NederlandReview

  Ervaringen Delta lloyd

  Bent u op zoek naar een goede verzekeraar? Een goede verzekering vinden is niet zo gemakkelijk. Natuurlijk ben je op zoek naar een goedkope verzekering, maar je wilt ook een verzekeraar die snel uitkeert zonder veel gedoe. Op NederlandReview lees je de ervaringen van anderen Nederlanders die zich bij Delta Lloyd verzekerden. Op deze manier kan jij een betere keuze maken voor een verzekeraar en is een goede keuze verzekerd!

  Over Delta Lloyd


  Delta Lloyd is een betrekkelijk grote financiële dienstverlener in Nederland. Delta Lloyd is geregistreerd aan de beurs. De hoofdactiviteiten van Delta Lloyd vormt het verzekeren van particulieren en zakelijke klanten. Het bedrijf doet echter meer. Naar verzekeren houdt het bedrijf zich ook bezig met het aanbieden van diensten die te maken hebben met vermogens- en vastgoedbeheer.

  Het oorspronkelijke bedrijf, de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen, werd opgericht in 1807. 150 jaar later ging het bedrijf samenwerken met de Amsterdamsche Maatschappij van Levensverzekeringen. De naam die toen gebruikt werd was Delta. Lang zou die naam niet blijven bestaan, want 2 jaar later zou het bedrijf fuseren met Nedlloyd. De naam die het bedrijf toen kreeg was de naam waaronder we het bedrijf nu nog kennen: Delta Lloyd.  Kent u hem nog? Erg grappige reclame van Delta Lloyd!

  Diensten Delta Lloyd


  Delta Lloyd houdt zich bezig met het aanbieden van tal van verschillende goedkope verzekeringen. Op het gebied van vervoer en reizen biedt het bedrijf een autoverzekering en een reisverzekering aan. Maar ook voor andere vormen van verzekeringen kan je je bij Delta Lloyd verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan een bootverzekering of caravanverzekering.

  Op het gebied van verzekeren biedt Delta Lloyd nog veel meer verzekeringen met een lage premie. Het zou te veel worden om deze allemaal op te noemen, maar categorie goedkope verzekeringen is zeer divers. Een kleine greep uit het totale aanbod van Delta Lloyd:

  · overlijdensrisicoverzekering
  · rechtsbijstandsverzekering
  · zorgverzekering
  · Opstalverzekering
  · Aansprakelijkheidsverzekering
  · Watersportverzekering
  · Tandartsverzekering

  Door veel verzekeringen aan te bieden en verzekeringen te combineren is het mogelijk om een lage premie voor alle verzekeringen te krijgen.

  Verzekeren is echter niet het enige waar Delta Lloyd zich mee bezig houdt. Het bedrijf richt zich ook op het aantrekken van vermogen door bijvoorbeeld sparen mogelijk te maken. Ook kan het bedrijf u zorgen rondom beleggen uit handen nemen. Hierdoor wordt het totaal aantal producten van het bedrijf breder dan alleen verzekeren en is het bedrijf robuuster.

  Klachten:

  Delta Lloyd zegt zelf dat ze veel waarde aan tevreden klanten hechten. Als u contact met het bedrijf op wilt nemen, dan kan dit via de zogenaamde alarmnummers. Deze alarmnummers zijn echter alleen voor de momenten als u een acuut probleem hebt en u bent daarvoor verzekerd bij het bedrijf.

  Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om op een andere manier klachten bij het bedrijf kenbaar te maken. Om te beginnen kan men een e-mail naar het bedrijf sturen, of gewoon ouderwets een brief schrijven. Bellen kan natuurlijk ook, tegen een normaal tarief. Op werkdagen zou de wachttijd maximaal 5 minuten moeten zijn. Ook is het mogelijk om met deze verzekeraar in contact te komen via Twitter.

  Wat zijn uw ervaringen met (de klantenservice van) Delta Lloyd? Werd u snel geholpen? Werd schade goed en snel uitgekeerd, of kan er wel het een en ander verbeteren? Als u uw ervaringen hieronder deelt kunnen andere mensen zich een beter beeld van deze organisatie vormen!

  Lees alle ervaringen van Nederlanders die u voorgingen over Delta lloyd. Wat vond u van de service en prijzen? Eens met de kwaliteit. Laat het weten!

  Delta lloyd
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Delta lloyd

  Uw beoordeling

  Bootverzekering - snel schade & snel uitgekeerd

  Gelukkig hadden we een bootverzekering afgesloten voor onze nieuwe boot.
  Hij lag nog geen week op zijn nieuwe plek of we hadden schade!
  Gelukkig keerde Delta Lloyd snel uit en konden we onze nieuwe boot direct laten repareren.

  Door: Lutz12-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  alle onkosten uitgekeerd

  na een ongeluk waren we gelukkig gedekt voor de onkosten en is alles uitgekeerd.
  premie is niet de goedkoopste van allemaal, maar je krijgt dan tenminste wel geld uitgekeerd als je dan schade hebt!

  Door: Lora16-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Reisverzekering in orde

  Met de reisverzekering van Delta lloyd weet je zeker dat je in goede handen bent. Wij hadden ze een keer nodig voor een inbraak in ons hotelcomplex maar niks was teveel en zeer goed geregeld. In orde dus!

  Door: G. Assink15-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Motorverzekering ook bij delta lloyd genomen

  Ik zit al jaren bij Dleta lloyd en altijd goed behandeld. Nu laatst mijn motorrijbewijs gehaald dus daarom deze ook hier gewoon weer afgesloten. Tevreden klant!

  Door: R. Kuypers15-07-2015
  m gideonse28-07-2016

  Waardeloze verzekeraar, 30.000 euro schade aan mn boot door vast lopen op veersemeer. verzekering weigert te betalen ondanks de meest uitgebreide dekking die ze aanbieden

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schade gereden en vergoed

  Schade gereden en werd direct vergoed
  Je hoort altijd spookverhalen maar bij mij ging dit veel makkelijker en vooral sneller dan gedacht

  Door: Frank05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Delta lloyd een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Delta lloyd. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Delta lloyd actief?

  Delta lloyd is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Delta lloyd gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.