Arag

3.7

Bestellen

3.7

Service

4.3

Prijs

3.7

Levering

26.7%

Zou hier weer kopen

Arag

Ongekend! Wat anderen van Arag vinden. Of niet? Graag horen we ook jouw mening over Arag op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een onderneming en bedrijf, zoals nu van Arag. Arag is een verzekeraar in Nederland. Ze zijn bekend om de sponsoring van de KNVB scheidsrechters. Het is Nederland de eerste sponsor van scheidsrechters. Iets wat natuurlijk volop aandacht heeft getrokken en gekregen. Niet voor niets zijn er zoveel medewerkers actief om alle klanten te helpen. 
Ben jij een van de klanten op dit moment of ben je dat in het verleden geweest? Dan horen we graag van je. Laat een review achter op NederlandReview. Misschien heb je een rechtsbijstandsverzekering of andere verzekering bij Arag gehad?

Over Arag

Arag is een internationale verzekeraar. Hieronder hebben we de belangrijkste kernpunten over de organisatie weergegeven. De belangrijkste zaken zijn:
-    Internationale organisatie (www.ARAG.com) 
-    Onafhankelijk familiebedrijf 
-    Vestigingen in Leusden, Amsterdam, Roermond en Breda 
-    Er werken meer dan 620 medewerkers 
-    De bruto premie is 127 miljoen euro 
-    Arag is in het  bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren 
-    Ze zijn sponsor van de KNVB scheidsrechters 
-    Arag is maatschappelijk betrokken 
-    De focus ligt op klanttevredenheid

Diensten van Arag

Hieronder hebben we een overzicht weergegeven van alle verschillende verzekeringsproducten, die Arag aanbiedt. Het gaat om: 
-    Werk & Inkomen
o    Ontslag
o    Ziekte
o    Vakantie en verlof
o    Arbeidscontract


-    Letsel
o    Ongeval
o    Medische fout
o    Letselschade verhalen
o    Mishandeling of geweldsdelict

-    Familie & Relatie
o    Samenwonen
o    Echtscheiding
o    Erfenis
o    Kinderen
o    Mediation

-    Consument & Geld
o    Aankoop producten
o    Aankoop diensten
o    Abonnementen en contracten
o    Schulden en incasso
o    Verzekeringen

-    Wonen
o    Huis kopen
o    Onteigening
o    Huis verkopen
o    Huren
o    Verhuren
o    (Ver)bouwen
o    Woonomgeving

-    Reizen & Verkeer
o    Reizen
o    Juridische hulp rondom verkeer

Het is een ruim overzicht waaruit je kunt kiezen welke diensten het beste bij jou passen. 
Klachten, tips en complimenten over Arag

Arag wil natuurlijk een topproduct leveren. Dit is alleen mogelijk met de feedback van haar klanten. Als u dus een keer niet tevreden bent of teleurgesteld in Arag, dan horen ze dat graag van je. Er is een apart klachtenbureau welke iedere klacht onderzoekt en ook afhandelt. Elke uiting van ontevredenheid wordt door het team opgepakt. Het kan schriftelijk zijn, telefonisch, per post en ook op een andere manier. Binnen vijf dagen krijg je dan een inhoudelijke reactie op je klacht.  

Als je klacht niet naar jouw tevredenheid opgelost wordt dan kun je het voorleggen aan een geschillencommissie. Er zal dan door een scheidsrechter / onafhankelijke partij een oordeel uitgesproken worden waar alle partijen zich bij neer dienen te leggen. Een klacht indienen kan snel en gemakkelijk via de website.  

Jouw mening over Arag

Ben jij een klant van Arag? Dan is het goed om je ervaring met dit bedrijf op NederlandReview te delen. Je mag trouwens ook een voormalige klant zijn van Arag. Het is slim om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 


Onafhankelijke ervaringen van consumenten die een verzekering hebben afgesloten bij Arag. Goedkoop en goed? Lees eerst beoordelingen voordat u een besluit maakt. Bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Rechtsbijstand verzekering

ARAG rechtsbijstand is WAARDELOOS. Neem geen verzekering bij ARAG, niet doen ! Ik heb ruim 15 jaar een Rechtsbijstand verzekering bij hen, tot aan dit jaar geen beroep hoeven doen op hen. Dit jaar heb ik 3 keer een beroep moeten doen op de Rechtsbijstand. Wat een ellende zeg, wat een grote teleurstelling. eerst ben ik aan het lijntje gehouden en puntje bij paaltje heeft de jurist gezegd dat de kans op slagen gering is, dus sluit je het dossier. SCHOFTERIG gewoon ! Ik heb net de Rechtsbijstand verzekering opgezegd en ga overstappen naar FBTO.

