NederlandReview

  Ervaringen Independer

  Natuurlijk wil je zo laag mogelijke kosten als het gaan om verzekeringen, hypotheek en andere maandelijkse lasten. Daarbij kan het land der financiële instellingen soms best onoverzichtelijk zijn. De ene verzekeraar biedt immers een beter premie aan terwijl een ander betere dekking lijkt te geven. Maar welke dekking heb je precies nodig? Welke maatschappij is het meest betrouwbaar? Kun je er vanuit gaan dat je gewoon je geld ontvangt als je een claim maakt? Zal je hypotheekverstrekker je niet belazeren met hoge rentes? Om hier wat meer overzicht in te krijgen zijn er meerdere vergelijkingswebsites. Één van deze websites is Independer. Maar wat doen die nou precies? Zullen zij wel echt een samenwerkingsverband hebben met de beste en goedkoopste verzekeringen en energiemaatschappijen, of kun je de beste deal beter buiten deze vergelijkingswebsite vinden? Neemt Independer wel alle criteria mee in de berekening? En hoe zal dit bedrijf scoren op klantenservice? Natuurlijk kunnen niet al deze vragen zomaar beantwoord worden. Maar hieronder vindt je in ieder geval meer informatie over wat Independer voor je kan betekenen. Lees verder om een beter beeld te krijgen van watTicketveiling.nl allemaal voor je kan betekenen. Wie weet kun je aan de hand daarvan wel beslissen of Independer wel of niet handig is voor jouw situatie.

  Wat is Independer?

  Independer is een vergelijkingswebsite voor financiële zaken zoals pensioen, hypotheek, sparen, lenen en verzekeringen. Het bedrijf is opgericht in 1999. Hun doel is om de vaak ingewikkelde wereld van financiën wat transparanter en eerlijker te maken voor klanten. Sinds 2016 is Achmea eigenaar van Independer. Natuurlijk is toen wel de voorwaarde gesteld dan Independer zich niet mag bemoeien met de inhoud van Independer. Ze vinden het namelijk belangrijk dat Independer volledig en objectief blijft, ook als het gaan om verzekeringen. Deze objectiviteit wordt zelfs bewaakt door een Raad van Toezicht. Op die manier wil Independer het mogelijk maken voor klanten om hun eigen onafhankelijke keus te maken. Dat is de enige reden waarom ze zich nog steeds Independer mogen noemen, een naam die is afgeleid van het Engelse independent, wat onafhankelijk betekent. Naast een vergelijkingssite zijn ze ook een bedrijf dat de financiële wereld in de gaten houdt. Bij eventuele misverstanden komen ze in actie.

  Over Independer

  Ziektekostenverzekeringen Vergelijken via Independer

  Bij Independer kun je dus vele verzekeringen vergelijken Misschien wel de meest ondoorzichtige vorm van verzekering is de ziektekostenverzekering. Eigen risico, premies, basisverzekering, aanvullende verzekering, wel of geen dekking voor tandarts of hypotheek, je wordt er soms moe van. Daarbij moet je ook nog eens goed opletten of een ziektekostenverzekering je wel zomaar naar ieder ziekenhuis laat gaan en of ze niet alleen het goedkoopste medicijn vergoeden terwijl een iets duurde medicijn veel betere resultaten bij jou geeft. En ieder jaar veranderen de voorwaarden weer en is een ander voor jou misschien wel de goedkoopste. Independer kan via een korte vragenlijst uitzoeken welke zorgverzekeraar het beste bij jou past. Ze nemen hierbij alle punten in beschouwing die voor jou belangrijk zijn, al geven ze toe dat ze soms een alternatief geven dat niet 100% aansluit bij al je wensen. Maar dit doen ze echt alleen als het verschil in premie duidelijk opweegt tegen wat je mist aan dekking.

  Inboedelverzekering Vergelijken via Independer

  Naast Ziektenkostenverzekeringen zijn er nog veel meer verzekeringen die je kunt vergelijken op de website van Independer. Één daarvan is de inboedelverzekering. Volgens Independer isinboedel “alles in huis dat je kunt oppakken en meenemen”. Het maakt hiervoor niet uit of je huis gekocht of gehuurd is; voor zowel een koophuis als huurhuis is het mogelijk te besparen op je inboedelverzekering. Natuurlijk kun je dit doen door helemaal geen inboedelverzekering te nemen. Verplicht is de verzekering immers niet. Maar als je daarvoor kiest kom je goed in de problemen als er eens bij je wordt ingebroken. Ook in geval van waterschade, blikseminslag, brandschade of stomschade draai je zelf voor het verlies op. Handiger is het om de beste en goedkoopste inboedelverzekering af te sluiten. Het is hiervoor belangrijk te weten wat de waarde van je inboedel is. Hiervoor biedt Independer een inboedelwaardemeter aan. Daarna kun je kijken welke verzekering het beste bij jouw inboedel past. Wist je trouwens dat je je inboedelverzekering niet hoeft op te zeggen of veranderen als je verhuist? Je spullen, en dus de waarde van je inboedel, verhuizen immers gewoon mee. Het enige wat je hoeft te doen is je nieuwe adres door te geven.

  Autoverzekering via Independer

  Een andere belangrijke verzekering die ongemerkt duurder kan zijn dan strikt noodzakelijk is je autoverzekering. Je hebt sowieso een WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekering nodig. Deze is goedkoop en voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Bedenk echter wel goed dat deze jouw eigen schade nooit vergoed, ook niet als het ongeluk de schuld was van een ander. De WA Plus, beter bekend als Beperkt Casco, vergoed deze schade wel, evenals brand, diefstal, ruitbreuk en stormschade. Alleen schade die je zelf hebt veroorzaakt wordt niet gedekt. want daarvoor heb je een volledig casco nodig, de Allrisk premie waar veel mensen het over hebben. Deze vergoed echt alle schade, ongeacht hoe deze is ontstaan. Het is de veiligste maar ook gelijk duurste premie die je af kunt sluiten. Bedenk dus goed welke premie bij jou het beste past en neem ook het bouwjaar en de waarde van je auto mee in je overdenkingen. Independer kan je helpen alles op een rijtje te zetten en met behulp van wat vragen te bekijken welke autoverzekering aansluit bij jou en je voertuig. Het is ook mogelijk een bestelautoverzekering af te sluiten. Je kunt dit doen voor je eigen privébestelwagen, maar ook als je de bestelauto zakelijk gebruikt. In het laatste geval kun je denken aan een bestelauto die gebruikt wordt door een koeriersdienst, leasebedrijf, rijschool, garage, betaald personenvervoer of goederenvervoer. Zakelijk gebruik kan een belastingvoordeel opleveren, dus zoek dit goed uit.

  De Dagwaarde van je Auto Uitrekenen

  Welke autoverzekering je ook afsluit, het is wel belangrijk om te weten wat de dagwaarde van je auto is. Het is ook handig de dagwaarde van je auto te weten als je van plan bent deze te verkopen, op zoek bent naar een andere auto of schade aan je auto hebt. Independer kan het berekenen van de dagwaarde van je auto heel makkelijk maken. Eigenlijk hoef je hier alleen maar het kenteken van je voertuig voor in de vullen. Independer zal je dan de dagwaarde laten zien.

  Energie Vergelijken met Independer

  Maar Independer doet natuurlijk nog meer dan alleen verzekeringen regelen. Ze helpen je ook met het zoeken van de goedkoopste energieleverancier. Er is een kort, digitaal formulier dat je kunt invullen op de website van Independer . Je kunt hierbij kiezen voor alleen gas, alleen elektriciteit en een combinatie van de twee. Als je je verbruik weet kun je die invoeren in hun online formulier. Weet je je verbruik niet, dan kan Independer je helpen een schatting te maken. Ook willen ze graag je postcode, huisnummer en eventuele toevoeging weten. Daarna zal je een lijst te zien krijgen van de energiemaatschappijen die het beste passen bij wat jij zoekt. Vervolgens kun je via Independer een contract afsluiten bij de energiemaatschappij van jouw keuze. Wat Independer hierin wel speciaal maakt is dat je de vraag krijgt of je iedere maand €1,- zou willen bijdragen aan Cookx4Climate, een organisatie die Clean Cookstove kooktoestellen brengt naar ontwikkelingslanden.


