NederlandReview

  Ervaringen Brand New Day

  Wat wil jij doen als je met pensioen bent? Wil je dan eindelijk dat tweede huis in Grindelwald of Bangkok kopen? Dan is het slim om een spaarrekening te openen voor je oude dag. Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen, waar het draait om sparen en beleggen voor later.

  Je kunt bij hen terecht als je later in luxe en weelde wilt leven, maar bijvoorbeeld ook als je een spaarrekening voor je (klein)kind wilt openen. Als je denkt dat dit misschien iets voor jou is, maar je nog wat meer info zoekt, ben je hier aan het juiste adres!

  Op NederlandReview heb je de mogelijkheid om de beoordelingen van bestaande klanten te raadplegen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Ben je zelf al bekend met de diensten van Brand New Day? Vergeet dan niet je mening te geven!

  Over Brand New Day

  Brand New Day werd tien jaar geleden opgericht door Kalo Bagijn en Thierry Schaap. Tegenwoordig telt de bank ongeveer 200.000 klanten. Het duo Bagijn en Schaap haalde in 2003 al het nieuws met hun BickBank. Hiermee bewezen ze zich als pioniers van een bankrevolutie. Wanneer beleggers aandelen verkochten, vroeg BickBank hier een 10X lager tarief voor dan de gemiddelde bank. Dit was zo’n succes dat andere banken geen keuze hadden dan dit voorbeeld te volgen.

  Omdat de spaarmarkt in Nederland veel groter is dan de beleggingsmarkt, hoopte Bagijn hierin uit te breiden. Tien jaar geleden begon Bagijn met Brand New Day als reactie op de woekerpolisaffaire. Toen dachten mensen onder de 50 nog amper aan hun pensioen. Door de evenementen van de afgelopen 10 jaar, zoals de verhoging van de pensioenleeftijd, zijn mensen er veel meer over na gaan denken.

  Zij zagen aan hoe grote verzekeraars torenhoge (verborgen) kosten rekenden voor slechte pensioenproducten. En dus besloten ze het met Brand New Day anders te gaan doen. Ze begonnen in 2010 met goedkope, simpele pensioen- en beleggingsproducten, groeiden in de daaropvolgende jaren flink.

  Sinds 2017 heeft Brand New Day een bankvergunning om een spaarbank voor consumenten te beginnen. Dankzij deze vergunning bieden zij sindsdien ook persioensproducten op basis van sparen aan. Particulieren kunnen sinsdien zelf hun pensioen via Brand New Day regelen.

  Inmiddels heeft Brand New Day zelfs de Nederlandse bankactiviteiten van de Duitse verzekeraar Allianz overgenomen.

  In dit filmpje legt Brand New Day hun werkwijze zelf duidelijk uit!

  Diensten van Brand new day

  Brand New Day is GEEN bank met betaalproducten, de focus ligt echt op pensioenproducten.

  Brand New Day biedt de volgende opties aan:

  -Pensioenrekening-beleggen
  -Pensioenrekening-sparen
  -Beleggingsrekening
  -Spaar rekening
  -Kinderrekening
  -ZZP-Pensioen
  -Lijfrente uitkering

  Klachten, tips en complimenten over Brand New Day

  Indien je een nare ervaring hebt gehad heb je hier op NederlandReview de mogelijkheid om een klacht tegen Brand New Day in te dienen. Je kunt ze ook een tip geven, zodat ze aan de hand van jouw advies hun service kunnen verbeteren.

  Tevens is het mogelijk om contact met de klantenservice van Brand New Day op te nemen.

  Heb jij ervaring met Brand New Day?

  Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Je helpt er vele mensen mee!

  Wat vinden anderen van Brand New Day? Betrouwbaar en goed idee? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview.

  Het is één van de minder leuke feiten van het leven: allemaal zullen we op een dag ouder worden. En eens komt er een dag dat je de pensioensgerechtigde leeftijd hebt behaald en na meer dan 40 jaar hard werken eindelijk van je pensioen mag gaan genieten. Maar natuurlijk wil je dan wel dat je pensioen er een beetje leuk uitziet. En ook als je om een andere reden dan je pensioen een beleggingsrekening of spaarrekening opent, wil je natuurlijk wel zeker weten wat er goed met je geld wordt omgegaan en je het niet zomaar in één klap allemaal kwijt bent. Je hebt er immers hard genoeg voor gewerkt. Dus natuurlijk vloeit daaruit de vraag voort welke financiële instelling de beste optie is. Één van de vele instellingen waar je voor zou kunnen kiezen is Brand New Day. Maar kun je ze wel vertrouwen? Zullen ze je geld veilig beheren en eerlijk zijn over hun kosten? Natuurlijk kun je die vraag nooit 100% sluitend beantwoorden. Maar je kunt wel een hoop ellende voorkomen door je goed in te lezen en onderzoek te doen. Lees daarom verder voor meer informatie over Brand New Day zodat je goed voorbereid bent als je uiteindelijk besluit om bij hen een rekening te openen en hen jouw zuurverdiende geld toe te vertrouwen.

  Wie Is Brand New Day?

  Brand New Day is een bedrijf dat spaarrekeningen, beleggingsrekeningen en andere financiële diensten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door de mensen die ook achter BinckBank zitten. De naam komt van het gelijknamige uptempo nummer uit de musical The Wiz, het verhaal wat weer gebaseerd is op The Wizard of Oz. Ze hebben de naam gekozen omdat ze vonden dat het tijd is voor veranderingen op de financiële markt.

  Waarom is Brand New Day Opgericht?

