Monuta

8.4
8.6

Bestellen

9.1

Service

7.1

Prijs

8.6

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

Monuta

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en begrafenisverzekeringen. In dit artikel vertellen we je graag meer over dit bedrijf. Ook delen we graag met je wat anderen over hun te vertellen hebben. Niet alleen de goede dingen, maar ook de minder positieve zaken. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Heb jij een ervaring met dit bedrijf? Het is dan goed om ook jouw mening op onze site achter te laten. Je review kan anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Alvast bedankt!

Over Monuta 

Monuta verzekeringen is een bedrijf welke mensen helpt bij de uitvaart. Het is niet alleen zo dat de uitvaart verzekeren en betaalbaar maken, maar ook dat ze de uitvaart verzorgen. Het is zo voor iedereen mogelijk om een goede uitvaart te krijgen. Het is mogelijk om zonder enige kosten je uitvaartwensen bij Monuta vast te leggen. Het is een bedrijf waar je al vele jaren terecht kunt voor een goede uitvaart en uitvaartverzekering. 


Diensten van Monuta 

Monuta verzekeringen is een bedrijf welke uitvaartverzekeringen verzorgt. Het is met deze verzekering mogelijk om de nabestaanden niet met onverwacht hoge kosten achter te laten om het mogelijk te makken om een mooie uitvaar te verzorgen. Monuta kan hiermee veel zorgen uit handen nemen van de nabestaanden. Het is immers toch al een moeilijke periode voor ze. 

De voordelen van de uitvaartverzekering is dat kinderen gratis zijn meeverzekerd, ze 130 vestigingen hebben en je binnen 30 dagen de uitvaartverzekering zonder kosten te annuleren. Ze zijn ook 24 uur per dag beschikbaar.

Klachten, tips en complimenten over Monuta 

Een klacht of een compliment? Monuta hoort graag van u. Het is belangrijk om op een passende manier afscheid te nemen van je dierbaren. Er moet voldoende persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen zijn voor de wensen om dit goed over te brengen. 
Het is belangrijk voor Monuta verzekeringen om hun dienstverlening te verbeteren. Klachten en complimenten zijn daarom welkom. Iedere vorm van ontevredenheid valt onder een klacht volgens hun. 
Via de website, is het mogelijk om de klacht of het compliment kenbaar te maken. Het kan ook per post:  
Monuta
Afdeling Klanttevredenheid
Antwoordnummer 1143
7300 VB Apeldoorn
(postzegel is niet nodig)
Per telefoon kan het ook! 

Wanneer u niet tevreden bent over de afwikkeling van de klacht dan kunt u een bericht sturen naar: 
Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen
Postbus 92
5600 AB Eindhoven
Bij een klacht over de verzekering kunt u dit zenden naar:
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Heb jij ervaring met Monuta verzekeringen 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 

Lees ervaringen van klanten van Monuta over hun uitvaartverzekering: is het verstandig uw uitvaart door Monuta te laten regelen; hoe is hun dienstverlening?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook

close

Monuta

Vergelijk reviews en bekijk Monuta