  Independer legt uit hoe hun hypotheek werkt.

  Independer Hypotheek

  Je hypotheek is misschien wel de hoogste kostenpost die je hebt. Iedere hypotheek rekent weer andere rente. Ook verschillen hypotheken in hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Daarom is het geen wonder dat je graag de goedkoopste hypotheek wilt. Independer kan voor jou berekenen hoeveel hypotheek je mag lenen. Je willen hiervoor je leeftijd, bruto jaarinkomen en eventuele vaste lasten weten. Als je eenmaal weet hoeveel hypotheek je hooguit kunt krijgen kun je de hypotheek ook daadwerkelijk afsluiten via Independer. Je hebt de keuze uit 12 (zonder adviseur) of zelfs 20 (met adviseur) verschillende hypotheekaanbieders, maar Independer zal degene zijn die de hypotheek uiteindelijk voor je regelt. Hiervoor betaal je een bepaald bedrag. Hier staat echter tegenover dat dit bedrag niet zal veranderen als je vaak contact met Independer opneemt.

  Independer Reisverzekering

  Natuurlijk wil je onbezorgd op vakantie kunnen gaan. Maar als je zelf moet gaan lopen zoeken naar de beste reisverzekering neemt de vakantiestress alleen maar toe. Er zijn namelijk vele bedrijven die deze verzekering afsluiten en lang niet allemaal bieden ze de dekking die jij zoekt. Er zijn verschillende soorten reisverzekering die je kunt afsluiten. Je kunt een enkele reisverzekering afsluiten als je een enkele reis wilt maken. Je reis is dan voor een bepaalde tijd verzekerd en je kunt onbezorgd vertrekken naar je vakantieadres. Als je regelmatig op vakantie, zakenreis of een andere reis gaat dan is een doorlopende reisverzekering misschien handiger. Meestal kun je deze doorlopende reisverzekeringen afsluiten voor een jaar. De dekking loopt dan een heel jaar en het maakt niet uit waar je naartoe gaat. Denk er wel aan dat je voor sommige bestemmingen een extra wintersportverzekering, cruise verzekering of ander soort extra verzekering moet hebben. Ook als je voor het afsluiten van de verzekering al medische problemen hebt is er soms een aparte soort verzekering nodig.

  Je Rekeningnummer bij Independer

  Je kunt ook een spaarrekening openen bij Independer. Daar kun je dan het geld op zetten wat je per maand over houdt. Het kan altijd handig zijn om een extra appeltje voor de dorst te hebben. Zo kom je nooit in financiële problemen. Je kunt de spaarrekening ook gebruiken om te sparen voor je pensioen. Niet iedere werkgever bouwt immers pensioen voor je op. En ook al zit je al wel bij een pensioenfonds, dan kun je alsnog vast wel wat geld voor later gebruiken. Via Independer kun je dus een rekening openen. Je krijgt dan een rekeningnummer waar je mee aan de slag kunt gaan. En mocht je toch een keer om extra geld verlegen zitten, dan kun je altijd een lening afsluiten. Doe dit echter alleen als je zeker weet dat je de lening binnen een afzienbare termijn kunt terugbetalen.

  Inloggen Independer

  Als je eenmaal klant bent bij Independer kun je natuurlijk inloggen op hun website. Je komt dan terecht op jouw eigen Independer account. Daar kun je gegevens aanpassen en andere dingen regelen.

  Independer Contact

  Mocht je vragen hebben over een rekening, verzekering of hypotheek, dan is het naturlijk mogelijk om de klantenservice van Independer te benaderen. De klantenservice van Independer is iedere werkdag geopend en heeft dan ruime openingstijden. Vaak zijn ze tot 21.00 te bereiken. Bel ze dus gewoon even op en stel je vraag. Ze zijn altijd bereid je met raad en daad te woord te staan. Er zijn verschillende telefoonnummers voor hun autoverzekering, woon- en reisverzekering en energie. Het is ook mogelijk om ze een berichtje te sturen via WhatsApp. Daarnaast kun je ze vinden op Social Media zoals Facebook en Twitter. Daarnaast vinden ze het gezellig als je bij ze langs komt. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Hilversum. Er staat een adres en routebeschrijving op hun website.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Independer

  Je kunt veel leren over Independer door reviews te lezen die zijn geschreven door echte klanten van Independer. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen als je wat meer inzicht in Independer wilt krijgen. Deze meningen en beoordelingen kunnen de beslissing wel of niet met Independer in zee te gaan een stuk makkelijker maken. Mocht je zelf ervaring met Independer hebben, dan kun je ook zelf een review achter laten. Jij kunt dan op die manier weer andere mensen helpen die eraan denken om een rekening bij Independer te openen of een verzekering af te sluiten.

