PNO zorg

6.3

Bestellen

6.7

Service

8

Prijs

7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PNO zorg

Heeft u een verzekering nodig? Dan kunt u een verzekering afsluiten bij PNOzorg. Wat denkt u over PNOzorg  en natuurlijk, wat denken andere mensen over PNOzorg. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De personen die een verzekering hebben afgesloten hebben reviews geplaatst over de website PNOzorg.nl waar u  verzekeringen kunt afsluiten. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, je de beste prijzen krijgt voor een verzekering en of de verzekeraars wel goede verzekeringen zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij een verzekering willen afsluiten via de website PNOzorg.nl. We horen graag uw mening over PNOzorg.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over PNOzorg.nl

Wat is PNOzorg.nl? PNOzorg.nl is een website/bedrijf waar je een verzekering kunt afsluiten. Het bedrijf is gevestigd te Houten aan de De Molen 66. De website biedt dus verzekeringen aan voor een lage prijs waar u dus voor kunt verzekeren. Tot je 18e verjaardag bent u gratis verzekerd bij jouw ouders via de basisverzekeringen. Als je 18 jaar of ouder bent, bent u verplicht een verzekering af te sluiten waar je dus een eigen zorgverzekering nodig hebt. PNOzorg is dus 60 jaar een specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Je hebt een vrije keuze uit de verzekeringen die je wilt afsluiten en dat is optimaal. Hiermee kan je dus zelf kiezen voor welke ziekenhuis of arts je gaat. 

Diensten PNOzorg.nl

Zoals ik het net over had biedt PNOzorg diensten aan van verzekeringen. Er zijn aantal categorieën zoals Basisverzekering, aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen, zorgverzekering voor kinderen, zorgverzekering internationaal en voordelen die je gemakkelijk kunt aanvragen via de website www.pnozorg.nl. 
Bij PNOzorg heb je een 100% vrije zorgkeuze waar je dus je eigen arts of ziekenhuis kiest. Ook geldt het voor deze vrije keuze op alle polissen. Ze bieden een standaardtarief voor basisverzekeringen aan van € 101,15 per maand. Kies je voor een vrijwillig risico van € 500 per jaar dan daalt je maandpremie naar € 76,15. Je kan dus ook een aanvullend verzekering afsluiten vanaf € 6,75 per maand. Tevens zijn er verzekeringen als tandartsverzekeringen waar de basiskosten € 13,25 per maand zijn. Als je liever minder risico neemt kan je gaan voor € 23,75 per maand en als je voor maximale zekerheid gaat ; € 48,80 per maand.
Heeft u ooit een verzekering afgesloten bij PNOzorg.nl? Was het goedkoop en was het een perfecte verzekering? Graag horen wij er meer van.

Klachten

Heeft u klachten over uw verzekering of verzekeraar of een vraag? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met PNOzorg om uw vraag te stellen of een klacht in te dienen. De uren waar zij uw vragen kunnen beantwoorden via telefonisch contact is van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.  Ooit een klacht ingediend bij PNOzorg.nl? Hoe snel werd u geholpen en was het goed verholpen? We horen het graag.


 


Goede zorg? En goed idee om je te verzekeren bij PNO zorg? Lees wat anderen er van vonden die u reeds voor gingen. Lees ze bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Opgelicht door pnozorg

Opgelicht door pnozorg ze zouden mijn behandeling vergoeden, staat op papier. Nu komen ze met het verhaal dat ik het al ontvangen heb. En ze reageren niet meer. Ik heb zelf 4000 euro voor geschoten.

C

Charlene

18-11-2021

0

Oplichters!

In eerste instantie leek dit de perfecte verzekering. Ik wilde graag orthodontie aan mijn pakket toevoegen en op de website staat bij een bepaald pakket dat er 80% tot 800 euro word vergoed. Daarna heb ik gebeld of dit echt zo was, en of er geen verdere voorwaarden aanzaten en dit was niet het geval! Een paar maanden geleden mijn eerste declaratie voor orthodontie ingediend en toen begon de oplichterlij. Opeens moest er een formulier in worden gediend en kon er alleen orthodontie worden vergoed met toestemming van PNO. Ook bij dit formulier kwam een hele waslijst aan eisen waar aan moest worden voldaan, anders sowieso geen vergoeding. Gek, afgelopen vrijdag weer de klantenservice gebeld, en ook deze keer wisten ze niks van de eis die vermeld word. Ik weet niet waar jullie voorwaarden vermeld staan, maar blijkbaar is dit zelfs niet te vinden door jullie eigen personeel, aangezien ik al 2x verkeerd geinformeerd ben. Als klap op de vuurpijl kreeg ik pas te horen dat de orthodontie niet werd vergoed toen ik de rekening opnieuw kreeg met dit keer incassokosten erbij! De verzekering die ik heb is ook echt niet de goedkoopste dus waarom bieden jullie een dure tandarts verzekering aan als er toch nooit vergoed gaat worden? Als jullie twijfelen deze verzekering niet kiezen! Vergoeden niks en sturen alleen maar rekeningen!

S

S.

12-12-2018

0

Wij stappen over

Wij stappen over naar PNO Zorg omdat met onze voorkeuren de kosten hier lager zijn en de dekking beter. Keuze snel gemaakt.

B

Betinne

14-12-2016

0

goede zorgverzekeraar netjes

Wij kozen voor een goede aanbieding voor een zorgverzekering van PNO. Het is een net bedrijf, de communicatie verloopt soepeltjes en dat kan ik niet zeggen van onze vorige verzekeraar! Wij stappen dit jaar niet over naar een ander bedrijf, het gaat hier allemaal prima en daar zijn we blij mee. Volgens ontlopen ze qua kosten en dekking de andere verzekeraars niet enorm, maar voor ons is de service erg belangrijk.

V

Van Putten

05-12-2016

0

goedkope zorgverzekering voor ong 75 euro

ik ben nu verzekerd voor ong 75 euro stukken goedkoper dan ik was bij Achmea Dekking lijkt ongeveer wel gelijk

M

Melissa Hansen

31-08-2016

0

Ziet er goed uit

Je moet hier niet zijn voor de allergoedkoopste verzekering ofzo Maar mijn moeder zit hier en die is erg zorgbehoeftig en die vond dit echt een goede aanbieer Zag ook dat ze bij de beste drie horen nu. Daar betaal je dan wel iets voor maar dan zit je dus wel beter IK ben overgestapt en alles ziet er inderdaad goed verzorgd uit

R

Roelofs

17-05-2016

0