CZ Zorgverzekering

Alle reviews

CZ Zorgverzekering

77% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  overslaan deze verzekering je heb er niks aan

  mensen overslaan ze laten je betalen en als je moet revalideren weigeren ze je je revalidatie. zijn geldbeluste gewetenloze harteloze mensen bij cz

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zorgverzekering

  Heb al jaren n maagband, gezet in Maaseik en vele kilo's afgevallen. Door problemen met de band, helaas weer 40 kilo aangekomen. Nu wilt de specialist (ben jaren geleden doorverwezen door CZ naar deze specialist) een gastric sleeve uitvoeren. maar je begrijpt t al, CZ wilt niet vergoeden, terwijl op de site wel aangegeven wordt dat met problemen met de maagband je wel in aanmerking kan komen voor zo'n operatie. zelfs mer de rechtsbijstand erbij houden ze voet bij stuk. stelletjes schoften. ik moet eerst dus terug naar 140 kilo voordat ze me willen helpen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  CZ Politie Zorgpolis

  Zo eindelijk de knoop is doorgehakt en deze maand eindelijk na jaren voor ons beiden besloten de zorgverzekering van CZ Politie Zorgpolis op te zeggen. Moet je ook doen mensen want bespaart je een hoop geld. CZ Politie zorgpolis doet namelijk geen ruk juist voor deze beroepsgroep met hoog risico op lichamelijk letsel !!. Slechts 550 Fysiotherapie oftewel 12 behandelingen per jaar aanvullend verzekerd met de Plus PZP verzekering en de collectiviteitskorting stelt ook niks meer voor. Deze 12 behandelingen fysio ben je gauw doorheen en de rest mag je zelf bijbetalen ! Nu voor hetzelfde maandelijkse bedrag overgestapt naar DSW met 27 behandelingen Fysio !!! Toedeledokie CZ Politie Zorgpolis, jammer !!!.

  Hallo,
  Bij mijn dochter is dmv een MRI de zeldzame ziekte Kienböck geconstateerd in het Zuyderland in Sittard. Kan ik ook een nieuwe verwijzing aanvragen bij de huisarts, om naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Eindhoven te gaan?
  Ze is pas 17 geworden en doet aan wedstrijdsport, en ik wil alleen het beste voor haar.
  Mvg,
  Sonja van Oppen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zorgverzekering met gezin

  Goed geregeld hier. We hebben niet de goedkoopste verzekering, maar wel met de beste dekking en we kunnen in alle ziekenhuizen terecht. Met je gezondheid moet je niet sollen.

  CZ is ons tot op heden goed bevallen. Daarom blijven wij dit jaar hier verzekerd. Ik moet alleen nog even bekijken of we alle aanvullende verzekeringen nog wel nodig hebben, maar dat kan geloof ik ook nog in januari worden aangepast.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nu al overstappen zorgverzekering

  wij zijn zojuist met het hele gezin alvast overgestapt naar CZ, vooral voor de prijs eigenlijk, maar ook een beetje omdat onze oude zorgverzekeraar erg langzaam was elke keer met declaraties verwerken.

  Ik wist niet dat je nu al kon overstappen van zorgverzekering, maar dat kan dus wel want wij hebben het net gedaan. En dan gaat het nieuwe contract in met het nieuwe jaar, maar alles is alvast geregeld. Goed om dat vast achter de rug te hebben, dan kunnen we ons nu weer richten op de andere dingen rond de feestdagen

  Ben nu al ruim5 Jaar bij CZ verzekerd en kan geen kwaad woord over deze zorg verzekering.
  Ook geen problemen gehad met niet betalen van zorg aanbieder ik moet nog al veel ziekenhuis bezoeken.
  iik geef een dikke 10!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lage premie zorgverzekering

  Doordat de premie laag is gebleven, stap ik dit jaar niet over en blijf ik bij CZ. Alles ging goed dit jaar en mijn declaraties zijn snel betaald gelukkig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  niet zo goedkope verzekering slechte dekking

  Dit leek zo goedkoop, maar toen bleek de dekking dermate slecht en karig dat we uiteindelijk nog alles zelf moesten betalen en dus toch erg duur uit waren.

  Meteen afgezegd toen dat eindelijk kon en overgestapt op een beter alternatief!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  overgestapt naar de goedkoopste zorgverzekering met tandarts

  Vanavond overgestapt naar CZ met een extra bundel voor tandarts. Prijs was de laagste, verder interesseert het me niet.

