NederlandReview

  Ervaringen Meeùs | AON IAK

  Benieuwd naar wat andere mensen vinden van de diensten Meeùs? Lees hier de ervaringen van andere gebruikers. Als u van plan bent om een verzekering af te sluiten, dan is het goed om eerst te kijken hoe de ervaringen van andere klanten met die verzekeraar zijn. Aan een verzekeraar die niet uitkeert, of een slechte service biedt heeft natuurlijk niemand iets!

  Over Meeùs | AON IAK

  Meeùs | AON IAK is een tussenpersoon bij verzekeringen met meer dan 85 jaar ervaring in de branche. Meeùs is ooit opgericht in 1927 door Joseph Meeùs. Joseph Meeùs raakte betrokken bij een auto-ongeluk. Na het auto-ongeluk is hij zich gaan interesseren in het verkopen van goede verzekeringen. Voor een goede verzekering is altijd wel interesse en al snel groeide het bedrijf. Snel moest Joseph Meeùs mensen in dienst nemen en het bedrijf groeide nog verder. Ruim 80 jaar later werken er 1300 bij Meeùs. Allemaal met 1 doel: een goede en betaalbare verzekering leveren waar de klant ook echt wat aan heeft.

  Meeùs | AON IAK heeft als doel het aanbieden van een goede verzekering. Een goede verzekering wordt pas afgesloten als er goed advies is gegeven en de risico’s goed in kaart zijn gebracht. Door de juiste risico’s te verzekeren wordt het bedrijfsleven zorgen ontnomen, terwijl er niet te veel aan verzekeringen wordt betaald. Meeùs biedt goede verzekeringen echter niet alleen aan voor zakelijke klanten, maar ook particuliere klanten kunnen voor een goede verzekering bij Meeùs terecht. Denk bijvoorbeeld aan een goede autoverzekering, een goede motorverzekering, of een goede rechtsbijstandsverzekering. Meeùs biedt echter nog veel meer particuliere verzekeringen aan.

  Sparen met zorgverkering overstappen

  Diensten Meeùs | AON IAK

  Als tussenpersoon tussen verzekeraars en particulieren heeft Meeùs veel goede verzekeringen in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan een van deze verzekeringen:
  · Rechtsbijstandsverzekering
  · Reisverzekering
  · Zorgverzekering
  · Opstalverzekering
  · Studentenverzekering
  · Annuleringsverzekering
  · Aansprakelijkheidsverzekering

  Dit is echter maar een kleine greep uit alle verzekeringen die Meeùs aanbiedt. Wij bijvoorbeeld op zoek is naar een fietsverzekering, of een inboedelverzekering kan ook bij Meeùs terecht.

  Naast dat Meeùs zich bezighoudt met het aanbieden van goedkope verzekeringen, kunt u bij Meeùs ook terecht als het gaat om sparen of lenen. Bent u op zoek naar een instelling om uw spaargeld te parkeren, dan kunt u bij Meeùs terecht. Wilt u echter het omgekeerde doen: geld lenen, dan is dit ook mogelijk. Meeùs verstrekt namelijk ook een hypotheek of een persoonlijke lening aan particulieren of zakelijke klanten. Ook andere vormen van leningen wordt door Meeùs verstrekt, denk bijvoorbeeld aan een senioren lening. Ook op het gebied van aanvullende pensioenen is Meeùs actief.

  Klachten Meeùs | AON IAK

  Heeft u klachten over Meeùs, dan kunt u deze klachten online indienen. U kunt uw klacht achterlaten via het web formulier. Ook is het mogelijk om even te bellen met Meeùs. Heeft u geen zin om in de wachtrij te staan? Dan biedt Meeùs u de ‘bel-me-terug’ functie. U hoeft dan alleen een formulier op de website in te vullen en u wordt dan teruggebeld. Ook via social media kunt u uwe klachten kwijt. Op werkdagen wordt er tussen 09:00 en 17:00 binnen 2 uur op uw klachten gereageerd. Uiteraard is het ook mogelijk om een brief te sturen of langs te gaan bij een van de kantoren van Meeùs.

  Bent u zelf tevreden over de dienstverlening van Meeùs, of juist ontevreden. Als u uw reactie hieronder achterlaat, kunnen andere mensen een beter beeld van Meeùs krijgen. Zo kunnen zij beter beslissen of ze ook een dienst van Meeùs af moeten gaan nemen.

  Welke verzekeringen zijn goed of slecht van meeus? Lees ervaringen voordat u er zelf 1 afsluit.

  Meeùs | AON IAK
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  6.2
  70% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Meeùs | AON IAK

  Uw beoordeling

  inboedel casco verzekering

  wat een triest bedrijf
  bewijst zelf waarom verzekeraars een slechte naam hebben

  Door: Jan Pelser27-05-2020
  Vreselijke verzekeraar. Had nieuwe verzekering afgesloten. Bleef daarna 3 weken (!!!) in behandeling. geen telefonisch contact mogelijk 07-01-2021

  Vreselijke verzekeraar. Had nieuwe verzekering afgesloten. Bleef daarna 3 weken (!!!) in behandeling. geen telefonisch contact mogelijk

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechte service

  Opeens word een auto verzekering 20 eu per maand duurder. Wil je jezelf uitschrijven als klant bij meeus dan krijg je een bandje en 25 min wachttijd !!? Daarnaast lijkt de verzekering opgezegd maar dat is niet zo want je krijgt 2 mails dat je nieuwe 20 euro duurdere verzekering actief is. Na 2 maanden verder ben ik nog steeds klant en laten ze je niet zomaar gaan. Daarnaast spreek je in 5 telefoon gesprekken 5 verschillende 8tot5 mentaliteit mensen . Kortom echt een slechte waardelose toko is het GEWORDEN!

