Monuta

8.6

Bestellen

9.1

Service

7.1

Prijs

8.6

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

Monuta

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en begrafenisverzekeringen. In dit artikel vertellen we je graag meer over dit bedrijf. Ook delen we graag met je wat anderen over hun te vertellen hebben. Niet alleen de goede dingen, maar ook de minder positieve zaken. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Heb jij een ervaring met dit bedrijf? Het is dan goed om ook jouw mening op onze site achter te laten. Je review kan anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Alvast bedankt!

Over Monuta 

Monuta verzekeringen is een bedrijf welke mensen helpt bij de uitvaart. Het is niet alleen zo dat de uitvaart verzekeren en betaalbaar maken, maar ook dat ze de uitvaart verzorgen. Het is zo voor iedereen mogelijk om een goede uitvaart te krijgen. Het is mogelijk om zonder enige kosten je uitvaartwensen bij Monuta vast te leggen. Het is een bedrijf waar je al vele jaren terecht kunt voor een goede uitvaart en uitvaartverzekering. 
Diensten van Monuta 

Monuta verzekeringen is een bedrijf welke uitvaartverzekeringen verzorgt. Het is met deze verzekering mogelijk om de nabestaanden niet met onverwacht hoge kosten achter te laten om het mogelijk te makken om een mooie uitvaar te verzorgen. Monuta kan hiermee veel zorgen uit handen nemen van de nabestaanden. Het is immers toch al een moeilijke periode voor ze. 


De voordelen van de uitvaartverzekering is dat kinderen gratis zijn meeverzekerd, ze 130 vestigingen hebben en je binnen 30 dagen de uitvaartverzekering zonder kosten te annuleren. Ze zijn ook 24 uur per dag beschikbaar.

Klachten, tips en complimenten over Monuta 

Een klacht of een compliment? Monuta hoort graag van u. Het is belangrijk om op een passende manier afscheid te nemen van je dierbaren. Er moet voldoende persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen zijn voor de wensen om dit goed over te brengen. 
Het is belangrijk voor Monuta verzekeringen om hun dienstverlening te verbeteren. Klachten en complimenten zijn daarom welkom. Iedere vorm van ontevredenheid valt onder een klacht volgens hun. 
Via de website, is het mogelijk om de klacht of het compliment kenbaar te maken. Het kan ook per post:  
Monuta
Afdeling Klanttevredenheid
Antwoordnummer 1143
7300 VB Apeldoorn
(postzegel is niet nodig)
Per telefoon kan het ook! 


Wanneer u niet tevreden bent over de afwikkeling van de klacht dan kunt u een bericht sturen naar: 
Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen
Postbus 92
5600 AB Eindhoven
Bij een klacht over de verzekering kunt u dit zenden naar:
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag


Heb jij ervaring met Monuta verzekeringen 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 


Lees ervaringen van klanten van Monuta over hun uitvaartverzekering: is het verstandig uw uitvaart door Monuta te laten regelen; hoe is hun dienstverlening?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

verzekering

Ik ben erg tevreden over deze verzekering

P

Peter

23-06-2022

0

I was able to recover my lost funds

Yes it is possible to retrieve your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it is not possible. But sometime in February I fell for a binary options scam which promised a higher return and I lost close to $75,000. I read an article on (reddit) as regards to a recovery expert and genius so I reached out to Mr. Adam Wilson, and to my surprise I got all bitcoins recovered within 42hours frame. I don’t know if I’m allowed to share the links on here but you can contact him if you are finding it very difficult to withdraw your funds at, adamwilson. trading @ consultant. com <> Whatsapp +1870 - 345 - 7937.... All Thanks To Him

J

JUILET AMANDA

12-05-2021

0

Top service!

Onlangs een uitvaartverzekering afgesloten bij Monuta. Alles verliep erg eenvoudig en zeer goede communicatie.

F

Frans

22-11-2018

0

Goede kwaliteit en service!

Ben zelf heel erg tevreden met Monuta en haar diensten. Ze zijn niet de aller goedkoopste, maar goede service heeft nu eenmaal een prijskaartje. En uiteindelijk vind ik het belangrijk dat alles goed wordt geregeld en ik terecht kan met mijn vragen. Aanrader dus!

M

Marjan van Veerhuisberg

10-11-2017

0

Uitvaartverzekering afgesloten voor nabestaanden

Een kennis van mij is onlangs overleden en hij had geen uitvaartverzekering afgesloten. Ik hoorde wat zijn familie allemaal moest betalen en daar schrok ik toch wel behoorlijk van. Ik had zelf ook geen uitvaartverzekering, maar ben, nadat ik dat verhaal hoorde, direct op zoek gegaan naar een goede verzekeraar. Uiteindelijk een verzekering afgesloten bij Monuta. Sommigen vinden het misschien zonde geld, maar denk er wel aan dat je nabestaanden alles moeten ophoesten wanneer jij niet verzekerd was voor een uitvaart. Het afsluiten bij Monuta was heel erg makkelijk en de medewerkers helpen heel erg goed waar nodig.

H

Harm P.

07-02-2017

0

Blij met de uitvaartverzekering

We waren erg blij dat we een uitvaartverzekering hadden afgesloten. Het scheelde veel gedoe en geld toen het uiteindelijk toch nodig was.

B

BoukeL.

19-08-2016

0

Uitvaartverzekering bij Monuta

Ik had nog geen uitvaartverzekering, maar er toch maar eentje afgesloten bij Monuta. Een kennis is vrij plotseling overleden en had ook geen verzekering. Daardoor liepen de kosten de spuitgaten uit. Monuta is zeker aan te raden.

P

P. H.

01-04-2016

0