M

Metin Tetik

16-12-2022

0

geluidsoverlast

zeer slecht

R

Roy

03-08-2021

0

ARAG = WAARDELOOS!

Na jaren verzekering facturen betaald te hebben, meld ik uiteindelijk een zaak bij ARAG. Eerst werd dit door een Jurist behandeld, reactie op mails kwam pas na een week of twee. Terugbellen wordt ook niet gedaan. Uiteindelijk zijn we 3 maanden verder krijg ik jurist te horen dat de zaak boven 25K als jurist niet kan behandelen en deze moet doorzetten naar een advocaat. Nou prima, daar nog enkele weken op een reactie van advocaat gewacht, uiteindelijk krijg ik iemand aan de lijn en blijkt een andere jurist te zijn. Bewaar gemaakt en aangegeven dar ik een eigen advocaat wil inschakelen zodat de zaak verder kan worden behandeld. Daar deden we weer eens 2 weken over en uiteindelijk willen ze een eerder gemelde zaak hiermee samenstellen zodat ik geen gebruik kan maken van mijn verzekeringslimiet. Klacht ingediend bij ARAG, nou binnen een dag werd dit al opgelost en werd overgedragen naar externe advocaat. Ik ben nu 4 a 5 maanden verder ben nog steeds begin af aan van mijn zaak en nog steeds geen verhaal kunnen doen op mijn schade van 35K. ARAG NEVER NOOIT!

C

C. Aksu

16-04-2021

0

Rechts bijstand

Slechte ervaring met Arag. Van mijn zaak werkt de jurist eerder voor de tegen party dan voor mij. Ze heeft helemaal geen ervaring met bouw problemen. Reageert na week soms 2 weken op mails. Neemt telefoon s niet op en belt niet terug. Door haar te doen ben ik 6000euro kwijt en al 14 maanden bezig. Geen stap voor uit met de zaak. Tegen partij schrijft mails naar haar en ze durft niet antwoordt te geven aan hem. Alles wat ik vraag vind zij dat het niet nodig is. Zeer slechte jurist ..zou nooit iemand aanraden om bij Arag te verzekeren. Ik ga een advocaat in schakelen voor mijn zaak en ook tegen Arag.

A

Anand

29-11-2020

0

Arag slim geregeld polis

Arag laat u in de steek! Bij het opvragen van mijn eigen data bij bedrijf X die weigerd uit te leveren weigerd Arag hulp te bieden.Ze verschuilen zich achter een contractueel geschil of verjaring van een Claim. Van beide is helemaal geen sprake.Een bedrijf is bij wet verplicht deze te bewaren heeft niks met een claim of contractueel geschil te maken.Ik heb de meest waanzinnige leugentjes en rariteiten moeten aanhoren van de Arag juristen.Van het druk hebben vanwege corona tot zich verschuilen achter zaken die niet relevant zijn.Op een gegeven moment begonnen ze gewoon te stotteren en werd er gezegd: ja het is ook een flutpolis ,wie die naam bedacht heeft!." Ongelovelijk wat een zooitje ongeregeld. Arag slim geregeld polis.En dat moet u dan beschermen.Ik ben bezig om al mijn premies terug te vorderen oplichters!

M

Mark van Looij

20-10-2020

0

Rechtsbijstands flexpolis Module A, B, en C verzekerd

Wat een waardeloze verzekering. Bij de simpelste vraag al probeert men eronderuit te komen om zaken juridisch na te kijken waarvoor ik overigens wel verzekerd was. Binnen zeer korte tijd nadat ik met heel veel moeite al mijn documenten had ingescand en doorgestuurd kreeg ik een mail met allerlei redenen die niet klopte, dat ik hiervoor niet verzekerd zou zijn. Het kwam erop neer volgens de jurist dat de modules Arbeid, Motorrijtuigen en Buren waren uitgesloten van dekking? Ook het feit dat ik ambtenaar was, was een reden om uitgesloten te worden van verdere verzekerde hulp.? Waarvoor neemt men een rechtsbijstandsverzekering dan, deze was voor al deze zaken afgesloten en staan ook als verzekerd in de polis? Nu heb ik met een eigen jurist mijn zaken uitgezocht en heb ik gelukkig geen grote problemen, het ging er meer om juridisch iets te laten checken. Maar pas op mensen, als je deze verzekering afsluit en je komt echt in de problemen, zult u door uw rechtsbijstandsverzekering van de ARAG niet worden geholpen en vinden zij zeker iets om geen hulp te verlenen. Hierdoor zou het voor mensen wel eens heel naar kunnen aflopen. Het maandelijks flinke premiebedrag voor deze verzekering is echt betalen voor gebakken lucht! En ik lees overal vergelijkbare verhalen over de ARAG rechtsbijstand, dat mensen niet geholpen worden wanneer het erop aan komt..