  De oprichters van Brand New Day waren verbaasd over het gebrek aan communicatie tussen de verschillende levensverzekeraars. Het viel ze op dat je in commercials van levensverzekeraars veel blije senioren op luxe zeiljachten ziet, maar de vergelijkingen of tarieven vaak verdacht lastig te vinden zijn. De tarieven vonden ze bij niet één van de bedrijven die ze bekeken terug. Je kunt dus op de website van deze maatschappijen weinig vinden over hoe het is om werkelijk bij hen een pensioensspaarrekening of ander spaargeld te hebben. Ook viel het ze op dat, ondanks dat lage kosten in deze markt ontzettend belangrijk zijn, er weinig geconcurreerd werd als het gaat om prijs. Dit leidde tot onder andere woekerpolissen en zogenaamde sprintplannen enzovoort. De klant ziet de winst hiervan echter niet terug. Hier moest volgens Brand New Day verandering in komen.

  De Filosofie van Brand New Day

  Brand New Day heeft een vrij simpele filosofie waar ze zich door laten leiden. Ze willen namelijk ambassadeurs maken van hun klanten. Hun doel is om klanten te creëren die zo tevreden zijn dat ze uit zichzelf Brand New Day willen aanraden bij vrienden, kennissen en familie. Ze beseffen echter ook heel goed dat ze hier iets voor moeten doen. Dit willen ze dan ook graag. Zo zijn ze bijvoorbeeld bereid om te ouderwets te rennen voor hun trouwe klanten, zelfs als dit neer komt op “ rennen alsof hun leven ervan afhangt”. Ze claimen dat ze “Calvinistisch in onze kosten, Bourgondisch in onze service” zijn. Ze willen dus veel service verlenen voor een zo laag mogelijke prijs.

  Beleggen met Brand New Day

  Je kunt ook beleggen met Brand New Day. Beleggen betekent eigenlijk dat je geld stopt in bedrijven die potentie hebben in de hoop je aandeel weer met winst te kunnen verkopen. Er zijn verschillende redenen dat je dit misschien zou willen. Misschien wil je wel gewoon een extra zakcentje voor reizen, onverwachte gebeurtenissen en andere dingen waar je veel geld voor nodig hebt. Een beleggingsrekening kan, vooral met een aardig startbedrag, aardig oplopen. En misschien ben je wel zzp’er of heb je een werkgever die geen pensioen voor je afdraagt. Dan zul je zelf voor je pensioen moeten zorgen. Je kunt de beleggingen helemaal zelf regelen als je wilt. Bedenk echter wel dat goed beleggen een kunst is en je je moet verdiepen in de beurs en de aandelenmarkt op een beetje rendement uit je beleggingen te halen. En als je alles op één bedrijf zet, dan loop je de kans al je geld kwijt te raken als een bedrijf het toch niet zo goed doet als je van tevoren had gedacht. Mocht je ondanks de risico’s toch in de beleggingswereld willen stappen, dan kun je online een beleggingsrekening openen. Ook kun je via je account precies zien hoe het er met je beleggingsrekening voorstaat. Dat is handig als je wilt kijken hoeveel de beleggingen je inmiddels al hebben opgeleverd. Daarbij mag je gratis switchen tussen de fondsen die Brand New Day aanbiedt. Mocht je toch onverwachts geld nodig hebben en iets van je beleggingsrekening op willen nemen, dan kun je dit gratis doen. In het geval je de beleggingsrekening inderdaad wilt gebruiken voor je pensioen, dan kun je die na een bepaalde tijd maandelijks laten uitkeren. Je betaalt hiervoor dan geen inkomstenbelasting; die heb je door de jaren heen al betaald.

  Brand New Day Pensioen

  Mocht je willen sparen voor je pensioen, dan kun je natuurlijk ook een gewone pensioenspaarrekening openen. Net als met een beleggingsspaarrekening zal Brand New Day je geld beleggen in beleggingsfondsen, de zogenoemde indexfondsel. Een flink deel van de inleg zult u terug kunnen krijgen via de belastingsdienst. Het nadeel van een pensioensrekening is dat, in tegenstelling tot een beleggingsrekening, je geld vast staat tot aan je pensioen. Je kunt er tussendoor dus niets afhalen als je even snel wat geld nodig hebt, ook niet als je zeker weet dit op korte termijn weer terug kunt betalen. Als je eenmaal de pensioensgerechtigde leeftijd hebt bereikt, dan kun je het geld laten uitkeren. Dit pensioen wordt dan gezien als inkomsten. Je betaalt hier dan ook inkomstenbelasting voor op het moment dat het geld op je betaalrekening wordt gestort. Je kunt op deze manier eigenlijk een soort van “banksparen” door te beleggen en op die manier werken aan een goed pensioen. Dit kan je volledige pensioen zijn, maar ook een aanvullend pensioen om het pensioen van je werk wat aan te vullen.

  Collectief Pensioen via Brand New Day

  Misschien ben je wel een werkgever die wil zorgen voor een collectief pensioen voor iedere werknemer binnen het bedrijf. Ook dit kan Brand New Day voor je regelen. Dit collectieve pensioen bestaat uit vier verschillende modules. Deze modules zijn op hun beurt weer onderverdeeld in basismodules en aanvullende modules. In de basismodule vind je pensioen en overlijden. Het laatste houdt in dat, als de werknemer overlijdt voordat hij of zij de pensioensgerechtigde leeftijd heeft bereikt, de nabestaanden van deze medewerker alsnog een nabestaandenpensioen zullen ontvangen. Ze blijven dus niet berooid achter. Naast de basismodule is er dus ook nog een aanvullende module. Deze bevat pensioen extra, overlijden extra en arbeidsongeschikt. Bij pensioen extra heeft een werkgever de mogelijkheid om naar behoeven zelf pensioen in te leggen zonder hierover sociale lasten te moeten betalen. Dit geldt ook voor overlijden extra. De arbeidsongeschiktheidsregeling spreekt eigenlijk voor zich: de premies van de werkgever worden doorbetaald als deze ongericht is geraakt.


