NederlandReview

  Ervaringen Zoover

  Zoover geeft een overzicht van beoordelingen (reviews) van vakanties voor en door reizigers. Op de website van Zoover kunnen reizigers beoordelingen geven van hotels, appartementen, campings, vakantieparken, cruises, vakantiehuizen en nog vele andere accommodaties. Zo kan er door reizigers gezocht worden op de meest kindvriendelijke campings van Spanje, de beste hotels voor een stedentrip in London, de hotels met de beste prijs/kwaliteitverhouding of een totaal andere vakantie waar je graag meer informatie over zou willen lezen. Al deze beoordelingen zijn terug te vinden op de website van Zoover. Ook zijn er vakantiefoto’s van accommodaties en bestemmingen te zien bij Zoover.

  Wat biedt Zoover?

  Zoover biedt inzicht in miljoenen reviews van vakantieadressen. Te denken is aan reviews van:
  - Goedkope vakanties;
  - Zonvakanties;
  - Verre reizen;
  - Autovakanties;
  - Stedentrips;
  - All-inclusive vakanties;
  - Last-minute vakanties;
  - Hotelaanbieders;
  - Vakantiehuizen en bungalows en;
  - Campings.

  In totaal zijn er meer dan 3,2 miljoen onafhankelijke en recente reviews geschreven over meer dan 400.000 accomodaties over heel de wereld. Hieronder vallen hotels, campings en zelfs kastelen. Daarnaast zijn er meer dan 900.000 tips van reizigers zodat nieuwe bezoekers zoveel mogelijk uit hun vakantie kunnen halen.

  Ook biedt Zoover een overzicht van reviews van de populairste zonbestemmingen, zoals: Tenerife, Lanzarote, Madeira, Azoren, Gran Canaria en Marokko. Daarnaast zijn er ook vele reviews van populaire wintersportbestemmingen als: Winterberg, Gerlos, Val Thorens, Saalbach en Flachau.

  10 HACKS/TIPS voor de ideale toilettas op vakantie | Zoover

  Aanbevolen door Zoover

  Als je niet meer zo goed weet waar je op vakantie wilt en door de miljoenen reviews niet meer weet waar je naar zoeken moet, biedt Zoover aanbevolen accommodaties. Daar staan een aantal accommodaties met veel reviews zodat je niet ver hoeft te zoeken om toch een leuke vakantie uit te zoeken die ondersteund is door reviews van vele bezoekers.

  Zoover tips

  Mocht je nog steeds geen idee hebben waar je naar toe wilt in je vakantie. Dan biedt de website Zoover Tips. Hier staan tips van Zoover medewerkers om je inspiratie te geven voor je volgende vakantie. Zo kun je optimaal genieten van een goede vakantie, je keuze ondersteund door de medewerkers van Zoover.

  Wat belooft Zoover?

  Zoover belooft meer dan 3,2 miljoen eerlijke, onafhankelijke en recente reviews van reizigers zoals jij. Daardoor wordt een eerlijk, niet-commercieel ondersteund beeld van een bestemming gegeven zodat je weet waar je aan toe bent als je de bestemming boekt.

  Zelf een review toevoegen op Zoover

  Was je vakantie niet helemaal naar wens? Of heb je juist een geweldige vakantie beleefd? Dan kun je dit andere mensen laten weten door een review te plaatsen op Zoover. Zo help je anderen een weg te vinden in de miljoenen accommodaties die te boeken zijn.

  Wat is uw mening over Zoover?

  Heb je dankzij Zoover een heerlijke vakantie beleefd? Heb je juist dankzij Zoover een helder beeld gekregen van de bestemmingen waar je tussen twijfelde? Laat dit aan andere mensen weten door een review over Zoover achter te laten. Zo laat je zien wat je waardeerde bij Zoover en wat je misschien liever anders had gezien.

  Begint uw vakantie bij Zoover? Misschien wel of niet! Lees eerst ervaringen zodat u weet waar u aan begint en met een gerust hart op reis gaat! Lees meningen bij NederlandReview!

  Zoover
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zoover

  Uw beoordeling

  Geboekt voor zomer 2022

  Helaas kregen we pas later te lezen dat we met Pegasus vliegen wat wij absoluut niet willen.
  En willen graag met een andere maatschappij helaas vragen ze over veel geld voor om te annuleren dat zie ik bij andere bureaus wel anders!
  Dit is voor ons de eerste en ook zeker de laatste keer boeken bij zoover

  Door: Sharona23-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  All in 3 daags Bonte Wever

  Het verblijf bij de Bonte Wever was ronduit abominabel.
  Derhalve een slechte recensie achtergelaten op de Zoover site. Blijkbaar worden deze gescreend door het bedrijf want er is niks geplaatst.

  Door: B01-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Slechte ervaring

  Park berkenrhode
  Wekerom
  Veluwe ..prachtig
  Nou kom er voor je rust ..niks te doen ..grand café meer dicht dan open ..en als het op e n was zaten er 4 mensen ..ongezellig en dan nog dubbel afrekenen ook
  Slappe patat ..salade oud
  Nee nooit meer ..de ontvangst was geweldig alles perfect..Nou nee nooit meer

  Door: Ann13-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Vakantie naar Kos

  We zijn met Zoover naar Kos geweest.
  Het was een aanbieding, met vlucht en hotel. Supergoedkoop.

  De reis was goed verzorgd. De kamers waren echt best wel groot en mooi, ruim ingericht.

  Kos is trouwens een prachtig eiland, er is veel te doen daar.

  Door: Chantelle Loos20-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Lastminute vakantie naar Spanje

  We hebben net een lastminute reis naar Spanje geboekt. Afhandeling ging snel en overmorgen vertrekken we al. Ook handig om de beoordelingen gelijk te lezen op Zoover over de accommodatie.

  Door: K. Dubois10-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Canarische eilanden in de Kerstvakanti

  Heerlijke vakantie geboekt, gevonden via Zoover, voor de Canarische Eilanden, afgelopen Kerstvakantie.
  Ontzettend van genoten, het was heerlijk. Goed weer, fijne accommodatie en zelfs de vlucht ging goed. Wel een beetje eenzijdig eten in het ontbijtrestaurant en toch wel te koud om te zwemmen, maar daar konden we best mee leven!

  Door: Familie de Smet18-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Zoover een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Zoover. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zoover actief?

  Zoover is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zoover gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.