Independer

5.5
5.8

Bestellen

4.8

Service

6.5

Prijs

4.9

Levering

59.4%

Zou hier weer kopen

Independer

Natuurlijk wil je zo laag mogelijke kosten als het gaan om verzekeringen, hypotheek en andere maandelijkse lasten. Daarbij kan het land der financiële instellingen soms best onoverzichtelijk zijn. De ene verzekeraar biedt immers een beter premie aan terwijl een ander betere dekking lijkt te geven. Maar welke dekking heb je precies nodig? Welke maatschappij is het meest betrouwbaar? Kun je er vanuit gaan dat je gewoon je geld ontvangt als je een claim maakt? Zal je hypotheekverstrekker je niet belazeren met hoge rentes? Om hier wat meer overzicht in te krijgen zijn er meerdere vergelijkingswebsites. Één van deze websites is Independer. Maar wat doen die nou precies? Zullen zij wel echt een samenwerkingsverband hebben met de beste en goedkoopste verzekeringen en energiemaatschappijen, of kun je de beste deal beter buiten deze vergelijkingswebsite vinden? Neemt Independer wel alle criteria mee in de berekening? En hoe zal dit bedrijf scoren op klantenservice? Natuurlijk kunnen niet al deze vragen zomaar beantwoord worden. Maar hieronder vindt je in ieder geval meer informatie over wat Independer voor je kan betekenen. Lees verder om een beter beeld te krijgen van watTicketveiling.nl allemaal voor je kan betekenen. Wie weet kun je aan de hand daarvan wel beslissen of Independer wel of niet handig is voor jouw situatie.

Wat is Independer?

Independer is een vergelijkingswebsite voor financiële zaken zoals pensioen, hypotheek, sparen, lenen en verzekeringen. Het bedrijf is opgericht in 1999. Hun doel is om de vaak ingewikkelde wereld van financiën wat transparanter en eerlijker te maken voor klanten. Sinds 2016 is Achmea eigenaar van Independer. Natuurlijk is toen wel de voorwaarde gesteld dan Independer zich niet mag bemoeien met de inhoud van Independer. Ze vinden het namelijk belangrijk dat Independer volledig en objectief blijft, ook als het gaan om verzekeringen. Deze objectiviteit wordt zelfs bewaakt door een Raad van Toezicht. Op die manier wil Independer het mogelijk maken voor klanten om hun eigen onafhankelijke keus te maken. Dat is de enige reden waarom ze zich nog steeds Independer mogen noemen, een naam die is afgeleid van het Engelse independent, wat onafhankelijk betekent. Naast een vergelijkingssite zijn ze ook een bedrijf dat de financiële wereld in de gaten houdt. Bij eventuele misverstanden komen ze in actie.

Ziektekostenverzekeringen Vergelijken via Independer

Bij Independer kun je dus vele verzekeringen vergelijken Misschien wel de meest ondoorzichtige vorm van verzekering is de ziektekostenverzekering. Eigen risico, premies, basisverzekering, aanvullende verzekering, wel of geen dekking voor tandarts of hypotheek, je wordt er soms moe van. Daarbij moet je ook nog eens goed opletten of een ziektekostenverzekering je wel zomaar naar ieder ziekenhuis laat gaan en of ze niet alleen het goedkoopste medicijn vergoeden terwijl een iets duurde medicijn veel betere resultaten bij jou geeft. En ieder jaar veranderen de voorwaarden weer en is een ander voor jou misschien wel de goedkoopste. Independer kan via een korte vragenlijst uitzoeken welke zorgverzekeraar het beste bij jou past. Ze nemen hierbij alle punten in beschouwing die voor jou belangrijk zijn, al geven ze toe dat ze soms een alternatief geven dat niet 100% aansluit bij al je wensen. Maar dit doen ze echt alleen als het verschil in premie duidelijk opweegt tegen wat je mist aan dekking.

