Route Mobiel

Alle reviews

Route Mobiel

78% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lege accu, 2 1/2 uur moeten wachten op hulp!

  Lege accu in de avond van 30 januari 2020 bij Woerden.

  Om 19.35 uur hierover gebeld met Route Mobiel. Om 20.10 uur werden we teruggebeld dat er iemand binnen een uur zou komen.

  Pas om 22 uur kwam er iemand ons helpen! Bijna 2 1/2 uur in de kou gewacht! Op de site wordt geadverteerd met gemiddelde wachttijd van 27minuten!

  Deze lange wachttijd gemeld bij de Klantenservice van Route Mobiel met de vraag wat zij hiervan vonden. Na twee weken nog geen enkele reactie!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  blij met pechhulp goed geholpen!

  Heel goed geholpen toen ik met pech langs de weg was komen te staan. Binnen het half uur hadden we hulp en gelukkig konden we daarna snel doorrijden. Zeer blij dat ik vooraf al lid was! :O

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te veel informatie!

  Waarom wil Route Mobiel het meteen weten als er wijzigingen zijn in mijn gezinssituatie? Ik vind dat raar en eng. En privé (en pijnlijk).

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles prima

  Al jaren klant bij Route Mobiel. Nooit een ongeluk gehad, dus weinig te melden, maar ik heb een goede prijs en voel me goed verzekerd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blij met mijn autoverzekering

  Ik heb een aantal jaren geleden mijn autoverzekering bij route mobiel afgesloten. Ben er tot op de dag van vandaag blij mee want ik heb een aanrijding gehad (niet mijn schuld) maar auto dus total loss. Dusdanig goed kunnen en prettig met route mobiel kunnen onderhandelen over de dagwaarde en ook echt weer dezelfde auto kunnen terugkopen voor dat bedrag. Dus ik was goed geholpen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 uur wachten!!

  Eh...waarom moest ik 3 uur wachten voordat ze me kwamen helpen in de middle of no-where??? Echt slechte service. Daar is de prijs ook naar maar ik zit er serieus over na te denken om terug te gaan naar de ANWB.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen dubbele kosten

  Ik zag ineens dat je ook je reisverzekering en autoverzekering kan afsluiten bij route mobiel en dat die goedkoper is als je lid van ze bent. ik was dus al lid dus dit er nu dus maar bij gedaan. Wat ik later dus begreep: omdat sommige verzekeringen dus al onder je pechhulp vallen heb je kans dat je dubbel betaalt omdat je die zaken dus ook verzekerd hebt onder een autoverzekering bij een andere partij. Zo zijn je autoverzekering en pechhulp dus duurder dan nodig. Doordat ik ze nu beide bij route mobiel heb, betaal ik niet dubbel voor bepaalde dingen. Wel een beetje jammer dat ze dit niet goed vermelden als je pechhulp gaat bestellen op de website. Als ze me dit direct hadden gezegd had ik het tegelijkertijd afgesloten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoper

  Ook ik zag dat route mobiel goedkoper is dan de ANWB. Daarom weggegaan bij de AWNB. Wel jammer dat routemobiel de auto op kenteken zet, want je kan dus maar per auto de pechhulp hebben. Maarja ik heb maar 1 auto dus dit is dan goedkoper. Slechte ervaring met de anwb gehad. Mijn auto is (nog) niet stuk geweest in deze tijd dus nog geen ervaring met de service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dit ging wel heel makkelijk!

  Super pechhulp! Ze zijn zelfs iets goedkoper dan de ANWB. Auto was stuk, gebeld maar konden het niet direct fixen. Dus auto weggesleept en vervangende auto gekregen voor 2 dagen. Daarna stond de auto weer voor de deur. Ik kan niet beter vertellen hoe makkelijk dit verlopen is! Dikke 10!

Anderen bekeken ook

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Verzekeruzelf
14 reviews

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Verzekeruzelf.nl? Dan is dit stuk interessant om te lezen. Verzekeringen maken voor ve...

Route Mobiel

Wilt u ook weten wat andere mensen vinden van RouteMobiel? Route Mobiel is een in 2004 opgerichte organisatie met als doel om pechhulp een nieuwe dimensie te geven. Route Mobiel is sinds 2004 verder gegroeid en levert nu ook andere diensten. NederlandReview.

Over Route Mobiel
Route Mobiel is in 2004 opgericht met als doel om de pechhulp een nieuwe impuls te geven. Het doel van Route Mobiel was om een zo strak mogelijk georganiseerde organisatie op te zetten die in staat zou zijn om de branche te vernieuwen. Inmiddels is Route Mobiel sterk gegroeid en heeft de organisatie meer dan 180 uitvalspunten in Nederland en is door heel Europa actief. Daarnaast zijn ook de producten van Route Mobiel gegroeid. Zo levert het bedrijf een goedkope autoverzekering, maar ook een goedkope reisverzekering.

Het doel van Route mobiel is en blijft echter om goedkope pechhulp te bieden aan iedereen die lid is. Route Mobiel heeft dit naar eigen zeggen gedaan door alles wat niet met pechhulp te maken heeft weg te doen. Hierdoor kunt u voor de laagste kosten ook echt pechhulp krijgen en betaalt u niet voor zaken die u niet nodig heeft. Goedkope pechhulp verlenen blijft dus nog steeds belangrijk voor Route Mobiel.


Diensten Route Mobiel
Het verlenen van goedkope pechhulp is een belangrijke activiteit van Route Mobiel. Niemand die pech heeft met zijn auto wil lang langs de weg blijven staan, maar wil snel weer onderweg zijn. Als je pech hebt, levert Route Mobiel goedkope pechhulp aan iedereen die lid is.

Route Mobiel is echter ook meer gaan doen. Zo levert het bijvoorbeeld een goedkope autoverzekering. Het is makkelijk om een autoverzekering af te sluiten als je lid bent bij Route Mobiel. Als je namelijk lid bent, ben je automatisch al verzekerd voor een aantal zaken die ook onder de dekking van een autoverzekering vallen. Door de goedkope autoverzekering van Route Mobiel te kiezen weet je zeker dat je niet dubbel verzekerd bent.

Op soortgelijke wijze biedt Route Mobiel ook een goedkope reisverzekering aan. Een reisverzekering wordt afgesloten als je op reis gaat en verzekert je tegen vervelende ongevallen die je onderweg kunnen overkomen. Als je echter al lid bent van Route Mobiel ben je automatisch al tegen een deel van dit soort ongevallen verzekerd. Door een goedkope reisverzekering bij Route Mobiel af te sluiten weet je zeker dat je niet dubbel betaalt.

Klachten Route Mobiel
Als je een klacht hebt over Route Mobiel, dan kun je Route Mobiel op verschillende manieren benaderen. Route Mobiel is telefonisch van 08:00 tot 20:00 te bereiken. Daarnaast heeft Route Mobiel een speciaal telefoonnummer voor noodgevallen. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag te bereiken. Ook heeft Route Mobiel een zogenaamde ‘Bel mij terug’ functie. Daarnaast kunnen klachten via de website of per post worden doorgegeven. Ook is het mogelijk om langs te gaan bij een van de contactcenters van Route Mobiel.

Bent u zelf al lid van Route Mobiel? Wat zijn uw ervaringen met Route Mobiel? Als u uw ervaringen hieronder deelt kunnen toekomstige gebruikers zich een beter beeld van Route Mobiel vormen!

Meer dan alleen pech-hulp. Ook reisverzekeringen en autoverzekeringen. Kunnen ze dat? Wordt u goed of slecht geholpen? Vertel hier uw verhaal of lees ervaringen

}