  Door: Otto 20-11-2018
  Sanne07-01-2021

  Ik heb maar opgehangen. Dus hier GEEN verzekering afsluiten. Wees gewaarschuwd!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Niet te bereiken!

  Meeus wat bagger slecht dat jullie mensen meer dan een half uur met een nietszeggend bandje..."enkele voorgangers en zsm geholpen " aan t lijntje houden....Wie betaalt mijn belminuten...zooo slecht en niet klantvriendelijk! Is dit een ontmoedigingsbeleid voor part. Verz? Ik zal deze megatieve review graag plaatsen!! Tot op dit moment nog steefs geen contact gehad met iemand, maar wel uren beltegoed naar de Filistijnen!! Zeg gewoon wat je doet en die wat je zegt!

  Door: Mw Hendriks31-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Slechte afhandeling

  Zeer slechte afhandeling schade. Verschillende schades door elkaar gehaald. Schade van maart werd gezegd dat die in Februari was afgehandeld.

  Door: Ga te Rade24-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Meeus is duur

  Ik had een herberekening gedaan en ik kwam veel duurder uit bij Meeus.
  Daarom ben ik opgestapt naar een andere verzekeraar.

  Door: Chanelies13-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Overstappen niet nodig

  Waarom overstappen van verzekeraar als je goed genoeg zit?

  Of ze de goedkoopste zijn weet ik niet eens, maar het is een goede verzekeraar voor me. Nog nooit een probleem gehad met rekeningen, dekking of iets van dien aard.

  Declaraties niet vaak hoeven doen gelukkig, maar in alle gevallen werd het goed verwerkt.

  Door: Ferdinand Koopmans08-12-2016
  Jan Pelser27-05-2020

  Meeus is overgenomen door aon. Erg ontevreden over dit bedrijf Loopt al moeilijk te doen over een bewezen aanschafwaarde van 425 euro van een tv ,vervanging zou volgens- dit bedrijf 100 euro goedkoper kunnen. Wat als ze ook zo zeikerig doen als het huis was afgefikt

  Ruud04-06-2020

  Bij Meeus een verzekering afgesloten voor een caravan met een inboedel van 5000 euro. Nadat de caravan was leeggeroofd doodleuk zeggen u zit nu bij Aon die vangen ook de premie. Zegt Aon wij vinden dat er geen inboedel is ?? Tvs hebben we zeker verkocht en de rest heeft er nooit gestaan. Dus kleding 2 tv en keuken spullen weg. Schade 8000 wat een slechte bedrijven zowel Meeus als Aon

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  tevreden verzekerd

  Professioneel, zakelijk en betrouwbaar. Wij zijn al jaren tevreden verzekerd.

  Door: Karel03-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Slechte manier van verkopen, maar wel goedkoop

  OK. De site is echt onhandig. Als ik een verzekering af wil sluiten, dan wil ik gewoon zien wat mij dat gaat kosten en verder niet al teveel moeilijk gedoe. Wat moet ik doen bij Meeus om een studentenverzekering af te sluiten? Een heel formulier invullen. Ik vind dat echt onhandig. Normaal gesproken had ik allang doorgeklikt, ik was namelijk eigenlijk op zoek naar een goedkope aansprakelijkheidverzekering (net college aansprakelijkheidsrecht gehad :)) en toen kwam ik op de studentenverzekering van Meeus. Normaal gesproken betaal je voor zo'n verzekering alleen €3,00 per maand, nu heb ik voor €2,50 een aansprakelijkheidsverzekering, een inboedelverzekering (het is nog even onduidelijk waarom ik mijn inboedel zou moeten verzekeren, maargoed, het is gratis) en een ongevallenverzekering. Dat is toch mooi. Maar man man man. Doe wat aan die site!

  Door: Diederik Langewaal19-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Reisverzekering afgesloten

  Ff een reisverzekering afgeloten voor een weekje Londen, je weet maar nooit, zo ga je toch geruster op vakantie
  Wij kozen voor Meeus omdat ik daar al meer heb lopen en ze vielen me niet tegen.

  Door: Kris15-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zeer tevreden

  Meeus is voor mij al jaren een betrouwbare partij als het gaat om het afsluiten van verzekeringen. Hun adviezen zijn uitgebreid, vertrouwelijk en betrouwbaar. Ik heb een eigen zaak en dan heb je een goede partner nodig voor dit soort zaken, die heb ik gevonden bij Meeus.

  Door: Anke de Vries29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Meeùs | AON IAK een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Meeùs | AON IAK. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meeùs | AON IAK actief?

  Meeùs | AON IAK is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig, Hypotheek, Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meeùs | AON IAK gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.