  Brand New Day legt uit hoe collectief pensioen werkt.

  Een Verzekering van Brand New Day

  Als je een polis hebt lopen bij een andere verzekeraar, maakt Brand New Day het je vrij makkelijk.
  Ze beweren daarom ook geen woekerpolissen te hebben, maar koesterpolissen. Je kunt op hun website een test vinden die je kunt doen als je wilt weten of jij een woekerpolis hebt.
  Het Activeren van Brand New Day

  Brand New Day Banksparen

  Je kunt via Brand New Day natuurlijk ook gewoon sparen. Je kunt dan een rekening openen en daar je spaargeld op storten. Op die manier kun je wat geld opzij houden voor onvoorziene omstandigheden. Je zal immers net zien dat je wasmachine kapot gaat net terwijl je auto ook een grote beurt nodig heeft en er een lekkage in huis ontstaat die meteen verholpen moet worden voor de schade alleen maar erger wordt. Daarvoor is het handig om een spaarcentje opzij te zetten zodat je daar niet zo makkelijk aan kunt komen en een extra stap moet doen om erbij te komen. Dit houdt je tegen het uit te geven voor dingen die eigenlijk ook tot volgende maand kunnen wachten.

  Brand New Day Allianz

  Je kunt ook via Brand New Day je auto laten verzekeren. Dat kan bijvoorbeeld via een polis van Alianz, één van de verzekeringsmaatschappijen in het bestand van Brand New Day.Er is natuurlijk een gewone WA-verzekering, maar je kunt ook gaan voor een WA + beperkt casco. Als je helemaal zeker wilt zijn dat je goed gedekt bent en al je schade verzekerd wordt, dan kun je kiezen voor WA + volledig casco. Die vergoed schade veroorzaakt door anderen of door jezelf. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op kunt zonder je zorgen te hoeven maken over financiële problemen als je betrokken raakt bij een aanrijding.

  Brand New Day Geld Opnemen

  Geld opnemen kan je met een spaarrekening, beleggingsrekening of andere rekening van Brand New Day altijd doen. De enige uitzondering hierop is de pensioensregeling. Deze zet je geld vast tot je een bepaalde leeftijd hebt bereikt. Behalve deze uitzondering vindt Brand New Day dat je vrij moeten kunnen beschikken over je geld. Daarom kun je wanneer dan ook ieder bedrag opnemen wat je wilt. Je kunt dit vrij makkelijk doen. Bij het geval van een spaarrekening en beleggingsrekening zul je het geld eerst naar je betaalrekening moeten overmaken, maar daarna kun je het geld pinnen of ermee betalen.

  Brand New Day App

  Brand New Day heeft ook een handige app. Daarmee kun je via je smartphone je bankzaken en beleggingszaken regelen. Op die manier kun je waar en wanneer dan ook met je beleggingen en spaargeld bezig zijn en houdt je een goed overzicht over wat hierin belangrijk is.

  De Klantenservice van Brand New Day

  Soms wil je gewoon even iemand spreken om te overleggen over je pensioen. Je weet immers nooit hoe je er over 10 of 20 jaar voor staat. In de tijd die het kost om een redelijk pensioen op te bouwen kan er aardig wat veranderen. Natuurlijk kun je dan de klantenservice van Brand New Day benaderen. Je kunt ze even bellen om persoonlijk te overleggen. Dan krijg je iemand aan de lijn en kun je jouw situatie uitleggen. Maar het is ook mogelijk om ze te mailen. Dit kan een handige optie zijn als je vraag niet zo’n haast heeft. Verder kun je op hun website ook al aardig wat informatie vinden en kun je gebruik maken van de zoekfunctie op om te vinden waar je naar op zoek bent.

  Ervaringen met Brand New Day

  Andere klanten van Brand New Day kunnen je helpen een beter inzicht in dit bedrijf te krijgen. Lees dus vooral hun ervaringen, beoordelingen en meningen om jezelf te informeren voor je besluit een spaarrekening, pensioensrekening of beleggingsrekening bij ze te openen. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan als je eenmaal zelf klant bent bij dit bedrijf. Je kunt dan deze ervaringen gebruiken bij je beslissing wel of niet met Brand New Day in zee te gaan. Heb jij zelf al ervaring met Brand New Day? Dan horen we natuurlijk graag wat jij over ze te zeggen hebt. Vertel ons via een review alles over jouw persoonlijke ervaring met Brand New Day. Zo kun jij op je beurt weer anderen helpen om meer inzicht in Brand New Day te krijgen.

  Brand New Day
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  7.6
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Brand New Day

  Uw beoordeling

  Veel rendement, weinig kosten!

  Ik heb alles vergeleken en van de grote betrouwbare pensioenfondsen waar je je pensioen zelf kan regelen heeft Brand New day veruit de laagste jaarlijkse kosten. Dat vind ik erg belangrijk, omdat zelfs ook al is het maar 1 procentpunt verschil dat op 37 jaar tijd (ik ben nu 30) toch een fiks verschil maakt in de hoogte van de uitkering van het pensioen zelf. Daarom was ik erop gebrand dat dit goed zat en bij Brand New Day was dat dus veruit het laagst.

  Verder werkt het online systeem prima. Je kan opgeven hoe je je geld wilt investeren (keuze uit bepaalde fondsen en je kan verdelen tussen aandelen/obligaties). Niet briljant mooi weergegeven, maar met ff zoeken is het prima te regelen. Ik heb ze voor de zekerheid nog ff gebeld of alles goed stond, moest 1 dingetje aanpassen om het toch wat beter in te stellen, dus dat is wel aan te bevelen, zo'n laatste check.