  Heb jij ervaring met independer?

  Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt.

  Vergelijken ze de verzekeringen goed? Krijgt u goed advies en bent u ook daadwerkelijk goedkoper uit? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen!

  Independer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

  6.4
  62% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Independer

  Uw beoordeling

  Zorgvergelijkers vergelijken

  Handig om zorgverzekeringen mee te vergelijken al weet ik niet altijd zeker of alle zorgverzekeringen wel meedoen hier.
  Daarom doe ik altijd die van Independer en dan nog een andere. Vaak dezelfde uitkomsten, soms net even anders.
  Ik vind het tenminste goed werken en handig dat je niet al die zorgverzekeringen zelf hoeft te bezoeken.
  Dus wel tevreden, maar je moet wel met andere zorgvergelijkers vergelijken. Was vroeger niet maar nu wel!

  Door: Karin18-11-2019
  Menno07-09-2020

  Ik heb telefonisch mijn verzekering afgesloten bij Independer, en kan nu jaren later de verzekering niet opzeggen. De verzekeraar van wie Independer het gekocht heeft werkt alleen met een 'mijn dossier' omgeving waardoor je niet eens contact kan opnemen. Independer kiest voor het snelle geld.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Onderweg naar Schiphol snel nog reisverzekering zoeken en afsluiten!

  Onderweg naar vakantie kwamen we erachter dat we helemaal waren vergeten een reisverzekering af te sluiten!
  Dus serieus in de trein onderweg naar Schiphol naar independer.nl gegaan, snel de goedkoopste uitgekozen en snel afgesloten. Ging heel makkelijk, goed overzichtelijk (zelfs op een klein iPhone schermpje) en goed te vergelijken wat de verschillende voorwaarden en kosten waren.
  Superhandig!
  Een goed gevoel om veilig op reis te gaan!

  Door: Esther van Grunsven02-12-2016
  Kim23-06-2020

  Wat een slechte verzekeringsmaatschappij, 4 maanden bezig geweest met een gestolen tas zonder resultaat

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zorgverzekering gekozen hier

  Via Independer een zorgverzekering gekozen dit jaar. Vorig jaar heb ik alles nog zelf zitten uitzoeken en ben ik maar bij mijn oude verzekering gebleven.

  Dit jaar had ik daar spijt van want ik bleek toch duurder uit dan nodig.

  Nu met Independer vergelijking gemaakt tussen een paar verzekeringen. De verschillen waren groter dan ik dacht.

  Scheelt toch zeker een aantal tientjes per jaar voor mij ! Dus heel tevreden

  Door: Rebecca Meulen31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  De enige gratis vergelijker

  Hoe kun je nu zomaar een verzekering afsluiten zonder eerst even te vergelijken?

  Volgens mij is Independer nog altijd de enige die je gratis meerdere verzekeringen laat vergelijken, zowel op basis van prijs als op voorwaarden en dat soort dingen.

  Consumentengids is ook wel betrouwbaar, maar daar moet je lid voor zijn en voor betalen.

  Werkt allemaal ook prima enzo.

  Door: Valerie Martens27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  energie

  zgn vast contract, zit nu zwaar in de nesten door mijndomijnenergie, mede dankzij uw "goede" raad...

  Door: W.A. Thomassen18-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Woonverzekering

  Aansluiten gaat vanzelfsprekend heel gemakkelijk. Of je makkelijk schade kan claimen, weet ik niet. Nooit gebruik van hoeven maken.

