Aon

4.4
4.6

Bestellen

4.4

Service

4.5

Prijs

4.4

Levering

35.3%

Zou hier weer kopen

Aon

Aon Beoordelingen

Benieuwd naar wat de ervaringen van andere mensen met Aon zijn? Aon is een verzekeraar in Nederland. Het bedrijf biedt allerlei producten om risico’s te beperken. Zo levert Aon bijvoorbeeld een autoverzekering of een motorverzekering.


Over Aon

Aon is onderdeel van een veel groter bedrijf Aon plc in Londen. Het wereldwijde concern heeft 500 kantoren in 120 landen, op deze kantoren werken meer dan 66.000 mensen. Aon is dus een grote verzekeraar. De naam Aon is een Keltisch woord voor eenheid. Met de naam Aon wil de kracht van het geheel, een kerntaak al verzekeraar, inzetten om haar klanten te bedienen.

Aon Nederland houdt zich bezig met het afdekken van risico’s. Iedere beslissing die je neemt heeft bepaalde gevolgen. Of het nu gaat om autorijden, of als het gaat om beleggen. Aon vindt het belangrijk om risico’s in kaart te brengen en waar nodig voldoende af te dekken. Op deze manier is het mogelijk om verantwoorde beslissingen te maken.

Naast het afdekken van risico’s van zakelijke partijen richt Aon zich ook online op de particuliere consument. Het bedrijf biedt goedkope verzekeringen aan aan particulieren.
Diensten Aon

Aon kan dus risico’s voor het bedrijfsleven afdekken, maar ook voor particulieren levert Aon een goedkope verzekering. Dit pakket wordt Aon Direct genoemd. Aon Direct is een online verkeringspakket. Omdat de verzekering alleen online verkrijgbaar is, is Aon direct een goedkope verzekering.

Aon Direct is een compleet verzekeringspakket voor particulieren. Wie op zoek is naar een goedkope autoverzekering, een goedkope motorverzekering of een andere goedkope verzekering is bij Aon Direct aan het goede adres. Aon Direct bestaat daarnaast uit nog een aantal andere goede verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan een goede inboedelverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering bent u bij Aon Direct aan het goede adres, maar ook voor minder voor de hand liggende verzekeringen kunt u bij Aon terecht. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloftsverzekering.

Aon Direct biedt dus een breed palet aan goedkope verzekeringen voor particulieren. Alle producten van Aon Direct zijn online af te sluiten. Natuurlijk hoeven niet alle verzekeringen van Aon Direct afgenomen te worden. Er kan gekozen worden voor verschillende modules bij Aon Direct. Zou houdt u zelf de controle over welke risico’s u af wilt dekken. Een goedkope verzekering is natuurlijk fijn, maar te veel verzekeren doet dit effect weer teniet.


Klachten Aon

Als u een klacht heeft over Aon, dan kunt u die telefonisch stellen op een lokaal nummer. De klantenservice is van 08:00 tot 18:00 beschikbaar. Daarnaast heeft Aon een speciaal noodnummer voor ernstige schade. Als u een vraag per e-mail aan Aon Direct stelt wordt deze binnen 5 dagen behandeld.

Heeft u al ervaringen met Aon of Aon Direct? Deel uw ervaringen hieronder. Zo kunnen andere gebruikers van deze site beter beoordelen of ze zich ook moeten gaan verzekeren bij Aon Direct.
 Goede bruiloftsverzekering of autoverzekering? Lees wat Nederlanders van Aon vinden, zodat u met een gerust hart kan overstappen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

Anderen bekeken ook