R

Renate

07-10-2020

0

Rechtsbijstandsverzekering

ondanks overduidelijk bewijs van camerabeelden en foto’s kan de schade niet verhaald worden op degene die het heeft veroorzaakt omdat deze blijft ontkennen Hoeveel bewijs wil je hebben om de zaak op te lossen Niet de eerste keer dat de ARAG zich er erg gemakkelijk vanaf maakt

M

Marga van Outersterp

01-10-2020

0

incompetente bende!

Vanaf het begin van mijn zaak in een arbeidsgeschil geen enkele betrokkenheid gevoeld met de "jurist". Hij was meer bezig met zijn privésituatie(oh mijn kinderen komen thuis, ik ga ophangen), vakanties, voel mij niet zo lekker bellen zit er vandaag niet in, moet te ver rijden voor die afspraak... en ga zo maar door. Heb nog nooit zoiets meegemaakt! Ik ga per direct weg bij de ARAG!!

S

Suus

18-02-2020

0

Rechtsbijstand

Wat een drama. Na jaren trouw betalen, voor de eerste keer nodig. Juriste doet helemaal niets, is laks, bijna nooit aanwezig. Zet zich niet in voor mijn zaak. Krijg het gevoel dat onze zaak niet belangrijk genoeg is. Ga zo met je klanten om dan hou je niemand over....

F

Fam v Nuland

18-10-2019

0

Arag staat alleen maar achter zichzelf

Arag is echt een rot organisatie met een behoorlijke tunnelvisie. Ze zien geen heil in geen enkele zaak. Wanneer je dan toch het gewenste resultaat bereikt met een externe advocaat, conform de polisvoorwaarden dat zij dan de advocaatkosten moeten betalen, willen ze dit alsnog niet doen. De klachtenafdeling is te triest voor woorden, waarbij ze je klacht totaal niet serieus nemen. Kortom je staat er alleen voor en de premie betaal je voor niks!

E

Evelien

18-03-2019

0

totaal incompetente juriste

Heb Arag in moeten schakelen bij een arbeidsconflict. Kreeg vanaf het begin al de indruk dat de juriste die mij was toegewezen zich niet erg serieus met mijn zaak bezig hield. De periode voorafgaand aan de rechtszaak schitterde zij door afwezigheid en gebrekkige communicatie. Ik ben zelfs naar haar kantoor afgereisd om haar proberen uit te leggen waar het om ging. Eenmaal in de rechtbank heeft zij, ondanks mijn uitgebreid aangeleverde argumenten niks ingebracht tegen de advocaat van mijn voormalig werkgever. Het ging zelfs zover dat de rechter geïrriteerd vroeg waarom zij stukken pas op het allerlaatst inleverde bij de rechtbank; deze had ik reeds maanden van tevoren al naar haar gemaild. Na de slachting in de rechtbank kwam zij met smoesjes door te zeggen dat ze een hersenschudding had gehad ( ja je weet wel wie je bent). Ik vond de hulp al slecht in de tijd van de voorbereiding, dat had niets met een hersenschudding te maken. Je was een tijd ziek , een tijd op vakantie en een tijd onuitgelegd niet te bereiken. Schandalig! Dit zijn voor jullie misschien maar cases maar je speelt met de levens en de toekomst van je cliënten, dit hoor je serieus te nemen!

B

brinker

12-09-2018

0

rotwebsite snap er niks van hoge premie

Ik vind het een rotwebsite en als ik probeer te kijken naar de prijzen van een verzekering dan kom ik heel erg hoog uit nou dan ga ik hier dus niet afsluiten wat een tijdsverspilling ik dacht dat dit een goed bedrijf was !

G

Geert

14-05-2016

0

Goede producten bij Arag

Ik wil graag een complimentje geven aan arag hoe zij hun werk doen, want ik ben al 25 jaar vaste klant en vond het nu wel eens tijd om te zeggen dat ik altijd goed geholpen ben. Ik begrijp wel waarom anderen ook een 10 geven. Niks is hen teveel en ik weet zeker dat ik overal voor gedekt ben. Dankjewel arag voor alle goede zorgen al die jaren.

D

Den Pee

15-11-2015

0

alles via Arag

Ga niet teveel zitten vergelijken, ARAG is prima. Heb hier zelf alles lopen en nergens last van. Dus ik houd het lekker zo, prima verzekeringsbedrijf dit .

M

Mr. Teunissen

29-09-2015

0

Dankjewel Arag

Dank Arag, ik ben scheidsrechter bij de knvb en door jullie kunnen we een hoop doen. Dank daarvoor. Ik heb als dank mijn rechtsbijstandsverzekering bij jullie afgesloten!!

S

Stefan

23-09-2015

0