MobiProtect

6.7
6.7

Bestellen

7.3

Service

5.3

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

MobiProtect

MobiProtect: Ervaringen

Het zal je gezin maar zijn: allemaal met een eigen mobiel apparaat, waar ze dan de hele dag gezellig op zitten te doen. Maar ja, zo’n huis vol apparaten moet natuurlijk wel verzekerd worden. Want bij brand of inbraak staat er heel wat waarde op het spel. Omdat steeds meer huizen steeds voller met draagbare elektronica raken, kan het voor steeds meer mensen een uitkomst zijn deze apparaten in één pakket te verzekeren. En laat dat nu precies zijn waar MobiProtect zich in heeft gespecialiseerd. Maar hoe gaat dit bedrijf te werk, wat wordt er allemaal gedekt en waartegen precies?


Over MobiProtect

MobiProtect verzekert alle draagbare elektronica in huis tegen beschadiging, diefstal en fraude. Voor een vast bedrag per maand, voor alle apparaten van het hele gezin. De dekking is wereldwijd, binnenshuis en buitenshuis. MobiProtect richt zich vooral op gadgetliefhebbers en gezinnen met kinderen, die hebben natuurlijk ook de grootste hoeveelheid apparaten in huis: smartphones, tablets, spelcomputers, fotocamera’s, mp3-spelers, e-readers, et cetera… Voor € 14,95 is alles wat je aan draagbare apparatuur hebt rondslingeren, gedekt. Nieuwe aankopen vallen automatisch onder de garantie en de waarde van de apparaten is van geen invloed op het maandbedrag. MobiProtect is een product van BNP Paribas Cardif, een verzekeringsbedrijf dat werd opgericht in 1973 en sterk vertegenwoordigd is in Europa, Azië en Zuid-Amerika.
Diensten van MobiProtect

Onder de verzekering valt beschadiging (als de oorzaak van buiten het apparaat komt, zich plotseling voordoet, onverwacht is en onvoorzien), diefstal bij bijvoorbeeld een overval of een inbraak, of door een zakkenroller (maar alleen als er binnen twee werkdagen aangifte is gedaan) en frauduleus gebruik zoals belkosten tot € 250,- als dat gebeurt nadat je telefoon gestolen is (vergeet dan niet je telefoonnummer te blokkeren binnen 24 uur, anders vervalt de eventuele schadevergoeding sowieso). Er is geen eigen risico, wel is er een ondergrens van € 25,-. Een schadeclaim kun je online indienen via het schadeformulier. Daarnaast zijn ze op werkdagen telefonisch bereikbaar. MobiProtect is in bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en van de Thuiswinkel Waarborg.


Klachten over MobiProtect

Niet tevreden? Dan is er op de website van MobiProtect een speciaal contactformulier om klachten door te geven, opdat ze het probleem kunnen oplossen. Ook kun je ze bellen met klachten. Binnen drie werkdagen ontvang je een ontvangstbevestiging en binnen twintig werkdagen komt er een inhoudelijke reactie. Is de klacht niet naar tevredenheid afgehandeld? Dan kun je terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Let wel: dit moet binnen drie maanden na de terugkoppeling van MobiProtect. Het is mogelijk om de klachtenrapportage in te zien via de website van BNP Paribas Cardif.


Wat zijn jouw ervaringen met MobiProtect? Voel je je veiliger nu je apparaten zijn verzekerd? Laat hier je ervaringen achter!Ervaringen van consumenten over het verzekeren van mobiels bij Mobiprotect. Bent u tevreden en had u een goede dekking bij schade of diefstal? Lees hier ervaringen & beoordelingen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook