Happy Ouwer

6

Bestellen

6

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Happy Ouwer

Wanneer je auto rijdt, dien je natuurlijk goed verzekerd te zijn. En iedereen is op zoek naar de voordeligste verzekering tegen de beste voorwaarden. Nu is er ook een autoverzekering speciaal voor mensen die ouder zijn dan 55 jaar. Een extra voordelig alternatief of gewoon net zo duur als elders? U leest het hier bij de ervaringen die anderen met dit bedrijf hebben.


Over Generali

Deze verzekering is een initiatief van het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor (NAVK, opgericht in 1981). De aanbiedende verzekeraar is Generali schadeverzekering maatschappij NV. Generali Nederland is op zijn beurt weer onderdeel van Generali Group, een van de grootste verzekeraars ter wereld, met meer dan 450 bedrijven en bijna 80.000 medewerkers in meer dan 60 landen. Hun doel is om de klant centraal te stellen, en het distributienetwerk effectiever te maken met een groter en breder aanbood van diensten. Daarbij willen zij ook een wendbare, flexibele en een innovatieve organisatie zijn. Naast autoverzekeringen hebben zij ook verzekeringen voor de motor, op reis, woonhuis, inboedel, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en ongevallen via www.polis-pakket.nl.


Diensten

Je kunt bij Happy Ouwer een autoverzekering afsluiten wanneer je 55-plusser bent. Je profiteert dan van extra voordeel onder andere vanwege het feit dat je veel meer rijervaring hebt. Hier bovenop komen nog meer voordelen:

  • Lage Premie
  • Geen poliskosten
  • Geen eigen risico
  • Dekking tot € 2,5 miljoen schade
  • Letsel gedekt tot € 5 miljoen
  • Direct online geaccepteerd
  • Winterstopkorting motor
  • Per maand opzegbaar
  • Accessoires tot € 1.000,- gratis meeverzekerd

Ook bieden zij je de hoogste no-claimkorting aan op al je voertuigen. Dus ook als je naast je auto nog een motor meeverzekert. Je huidige verzekering wordt door hen voor je opgezegd.


Premie berekenen en verzekering afsluiten

Met de rekentool kun je eenvoudig zelf je premie berekenen en direct een verzekering afsluiten. Vul ten eerste je kenteken in, en daarna je geboortedatum. Daarna vul je je postcode in en vervolgens je schadevrije jaren. Tot slot vul je in hoeveel kilometers je per jaar aflegt. Dan klik je op ‘Bereken mijn premie’. Je ziet dan meteen wat de premie voor een WA verzekering gaat kosten. Nu kun je nog extra opties kiezen als WA Plus, AllRisk, Rechtshulp, Pechhulp etc. Wanneer je overtuigd bent dat je deze verzekering af wil sluiten klik je op ‘Verzekering aanvragen’. Je krijgt dan direct te zien of je aanvraag is geaccepteerd, dit is in 95% van de gevallen wel zo. Na het sluiten van de website kun je meteen verzekerd de weg op.


Klachten

Generali beschikt over een vergunning van de AFM. Deze Autoriteit Financiële Markten (AFM) bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Zij is de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen, pensioenen en verzekeren. Voor vragen of klachten kun je contact met ze opnemen door te bellen naar (040)  85 137 52, of een e-mail te sturen naar info@happyouwer.nl.


Lees de reviews van klanten van Happy Ouwer! Is dit een betrouwbare partij voor een autoverzekering? Hoe hoog zijn de premies en wat is de dekking?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Autoverzekering afgesloten

Het verzekeren van je auto kost doorgaans behoorlijk wat geld. Ik kwam er echter al vrij snel achter dat een autoverzekering bij Happy Ouwer een stuk goedkoper is dan bij andere verzekeraars. Aangezien ik hier niet bekend mee was, uiteraard eerst uitvoerig de website doorgelezen. Het stond me allemaal aan, dus besloten hier een verzekering af te sluiten. Het afsluiten van de verzekering was echt een fluitje van een cent. Ik wilde er niet teveel tijd aan besteden en daarvoor is Happy Ouwer echt heel erg geschikt. Binnen een paar klikken had ik mijn autoverzekering en ik ben er ook nog eens heel erg tevreden mee.

R

Raymond de Pan

20-04-2017

1