InShared

9
8.5

Bestellen

9

Service

9

Prijs

9.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

InShared

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verzekeringen die we daarvoor moeten afsluiten. Helaas vinden er zo nu en dan ongelukken plaats, én vallen ze niet altijd te voorkomen. InShared is een online verzekeraar waarbij je, naar eigen zeggen, gemakkelijk en snel je verzekering kunt regelen.

Wat vinden consumenten van InShared? Bevallen de verzekeringen goed? Hoe hoog zijn de premies? Hebben ze al kunnen profiteren van de jaarbeloning? Lees het hier bij NederlandReview!

Over InShared

InShared is een online verzekeraar die onderdeel is van financieel dienstverlener Achmea. InShared verkoopt dan ook verzekeringen van Achmea, maar is wel kleinschaliger en voordeliger. Verzekeringen die ze verkopen zijn onder andere een autoverzekering, woonverzekering, brommerverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, dierenverzekering, reisverzekering en motorverzekering.

InShared heeft een aantal kernwaarden waar ze zich graag aan houden. Ten eerste zijn ze naar eigen zeggen open en eerlijk. Dit betekent dat ze maar een klein deel van de premies gebruiken om het bedrijf te runnen, en het grootste deel voor de schadeafhandeling en uitkering gebruiken. Ze noemen dit hun ‘anti-graaigarantie’. Daarnaast willen ze ervoor zorgen dat je alles zelf kunt beheren. Je kunt gemakkelijk verzekeringen afsluiten of stopzetten, gegevens veranderen en een schade claimen. Als laatste willen ze alles samen doen. Hiermee bedoelen ze dat we met z’n allen schade kunnen voorkomen en zo geld besparen. Ook als je als klant suggesties hebt voor verbeteringen, wordt daar echt naar geluisterd.

 

Diensten InShared

InShared staat voor preventie van ongelukken en probeert alle klanten aan te sporen hier ook aan mee te doen. Zo hebben ze een soort blog waar ze allerlei preventietips op plaatsen, en krijg je een beloning wanneer je een jaar lang geen schade hebt opgelopen. Wanneer je voor een jaar lang geen schade hebt opgelopen, ontvang je van InShared een jaarbeloning. Deze jaarbeloning is een percentage van de premie die je in een jaar hebt betaald voor je hoofdverzekeringen. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger dus de beloningsprocenten. Voor eerlijke verdeling onder iedereen die geen schade heeft geclaimd, wordt er gebruik gemaakt van beloningspunten.

Vragen en klachten bij InShared

Heb je vragen over je bestaande verzekering of over iets anders? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je gerust een mailtje sturen. Als je dat wilt doen kom je via de website terecht op een contactformulier die je moet invullen, waarna je na twee dagen ongeveer antwoord krijgt. In noodsituaties kun je bellen naar +31 (0)71 364 17 62.

Heb je een klacht? Dan kun je de ‘klachtenman’ zoals InShared ‘m noemt bereiken via het klachtenformulier. Binnen 2 werkdagen krijg je melding dat je klacht is ontvangen, en binnen 14 dagen zul je inhoudelijk antwoord krijgen.

Heb jij al ervaring met de verzekeringen van InShared? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

Ook als je nog geen verzekering bij InShared hebt gesloten, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende verzekeraars en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten om over te stappen naar InShared? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook

close

InShared

Vergelijk reviews en bekijk InShared