  Ik ben vorig jaar begonnen met mn pensioen daar, heb 100% aandelen gekozen in BND Wereld Indexfonds Unhedged en daar in 1 jaar een rendement van 17% gehad!! Ik kan dat niet vergelijken met andere pensioenorganisaties, maar over 17% hoor je mij niet klagen, probeer dat zelf maar eens in je aandelenportefeuille. Voordeel trouwens was dat ik unhedged had gekozen, hedged was iets van 12% geweest.

  Wat ik ook een belangrijk voordeel van BND vind is dat je na afloop zelf kan kiezen wat je met het opgebouwde geld gaat doen, een levensverzekering aanschaffen, of het langzaam uit laten keren. Bij veel andere instanties (rabobank bijvoorbeeld) kon je alleen een levensverzekering kiezen. Ik wil dat nu zelf nog helemaal niet vast zetten! Waarom zou ik dat nu al moeten kiezen?
  Een zeer tevreden klant.

  Door: Frederick B.14-06-2017
  fds29-10-2020

  jkljl jl jlk j

  cialis buy25-01-2021

  generic cialis reviews

  cialis 2.5mg19-02-2021

  specialists cialis online

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+93-93-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+93-93-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+39-39-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+39-39-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+559-559-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+559-559-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+128-128-1=0+0+0+1 or 'agwU3mrT'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+128-128-1=0+0+0+1 or 'agwU3mrT'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+784-784-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+784-784-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  j8IJkvVq'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 240=(SELECT 240 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 86=(SELECT 86 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 171=(SELECT 171 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  DaXchib2' OR 395=(SELECT 395 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  ZhdM2fQA') OR 136=(SELECT 136 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  RF4ui8Oa')) OR 118=(SELECT 118 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zeer tevreden over Brand new day

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met Brand new day. Ik heb jaren mij kapot geergerd aan een van hun concurrenten, waar ik destijds klant van was. Veel problemen met administratie en communicatie. Overstappen naar een ander leek mij te veel gedoe en ik ben daar niet zo handig in maar na jaren ergernis toch de overstap gemaakt naar Brand new day. Ik was ze tegen gekomen in een advertentie en ik was benieuwd geworden.
  Nou, het verschil kon niet groter zijn. De communicatie was niet alleen snel, maar ook uiterst prettig. Een vriendelijke toon, daar kom je toch al een heel end mee.
  Bovendien was het overstappen vele malen minder omslachtig voor mij dan ik vooraf zo had gevreesd. Want eigenlijk hoef je je als nieuwe klant alleen maar aan te melden; de rest doen zij voor je.
  Al het gedoe met administratieve rompslomp is prompt opgehouden, dat geeft mij een veel geruster gevoel
  Ik ben dus zeer tevreden over Brand new day!

  Door: G. Smits12-11-2019
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+200-200-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+200-200-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+791-791-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+791-791-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+206-206-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+206-206-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+307-307-1=0+0+0+1 or 'ynNa1zvv'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+307-307-1=0+0+0+1 or 'ynNa1zvv'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+483-483-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+483-483-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  P7Hk28Qt'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 713=(SELECT 713 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 373=(SELECT 373 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 217=(SELECT 217 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  kE4EBRXI' OR 639=(SELECT 639 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  bzhg3Crq') OR 306=(SELECT 306 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  taMcn7fm')) OR 667=(SELECT 667 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Brand New Day, méér dan oké

  Nu met minder taalfouten:
  15 jaar lang was ik een kleine klant bij een private bank. Die bank, Bank ten Cate & Cie NV, meende ineens van de kleine klant af te moeten en verhoogde het minimale beleggingsbedrag naar 500k. Dus na 15 jaar werd mij ongemakkelijk doch beleefd verzocht bij te storten of te vertrekken. Omdat een collega van me goede ervaring had bij BND ben ik daar eens op gaan Googelen en het leek me wel oké. Ik ben er goed door de BND medewerkers geholpen bij de overstap. Waar ik zeer tevreden over ben is dat het beleggingsresultaat in goede en slechte tijden niet onder doet voor die van mijn vorige belegger en dat de beheerkosten ongeveer de helft lager zijn! Omdat ik er zelf de ballen verstand van heb (anders kocht ik zelf wel aandelen en obligaties) ben ik meer dan tevreden over BND. En ja, er zullen slechtere tijden komen zoals in 2008, maar ook dat verbeterd weer. Je lijd pas verlies als je verkoopt op het verkeerde moment :)

  Door: GB30-04-2019
  Jan30-07-2019

  Minder taalfouten? Lees de laatste twee regels eens terug

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+963-963-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+963-963-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+375-375-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+375-375-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+872-872-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+872-872-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+690-690-1=0+0+0+1 or 'o4NbUNrg'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+690-690-1=0+0+0+1 or 'o4NbUNrg'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+315-315-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+315-315-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  htqUhVYK'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 769=(SELECT 769 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 412=(SELECT 412 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 202=(SELECT 202 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  Gzpb04aa' OR 240=(SELECT 240 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  GvTkSHeo') OR 769=(SELECT 769 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  OEJVj0cz')) OR 476=(SELECT 476 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Brand New Day is voor mij meer dan oke