  Opzeggen gaat zeer moeizaam. Geen knop om dit eenvoudig via je account te doen. Dit moet via een opzegbrief die je niet digitaal kan versturen, maar moet utigeprint per post opgestuurd worden. Onnodig veel gedoe. Voelt net als de postcodeloterij: gemakkelijk starten maar hardnekkig om van af te komen.

  Door: Tom01-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  vergelijken op independer

  voor alles waarvoor je moet vergelijken kijk ik op independer. vaak is dezelfde dienst elders gewoon goedkoper en ik ken de meeste aanbieders niet eens dus daarom vind ik independer best handig
  vind het soms wel een beetje zoeken hoe alles werkt, ook al heb ik het wel vaker gedaan al.
  en je moet best veel gegevens invullen

  Door: Marthe Reders12-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  verzekeringen vergelijken en gewoon de goedkoopste kiezen

  Ik gebruik Independer altijd om verzekeringen te vergelijken. Dat loopt enorm op wat je dan bespaart.
  Het kan me echt geen ene *** schelen waar ik verzekerd ben, als ik maar verzekerd ben.
  Dus ik kies gewoon altijd de goedkoopste. Blind via Independer dan, want daar kun je dat makkelijk zien. Hele fijne dienst!!

  Door: J. Kalf05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Een klacht uitstekend opgelost

  Een leverancier leer je pas echt kennen tijdens de behandelng van klachten. Ik ben al enkele jaren klant en kwam erachter dat ik een tijd lang dubbel verzekerd was. Independer heeft dit snel aangepakt, was prima in de communicatie en heeft dit uitstekend opgelost. Complimenten aan het services team en Mvr. Diana P. Mvg Bart

  Door: Bart Van Lysebeth25-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Top!

  Super tevreden. heel wat te doen gehad omtrent een verzekering door een fout van een andere maatschappij. Independer heeft ons hier super mee geholpen . Kan niet anders zeggen als een hele goede klantenservice heb t ook wel anders mee gemaakt.

  Door: Lotte van Gunst12-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  geen bedrijfsauto verzekering

  jaartal auto komt niet voor in keuze menu, kan ook niet aangepast worden zegt men.
  erg dom dus

  Door: henk calon25-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Zorgverzekering

  Waardelos bedrijf. Sinds Dec 2020 tot nu toe heb ik misschien 10 keer hun gebeld, iedere keer zie ik een problem, en tot nu toe werkt mijn zorgverzekering niet goed, ook is het niet aanwezig in mijn Independer account. Niet aangeraden.

  Door: TO08-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Zorgverzekering

  Ik heb helaas met Independer mijn zorgverzekering afgesloten. Ik koos voor Ditzo met Vitality als aanvullende verzekering. Alles werd als één pakket gepresenteerd! Maar Vitality is eigenlijk een heel ander bedrijf: ASR, een moederbedrijf van Ditzo. Voorgelegd werd dat ik Vitality op elk moment kan opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Toen ik het probeerde - zei Ditzo dat ze het niet konden opzeggen, aangezien Vitality bij ASR is en niet bij hen, terwijl ASR om een ​​lidnummer vroeg, wat ik niet heb, aangezien mijn "hoofd" ziektekostenverzekering bij Ditzo is (het Ditzo nummer werkt niet). Ik nam contact op met Independer voor hulp, die me een email stuurde (in januari) dat ze de opzegging hadden geregeld en dat het "een paar weken" zou duren om te verwerken. Eind maart onderzoek ik, aangezien ik Vitality emails bleef ontvangen - blijkt dat er niets is opgezegd. Ik heb weer contact met ze opgenomen en ze zeiden alleen dat ik het zelf moest regelen. Gebruik ze niet, het is een puinhoop en je weet niet waarvoor je je aanmeldt!

  Door: Gergana24-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Auto, aansprakelijkheid, inboedel etc etc

  Ik heb telefonisch mijn verzekeringen afgesloten bij Independer. Nu blijkt jaren later dat zij alleen afsluiten maar dat ik niet via hun kan opzeggen.

  De verzekeraar van wie Independer het gekocht heeft werkt alleen met een 'mijn dossier' omgeving waardoor je niet eens contact kan opnemen.

