Worldwide Campers

8.6
9.4

Bestellen

8.6

Service

8.3

Prijs

8

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

Worldwide Campers

Worldwide Campers: Ervaringen

Hou jij van avontuurlijke vakanties en bind jij je op reis niet graag aan één locatie? Wellicht reis jij dan wel vrolijk rond in je eigen camper! Tuffend langs spannende landschappen, stoppend bij idyllische plekjes waar nooit een mens lijkt te komen, rijd je de zon tegemoet. Je bent meer op jezelf en je medereizigers aangewezen dan de gemiddelde vakantieganger, die vooral in hetzelfde hotel blijft en misschien alleen wat rondhangt in het bijbehorende zwembad. Maar dat betekent ook dat jij meer moet vertrouwen op jouw belangrijkste metgezel op reis: je vervoersmiddel! Kun je Worldwide Campers genoeg vertrouwen? Leveren zij jou een camper die jou inderdaad langs al die prachtige plekken laat zuchten van genot of krijg je hier een vehikel die jouw laat steunen en kreunen van ergernis? Lees hier hoe anderen voor jou deze grootse camperverhuurder beoordelen!


Over Worldwide Campers

Worldwide Campers biedt wereldwijd camperverhuur aan in Noord-Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland, Europa, Zuidelijk Afrika en Zuid-Amerika. Ben je benieuwd naar de Australische outback en wil je Uluru beslist zien? Ben je meer geïnteresseerd in de vele nationale parken van de Verenigde Staten en wil je uittesten hoeveel je er kunt zien in één vakantie? Of ben je meer geïnteresseerd in de wilde dieren van Afrika en droom je ervan een leeuw of een giraf te bekijken vanuit je camper? Misschien ben je wel meer geïnteresseerd in een reis langs allerlei spannende landen in Zuid-Amerika? Met al deze reiswensen, en natuurlijk nog veel meer, kun je terecht bij Worldwide Campers!


Diensten van Worldwide Campers

Op de website WorldwideCampers.com kun je uitgebreid de ideale camper zoeken, vergelijken en boeken. Selecteer op voorwaarden als land, ophaallocatie, inleverlocatie, leverancier, data, campertypes (kies tussen een kampeerauto en een camper) en aantal personen. Worldwide Campers rekent geen reserveringskosten voor het huren van een camper (let wel op de voorwaarden), offertes zijn altijd vrijblijvend. Daarnaast gelden er altijd duidelijke voorwaarden, onder andere online inzichtelijk, pochen ze op hun uitstekende service, No Risk Garantie, All Inclusive tarieven en het ruime aanbod aan campers. Er gelden vaak aanbiedingen, te vinden via worldwidecampers.com of hun Facebookpagina, zoals kortingen bij vroegboek, speciale acties en de zogenaamde ‘naseizoen korting’ van wel 40%. Doe er je voordeel mee!


Klachten over Worldwide Campers

Er zijn allerlei manieren om contact te maken met Worldwide Campers, niet alleen telefonisch of per email. Je kunt je online aanmelden voor de nieuwsbrief, waarmee je verzekerd bent van allerlei aanbiedingen en het laatste nieuws in camperland. Ook kun je ze volgen via social media, zoals Facebook, Google +, Twitter, Pinterest, YouTube en Instagram.


Hoe denk jij over Worldwide Campers? Wat voor vakantie heb jij met een van hun campers ondernomen? En hoe beviel dat? Laat het ons en heel Nederland weten met een beschrijving van jouw ervaringen op NederlandReview! 


Ervaringen van campeerders die een camper huurde bij worldwide campers. Hoe was de camper? Goede service en geen problemen op uw vakantie of "road trip" lees ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook