ANWB Wegenwacht

Alle reviews

ANWB Wegenwacht

53% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (73)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wegenwacht

  Meer 3 uur gewacht nog niets te zien de auto was 30 min van mij vandaan. Moest een die klant helpen dan is hij meer dan 2.5 uren daar bezig geweest. Bleek niet eens dat er een melding was aangemaakt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Service en bereikbaarheid slecht

  Ik probeer de anwb al weken te pakken te krijgen. Na slechte hulp in het buitenland, wil ik mijn pakket opzeggen. Volgens de website kan dat uitsluitend telefonisch, maar ze zijn al wekenlang niet bereikbaar. "Het duurt langer dan u van ons gewend bent". Nou, wat ik ondertussen gewend ben, is dat het uren duurt en je dan nog niemand aan de lijn hebt. Maar klaarblijkelijk duurt het nóg langer... Ik meerdere keren een bericht achter gelaten om terug gebeld te worden. Dat zou binnen 15 (!) dagen gebeuren. U raadt het al, ook dat is niet gebeurd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Anwb pechhulp

  Gisteren pech in Engeland. Lang verhaal kort: in totaal bijna 12 uur moeten wachten. Garages dicht, autoverhuur dicht. En de Anwb had geen enkel plan of idee. De wegenwacht in Engeland wilde ons slepen naar het vakantieadres. Anwb wilde niet meewerken omdat een garage niet kon beamen dat de auto niet binnen 48 uur is te maken (alle garages zijn dicht vanaf 12u op zaterdag en zondag de hele dag). Vervangend vervoer gingen ze niet regelen want we konden niet vaststellen dat de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kon worden.
  Daar zaten we dan: met 4 kinderen, en een kapotte auto, voor een dichte garage die maandagochtend om 08.30 uur opent. De vrouw van de anwb-centrale zei hierop: ja, onderdak, dat moet u zelf regelen.
  Na heel veel geregel uiteindelijk zelf een hotel kunnen regelen (wat heel moeilijk is vanwege het EK vrouwenvoetbal).
  Echt een enorm teleurstellende ervaring met de anwb alarmcentrale. Doet niks. Helpt niet. Maar int wel geld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap

  Lid worden gaat heel goed, alleen je komt er nooit meer vanaf, bijna jaar na dato ontvang ik nog betalingsherinneringen ondanks keurig opzegging met bevestiging. Erg duur en heel milieu onvriendelijk met een tijdschrift waar je niet om vraagt maar wel voor betaald!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ANWB wegenwacht

  Vandaag ben ik diep teleurgesteld in de ANWB.

  Al een aantal jaar hebben mijn ouders een extra ANWB lidmaatschap zodat ik en mijn zusje met een jongerenlidmaatschap geholpen worden in de twee auto's van mijn ouders. Dit is door de ANWB uitgezocht hoe dat pakket technisch gedaan moest worden en hiervoor is een extra lidmaatschap afgesloten en dit staat ook op de facturen.

  Vandaag had ik een probleem onderweg. Eerst bel ik de ANWB en zouden ze een monteur langs sturen. 5 minuten later werd ik gebeld dat ik niet het goede pakket heb om geholpen te worden (dat ze eerder ZELF geadviseerd hebben om het zo te doen). Aan de telefoon proberen te vertellen dat het toen zo geadviseerd is en dat er twee lidmaatschappen lopen, maar je wordt aan de telefoon afgekapt dat ze dat nooit zo gedaan kan worden.

  Uiteindelijk wordt er verteld dat ze alleen komen als je voor deze hulpvraag € 90,00 betaald + een jongerenlidmaatschap van € 160,- in het jaar.
  Ze laten je staan als je ze nodig hebt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ANWB lid en ANWB Pechhulp

  Pech onderweg maar zeer beperkte pechhulp:
  Afgelopen vakantie zijn we met autopech komen te staan in Frankrijk op de vrijdag voor Pinksteren, wat betekent dat op zaterdag alles dicht gaat om 12 uur en pas dinsdag weer open. Gebeld naar ANWB op vrijdagochtend, we zouden teruggebeld worden, helaas zijn we niet teruggebeld maar kregen een bericht via telefoon dat er een diagnose gesteld moest worden. Na nog niks gehoord na 14 uur teruggebeld naar de ANWB voor de status, hier werd vermeld dat ze er mee bezig waren en de garage zouden contacteren (wederom) en dat ze terug zouden bellen. Rond 15 uur kregen we het bericht dat de diagnose nog niet compleet was en dat we dinsdagmiddag verdere pechhulp konden verwachten, dus op eigen kosten dan van vrijdag totdat de auto gerepareerd was - dat beteken 5+ dagen overbruggen). Teruggebeld naar ANWB dat het niet acceptabel was (immers 24/7 pechhulp), daarbij was het idee of we niet naar een andere garage konden en of wij een garage wisten waar we terecht konden waar alles op voorraad was (daar is toch de ANWB voor?). Het zou allemaal voor 18 uur geregeld worden daar waren ze zeker van en ze zouden terugbellen (wederom) zodat wij eventueel nog wat konden regelen b.v. overnachting. Ondertussen hadden wij er een hard hoofd in dat het opgelost zou worden dus hebben wij het zelf maar geregeld en uiteindelijk waren we na middernacht thuis.
  Op zaterdag om 11:17 (45 minuten voor sluiting van de garage) kregen we een bericht van ANWB, 'wij gaan je helpen!' zodra er nieuws is laten we het U weten. Zaterdag 11:26 we worden gebeld door ANWB (note: om 12 uur gaan alle garages dicht vanwege D-Day/Pinksteren), we zijn bezig voor een diagnose en het op te lossen. Heb ANWB laten weten dat het niet meer nodig is aangezien de auto thuis voor de deur staat en dat we het zelf geregeld hebben. Gelukkig waren we slim genoeg om het zelf te regelen anders hadden we daar gestaan (met onze spullen) op die vrijdag zonder iets geboekt te hebben voor overnachting. Sta je dan met je Gold ANWB kaart en pechhulp (die we gaan stoppen bij ANWB).

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ANWB Wegenwacht

  Zeer slecht. We betalen al jaren voor de ANWB Wegenwacht service en ik heb voor de 1e keer stil gestaan gisteren nacht. Ik zat vast in het zand en heb de anwb gebeld echter konden ze mij niet helpen en bij doorvragen of ze iets konden doen voor een vrouw in nood midden in de nacht, gooiden ze de telefoon erop.
  Nog een keer terug gebeld en hingen in mijn nood verhaal weer op.
  Belachelijk ANWB!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verzekering boot

  Zodra je een schade meld doen ze er alles aan om niet uit te hoeven keren. Vooral de afdeling watersport heeft een aantal wantrouwende medewerkers in dienst

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen aankoop maar hulp bij pech

  Op tv laat de wegenwacht zien dat ze bijna alles repareren ze demonteren bijna een halve auto nou bij MIJ NIET krukassensor stuk ze kijken er naar en willen alleen maar slepen en ze moeten niet zeggen hebben het onderdeel niet heb 2 vrienden die een automaterialen zaak hebben dus had hem zo kunnen halen neee ze slepen hem weg naar huis ik de volgende dag een sensor gehaald binnen een half uur loopt de auto weer dat had de wegenwacht toch ook kunnen doen overweeg om het lidmaatschap maar op te zeggen na 22 jaar en in de 22 jaar 3 keer om hulp gevraagd anwb wegenwacht schandalig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scooter

  Enorm goed geholpen door Dirk van de ANWB (111).Onze zoon van net 16 had 1 dag geleden zijn scooter rijbewijs gehaald en de scooter die hij met hard werken (4.50 per uur) had gekocht stond sinds 2 weken in de garage. Maar had meteen startproblemen.... de verkoper twee keer langs gekomen, kreeg hem dan met wat gehannes aan de praat, maar als hij weer koud was, zelfde probleem.....Wij zeiden voor de aankoop: "koop hem bij een winkel", maar nee.. deze moest het echt worden. Na dagen stress en weer niet kunnen starten de ANWB gebeld. Binnen 1 uur kwam meneer Dirk langs. Hij stelde de diagnose al vooraf. "het zijn waarschijnlijk de kleppen, die na een tijdje rijden verkeerd gaan staan." En ja hoor.......meneer Dirk had gelijk!! Hij startte weer. Zo blij, want onze zoon kan vandaag zijn rijbewijs ophalen en wij kunnen weer ademhalen :)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap

  Al jaren lid bij ANWB, ik ben meerdere malen geholpen met auto pech. Maar mijn dochter die auto pech aan de weg heeft niet. Omdat zij niet de ‘pashouder’ is. Nou staat ze daar in de kou naast een gevaarlijke snelweg op de berm. En het mooiste is nog, mijn man is pashouder en ik ben al een aantal(2) keer geholpen met PECH, geen schade! Dus vertel hier maar wat er aan de hand is…..

  Even snel lid worden, lekker belangrijk? Euro tekens stijgt in jullie hersenpan. Veiligheid wat is dat?

  Bij deze, personeel is ruk en laat een meisje van 23 aan een gevaarlijke weg staan. Ik hoop niet dat het met jullie eigen kind gebeurd. Want dat weet je hoe woest/machteloos ik heb gevoeld.

  Mij was je al kwijt, mijn man nu ook. En mijn dochter zal nu dus nooit lid worden bij jullie.

  Slechte service

  Beetje gezeur vrouw!! Er wordt overal duidelijk aangegeven dat ANWB pechhulp op naam is niet op kenteken. Dus slecht van jezelf dat jij je dochter zonder pechhulp op pad stuurt en daar ook nog eens anderen de schuld van geeft.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  car insurance (Veilig Rijden)

  ANWB has a good platform but the insurance called Veilig Rijden is a fraud. Where they spy on the driver through small device they ask you to install in and they record speed, discussion and actions on your driving style and based on their evaluation they rate the driver and claim fines. they act like police in very illegal way. it totally scamp and I don't recommend anyone to deal with them

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jas

  Wij hebben een jas gekocht 1 maand geleden van 179.99 bij de ANWB in Almelo. Maar de jas is na 1 maand gescheurd. Wij willen een nieuwe jas maar de ANWB wil alleen opzoek naar een bedrijf die de jas kan repareren. Als ze geen bedrijf vinden moet er een andere persoon bij komen die dit gaat beoordelen. Een jas van 50 euro van de C&A word in alle gevallen terug genomen 😡 ik koop nooit meer een jas bij de ANWB.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap

  Onterecht extra kosten zonder comunicatie zonder akkoord geving het activeren van producten terwijl telefoniste aan het spelen is met der man aan de andere kant 2x eerder pech gehad midden of een boerderij heel pech dat allebei banden recht geklapt waren en heb ik gehoord valt onder schade en niet pech ben ik in de steek gelaten avond boerenland 70 km van me huis 0% betrouwbaar

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pechhulp met woonplaats

  Goede en snelle service. Deskundige en vriendelijke monteurs. Prijs/kwaliteit dikke 10. Snel geholpen en dus snel en goedkoop weer opweg

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abbonnement auto

  ANWB wil alleen klanten naar binnen halen. Schandalig hoe slecht ik geholpen ben.

  niet je geld investeren in de anwb. heel erg spijt van gehad

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pechhulp wereld

  Zeer slechte service van ANWB die ik ooit heb ervaren! Ik betaal jackpot premie voor pechhulp wereld. Bewust gevraagd tijdens het kiezen van de premie aan medewerker of dit geldt voor heel Turkije, daar kreeg ik bevestiging op dat pechhulp in heel Turkije geldig is. Nu in Turkije, zit ik met pech wordt ik niet eens geholpen. Enkel een excuus dat we verkeerd zijn geinformeerd. Bedankt ANWB. NOOIT MEER! BAH!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fietshulp

  Afgelopen maandag 9 augustus gingen wij op pad met onze rode tandem om de elfstedentocht te Fietsen en kregen na 8 km al pech , wij hebben de ANWB gebeld en zijn heel goed geholpen in Spijkenisse en hebben daarna een onvergetelijke mooie vakantie gehad met onze tandem, nogmaals bedankt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Car battery

  Super expensive, long waiting time.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pechhulp buitenland

  Service van niets. Jarenlang lid en nu zijn we gestrand in Frankrijk ivm autopech. We worden al ruim een week van het kastje naar de muur gestuurd. 0,0 communicatie of proactief handelen van de ANWB. Het interesseert ze ogenschijnlijk niets dat je meer dan een week zonder auto in het buitenland gestrand bent. Overal moet je zelf achteraan. Ik ben echt heel erg teleurgesteld in hun serviceverlening en houding. Waardeloos. Wanneer ik weer thuis ben dan zeg ik per direct mijn lidmaatschap bij de ANWB op!

Anderen bekeken ook

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Route Mobiel
9 reviews

Wilt u ook weten wat andere mensen vinden van RouteMobiel? Route Mobiel is een in 2004 opgerichte organisatie met als doel om pechhulp een nieuwe d...

Zwitserleven
5 reviews

Het is belangrijk om te denken aan later. Dit geldt als je jong bent en moet bedenken welk werk je tijdens je werkende leven wilt doen. Maar ook da...

ANWB Wegenwacht

Sta je langs de kant van de weg met een rokende auto, dan is het fijn als je iemand kunt bellen om je te komen helpen. Als je professionele hulp van de ANWB wilt, dan betaal je daar natuurlijk voor. Maar is dat wel de moeite waard? Helpt ANWB je verder? Hoe zijn anderen geholpen door deze dienst? Kun je eigenlijk wel zonder een abonnement en dus de hulp van de ANWB? Durf je dat? Of zijn er alternatieven? Lees hier de reviews van anderen over de ANWB en kom erachter welke diensten deze wegenwacht aanbiedt en of dat de moeite waard is.

Over ANWB
Voor veel mensen is de Wegenwacht synoniem voor de ANWB, zo groot is de naamsbekendheid van dit bedrijf. Deze wegenwacht is er voor (bedrijfs)auto’s, motoren, (brom)fietsen en de scootmobiel en de pechhulp strekt zich uit over heel Europa en met het zogenaamde Europa Plus-pakket ook daarbuiten, zoals in Turkije, de Verenigde Staten en Australië. Een lidmaatschap heb je al vanaf 15 euro per jaar, afhankelijk natuurlijk van de dekking die je kiest. Ledenvoordelen zijn legio en behelzen zowel pechhulp en diverse diensten als gratis magazine De Kampioen en kortingen in de (web)winkel.

Diensten van ANWB
ANWB biedt vele diensten: naast de wegenwacht onder andere belangenbehartiging, rechtshulp en verzekeringen. De verschillende diensten zijn via speciale telefoonnummers meestal dag en nacht bereikbaar, zoals het ANWB Leden Service Center (informatie over en verkoop van alle ANWB-diensten en – producten, maar ook voor reisadvies en informatie over verzekeringen, recreatie en toerisme),  de Wegenwacht (voor pechhulp onderweg), de alarmcentrale (bereikbaar vanuit het buitenland), een alarmjurist (voor dringende juridische problemen in het buitenland), de Autoverkoopservice, ANWB Creditcards, Digikluis Alarmcentrale, Keuringen (voor informatie over autokeuringen en het maken van afspraken bij de Keuringsstations), Rijopleiding (ook leren autorijden kun je via de ANWB regelen. Voor het behalen van een auto-, motor-, aanhangwagen- of bromfietsrijbewijs), Vaarbewijzen (als je liever met een boot wilt varen), Verkeersinformatielijn Nederland (actuele file-informatie in Nederland, inclusief trends (neemt file toe of af) en reistijden, tevens snelheidscontroles. En ook nog prognoses voor de komende spits en informatie over weer en openbaar vervoer), Verkeersslachtofferlijn (informatie en advies voor verkeersslachtoffers en familieleden), Verkeersveiligheid-trainingen (bijvoorbeeld een eendaagse slipcursus), Verzekeringen (niet alleen autoverzekeringen, ook (brom)fietsverzekeringen, caravanverzekeringen, oldtimerverzekeringen, bootverzekeringen, scooterverzekeringen, camperverzekeringen, motorverzekeringen, et cetera), ANWB voor de Zaak (een zakelijk lidmaatschap voor zelfstandigen en bedrijven)

 

Klachten over ANWB
Voor een bedrijf dat je te allen tijde moet kunnen bellen in geval van nood is het natuurlijk noodzakelijk om op veel verschillende manieren bereikbaar te zijn. Niet alleen is daarvoor een waslijst aan telefoonnummers beschikbaar gemaakt, waarvan de ANWB Alarmcentrale misschien wel de meest belangrijke is (dag en nacht telefonisch en per e-mail bereikbaar, ook vanuit het buitenland), je kunt ook online terecht. Op de website anwb.nl vind je een lijst met veel gestelde vragen. Staat het gewenste antwoord daar niet bij, dan kun je vragen stellen aan een virtuele medewerker. Ook kun je vragen stellen via Facebook, Twitter en e-mail. Bovendien kun je terecht in één van de ANWB winkels, natuurlijk niet per se voor wanneer je met een kapotte auto langs de weg staat, maar wel voor als je op zoek bent naar een leuke deal met je lidmaatschap voor bijvoorbeeld een paar wandelschoenen. Je kunt ANWB ook volgen via de verschillende nieuwsbrieven, apps, de ANWB Community, Facebook, Twitter, YouTube en Google +.

Laat jij je helpen door de ANWB als je in nood verkeert? Laat hier je review achter en laat anderen weten hoe jij over de ANWB denkt!

Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!

}