Inboedelverzekering Vergelijken via Independer

Naast Ziektenkostenverzekeringen zijn er nog veel meer verzekeringen die je kunt vergelijken op de website van Independer. Één daarvan is de inboedelverzekering. Volgens Independer isinboedel “alles in huis dat je kunt oppakken en meenemen”. Het maakt hiervoor niet uit of je huis gekocht of gehuurd is; voor zowel een koophuis als huurhuis is het mogelijk te besparen op je inboedelverzekering. Natuurlijk kun je dit doen door helemaal geen inboedelverzekering te nemen. Verplicht is de verzekering immers niet. Maar als je daarvoor kiest kom je goed in de problemen als er eens bij je wordt ingebroken. Ook in geval van waterschade, blikseminslag, brandschade of stomschade draai je zelf voor het verlies op. Handiger is het om de beste en goedkoopste inboedelverzekering af te sluiten. Het is hiervoor belangrijk te weten wat de waarde van je inboedel is. Hiervoor biedt Independer een inboedelwaardemeter aan. Daarna kun je kijken welke verzekering het beste bij jouw inboedel past. Wist je trouwens dat je je inboedelverzekering niet hoeft op te zeggen of veranderen als je verhuist? Je spullen, en dus de waarde van je inboedel, verhuizen immers gewoon mee. Het enige wat je hoeft te doen is je nieuwe adres door te geven.

Autoverzekering via Independer

Een andere belangrijke verzekering die ongemerkt duurder kan zijn dan strikt noodzakelijk is je autoverzekering. Je hebt sowieso een WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekering nodig. Deze is goedkoop en voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Bedenk echter wel goed dat deze jouw eigen schade nooit vergoed, ook niet als het ongeluk de schuld was van een ander. De WA Plus, beter bekend als Beperkt Casco, vergoed deze schade wel, evenals brand, diefstal, ruitbreuk en stormschade. Alleen schade die je zelf hebt veroorzaakt wordt niet gedekt. want daarvoor heb je een volledig casco nodig, de Allrisk premie waar veel mensen het over hebben. Deze vergoed echt alle schade, ongeacht hoe deze is ontstaan. Het is de veiligste maar ook gelijk duurste premie die je af kunt sluiten. Bedenk dus goed welke premie bij jou het beste past en neem ook het bouwjaar en de waarde van je auto mee in je overdenkingen. Independer kan je helpen alles op een rijtje te zetten en met behulp van wat vragen te bekijken welke autoverzekering aansluit bij jou en je voertuig. Het is ook mogelijk een bestelautoverzekering af te sluiten. Je kunt dit doen voor je eigen privébestelwagen, maar ook als je de bestelauto zakelijk gebruikt. In het laatste geval kun je denken aan een bestelauto die gebruikt wordt door een koeriersdienst, leasebedrijf, rijschool, garage, betaald personenvervoer of goederenvervoer. Zakelijk gebruik kan een belastingvoordeel opleveren, dus zoek dit goed uit.

De Dagwaarde van je Auto Uitrekenen

Welke autoverzekering je ook afsluit, het is wel belangrijk om te weten wat de dagwaarde van je auto is. Het is ook handig de dagwaarde van je auto te weten als je van plan bent deze te verkopen, op zoek bent naar een andere auto of schade aan je auto hebt. Independer kan het berekenen van de dagwaarde van je auto heel makkelijk maken. Eigenlijk hoef je hier alleen maar het kenteken van je voertuig voor in de vullen. Independer zal je dan de dagwaarde laten zien.

Energie Vergelijken met Independer

Maar Independer doet natuurlijk nog meer dan alleen verzekeringen regelen. Ze helpen je ook met het zoeken van de goedkoopste energieleverancier. Er is een kort, digitaal formulier dat je kunt invullen op de website van Independer . Je kunt hierbij kiezen voor alleen gas, alleen elektriciteit en een combinatie van de twee. Als je je verbruik weet kun je die invoeren in hun online formulier. Weet je je verbruik niet, dan kan Independer je helpen een schatting te maken. Ook willen ze graag je postcode, huisnummer en eventuele toevoeging weten. Daarna zal je een lijst te zien krijgen van de energiemaatschappijen die het beste passen bij wat jij zoekt. Vervolgens kun je via Independer  een contract afsluiten bij de energiemaatschappij van jouw keuze. Wat Independer hierin wel speciaal maakt is dat je de vraag krijgt of je iedere maand €1,- zou willen bijdragen aan Cookx4Climate, een organisatie die Clean Cookstove kooktoestellen brengt naar ontwikkelingslanden.


Independer legt uit hoe hun hypotheek werkt.

Independer Hypotheek

Je hypotheek is misschien wel de hoogste kostenpost die je hebt. Iedere hypotheek rekent weer andere rente. Ook verschillen hypotheken in hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Daarom is het geen wonder dat je graag de goedkoopste hypotheek wilt. Independer kan voor jou berekenen hoeveel hypotheek je mag lenen. Je willen hiervoor je leeftijd, bruto jaarinkomen en eventuele vaste lasten weten. Als je eenmaal weet hoeveel hypotheek je hooguit kunt krijgen kun je de hypotheek ook daadwerkelijk afsluiten via Independer. Je hebt de keuze uit 12 (zonder adviseur) of zelfs 20 (met adviseur) verschillende hypotheekaanbieders, maar Independer zal degene zijn die de hypotheek uiteindelijk voor je regelt. Hiervoor betaal je een bepaald bedrag. Hier staat echter tegenover dat dit bedrag niet zal veranderen als je vaak contact met Independer opneemt.

Independer Reisverzekering

Natuurlijk wil je onbezorgd op vakantie kunnen gaan. Maar als je zelf moet gaan lopen zoeken naar de beste reisverzekering neemt de vakantiestress alleen maar toe. Er zijn namelijk vele bedrijven die deze verzekering afsluiten en lang niet allemaal bieden ze de dekking die jij zoekt. Er zijn verschillende soorten reisverzekering die je kunt afsluiten. Je kunt een enkele reisverzekering afsluiten als je een enkele reis wilt maken. Je reis is dan voor een bepaalde tijd verzekerd en je kunt onbezorgd vertrekken naar je vakantieadres. Als je regelmatig op vakantie, zakenreis of een andere reis gaat dan is een doorlopende reisverzekering misschien handiger. Meestal kun je deze doorlopende reisverzekeringen afsluiten voor een jaar. De dekking loopt dan een heel jaar en het maakt niet uit waar je naartoe gaat. Denk er wel aan dat je voor sommige bestemmingen een extra wintersportverzekering, cruise verzekering of ander soort extra verzekering moet hebben. Ook als je voor het afsluiten van de verzekering al medische problemen hebt is er soms een aparte soort verzekering nodig.

Je Rekeningnummer bij Independer

Je kunt ook een spaarrekening openen bij Independer. Daar kun je dan het geld op zetten wat je per maand over houdt. Het kan altijd handig zijn om een extra appeltje voor de dorst te hebben. Zo kom je nooit in financiële problemen. Je kunt de spaarrekening ook gebruiken om te sparen voor je pensioen. Niet iedere werkgever bouwt immers pensioen voor je op. En ook al zit je al wel bij een pensioenfonds, dan kun je alsnog vast wel wat geld voor later gebruiken. Via Independer kun je dus een rekening openen. Je krijgt dan een rekeningnummer waar je mee aan de slag kunt gaan. En mocht je toch een keer om extra geld verlegen zitten, dan kun je altijd een lening afsluiten. Doe dit echter alleen als je zeker weet dat je de lening binnen een afzienbare termijn kunt terugbetalen.

Inloggen Independer

Als je eenmaal klant bent bij Independer kun je natuurlijk inloggen op hun website. Je komt dan terecht op jouw eigen Independer account. Daar kun je gegevens aanpassen en andere dingen regelen.

Independer Contact

Mocht je vragen hebben over een rekening, verzekering of hypotheek, dan is het naturlijk mogelijk om de klantenservice van Independer te benaderen. De klantenservice van Independer is iedere werkdag geopend en heeft dan ruime openingstijden. Vaak zijn ze tot 21.00 te bereiken. Bel ze dus gewoon even op en stel je vraag. Ze zijn altijd bereid je met raad en daad te woord te staan. Er zijn verschillende telefoonnummers voor hun autoverzekering, woon- en reisverzekering en energie. Het is ook mogelijk om ze een berichtje te sturen via WhatsApp. Daarnaast kun je ze vinden op Social Media zoals Facebook en Twitter. Daarnaast vinden ze het gezellig als je bij ze langs komt. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Hilversum. Er staat een adres en routebeschrijving op hun website.

Klachten, Complimenten en Tips voor Independer

Je kunt veel leren over Independer door reviews te lezen die zijn geschreven door echte klanten van Independer. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen als je wat meer inzicht in Independer wilt krijgen. Deze meningen en beoordelingen kunnen de beslissing wel of niet met Independer in zee te gaan een stuk makkelijker maken. Mocht je zelf ervaring met Independer hebben, dan kun je ook zelf een review achter laten. Jij kunt dan op die manier weer andere mensen helpen die eraan denken om een rekening bij Independer te openen of een verzekering af te sluiten.

Heb jij ervaring met independer? 

Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. 

Vergelijken ze de verzekeringen goed? Krijgt u goed advies en bent u ook daadwerkelijk goedkoper uit? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (32)

Anderen bekeken ook