Autoweekverzekering

Alle reviews

Autoweekverzekering

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Korting op autoverzekering

  Al jaren lees ik het tijdschrift Autoweek. Onlangs kreeg ik echter pas te horen dat het ook mogelijk was om een autoverzekering af te sluiten via dit tijdschrift. Nou ja, min of meer via dit tijdschrift. Als abonnee van Autoweek krijg je namelijk vijf procent korting op je premie. Op maandbasis niet zoveel, maar als je over een heel jaar kijkt is dit toch een aanzienlijk bedrag. Een leuke actie, alleen ben ik wel van mening dat ze mij hier wat eerder van op de hoogte mochten brengen. Nu heb ik al die jaren voor niks vijf procent teveel betaald voor mijn autoverzekering.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen eigen risico dat scheelt

  Heb een autoverzekering via Autoweek.
  Rijd altijd erg voorzichtig maar een ongeluk zit in een klein hoekje.

  Het grote voordeel van Autoweek is dat ze er niet doen aan eigen risico, dat rijdt toch een stuk fijner, want goedkoper.

  Ik was blij met deze verzekering, want zo'n aanrijding is al vervelend genoeg!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vet goedkoop die autoweek

  Toppppieeee!! Lekker goedkoop, goed bezig jongens!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duidelijker dan de concurrent

  Zo'n gedoe altijd toch, verzekeren? Maar ja, het is nu eenmaal verplicht. Kwam via een banner ergens bij AutoWeek uit. Alles is daar wel duidelijk: ik begrijp waar ik wel en niet recht op heb en hoe die premie in elkaar zit.

Anderen bekeken ook

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Route Mobiel
9 reviews

Wilt u ook weten wat andere mensen vinden van RouteMobiel? Route Mobiel is een in 2004 opgerichte organisatie met als doel om pechhulp een nieuwe d...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Autoweekverzekering

Een goede autoverzekering vinden klinkt makkelijk, maar kan lastig zijn. Autoweekverzekeringen biedt je een voordelige autoverzekeringen met aantrekkelijke voorwaarden. 

Over Autoweek Autoverzekering
Een verzekering voor je auto bij Autoweek geschiedt via Nationale Nederlanden. Belangrijk is echter dat het niet om dezelfde verzekering gaat als die Nationale Nederlanden zelf aanbiedt. Autoweek Autoverzekering is echt een verzekering die op zich zelf staat. De reden om deze verzekering te bieden is dat Autoweek ervan overtuigd is dat door hun eigen veelvuldige testen van verschillende auto’s voor het magazine ze genoeg kennis in huis hebben om goede autoverzekeringen aan te bieden die passen bij de auto in kwestie.
Als bemiddelaar maakt Autoweek gebruik van Intramediair. Dit betekent dat het afsluiten via hen gebeurt en dat eventuele afhandeling van schade ook door Intramediair gebeurt.

Diensten
Autoweek biedt een autoverzekering, maar hoe onderscheid deze zich van anderen? De hoofdpunten van een verzekering afsluiten voor je auto via Autoweek zijn:
-    Een eerlijke en voordelige premie
-    Volledige openheid van zaken bij afhandeling van schade
-    Een gelijkwaardige auto in het geval dat je auto total loss wordt verklaard
Naast deze hoofdpunten is er geen eigen risico en is de verzekering natuurlijk dagelijks opzegbaar. Ook zijn accessoires meeverzekerd tot maar liefst €2.500. Mocht je pecht krijgen heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week recht op hulpverlening.

Er zijn ook aanvullende dekkingen beschikbaar bij Autoweek Autoverzekering. Een rechtsbijstandverzekering, zowel als een inzittendenverzekering behoren tot de opties. Ook pechhulp kan geschiedden via Autoweek, in dit geval wordt je bijgestaan door Mondial Assistance.

Schade melden kan makkelijk door in te loggen bij Autoweek Autoverzekering. Via een contactformulier kan alle benodigde informatie ingevuld worden en het team zal tijdens kantooruren dan binnen slechts vier uren reageren op de schademelding.

Klachten
Autoweek neemt klachten erg serieus en wil een zo goed mogelijke service bieden. Het gaat echter al verkeerd op de contactpagina, waar staat dat je via een button bij een contactformulier komt, deze button of dit contactformulier is echter nergens te bekennen. Wel staat er een postadres bij.

Sinds 2014 werkt Autoweek samen met Nationale Nederlanden in plaats van ASR en sindsdien zijn er nogal wat administratieve problemen die ook impact hebben op de consument. Dit geldt alleen met name voor diegenen die al verzekerd waren voor die tijd.

Andere consumenten geven aan dat Autoweek absoluut niet de goedkoopste autoverzekering is, maar ze bieden daarentegen wel goede dekkingskosten en duidelijkheid. Een advies op maat dus, waar ze inderdaad ook naar streven.

Als je klachten hebt is Autoweek slecht te bereiken. Een telefoonnummer of e-mailadres is nergens te vinden. Het beste is dus waarschijnlijk om contact te zoeken via sociale media zoals Twitter en Facebook, daar zijn namelijk wel linkjes naar te vinden. Of je een antwoord krijgt waar je naar op zoek bent is de vraag, maar dan biedt Autoweek al wel de oplossing om eventueel contact te zoeken met KiFid, het Klachteninstituut Financiële

Dienstverlening.
Mocht jij zelf ook een ervaring hebben met de autoverzekering van Autoweek zou het fijn zijn als je een review achterlaat om toekomstige klanten van Autoweek verder te helpen.

 

(van nationale nederlanden). Is het een goede verzekeraar en is het betrouwbaar genoeg? Lees ervaringen of beoordeel zelf op NederlandReview - de ErvaringenSite van Nederland!

}