DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

Alle reviews

DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dela

  Gisteren de uitvaart van mijn vader gehad. Burkhard heeft alles heel fijn begeleid. Zeer betrokken uitvaartondernemer.
  Heel tevreden over de DELA in het algemeen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  uitvaartverzekering

  Mijn moeder is overleden. Haar wens was om gecremeerd te worden bij een crematorium in de buurt.
  Dat doet Dela echter niet. Ze werken met hun eigen, crematoriums.

  Ze kunnen wel een geldbedrag uitkeren, zodat je het zelf kan regelen.
  DE HELFT van het verzekerde bedrag.

  Heel integer Dela, fijn dat jullie zo goed ontzorgen, NOT.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Totaal niet tevreden

  Ik was op zoek naar uitvaartverzekering en had een aantal vragen. Helaas werden mijn vragen niet beantwoord en bleef ik ermee zitten. Daarna heb ik contact opgenomen met Monuta en zij konden mij wel helpen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoge premie

  Premie was echt een stuk hoger dan ik vooraf had gezien. Ze waren wel netjes aan de telefoon, maar de te hoge premie is voor mij de reden geweest dat ik een andere (kleinere) verzekeraar heb gezocht en gevonden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een voorbereid mens...

  Wij voelen het als een stukje eerlijkheid naar onze kinderen toe.
  Zij zullen niet hoeven opdraaien voor de kosten bij ons eventueel overlijden.
  Ons geeft het meer rust en zekerheid dergelijke noodzakelijke kwesties voor hen uit de weg te mogen helpen.
  DELA heeft ons in onze keuzes gesteund en wij voelen ons daarin sterker.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goed en vriendelijk gedviseerd bij noodzakelijke verzekering

  Wat moet dat moet.
  Bij vrienden helaas van dichtbij mee moeten maken hoe vreselijk het is als je ook nog eens niet goed verzekerd bent en de nabestaanden er allerlei ongewenste zorgen bij moeten dragen

  Direct besloten het zelf beter te regelen allemaal en zo kwamen we bij Dela uit. Ze hebben ons goed en vriendelijk geadviseerd en nu zijn we er een stuk geruster op.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dela de enige die ik kende

  Voor het geval dat toch maar die uitvaartverzekering afgesloten en dan ook maar meteen bij Dela - de enige die ik kende. Ging efficiënt en aardig telefoonpersoneel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Het is niet anders

  Leuk is anders, maar als het gebeurt, dan kun je maar beter voorbereid zijn. Toen ik onze (mijn) verzekering moest aanspreken, was ik toch blij dat ik die ooit had afgesloten. Dat scheelde veel gedoe die ik op zo'n moment niet erbij kon gebruiken. Dus ook al wil je er nog niet aan denken, het kan veel moeite schelen. Uit eigen ervaring.

Anderen bekeken ook

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

Monuta
7 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en ...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

Wilt u weten wat de menen vinden, zeggen en denken over de Dela? Dan is het goed om de reviews over hun te lezen op NederlandReview. NederlandReview verzamelt beoordelingen, meningen en reviews van mensen over de Dela. Lees ze allemaal om een compleet beeld te krijgen van dit bedrijf. U treft trouwens ook van tal van andere bedrijven meningen en beoordelingen aan op NederlandReview. Dela houdt zich trouwens bezig met het aanbieden van een overlijdingsrisicoverzekering en ook een uitvaartverzekering.

Over de DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging
Dela is een coöperatie met meer dan drie miljoen leden. In 1937 is Dela opgericht. De kracht is het collectief. Samen staan we sterk en kunnen we meer bereiken. Ze zijn er dus voor hunzelf en hun naasten.  De missie van Dela is dat ze als collectief continuïteit kunnen bieden. Ze willen hun klanten een zo zorgeloos mogelijke toekomst bieden. 

De Dela is in 1937 in Eindhoven opgericht. Het was toen de begrafenisvereniging Draagt Elkanders Lasten. Hier is dus later Dela van gemaakt. 

De diensten van DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging 
Dela biedt uitvaartverzekeringen en begrafenisverzekeringen aan. Ze hebben een eigen netwerk van uitvaartcentra in het land waar ze de verzekering in natura uitbetalen. Dit betekent dat ze alle kosten dragen voor de begrafenis of crematie. 

Klachten over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging?
Het moge duidelijk zijn dat een bedrijf niet al meer dan 75 jaar bestaat door niet naar haar leden en klanten te luisteren. Een klacht wordt daarom serieus opgenomen en zorgvuldig afgehandeld. De klachten kunnen soms gevoelig liggen. Het is daarom belangrijk om zoveel als mogelijk de emoties erbuiten te laten. 

Uw mening over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging
Bent u een lid of klant geweest van Dela? Of bent u dat nog steeds? Dan is het goed om uw mening over hun op NederlandReview achter te laten. Anderen kunnen dan sneller een mening over Dela vormen en besluiten om hun uitvaartverzekering of begrafenisverzekering bij hun af te sluiten. 

Een goede uitvaartverzekering of niet? Opzeggen of juist afsluiten? Lees ervaringen over de service van Dela op NederlandReview. Lees of anderen zorgeloos waren geholpen en hoe anderen de overlijdingsrisicoverzekering ervaren.

}