NederlandReview

  Ervaringen Wunderland Kalkar

  Ben je ook benieuwd wat anderen vinden van Wunderland Kalkar? Zou je dit park graag aan je gemaakte daguitjes willen toevoegen? Vind je dat dit park behoort tot de restaurant en hotel aanbieders? En is Wunderland Kalkar eigenlijk wel makkelijk te bereiken? Dankzij verschillende reviews proberen wij een duidelijk beeld te geven van dit park net over de grens bij Arnhem. Ben jij al nieuwsgierig geworden naar dit pretpark? En wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder.

  Over Wunderland kalkar

  Wunderland Kalkar is een all-inclusive familiepark vlak over de grens van Arnhem en Nijmegen. Omdat het park in bezit is van restaurantjes en een hotel behoort dit park tot de restaurant en hotel aanbieders. Het park is ontstaan uit een kerncentrale genaamd ‘Schneller Brüter’. Deze kerncentrale is in 1995 gekocht door Hennie van der Most. Vervolgens heeft van der Most deze centrale omgebouwd tot een vrijetijdscentrum wat ook als hotel en vergaderruimte gebruikt kan worden. Wunderland Kalkar staat in een mooie natuurlijke omgeving met tuinen en voorzien van verschillende vijvers. Het park is voorzien van verschillende eetgelegenheden en gezellige kroegjes. Het park biedt verschillende arrangementen. Een groepuitje, vakantie of een feest behoort tot de mogelijkheden van dit park. Kortom dit park is geschikt voor iedereen.

  Een review van een bezoeker bij wunderland Kalkar!

  Diensten

  Het park heeft zes hotels die allemaal binnen het bereik van het pretpark liggen. Wunderland Kalkar is voorzien van een buffetrestaurant, een à la carte restaurant en een grand café. Er zijn veel verschillende arrangementen te boeken. Van zonnige zomerdeals tot feestdagarrangementen. Wunderland Kalkar all-inclusive is zelfs mogelijk. Hier krijg je (afhankelijk van je arrangement) een hotelkamer, ontbijt, lunch, diner, koffie & thee met gebak en meer. Voor iedereen die van avontuur houdt zijn er wel attracties te vinden. De site geeft duidelijk weer welke attracties voor welke lengtes mogelijk zijn. Zo heb je snel een overzicht waar jij met jouw lengte in kan. Er zijn attracties te vinden voor de aller kleinsten. Van springkussen tot Kernie's Labyrinth. Voor de wat oudere kinderen is er een klimwand. De grote wand is vanaf zestien jaar. Er is ook een wat kleinere wand. Deze is vanaf negen jaar. Er zijn zelfs bowling- en kegelbanen te vinden in dit park.  Klachten

  Onderaan de website is het kopje ‘meer weten?’ te vinden. Hier kan contact opgenomen worden met het bedrijf. Er is ook een kopje met ‘veelgestelde vragen’.
  Het bezoekadres is duidelijk weergegeven met daaronder het telefoonnummer waarop Wunderland Kalkar te bereiken is. Dit is helaas een 0900 nummer. Wel staat daarachter duidelijk aangegeven wat de kosten zijn van dit telefoonnummer. Je kan dus niet voor verrassingen komen te staan. Het e-mail adres staat duidelijk aangegeven met daaronder een contactformulier. Hier kan je alles gemakkelijk invullen en hoeft u niet eerst een e-mail programma te openen. Op deze pagina is ook een brochure aan te vragen.

  Wat vind jij van Wunderland Kalkar? Help andere toekomstige bezoekers door je mening achter te laten. Wij stellen dit zeer op prijs.

  Onafhankelijke ervaringen en beoordelingen over wunderland kalkar. Ook een fantastische dag gehad of juist niet? Lees & schrijf ervaringen bij NederlandReview!

  Wunderland Kalkar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wunderland Kalkar

  Uw beoordeling

  Wespen

  Henny van der Most,
  U, als eigenaar zou onmiddellijk maatregelen moeten nemen tegen de enorme hoeveelheid wespen. Het is geen doen als volwassene, laat staan voor kinderen. De mensen worden belaagd en dat kan niet de bedoeling zijn. Terwijl dit probleem redelijk makkelijk op te lossen valt. Zorg dat je vanaf het begin van het seizoen , buiten de openingstijden gif zet dat zeer aantrekkelijk is gemaakt voor wespen. Ze gebruiken ervan en nemen het mee naar het nest waardoor het nest uiteindelijk verdwijnt. Dit houdt je vol tot eind september en je zult een reductie zien van 90%. De mensen kunnen dan weer heerlijk genieten. Ik ben hier nu met mijn kleinkinderen, waarvan er 2 reeds gestoken zijn. Wij gaan nu weg, al na twee uur het heeft onze dag vergald terwijl wij er enorm naar uitgekeken hadden. Ik erger mij enorm aan het feit dat ik ongeveer 150 euro via mijn familie betaald heb en dat wij nu al weg worden gejaagd. Al met al een slechte zaak. Ik ken u van vroeger en ik weet dat u normaliter de zaken zeer serieus oppakt. Maar hier gaat het echt fout

  Door: G.F. meijerink22-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Wespenplaag

  Drama drama en nog eens drama . 1 grote wespen attractie . Drinken halen ? Vergeet het maar . Voordat je een slok neemt is de wesp je al voor . Hier is over duidelijk geen preventieve maatregel genomen . Wespen zijn te bestrijden al in het voorjaar . Na een uurtje al weer vertrokken en 2 van de 3 kinderen gestoken .

  Door: Jesse meijerink22-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Origineel dagje uit

  Voor wie een origineel dagje uit wil en eens gezellig naar het buitenland wil, dan is dit echt een aanrader.

  Ze hebben leuke attracties en je bent er gewoon echt even uit.

  Door: Marloes van Wingerden10-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  heele leeuke dag gehad!!!

  heele leeuke dag gehad!!!

  Door: annelies15-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Leuk verblijf in Wunderland Kalkar gehad

  Een aantal weken terug bij Wunderland Kalkar geweest. Leuke verblijf gehad. Het is niet duur en je kunt er onbeperkt eten en drinken. Kamers waren ook prima in orde. Kortom geweldig weekend gehad.

  Door: J. Caspers08-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Onbeperkt vreet- en zuipfestijn

  Wat een rare dag hadden we hier. Ik dacht eigenlijk dat het een gewoon attractiepark was a la de Efteling of iets dergelijks, maar dat was dus niet zo. Had me dan ook zonder informatie laten meeslepen door vrienden, vandaar. Maar het is dus gewoon een onbeperkt vreet- en zuipfestijn hier. Niet duur op zich hoor, als je ziet hoeveel eten ertegenover staat (alles is dus inbegrepen, koffie, thee, drankjes en allerlei maaltijden). Je kunt ook blijven slapen zelfs, maar dat hebben we niet gedaan.

  Door: Janine Boersma19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  FAQ

  Is Wunderland Kalkar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Wunderland Kalkar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wunderland Kalkar actief?

  Wunderland Kalkar is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wunderland Kalkar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.