  Makkelijk overstappen! Net gewoon even gedaan!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overstappen ging goed

  Net overgestapt en dat ging snel en goed. 2 euro goedkoper dan die ik had bij zilveren kruis. Nu nog kijken of ze je goed helpen als je je been breekt ;-)

  I'll instantly snatch your rss as I cannot to discover your<br />e-mail membership link or publication assistance. Does one’ve any?<br />Kindly allow me to recognize as a way that I could subscribe.Thanks.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Volgens onderzoek bijna de goedkoopste verzekering

  Ik las in de krant die een onderzoek had gedaan (NRC 7.12.16) dat CZ op twee na de goedkoopste zorgverzekering biedt

  Dus ik blijf zitten waar ik zit. Overstappen is zo'n gedoe en ik ben blij dat ik bij bijna de goedkoopste verzekeraar zit.
  Want de prijzen gaan weer omhoog las ik ook ...

  Verder heb ik het afgelopen geen problemen gehad met CZ, prima service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoopste zorgverzekering telkens CZ

  Zelf al jaren klant bij de zorgverzekering van CZ

  Regelmatig kijk ik aan het einde van het jaar of het goedkoper kan en telkens kom ik wederom uit bij CZ.

  Omdat ik weinig tot geen zorgkosten heb, is de maandprijs voor mij de belangrijkste normering en zo kom ik telkens terug bij CZ.

  Heb verder niet zoveel ervaring met dat ik ze moet bellen of hoe ze met klachten omgaan of dergelijke zaken, want ik betaal gewoon mijn premie en merk verder weinig van CZ omdat ik nooit echt zorgkosten heb gemaakt.

  Maar een verzekering is nou eenmaal verplicht, dan maar de goedkoopste.

  vergoeden jullie ozempic of moet ik eerst enorm overgewicht hebben?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Declaraties snel afgehandeld, communicatie goed, evenals de service

  Declaraties worden snel afgehandeld en de communicatie verloopt soepeltjes
  Stap normaal over elk jaar maar dat doe ik dit jaar misschien niet meer. Service is ook veel waard.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed verzekerd bij CZ

  Eind vorig jaar de overstap gemaakt naar CZ. Betaal hier wel wat meer dan bij mijn vorige verzekering, maar ik ben nu ook voor meer dingen verzekerd. Al met al dik tevreden!

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Zorg en Zekerheid
1 reviews

Een zorgverzekering is hier in Nederland nou eenmaal voor iedereen verplicht. Het is niet het leukste klusje om een zorgverzekering uit te kiezen, ...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

CZ Zorgverzekering

We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. CZ.nl is een van de grootste zorgverzekeraars van ons land. De kans is groot, dat je ze erg goed kent. Het is mooi om te zien hoe ze de juiste verzekering aanbieden aan veel mensen in ons land, zodat ze naar de dokter kunnen gaan en de medische zorg krijgen welke ze nodig hebben. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over CZ.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over CZ Zorgverzekering
CZ.nl is een groot bedrijf in Nederland. Het is een onderlinge waarborgmaatschappij welke gericht is op het daadwerkelijk goed verzekeren van de verzekerden. Een goede zorg, een betaalbare zorg, een bereikbare zorg en dat voor iedereen. Ze willen graag innoveren en ook daadkrachtig zijn. Ze willen net wat verder gaan dan de rest om zo een goed resultaat te kunnen bieden.  Het is een bedrijf wat daarnaast ook verantwoordelijk is en wil zijn voor iedereen.  CZ.nl wil een betekenisvol bedrijf zijn. 

CZ Zorgverzekering heeft meer dan 3,4 miljoen verzekerden, een marktaandeel van 20 procent en zet ruim 7 miljard euro om per jaar. Er werken 2500 mensen in het bedrijf en er zijn vestigingen in Goes, Sittard en Tilburg. In het hele land hebben ze 19 kantoren welke vooral in het zuidelijke deel van het land gevestigd zijn. Daarnaast werken ze samen met meer dan 3.000 intermediairs welke ook de producten van Delta Lloyd en Ohra aanbieden, naast die van de CZ.nl . 

Diensten van CZ Zorgverzekering
CZ.nl is een zorgverzekeraar en biedt tal van zorgverzekeringen aan, aan haar klanten. Ze doen dit al vele jaren en zijn tot een bepalende speler op dit gebied uitgegroeid in ons land. 
Klachten, tips en complimenten over cz.nl
Klachten kun je bij CZ.nl schriftelijk indienen per post en ook per mail. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk ook naar de mogelijkheid om de klachten elders in te dienen (bij de AFM of het Klachteninstituut verzekeringen) mocht je er samen niet uitkomen. Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen!     

Heb jij ervaring met cz.nl 
Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview 

Een goede zorgverzekering? Lees ervaringen van klanten die al bij CZ zitten. Zodat u zeker weet of u beter wel, of niet kunt overstappen! Lees ze bij NederlandReview

}