ANWB Wegenwacht

Alle reviews

ANWB Wegenwacht

56% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (68)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap Compleet

  Eventjes opladen aan de noordhollandse kust. Pikdonker. Slechts het rode licht van de windmolens, ver in zee. Slechts een paar vissers die met kracht hun hengels inwerpen. Ruige branding. Ik loop kilometers hard op de geluiden van de wind en het geklots van de zee. Eventjes ben ik los van alles, eventjes ben ik de zee, het strand, de wind en de golven tezamen. Alles knipoogt naar me. Het gaat je goed zee. Bedankt.

  Op weg naar huis. Opgeladen om energie af te geven aan kennisen en vrienden. Nog even langs een wooncomplex voor mensen die moeite hebben zich staande te houden in deze gedreven maatschappij. Niemand buiten. Mooi moment om de auto te parkeren. Beentjes ontspannen. Muziek aan. Al snel omsingeld door cliënten. Ronald. Een vriendelijke man. Altijd "blije gedachtens". Verwonderend kijk ik hem. Hoe kan hij zo blij zijn? Waarom hoeft hij zich niet uit te leven op een pikdonker strand. Doe ik iets fout? Stop! het denken en luister naar de muziek. Voor korte duur. alles klapt uit. Geen telefoon. Bijna de gehele klandizie van de ggz omsingeld mijn auto. " moet ik je auto aanduwen!" Nu ben je goed de lul! " heb je een telefoon " . Allerlei noodkreten passeren in tussen mijn opgeblazen frontale cortex. Het strand was voor niks geweest.

  "RONALD HEB JIJ JE TELEFOON OP ZAK?" - Ja. "GEEF! Met stemverheffing creer ik een rode leidraad binnen al het geruis van de ggz clienten. Vriendin gebeld met het spaarzame beltegoed van Ronald. Enkel steekwonden verlieten mijn mond. "Handel snel! Bel anwb! Dit is de straatnaam.

  Overzichtelijk punt mij gepositioneerd. Het gele busje ziet mij zwaaien. Eventjes doemt de zee weer in mij op. Motorkap open. Startkkabels en gassen. Minimaal 30 minuten meneer. Voordat ik bedankt zei verdween het busje net zo snel als hij kwam.

  - de zee. Soms eb. Soms vloed. Altijd aanwezig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  accu

  2 augustus j.l. Zondagochtend vroeg. Auto ingepakt, klaar voor vertrek naar Normandië. Dan blijkt de auto niet te starten. Doet helemaal niets meer. Wegenwacht komt. Accu leeg en blijkt niet meer goed te zijn. Gelukkig kan deze direct worden vervangen. Wegenwacht stelt voor om de bandenspanning nog even te checken en komt er dan achter dat er veel te weinig profiel op de banden zit. En één band blijkt flink beschadigd te zijn.
  Auto op 8 mei nog APK gehad en sindsdien maar weinig km mee gereden. (hoe kan dit, vragen we ons allemaal af) Wegenwacht kent een bedrijfje in de buurt waar je in het weekend terecht kan voor nieuwe banden. En zo ben ik even later op pad en worden er voor een zeer schappelijk prijsje 3 nieuwe banden opgelegd. Ook bij dat bedrijf zijn ze erg verbaasd dat de banden niet eerder zijn vervangen en geven aan dat het zelfs 'gevaarlijk' is hiermee te rijden. In de tussentijd haalt de Wegenwacht vier nieuwe bougies voor ons, ook deze bleken dringend aan vervanging toe. En tot slot blijkt dat de remvloeistof nodig moet worden bijgevuld. Ook dit wordt geregeld. En dan te bedenken dat de auto in mei j.l. een beurt en APK heeft gehad bij een 'erkende dealer'!
  Na deze 'grote beurt' kunnen we, weliswaar uren later, veilig op vakantie. We zijn gisteren weer terug gekomen van vakantie, de auto liep als een zonnetje.
  We zijn al meer dan 30 jaar lid van ANWB en wegenwachtservice, maar deze geweldige service en hulp hebben we niet eerder ontvangen. Natuurlijk vragen we naar de naam van deze man. We willen hierbij Marco Spijksma heel hartelijk bedanken. Hij heeft niet alleen het euvel verholpen waar we voor belden, maar veel meer gedaan dan dat, op eigen initiatief, waardoor we veilig op vakantie konden. Hulde aan Marco!


  32 jaar lid van de ANWB/Wegenwacht.
  Abbonnement van € 91,-.
  Nog NOOIT pech gehad !
  Onlangs starte de auto niet, stond voor de deur.
  ANWB wilde NIET komen !
  Ik had het verkeerde abbonnement en moest grof bijbetalen voor eventuele hulp.....
  Abbonnement meteen opgezegd.
  De volgende dag werd ik gebeld en men zocht naar een oplossing.
  Beloofd dat ik een mail zou krijgen mét een oplossing.
  Nooit een mail gekregen.
  Ik ben klaar met de ANWB/Wegenwacht.
  Zo gaat een log bedrijf met zijn trouwe klanten om ! • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  pech

  Pech, daar sta je dan. Op een verlaten bospad zonder telefoon. Lopen naar de dichtstbijzijnde boerenhoeve in het pikkedonker. Een half uur later klop ik aan. Een lieve kleine man met een baard en een puntmuts opent de deur. Hij stelt zich voor als Tomte en vertelt direct dat hij wist van mijn komst. 'Ik heb alles al klaarliggen hoor' zegt hij, en uit de schemering van de hal komt een blauw/rode stoffen tas tevoorschijn. Tomte sluit de deur en we lopen de donkere avond in. Het is gaan regenen en de wind steekt op. We praten onderweg weinig, ik hoor Tomte af en toe zachtjes neuriën. Als we bij de auto zijn vraagt Tomte de motorkap te openen. Uit zijn stoffen tas pakt hij een gebreide lap te voorschijn waarmee hij over de motor wrijft. Hij doet dit zacht en fluistert er voor mij onduidelijke woorden bij. Na een paar minuten is hij klaar. 'Start de motor maar' zegt hij zachtjes. En, deze slaat onmiddellijk aan. 'Wat heb je gedaan' vraag ik. Ik draai mijn hoofd naar Tomte, maar kan hen nergens meer ontdekken. In de verte hoor ik zachtjes zingen.

  Alle respect voor deze jongens die in een temperatuur van 35 graden met een asfalt temp van 45 graden mij weer op weg geholpen hebben heel knap hoor en nogmaals bedankt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scooter

  Enorm goed geholpen door Dirk van de ANWB (111).Onze zoon van net 16 had 1 dag geleden zijn scooter rijbewijs gehaald en de scooter die hij met hard werken (4.50 per uur) had gekocht stond sinds 2 weken in de garage. Maar had meteen startproblemen.... de verkoper twee keer langs gekomen, kreeg hem dan met wat gehannes aan de praat, maar als hij weer koud was, zelfde probleem.....Wij zeiden voor de aankoop: "koop hem bij een winkel", maar nee.. deze moest het echt worden. Na dagen stress en weer niet kunnen starten de ANWB gebeld. Binnen 1 uur kwam meneer Dirk langs. Hij stelde de diagnose al vooraf. "het zijn waarschijnlijk de kleppen, die na een tijdje rijden verkeerd gaan staan." En ja hoor.......meneer Dirk had gelijk!! Hij startte weer. Zo blij, want onze zoon kan vandaag zijn rijbewijs ophalen en wij kunnen weer ademhalen :)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ANWB lid en ANWB Pechhulp

  Pech onderweg maar zeer beperkte pechhulp:
  Afgelopen vakantie zijn we met autopech komen te staan in Frankrijk op de vrijdag voor Pinksteren, wat betekent dat op zaterdag alles dicht gaat om 12 uur en pas dinsdag weer open. Gebeld naar ANWB op vrijdagochtend, we zouden teruggebeld worden, helaas zijn we niet teruggebeld maar kregen een bericht via telefoon dat er een diagnose gesteld moest worden. Na nog niks gehoord na 14 uur teruggebeld naar de ANWB voor de status, hier werd vermeld dat ze er mee bezig waren en de garage zouden contacteren (wederom) en dat ze terug zouden bellen. Rond 15 uur kregen we het bericht dat de diagnose nog niet compleet was en dat we dinsdagmiddag verdere pechhulp konden verwachten, dus op eigen kosten dan van vrijdag totdat de auto gerepareerd was - dat beteken 5+ dagen overbruggen). Teruggebeld naar ANWB dat het niet acceptabel was (immers 24/7 pechhulp), daarbij was het idee of we niet naar een andere garage konden en of wij een garage wisten waar we terecht konden waar alles op voorraad was (daar is toch de ANWB voor?). Het zou allemaal voor 18 uur geregeld worden daar waren ze zeker van en ze zouden terugbellen (wederom) zodat wij eventueel nog wat konden regelen b.v. overnachting. Ondertussen hadden wij er een hard hoofd in dat het opgelost zou worden dus hebben wij het zelf maar geregeld en uiteindelijk waren we na middernacht thuis.
  Op zaterdag om 11:17 (45 minuten voor sluiting van de garage) kregen we een bericht van ANWB, 'wij gaan je helpen!' zodra er nieuws is laten we het U weten. Zaterdag 11:26 we worden gebeld door ANWB (note: om 12 uur gaan alle garages dicht vanwege D-Day/Pinksteren), we zijn bezig voor een diagnose en het op te lossen. Heb ANWB laten weten dat het niet meer nodig is aangezien de auto thuis voor de deur staat en dat we het zelf geregeld hebben. Gelukkig waren we slim genoeg om het zelf te regelen anders hadden we daar gestaan (met onze spullen) op die vrijdag zonder iets geboekt te hebben voor overnachting. Sta je dan met je Gold ANWB kaart en pechhulp (die we gaan stoppen bij ANWB).

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ANWB Wegenwacht

  Zeer slecht. We betalen al jaren voor de ANWB Wegenwacht service en ik heb voor de 1e keer stil gestaan gisteren nacht. Ik zat vast in het zand en heb de anwb gebeld echter konden ze mij niet helpen en bij doorvragen of ze iets konden doen voor een vrouw in nood midden in de nacht, gooiden ze de telefoon erop.
  Nog een keer terug gebeld en hingen in mijn nood verhaal weer op.
  Belachelijk ANWB!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weggesleept 's nachts

  Wilden weggaan bij een feestje maar de auto startte niet meer. Flink balen, want je wil gewoon naar huis en het was best laat. lid van de wegenwacht en die is voor dit soort zaken dus meteen gebeld.
  Gelukkig konden we binnen wachten bij de vrienden van het feestje, want het was echt koud (mid december). Duurde ook best even, iets van 45 min. Maar dat werd er wel bij gezegd aan de telefoon want het was druk. Wel beetje ongemakkelijk zo wachten maar goed, wel binnen.
  Toen ze kwamen hebben ze eerst van alles geprobeerd, maar dat ging m dus niet worden, dus ze hebben de auto weggesleept naar een garage en ons thuisgebracht. Dat was fijn. De dag erna bij de garage dat ding helemaal laten opknappen en na een week pas weer op kunnen halen.
  Wel fijne service van de anwb maar jammer dat ze m niet ter plekke konden fixen alleen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geholpen bij pech onderweg langs de kant van de weg rokende auto!

  Enorm uit de brand geholpen toen we afgelopen weekend met pech langs de weg waren beland.