  15 jaar lang was ik kleine klant bij een private bank. Die bank, Bank ten Cate & Cie NV, meende ineens van de kleine klant af te moeten en verhoogden het minimale beleggingsbedrag naar 500k. Dus na 15 jaar werd mij ongemakkelijk doch beleefd verzocht bij te storten of te vertrekken. Omdat een collega van me goede ervaring had bij BND ben ik daar eens op gaan Googelen en het leek me wel oké. Ik benz er goed door de BND medewerkers geholpen bij de overstap. Waar ik zeer tevreden over ben is dat het belevingsresultaat in goede en slechte tijden niet onder doet voor die van mijn vorige belegger en dat de beheerkosten ongeveer de helft lager zijn! Omdat ik er zelf de ballen verstand van heb (anders kocht ik zelf wel aandelen en obligaties) ben ik meer dan tevreden over BND. En ja, er zullen slechtere tijden komen zoals in 2008, maar ook dat verbeterd weer. Je leid pas verlies als je verkoopt op het verkeerde moment :)

  Door: GB30-04-2019
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+469-469-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+469-469-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+682-682-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+682-682-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+784-784-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+784-784-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+177-177-1=0+0+0+1 or 'XNBcaF3h'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+177-177-1=0+0+0+1 or 'XNBcaF3h'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+388-388-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+388-388-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  YEpQEViU'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 455=(SELECT 455 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 311=(SELECT 311 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 995=(SELECT 995 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  90VMmVZl' OR 927=(SELECT 927 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  YGJ03Rye') OR 371=(SELECT 371 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  AkesRlhl')) OR 633=(SELECT 633 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Pensioenbeleggingfonds van Brandnewday

  +punt Het aanmelden ging uitstekend en het moeten betalen ook. :-(
  -punten Ik ben nu al ruim 3 maanden bezig om mijn geld bij Avero bij Brandnewday op mijn pensioenbeleggingsfonds te krijgen. Iedere keer moet ik er zelf achteraan om te kijken waarom er nog steeds geen geld op mijn rekening is gestort. de 4e juni was de laatste keer dat ik gebeld had. Toen was de overstapbrief abusievelijk niet naar mij opgestuurd. Vandaag de 7e juli weer gebeld en nu bleek dat men gisteren pas mijn rijbewijs naar Avero had opgestuurd. Dan krijg je ook nog iemand die alleen maar heel lovend is over zijn organisatie, maar niet luistert naar het probleem van mij als klant. Ik baal hier zo van. Vooral als je leest hoe makkelijk alles gaat bij Brandnewday, maar niet heus. Ik heb zo'n spijt dat ik met deze organisatie in zee ben gegaan. bah bah en nog eens bah.

  Door: Eric Ham07-07-2021
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+759-759-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+759-759-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+823-823-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+823-823-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+68-68-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+68-68-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+747-747-1=0+0+0+1 or 'sh9K6Q3U'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+747-747-1=0+0+0+1 or 'sh9K6Q3U'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+107-107-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+107-107-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  bKF8KbXj'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 685=(SELECT 685 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 267=(SELECT 267 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 369=(SELECT 369 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  ef2RuQGF' OR 676=(SELECT 676 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  v58h8QHl') OR 95=(SELECT 95 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  uUb66zID')) OR 759=(SELECT 759 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Wereld Duurzaam indexC

  Rampzalige helpdesk.
  Krijg steeds andere antwoorden.Ben 10 minuten bezig om ze uit te leggen wat ik bedoel.
  Doorverbinden naar medewerkers die wel verstand van zaken hebben kan niet

  Door: Ruud24-06-2021
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+660-660-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+660-660-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+327-327-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+327-327-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+848-848-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+848-848-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+242-242-1=0+0+0+1 or '1armjC5W'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+242-242-1=0+0+0+1 or '1armjC5W'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+156-156-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+156-156-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  2EQEdxIk'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 168=(SELECT 168 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 642=(SELECT 642 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 640=(SELECT 640 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  jJ1ho0xf' OR 55=(SELECT 55 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  SPnMaRZY') OR 730=(SELECT 730 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  2mszdqBn')) OR 674=(SELECT 674 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Sparen voor de toekomst

  Heel erg geschrokken van de stijging van de prijzen van de zorgverzekeringen en ik vertrouw ze ook voor geen ene meter want waarom moet het zoveel duurder worden??


  Om kosten in de toekomst te sparen, hebben we ons nu aangemeld bij Brand New Day. Zo sparen we voor later en hoeven we ons minder zorgen te maken om toekomstige rekeningen.


  Ze zijn hier tenminste echt vriendelijk en denken goed met je mee, dat is erg fijn !!!

  Door: K.14-12-2016
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+412-412-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+412-412-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+120-120-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+120-120-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+789-789-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+789-789-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+429-429-1=0+0+0+1 or '7OSKM294'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+429-429-1=0+0+0+1 or '7OSKM294'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+699-699-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+699-699-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  rqcNZQnH'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 746=(SELECT 746 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 784=(SELECT 784 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 680=(SELECT 680 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  ng3ykUMw' OR 836=(SELECT 836 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  poxMX8wT') OR 277=(SELECT 277 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  xP2TNRQF')) OR 255=(SELECT 255 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Heel tevreden met Brand New Day

  Heel tevreden met mijn overstap naar Brand New Day. Voorheen verliep de communicatie erg stroef (bij een grotere verzekeraar), hier is dat geenszins het geval. Er zijn duidelijke antwoorden en ze hebben me erg goed op weg geholpen. Absoluut een aanrader. Misschien omdat ze kleiner zijn dan andere verzekeraars, of nieuwer. Ik weet het niet. Maar ik ben zeker tevreden, voel me daardoor ook zekerder over de verzekering, dat vind ik ook belangrijk.

  Door: Bastiaan 22-09-2018
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+631-631-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+631-631-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+758-758-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+758-758-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+733-733-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+733-733-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+508-508-1=0+0+0+1 or 'fp4K85WS'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+508-508-1=0+0+0+1 or 'fp4K85WS'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+207-207-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+207-207-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  NQxMVYEx'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 518=(SELECT 518 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 710=(SELECT 710 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 950=(SELECT 950 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  V4iRdBja' OR 761=(SELECT 761 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  tpTnBBsR') OR 646=(SELECT 646 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  JsSDe6gK')) OR 854=(SELECT 854 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Pensioenrekening, snel geregeld, goede voorwaarden

  Eindelijk maar eens die pensoenrekening geregeld, dat moet ik namelijk zelf doen.

