NederlandReview

  Ervaringen MobiProtect

  MobiProtect: Ervaringen

  Het zal je gezin maar zijn: allemaal met een eigen mobiel apparaat, waar ze dan de hele dag gezellig op zitten te doen. Maar ja, zo’n huis vol apparaten moet natuurlijk wel verzekerd worden. Want bij brand of inbraak staat er heel wat waarde op het spel. Omdat steeds meer huizen steeds voller met draagbare elektronica raken, kan het voor steeds meer mensen een uitkomst zijn deze apparaten in één pakket te verzekeren. En laat dat nu precies zijn waar MobiProtect zich in heeft gespecialiseerd. Maar hoe gaat dit bedrijf te werk, wat wordt er allemaal gedekt en waartegen precies?

  Wel een hele leuke reclame van mobi-protect! (uit België)

  Over MobiProtect

  MobiProtect verzekert alle draagbare elektronica in huis tegen beschadiging, diefstal en fraude. Voor een vast bedrag per maand, voor alle apparaten van het hele gezin. De dekking is wereldwijd, binnenshuis en buitenshuis. MobiProtect richt zich vooral op gadgetliefhebbers en gezinnen met kinderen, die hebben natuurlijk ook de grootste hoeveelheid apparaten in huis: smartphones, tablets, spelcomputers, fotocamera’s, mp3-spelers, e-readers, et cetera… Voor € 14,95 is alles wat je aan draagbare apparatuur hebt rondslingeren, gedekt. Nieuwe aankopen vallen automatisch onder de garantie en de waarde van de apparaten is van geen invloed op het maandbedrag. MobiProtect is een product van BNP Paribas Cardif, een verzekeringsbedrijf dat werd opgericht in 1973 en sterk vertegenwoordigd is in Europa, Azië en Zuid-Amerika.


  Diensten van MobiProtect

  Onder de verzekering valt beschadiging (als de oorzaak van buiten het apparaat komt, zich plotseling voordoet, onverwacht is en onvoorzien), diefstal bij bijvoorbeeld een overval of een inbraak, of door een zakkenroller (maar alleen als er binnen twee werkdagen aangifte is gedaan) en frauduleus gebruik zoals belkosten tot € 250,- als dat gebeurt nadat je telefoon gestolen is (vergeet dan niet je telefoonnummer te blokkeren binnen 24 uur, anders vervalt de eventuele schadevergoeding sowieso). Er is geen eigen risico, wel is er een ondergrens van € 25,-. Een schadeclaim kun je online indienen via het schadeformulier. Daarnaast zijn ze op werkdagen telefonisch bereikbaar. MobiProtect is in bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en van de Thuiswinkel Waarborg.

  Klachten over MobiProtect

  Niet tevreden? Dan is er op de website van MobiProtect een speciaal contactformulier om klachten door te geven, opdat ze het probleem kunnen oplossen. Ook kun je ze bellen met klachten. Binnen drie werkdagen ontvang je een ontvangstbevestiging en binnen twintig werkdagen komt er een inhoudelijke reactie. Is de klacht niet naar tevredenheid afgehandeld? Dan kun je terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Let wel: dit moet binnen drie maanden na de terugkoppeling van MobiProtect. Het is mogelijk om de klachtenrapportage in te zien via de website van BNP Paribas Cardif.

  Wat zijn jouw ervaringen met MobiProtect? Voel je je veiliger nu je apparaten zijn verzekerd? Laat hier je ervaringen achter!

  Ervaringen van consumenten over het verzekeren van mobiels bij Mobiprotect. Bent u tevreden en had u een goede dekking bij schade of diefstal? Lees hier ervaringen & beoordelingen op NederlandReview

  MobiProtect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MobiProtect

  Uw beoordeling

  NOOIT DOEN DIT

  NOOIT DOEN DIT

  Er zitten altijd rare haken en ogen aan en dan krijg je alsnog GEEN GELD terug

  Had zelf ook een verzekering lopen en toen werd hij gestolen en toen zat dat zogenaamd niet in de dekking!
  LEKKER DAN

  En volgens mij zijn al die bedrijven hetzelfde, dus mobiprotect vast ook.

  ik zeg niet en wees gewoon voorzichtig met je spullen!!

  Door: F. de Vries10-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Superhandig

  Is maar een klein bedrag om te verzekeren (maatja, wat is dat op een telefoon van 800 euro). Bij mij was er sprake van diefstal. Was geen probleem en enkele dagen later had ik een nieuwe toestel. Sowieso doen dit! Scheelt je een hoop geld.

  Door: Stan Klaveren13-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Topservice!

  Mobiel gevallen. Vette kras. Kon niet meer gemaakt worden en direct nieuw toestel gekregen. Topservice!

  Door: Marit Verdonk29-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is MobiProtect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over MobiProtect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MobiProtect actief?

  MobiProtect is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MobiProtect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.