en verstand van zaken

  Heel tevreden over deze zorgverzekeraar. Gemakkelijk telefonisch contact en dan iemand aan de lijn die je respectvol verder helpt. Meedenkt en geduldig uitlegt. Geen goedkoop callcenter maar mensen die weten waar ze over praten.
  Al jaren tevreden klant.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Netjes

  Netjes in de afhandeling van onze gemaakte kosten en goed bereikbaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima

  Prima verzekeraar, niks te klagen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Salland Verzekeringen is top

  Zit al een tijdje bij Salland Verzekeringen en ben uitermate tevreden. Wordt altijd goed geholpen door de betrouwbare medewerkers.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed geholpen

  Declaraties is niet makkelijk voor mij en mijn 85 jaar (alhoewel ik nog veel op internet te vinden ben!) maar ook met de declaraties waar ik er niet uit kwam werd ik goed en eerlijk geholpen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Discriminatie!

  Wat is dit voor belachelijks, een zorgverzekeraar alleen voor OOST-Nederland?! Ik woon in Middelburg, ik begrijp dat ik dan niet welkom ben bij Salland?

  Hi,

  I intend to contribute a guest post to your website that will help you get good traffic as well as interest your readers.

  Shall I send you the topics then?

  Best,
  Peter Gill

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Zorg en Zekerheid
1 reviews

Een zorgverzekering is hier in Nederland nou eenmaal voor iedereen verplicht. Het is niet het leukste klusje om een zorgverzekering uit te kiezen, ...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Salland

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Salland verzekeringen? Eigenlijk is het Salland Zorgverzekeringen. Ze bieden namelijk hoofdzakelijk zorgverzekeringen aan. De naam verraadt al dat het werkgebied in Salland is. Het is goed om te zien welke andere mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om te zien hoe ook u een goede zorgverzekering kunt krijgen en afsluiten. Natuurlijk is het belangrijk om te zorgen voor een zorgverzekering waar u zich goed bij voelt en welke een goede naam heeft. Voor dit laatste kunt u onder andere de reviews en beoordelingen lezen op de site NederlandReview. Hier kunt u ontdekken wat anderen van dit bedrijf vinden en hoe goed hun service is. Kijk ook naar de mogelijkheden van het geven van een review over hun. Tenminste als u een ervaring en oordeel heeft over Salland Zorgverzekeringen.    

Over Salland Zorgverzekeringen
Salland Zorgverzekeringen gaat voor de beste zorg in de regio Salland. Doordat Salland Zorgverzekeringen regionaal zeer sterk is zijn ze ook nauw verbonden met de verzekerden. Hoe meer mensen er verzekerd zijn bij hun, hoe meer service ze kunnen leveren. Dienstverlening is natuurlijk cruciaal bij het leveren van de service op maat. Uitgebreidevergoedingen en een ruime zorgkeuze in de regio staan daarom voorop. 

Salland Zorgverzekeringen is een onderdeel van Eno. Het is een moderne dienstverlener gericht op de gezondheid van de klanten. Het is de nieuw naam voor de coöperatie Salland. Deze coöperatie is in 1860 opgericht. Al meer dan 155 jaar zorgen ze dus voor volop aandacht voor mensen en hun persoonlijke situatie. Daarnaast zijn er ook nog de merken Hollandzorg, Salland Zorgdirect en Energiek welke onder de diensten van Eno vallen. 

De visie op zorg van Salland Zorgverzekeringen. Het is belangrijk om zorg toegankelijk te maken en betaalbaar te houden. Er is geen winstoogmerk, waardoor een groot deel van de premie goed geïnvesteerd kan worden in het verbeteren van de zorg.  

Naast een goede zorg in de regio zorgt Salland Zorgverzekeringen ook voor clinics en informatie avonden voor verzekerden. Daarnaast kunt u ook meedoen met een korting (als lid van Salland Zorgverzekeringen) aan de Sallandse wandelvierdaagse. 

In de komende jaren wordt er nog meer georganiseerd om de diensten te verbeteren. Zo zal de samenwerking met het Deventer Ziekenhuis nauwer worden. Ook komen er meer informatie avonden en dagen rondom zorg en gezondheid. 

Een overzicht van diensten van Salland Zorgverzekeringen
Bij Salland kan je een basisverzekering afsluiten tegen een scherpe zorgpremie per maand. En je kunt al tegen een meerprijs vanaf 5,85,- euro een aanvullende verzekering afsluiten. Bij Salland kun je kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:
- Start
- Compact
- Extra
- Plus
- Top

Ook kun je ervoor kiezen om een tandsartsverzekering af te sluiten bij Salland, wel tegen een meerprijs vanaf 11,- euro per maand kan. 

 

Maar als je op zoek bent naar een reisverzekering, dan ben je bij Salland aan het goede adres! Ga je op wereldreis of een paar weken erop uit? Bij Salland kun je een doorlopende of kortlopende reisverzekering afsluiten, de keuze ligt aan jou! En voor het geval dat er iets mocht gebeuren op vakantie, dan zit je goed met een annuleringsverzekering.  

Een annuleringsverzekering van Salland kan zowel kortlopend als doorlopend afgesloten worden. Een kortlopende annuleringsverzekering van Salland dekt slecht 5.5% van de totale reissom!

Klachten, tips en complimenten over en voor Salland
Als u een klacht heeft over Salland Zorgverzekeringen dan is het niet moeilijk om dit kenbaar te maken. U kunt uw klacht per email, per post of telefonisch indienen. Natuurlijk krijgt u een goede terugkoppeling van uw klacht en zal er gekeken worden of een nadere uitleg voldoende is om het op te lossen of dat andere maatregelen nodig zijn. 

U kunt natuurlijk ook altijd uw tips en complimenten inzenden op dezelfde manier. 

Uw mening over Salland
Wat is uw mening over Salland Zorgverzekeringen? Vindt u ze goed of slecht? Laat uw mening en oordeel achter op NederlandReview. Hiermee helpt u anderen om ook een goede keuze te maken om wel of geen verzekering af te sluiten bij Salland Verzekeringen. 

Is Salland betrouwbaar? Lees hoe anderen de zorgverzekering van Salland ervaren. Klanten vertellen en beoordelen op NederlandReview!

}