  Ik heb gekozen voor Brand New Day omdat de voorwaarden hier gunstiger leken dan elders en mijn geld snel zou gaan groeien.

  Blij dat het geregeld is ook vooral, het ging eigenlijk best snel.

  Door: L. Kamers10-02-2017
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+237-237-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+237-237-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+975-975-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+975-975-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+827-827-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+827-827-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+582-582-1=0+0+0+1 or '10lh1FPL'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+582-582-1=0+0+0+1 or '10lh1FPL'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+590-590-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+590-590-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  7BkUbTSs'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 653=(SELECT 653 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 107=(SELECT 107 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 680=(SELECT 680 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  3wyyV04P' OR 929=(SELECT 929 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  2KydQlvZ') OR 776=(SELECT 776 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  Eyo58EV6')) OR 969=(SELECT 969 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goede service, hoog rendement

  Heel prettig.

  Als je Brand New Day belt, krijg je telkens hele goede service. Als je directe vragen hebt, geven ze direct antwoord.

  En een goed rendement, wat uiteraard heel belangrijk is voor mijn pensioenrekening.

  Door: HPJG29-04-2017
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+237-237-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+237-237-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+595-595-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+595-595-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+909-909-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+909-909-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+492-492-1=0+0+0+1 or '2SxiDpkh'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+492-492-1=0+0+0+1 or '2SxiDpkh'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+689-689-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+689-689-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  LbaVZpPu'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 905=(SELECT 905 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 912=(SELECT 912 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 388=(SELECT 388 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  8BwgbYbJ' OR 648=(SELECT 648 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  WVs2Tms9') OR 230=(SELECT 230 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  caXwFLki')) OR 919=(SELECT 919 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Lijfrente uitkering

  Wij vinden het niet fijn dat BND telkens excuses heeft om niet op tijd uit te betalen.
  Zgn hebben ze storing. Heel toevallig als er uitgekeerd moet worden.
  Men behoort de zaken in orde te hebben.

  Door: Goemaat02-02-2021
  Goemaat02-02-2021

  Binnen een half jaar 2x te laat met uitkeren op de beloofde datum. Dan heb je de zaken naar mijn gevoel niet goed op orde!

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+759-759-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+759-759-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+380-380-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+380-380-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+86-86-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+86-86-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+433-433-1=0+0+0+1 or '3jYkohNy'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+433-433-1=0+0+0+1 or '3jYkohNy'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+735-735-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+735-735-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  Qd0mECmL'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 961=(SELECT 961 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 499=(SELECT 499 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 590=(SELECT 590 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  3snT71DT' OR 536=(SELECT 536 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  1H531tt9') OR 49=(SELECT 49 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  uPJUiDSd')) OR 921=(SELECT 921 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  beleggingsrekening

  De kosten zijn inderdaad heel laag en de online tools makkelijk om me te werken. Ben al rond 4 jaar klant. De klantenservice is een ramp. Als er vragen zijn of problemen bereid je voor dagen en zelfs weken te wachten op een reactie. In het laatste geval wacht ik nu weer al 5 dagen. Op did moment als ik dit schrijf op een gewone dinsdag ochtend zijn ze niet telfonisch of via chat te bereijken. Alleen via email. Dus is maar de vraag ob er iemand aan het werk is. De betrouwbaarheid en spoed in het uitvoeren van opdrachten moet omhoog.

  Door: Martin18-02-2020
  Dante van Brand New Day10-03-2020

  Beste Martin, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze klantenservice. Dat je aangeeft dat het weken kan duren voor wij een reactie geven is niet helemaal terecht. In hele drukke periodes kan het voorkomen dat onze gebruikelijke verwerkingstermijn van één werkdag niet gehaald wordt. Een verwerkingstermijn van weken is echter niet aan de orde. Klanten die ons telefonisch niet kunnen bereiken bellen wij in principe altijd terug. U heeft vermoedelijk net in een periode gebeld dat wij hier niet aan konden voldoen. Daar balen wij van en bieden wij onze excuses voor aan. Inmiddels hebben wij het contact met u gelukkig naar tevredenheid kunnen afronden. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze service om de klanttevredenheid te verhogen. Daarom willen wij u ook bedanken voor uw feedback. Wij nemen deze uiterst serieus en hebben inmiddels meer duidelijkheid geschept in de situatie dat een klant ons telefonisch niet kan bereiken.

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+250-250-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+250-250-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+631-631-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+631-631-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+860-860-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+860-860-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+693-693-1=0+0+0+1 or 'mWOTRMS2'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+693-693-1=0+0+0+1 or 'mWOTRMS2'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+339-339-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+339-339-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  AtZ7bX5r'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 535=(SELECT 535 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 237=(SELECT 237 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 959=(SELECT 959 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  97sCXsZX' OR 797=(SELECT 797 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  M3IGUo4H') OR 53=(SELECT 53 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  jLTCu6es')) OR 800=(SELECT 800 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  klantenservice en website :-(

  Tot nu toe was ik best tevreden met BND maar nu niet meer.
  Ik wil (elders) vrijvallende koopsompolissen toevoegen aan mijn BND rekeningen. Niet moeilijk denk je. Maar de praktijk is anders.
  Inmiddels 4 medewerkers van de klantenservice gesproken dan wel me ge-e-mailt. Aardige mensen maar allemaal vertellen ze wat anders en de info op de website vertelt wéér een ander verhaal.
  En het is zo simpel. Ik moet alleen maar een nieuwe rekening openen om het bedrag op te kunnen laten storten maar dat proces loopt steeds fout en ik kom in een soort van loop terecht waar ik niet meer uit kom. Inmiddels 5 keer de "kennistest" gedaan, mijn tegenrekeningnummer (wat al jaren bekend is bij BND) steeds opnieuw moeten verifiëren door 0,01 over te maken, maar verder kom ik niet. Jammer.