  Auto begon uit het niets te roken en ik heb een noodlanding in de berm moeten maken, durfde geen meter meer verder te rijden. We hebben meteen de ANWB gebeld en met een half uurtje waren ze er al. Ook al is dat natuurlijk best wel lang wachten als je in de kou buiten je auto achter de vangrail staat....

  De auto is verder gesleept naar een tankstation verderop, want zo naast de weg was het te onveilig.

  Daar heeft de monteur ernaar gekeken en gelukkig was het niet heel moeilijk, want hij was zo klaar en toen konden we gewoon doorrijden!

  Hij was nog vrolijk ook, dat scheelde erg, want ik baalde nogal dat ik te laat zou komen bij mijn ouders, daar was ik naartoe aan het rijden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Toch een pech onderweg, blij met lidmaatschap ANWB

  Al jaren en jaren lid en ik begon een beetje te twijfelen of ik niet veel te veel betaal voor deze dienst...

  En toen stond ik een keertje plotseling stil langs de kant van de weg. Mijn auto is redelijk nieuw en ik laat deze regelmatig controleren, toch was er ineens iets helemaal mis. Nou, toen was ik met terugwerkende kracht ineens heel tevreden over mijn eigen voorzienendheid en dat ik al jaren lid was. Binnen een half uur stond er een aardige monteur naast mijn auto, hij verhielp het euvel (kennelijk een technische fout, opgedaan bij de laatste controle als ik hem goed heb begrepen) en ik kon weer doorrijden!

  In geval van nood weet je wie je vrienden zijn! Ik blijf zeker lid!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  extra veiligheid, altijd goed geholpen

  Zelf met mijn auto een aantal keer langs de weg gestaan. Een keer met een rokende voorkant. De ANWB laat op een drukke zaterdagmiddag soms wat langer op zich wachten, maar meer dan een half uur heb ik zelf nooit hoeven wachten tot er iemand kwam aanrijden.

  Ik kan me niet voorstellen dat je geen abonnement hebt op de wegenwacht. Hoe kun je zonder? Zeker als je een wat oudere auto hebt zaals ik, maar anders is het toch alleen maar extra veiligheid en comfort.

  Ik ben elke keer keurig geholpen door een aardige monteur en tegen geen enkele extra kosten. Goede service!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verzekering boot

  Zodra je een schade meld doen ze er alles aan om niet uit te hoeven keren. Vooral de afdeling watersport heeft een aantal wantrouwende medewerkers in dienst

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen aankoop maar hulp bij pech

  Op tv laat de wegenwacht zien dat ze bijna alles repareren ze demonteren bijna een halve auto nou bij MIJ NIET krukassensor stuk ze kijken er naar en willen alleen maar slepen en ze moeten niet zeggen hebben het onderdeel niet heb 2 vrienden die een automaterialen zaak hebben dus had hem zo kunnen halen neee ze slepen hem weg naar huis ik de volgende dag een sensor gehaald binnen een half uur loopt de auto weer dat had de wegenwacht toch ook kunnen doen overweeg om het lidmaatschap maar op te zeggen na 22 jaar en in de 22 jaar 3 keer om hulp gevraagd anwb wegenwacht schandalig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap

  Al jaren lid bij ANWB, ik ben meerdere malen geholpen met auto pech. Maar mijn dochter die auto pech aan de weg heeft niet. Omdat zij niet de ‘pashouder’ is. Nou staat ze daar in de kou naast een gevaarlijke snelweg op de berm. En het mooiste is nog, mijn man is pashouder en ik ben al een aantal(2) keer geholpen met PECH, geen schade! Dus vertel hier maar wat er aan de hand is…..

  Even snel lid worden, lekker belangrijk? Euro tekens stijgt in jullie hersenpan. Veiligheid wat is dat?

  Bij deze, personeel is ruk en laat een meisje van 23 aan een gevaarlijke weg staan. Ik hoop niet dat het met jullie eigen kind gebeurd. Want dat weet je hoe woest/machteloos ik heb gevoeld.

  Mij was je al kwijt, mijn man nu ook. En mijn dochter zal nu dus nooit lid worden bij jullie.

  Slechte service

  Beetje gezeur vrouw!! Er wordt overal duidelijk aangegeven dat ANWB pechhulp op naam is niet op kenteken. Dus slecht van jezelf dat jij je dochter zonder pechhulp op pad stuurt en daar ook nog eens anderen de schuld van geeft.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  car insurance (Veilig Rijden)

  ANWB has a good platform but the insurance called Veilig Rijden is a fraud. Where they spy on the driver through small device they ask you to install in and they record speed, discussion and actions on your driving style and based on their evaluation they rate the driver and claim fines. they act like police in very illegal way. it totally scamp and I don't recommend anyone to deal with them

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jas

  Wij hebben een jas gekocht 1 maand geleden van 179.99 bij de ANWB in Almelo. Maar de jas is na 1 maand gescheurd. Wij willen een nieuwe jas maar de ANWB wil alleen opzoek naar een bedrijf die de jas kan repareren. Als ze geen bedrijf vinden moet er een andere persoon bij komen die dit gaat beoordelen. Een jas van 50 euro van de C&A word in alle gevallen terug genomen 😡 ik koop nooit meer een jas bij de ANWB.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap

  Onterecht extra kosten zonder comunicatie zonder akkoord geving het activeren van producten terwijl telefoniste aan het spelen is met der man aan de andere kant 2x eerder pech gehad midden of een boerderij heel pech dat allebei banden recht geklapt waren en heb ik gehoord valt onder schade en niet pech ben ik in de steek gelaten avond boerenland 70 km van me huis 0% betrouwbaar

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pechhulp met woonplaats

  Goede en snelle service. Deskundige en vriendelijke monteurs. Prijs/kwaliteit dikke 10. Snel geholpen en dus snel en goedkoop weer opweg

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abbonnement auto

  ANWB wil alleen klanten naar binnen halen. Schandalig hoe slecht ik geholpen ben.

  niet je geld investeren in de anwb. heel erg spijt van gehad

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pechhulp wereld

  Zeer slechte service van ANWB die ik ooit heb ervaren! Ik betaal jackpot premie voor pechhulp wereld. Bewust gevraagd tijdens het kiezen van de premie aan medewerker of dit geldt voor heel Turkije, daar kreeg ik bevestiging op dat pechhulp in heel Turkije geldig is. Nu in Turkije, zit ik met pech wordt ik niet eens geholpen. Enkel een excuus dat we verkeerd zijn geinformeerd. Bedankt ANWB. NOOIT MEER! BAH!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fietshulp

  Afgelopen maandag 9 augustus gingen wij op pad met onze rode tandem om de elfstedentocht te Fietsen en kregen na 8 km al pech , wij hebben de ANWB gebeld en zijn heel goed geholpen in Spijkenisse en hebben daarna een onvergetelijke mooie vakantie gehad met onze tandem, nogmaals bedankt

Anderen bekeken ook

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Route Mobiel
9 reviews

Wilt u ook weten wat andere mensen vinden van RouteMobiel? Route Mobiel is een in 2004 opgerichte organisatie met als doel om pechhulp een nieuwe d...

Zwitserleven
5 reviews

Het is belangrijk om te denken aan later. Dit geldt als je jong bent en moet bedenken welk werk je tijdens je werkende leven wilt doen. Maar ook da...

ANWB Wegenwacht

Sta je langs de kant van de weg met een rokende auto, dan is het fijn als je iemand kunt bellen om je te komen helpen. Als je professionele hulp van de ANWB wilt, dan betaal je daar natuurlijk voor. Maar is dat wel de moeite waard? Helpt ANWB je verder? Hoe zijn anderen geholpen door deze dienst? Kun je eigenlijk wel zonder een abonnement en dus de hulp van de ANWB? Durf je dat? Of zijn er alternatieven? Lees hier de reviews van anderen over de ANWB en kom erachter welke diensten deze wegenwacht aanbiedt en of dat de moeite waard is.

Over ANWB
Voor veel mensen is de Wegenwacht synoniem voor de ANWB, zo groot is de naamsbekendheid van dit bedrijf. Deze wegenwacht is er voor (bedrijfs)auto’s, motoren, (brom)fietsen en de scootmobiel en de pechhulp strekt zich uit over heel Europa en met het zogenaamde Europa Plus-pakket ook daarbuiten, zoals in Turkije, de Verenigde Staten en Australië. Een lidmaatschap heb je al vanaf 15 euro per jaar, afhankelijk natuurlijk van de dekking die je kiest. Ledenvoordelen zijn legio en behelzen zowel pechhulp en diverse diensten als gratis magazine De Kampioen en kortingen in de (web)winkel.

Diensten van ANWB
ANWB biedt vele diensten: naast de wegenwacht onder andere belangenbehartiging, rechtshulp en verzekeringen. De verschillende diensten zijn via speciale telefoonnummers meestal dag en nacht bereikbaar, zoals het ANWB Leden Service Center (informatie over en verkoop van alle ANWB-diensten en – producten, maar ook voor reisadvies en informatie over verzekeringen, recreatie en toerisme),  de Wegenwacht (voor pechhulp onderweg), de alarmcentrale (bereikbaar vanuit het buitenland), een alarmjurist (voor dringende juridische problemen in het buitenland), de Autoverkoopservice, ANWB Creditcards, Digikluis Alarmcentrale, Keuringen (voor informatie over autokeuringen en het maken van afspraken bij de Keuringsstations), Rijopleiding (ook leren autorijden kun je via de ANWB regelen. Voor het behalen van een auto-, motor-, aanhangwagen- of bromfietsrijbewijs), Vaarbewijzen (als je liever met een boot wilt varen), Verkeersinformatielijn Nederland (actuele file-informatie in Nederland, inclusief trends (neemt file toe of af) en reistijden, tevens snelheidscontroles. En ook nog prognoses voor de komende spits en informatie over weer en openbaar vervoer), Verkeersslachtofferlijn (informatie en advies voor verkeersslachtoffers en familieleden), Verkeersveiligheid-trainingen (bijvoorbeeld een eendaagse slipcursus), Verzekeringen (niet alleen autoverzekeringen, ook (brom)fietsverzekeringen, caravanverzekeringen, oldtimerverzekeringen, bootverzekeringen, scooterverzekeringen, camperverzekeringen, motorverzekeringen, et cetera), ANWB voor de Zaak (een zakelijk lidmaatschap voor zelfstandigen en bedrijven)

 

Klachten over ANWB
Voor een bedrijf dat je te allen tijde moet kunnen bellen in geval van nood is het natuurlijk noodzakelijk om op veel verschillende manieren bereikbaar te zijn. Niet alleen is daarvoor een waslijst aan telefoonnummers beschikbaar gemaakt, waarvan de ANWB Alarmcentrale misschien wel de meest belangrijke is (dag en nacht telefonisch en per e-mail bereikbaar, ook vanuit het buitenland), je kunt ook online terecht. Op de website anwb.nl vind je een lijst met veel gestelde vragen. Staat het gewenste antwoord daar niet bij, dan kun je vragen stellen aan een virtuele medewerker. Ook kun je vragen stellen via Facebook, Twitter en e-mail. Bovendien kun je terecht in één van de ANWB winkels, natuurlijk niet per se voor wanneer je met een kapotte auto langs de weg staat, maar wel voor als je op zoek bent naar een leuke deal met je lidmaatschap voor bijvoorbeeld een paar wandelschoenen. Je kunt ANWB ook volgen via de verschillende nieuwsbrieven, apps, de ANWB Community, Facebook, Twitter, YouTube en Google +.

Laat jij je helpen door de ANWB als je in nood verkeert? Laat hier je review achter en laat anderen weten hoe jij over de ANWB denkt!

Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!

}