  Independer kiest voor het snelle geld. Ik heb alle verzekeringen bij hun weggehaald en kies rechtstreeks voor de verzekeraar. Scheelde ook nog geld.

  Door: Menno 07-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Review

  Negatieve reviews worden niet gepost. Heb begin deze week een
  negatieve review gepost over mijn voormalige huisarts, maar is vervolgens dagen later nergens terug te vinden/lezen. Je reviews worden allen geplaatst als ze positief zijn, wat is het hele punt van reviewen dan?. Onnozel bedrijf, waar je geen slechte review mag achterlaten zullen elke reden vinden om te zorgen dat je review wordt weggehaald als deze lag is.

  Door: Ibrahim09-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen juiste modules rechtsbijstandsverzekering

  Rechtsbijstandsverzekering afgesloten via independer. Nog speciaal opgezocht over zekerheid voor rechtsbijstand voor arbeidsongeschikten. Rechsthulp in deze verzekering bij Arag afgewezen. Heb gebeld met independer, Ze beweren voldoende gewaarschuwd te hebben. Voor die zgn. waarschuwing moest ik goed zoeken en als je ze vindt staat het er erg algemeen beschreven. Heeft veel financiële gevolgen, terwijl je netjes betaalt en denkt zekerheid te hebben. Betrouwbaarheid t.o.v. independer is voor mij weg.

  Door: Christina05-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Slechte service

  Al jaren ben ik klant met 2 autopolissen. Bij een recente schade mag je het echt zelf uitzoeken, zij sluiten alleen een polis af en daarna is het klaar en wordt je verwezen om rechtsreeks met verzekeraar contact op te nemen. Toen ik over wilde stappen omdat ik mijn 2e youngtimer tegen diefstal wilde verzekeren kreeg ik verkeerde info en had men niet de wil mij te helpen. Op mijn bericht dat Centraal Beheer een goede partij was werd mij verkeerde info gegeven. Men had geen zin mij te helpen. Ben zelf overgestapt naar Centraal Beheer. Slechte service en alleen gericht op afsluiten.

  Door: Erwin Klein14-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  grote vertraging bij schadeclaim


  Na een eenvoudige schadeclaim krijg te horen dat er achterstand is met het verwerken van schadeclaims en dat het onduidelijk is wanneer je claim behandeld wordt. Het kan wel weken gaan duren zegt de medewerker van Independer....

  Het lijkt er bij independer op dat de voorkant van hun dienstverlening prima geregeld is. De site werkt goed en heel snel heb je je polis binnen en zij hun provisie. Maar het moment van de waarheid van een verzekering is het moment dat je er een beroep op wilt doen. Erg jammer en een gemiste kans.

  Door: mvs01-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  prima

  Prima geholpen, snelle afhandeling. Overstappen elk jaar werkt (om weer goedkoper te gaan) en overstappen is snel geregeld dus geen poespas.

  Door: R. Lomm28-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  dhr

  Op 18 juli had ik een aanrijding met alleen materiële schade. Dat heb ik de dag erop telefonisch gemeld bij de tussenpersoon van mijn verzekering (WA plus zonder rechtsbijstand). Die stuurden mij direct door naar de verzekering van de tegenpartij. Daar heb ik alles mee afgehandeld. In de tussentijd heb ik alle mailcontact naar de tegenpartij ook doorgestuurd naar mijn verzekering. De politie heeft mij onlangs verteld dat ik alles via mijn verzekering had moeten doen. Mijn verzekering liet intussen totaal niets van zich horen. Na afhandeling van de schade op 5 augustus stuurt mijn verzekering mij op 9 augustus een mail dat ik toch de schade moet afhandelen met de verzekering van de tegenpartij. Volkomen onjuist en véél te laat en achterhaald, omdat de schade al was afgewikkeld.
  Independer doet dus helemaal NIETS, verteld onwaarheden en laat je volkomen barsten. Premie betalen, daar gaat het om. Of wellicht je bijna dwingen om je een andere verzekering aan te smeren, want van Gerust op weg willen ze af.

  Door: O.B. Gosman09-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Independer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 21 ervaringen geplaatst over Independer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 62% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Independer actief?

  Independer is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig, Goedkope energie, Sparen, Hypotheek, Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Independer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.