NederlandReview

  Ervaringen Wikimia

  Heeft u al altijd uw droomreis willen verwerkelijken of plannen? Of wilt u gewoon lekker op reis voor de beste prijs? Zoek dan niet langer en kom langs op www.wikimia.nl . Dit bedrijf biedt dagelijkse acties voor ver van huis of dichtbij! Bovendien kunt u in uw vrijetijd ook een leuke tijd beleven door bijvoorbeeld een dagje sauna & beauty te nemen, deelnemen aan een wijnproeverij en nog veel meer! Heeft u al eens eerder iets geboekt vanuit dit bedrijf? Zo ja, wat zijn uw bevindingen of wat is uw mening over dit bedrijf? Zo nee, wat vinden anderen consumenten van dit bedrijf? Dit kan u helpen Wikimia beter te leren kennen waardoor u zeker weet dat u bij de juiste boekt!

  Wij van NederlandReview verzamelen verschillende reviews van onafhankelijke en échte consumenten die wij allemaal beschikbaar stellen op onze website. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar de consumenten de verschillende ervaringen/bevindingen delen met u en vele andere consumenten die bij een bepaald bedrijf een aankoop willen doen. Het is wel van belang dat de reviews nooit een echte ervaring zullen geven van wat u zult ervaren of heeft ervaart, maar de beoordelingen kunnen van groot belang zijn voor het boeken van een reis of vrijetijdsaanbieding.

  Over Wikimia

  Wikimia is een bedrijf dat zich focust en gespecialiseerd heeft voor het aanbieden van verschillende soorten reis- en vrijetijdsaanbiedingen. Zij zorgen samen met diverse partners voor aantrekkelijke kortingen op de aanbiedingen die ze beschikbaar stellen. Zo weet u dat de aanbiedingen die u tegenkomt, ook daadwerkelijk concurreren met de prijzen waardoor u niet verder hoeft te zoeken. Daarnaast biedt dit bedrijf een goeie service en wordt regelmatig goed beoordeeld door verschillende bedrijven. Dit bedrijf is al 15 jaar bezig met het verbeteren en zorgen voor de beste acties.

  7 FUNNY DIY PRANKS AND TRICKS || Awesome Pranks For Friends by 123GO!

  Diensten

  Zoals u wellicht al heeft gelezen, biedt dit bedrijven vele acties voor verschillende reizen en voor een dagje genieten met uw partner of alleen. Elke dag komen er nieuwe acties waardoor u elke dag kunt kijken of de aanbieding die beschikbaar is, ook bij uw wensen past. Van wellnesscenters tot cursussen voor het voorkomen van een burn out, van kamperen in de Belgische Ardennen tot het all inclusive verblijven in Mallorca voor 8 dagen. Deze aanbiedingen kunt u allemaal terug vinden op de website. Let wel op deze aanbiedingen dag aanbiedingen zijn, dus als u uw keuze wilt maken, doe dat dan snel! Bovendien kunt u eenvoudig online boeken en veilig betalen.

  Klachten

  Dit bedrijf biedt een goeie klantenservice en is door verschillende bedrijven goed beoordeeld. Het bedrijf kunt u via zowel telefonisch als via mail bereiken. U kunt uiteraard altijd een mail sturen en bellen kan op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.30.
  Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Wij zouden dit graag willen weten waarbij u uw eigen ervaring met ons deelt zodat we een betere indicatie hebben van dit bedrijf.

  Een droomreis boeken bij wikimia een goed idee? Zijn ze betrouwbaar en hoe is de service? Lees dit bij en ervaringen van klanten bij NederlandReview

  Wikimia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wikimia

  Uw beoordeling

  Amsterdam Light Festival op de boot voor halve prijs!

  Eindelijk op cruise langs het Amsterdam Light Festival, heel veel zin in!

  Vorig jaar grepen we net mis en nu hebben we 50% korting . Wat een gelukje. Misschien omdat we er vroeger bij zijn dan vorige keer1

  Maar tip dus want als je niet snel bent, dan is het weg.... zoals vorig jaar bij ons!

  Door: Jonathan en Hanna10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Huishoudbeurs met veel korting

  Een tip voor wie net als ik weer gezellig naar de Huishoudbeurs wil dit jaar:
  hier geven ze echt veel korting!

  Voor mij en mijn zussen heb ik hier de kaartjes besteld, scheelt echt veel, dus dat is me mooi meegenomen.

  Zo houden we geld over voor een (extra) taartje mèt een kop thee als we daar zijn!

  Door: Marianne Visser18-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  leuke dag aanbiedingen

  al meerdere malen heb ik hier een leuke dag aanbieding weten te vinden!
  je moet wel snel zijn maar dan heb je ook wat
  leuk voor dagjes weg en niet duur

  Door: Marieke Willemse05-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Wikimia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Wikimia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wikimia actief?

  Wikimia is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wikimia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.