  Door: Tom04-05-2019
  Nikki van Brand New Day17-06-2019

  Hi Tom, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. En mijn excuses voor mijn late reactie!! Het overboeken van een polis zou, inderdaad, veel gemakkelijker moeten zijn. Zou je een e-mail willen sturen naar klant@brandnewday.nl met mijn naam in het onderwerp. Dan ga ik uitzoeken, waarom het overstappen bij jou niet vlekkeloos is verlopen en wat we hieraan kunnen doen om dit probleem op te lossen. In ieder geval mijn excuses!

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+145-145-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+145-145-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+957-957-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+957-957-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+733-733-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+733-733-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+429-429-1=0+0+0+1 or 'nCMNkbCn'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+429-429-1=0+0+0+1 or 'nCMNkbCn'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+141-141-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+141-141-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  5cnP4lyH'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 777=(SELECT 777 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 957=(SELECT 957 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 569=(SELECT 569 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  80Okj3HA' OR 834=(SELECT 834 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  loesH6ZC') OR 323=(SELECT 323 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  Z65egeFF')) OR 420=(SELECT 420 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  slechte en vervelende ervaring

  BND heeft mij nu tweemaal een onjuist advies gegeven. De eerste keer hebben ze dat later verklaard en erkend. Niet leuk maar netjes. Nu de tweede keer blijft het doodstil biedt de telefonist zijn excuses aan (als ik tweemaal moet bellen of er nog een reactie komt). en krijg ik na lang wachten een slap mailtje wat totaal niet ingaat op de kwestie. Echt jammer maar ik zou met deze club niet opnieuw in zee gaan. Gewoon niet professioneel. Geen aanbeveling.

  Door: Hans Stomphorst15-02-2019
  Nikki van Brand New Day18-03-2019

  Beste Hans, wat vervelend dat je niet tevreden bent over Brand New Day. De tevredenheid van onze klanten vinden wij namelijk heel erg belangrijk, maar waar mensen werken worden fouten gemaakt. En het enige wat we na een fout nog kunnen doen is, met het schaamrood op onze kaken, onze excuses aanbieden en de fout proberen te herstellen. Van onze klantenservice heb ik begrepen dat dit inmiddels is gebeurd. Daarnaast wil ik nog laten weten dat we bij Brand New Day er bewust voor hebben gekozen géén advies te geven. "Tweemaal onjuist advies geven" kan dus enigszins worden genuanceerd. Desalniettemin blijven we het vervelend vinden dat we u niet tevreden hebben kunnen stellen. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dat graag.

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+837-837-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+837-837-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+239-239-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+239-239-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+939-939-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+939-939-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+887-887-1=0+0+0+1 or '6FwZ4t5f'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+887-887-1=0+0+0+1 or '6FwZ4t5f'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+650-650-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+650-650-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  i8eIcAt0'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 715=(SELECT 715 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 962=(SELECT 962 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 432=(SELECT 432 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  rZDLPSqr' OR 449=(SELECT 449 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  TLSdh1wl') OR 650=(SELECT 650 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  MKHaWwGA')) OR 936=(SELECT 936 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Stel oplichters

  Een tijdje geleden kreeg ik bericht van het bedrijf waar mijn hypotheek is ondergebracht. Ze hadden hun tak verkocht / afgestoten aan Brand New Day. Netjes de informatie gekregen van Brand New Day om in te loggen en merkte verder weinig van de overgang.

  Inmiddels een appartement verkocht en een huis gekocht en een hypotheek afgesloten bij een andere maatschappij. Dat betekende tevens dat ik mijn rekening bij Brand New Day wilde opzeggen.

  En dan begint het verhaal over waardeloos communiceren pas echt. De klantenservice is echt bedroevend. Niet worden teruggebeld ondanks meerdere verzoeken, mailtjes waar maar half op wordt gereageerd en eindeloos moeite moeten doen om je geld te krijgen.

  Inmiddels nog niet terug, het lijkt wel alsof ze bewust het geld zo lang mogelijk vast proberen te houden. Voor mij in elk geval reden om nooit meer deze partij mee te nemen bij een nieuwe orientatie, het is echt heel bedroevend wat zij laten zien in hun dienstverlening.  Door: H. de Jong18-09-2018
  Brand New Day28-01-2019

  Hallo H. De Jong, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. Onze excuses hiervoor! We maken het graag alsnog goed met je. Maar dan moeten we wel even uitzoeken wat er precies fout is gegaan. Zou je daarom een e-mail naar klacht@brandnewday.nl willen sturen met je gegevens erin? Alvast hartelijk bedankt! Nikki van Brand New Day

  B. Schappin04-04-2019

  Ik heb helaas dezelfde ervaring. Al 3 weken bezig om mijn geld terug te krijgen. U wordt teruggebeld, nou vergeet het maar. Mail wordt onvoldoende beantwoord etc.

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+54-54-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+54-54-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+568-568-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+568-568-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+848-848-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+848-848-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+838-838-1=0+0+0+1 or 'tTCwASYu'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+838-838-1=0+0+0+1 or 'tTCwASYu'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+328-328-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+328-328-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  8SxXNP8t'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 682=(SELECT 682 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 303=(SELECT 303 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 510=(SELECT 510 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  AOh3SLph' OR 810=(SELECT 810 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  SAGpKfmG') OR 270=(SELECT 270 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  XGc4SH1X')) OR 623=(SELECT 623 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Prima

  Rekening snel en makkelijk afgesloten en de prijzen zijn netjes, net als de communicatie. Prima bedrijf om mee samen te werken, ik ben tevreden

  Door: Hans26-05-2018
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+914-914-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+914-914-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+671-671-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+671-671-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+501-501-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+501-501-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+523-523-1=0+0+0+1 or 'v34XIEF2'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+523-523-1=0+0+0+1 or 'v34XIEF2'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+319-319-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+319-319-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  0SvNWY6t'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 702=(SELECT 702 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 443=(SELECT 443 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 691=(SELECT 691 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  QGqXZEDg' OR 317=(SELECT 317 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  ED7nwmZl') OR 523=(SELECT 523 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  iw2nRF16')) OR 761=(SELECT 761 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  geen service maar sores

  Al enige tijd verschillende rekeningen bij Brand New Day. Rekening openen gaat makkelijk en zolang alles normaal verloopt is er niets aan de hand. Door een fout van BND zijn in oktober 2017 de beleggingen op mijn pensioenrekening verkocht, met alle (fiscale) gevolgen van dien. De situatie is nog steeds niet volledig gerepareerd en de beloftes van BND medewerkers zijn inmiddels niet meer op twee handen te tellen.

  De bereikbaarheid is na de overname van Allianz ook echt om te janken.

  De nieuwe klantomgeving laat ook al maandenlang de verkeerde koersen zien (bij alle fondsen staat de maandkoers van BND Wereld Indexfonds Hedged i.p.v. de bij het fonds behorende koers). Wordt niets mee gedaan. Via een linkje onderaan de website is wel koersinformatie te vinden via de oude klantomgeving maar deze wordt blijkbaar niet meer bijgehouden (laatste koersdatum 29-12-2017).

  Volgens mij heeft BND een wat te grote broek aangetrokken met de overname. Organisatorisch loopt het volgens mij voor geen meter als zelfs de meest basale dingen al fout gaan.


  Door: Jorrit06-02-2018
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+487-487-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+487-487-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+880-880-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+880-880-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+963-963-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+963-963-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+837-837-1=0+0+0+1 or 'FjaBp9Ut'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+837-837-1=0+0+0+1 or 'FjaBp9Ut'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+268-268-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+268-268-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  KVlnYgFx'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 669=(SELECT 669 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 289=(SELECT 289 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 409=(SELECT 409 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  OphJx2R5' OR 82=(SELECT 82 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  qJB3ZoHL') OR 469=(SELECT 469 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  uhEsAlLn')) OR 236=(SELECT 236 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Overstappen

  Overstap ging snel en het contact verliep helder. Tevreden met de overstap daarom.

  Door: Pien 06-03-2017
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+461-461-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+461-461-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+292-292-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+292-292-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+964-964-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+964-964-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+698-698-1=0+0+0+1 or '64fT53HR'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+698-698-1=0+0+0+1 or '64fT53HR'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+16-16-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+16-16-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  o2ZUNp0s'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 334=(SELECT 334 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 139=(SELECT 139 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 317=(SELECT 317 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  Jrjs99A1' OR 661=(SELECT 661 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  A4v9Kq6f') OR 519=(SELECT 519 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  BH5pRsvW')) OR 669=(SELECT 669 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Klantvriendelijk en servicegericht

  Contact met Brand New Day is zeer goed! Klantvriendelijk en servicegericht.

  Een hele verademing ten opzichte van onze vorige aanbieder!

  Door: Rineke04-02-2017
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+676-676-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+676-676-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+175-175-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+175-175-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+698-698-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+698-698-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+772-772-1=0+0+0+1 or 'QZdFLoeC'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+772-772-1=0+0+0+1 or 'QZdFLoeC'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+348-348-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+348-348-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  zHxYIREc'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 617=(SELECT 617 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 588=(SELECT 588 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 43=(SELECT 43 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  40mVw0N2' OR 791=(SELECT 791 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  38Rx0Rcb') OR 551=(SELECT 551 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  CnIKyKYr')) OR 982=(SELECT 982 FROM PG_SLEEP(12))--

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Pensioenrekening

  Na rijp beraad gekozen voor een pensioenrekening bij Brand New Day. Goede voorwaarden en goede serviceverlening. We zijn blij dat we deze stap genomen hebben, we hadden het lang uitgesteld, maar zijn nu goed verder geholpen bij Brand New Day.

  Door: Tinus27-12-2016
  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+597-597-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+597-597-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 2+401-401-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1 OR 3+401-401-1=0+0+0+1

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+113-113-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+113-113-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 2+423-423-1=0+0+0+1 or '7dj2xPN2'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1' OR 3+423-423-1=0+0+0+1 or '7dj2xPN2'='

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 2+207-207-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1" OR 3+207-207-1=0+0+0+1 --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1); waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  1 waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  wyiW10lw'; waitfor delay '0:0:12' --

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5 OR 108=(SELECT 108 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -5) OR 968=(SELECT 968 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  -1)) OR 228=(SELECT 228 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  5RbBFeb7' OR 534=(SELECT 534 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  y6Y8XV2i') OR 266=(SELECT 266 FROM PG_SLEEP(12))--

  tMtFQiRt05-09-2021

  wtagHvhu')) OR 575=(SELECT 575 FROM PG_SLEEP(12))--

  Tangela Free23-09-2021

  Very! This was a very superb report. Quite a few thanks for giving these specifics

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Brand New Day een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Brand New Day. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brand New Day actief?

  Brand New Day is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brand New Day gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.