Wikimia

9.2
8.7

Bestellen

8.7

Service

9.3

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wikimia

Heeft u al altijd uw droomreis willen verwerkelijken of plannen? Of wilt u gewoon lekker op reis voor de beste prijs? Zoek dan niet langer en kom langs op www.wikimia.nl . Dit bedrijf biedt dagelijkse acties voor ver van huis of dichtbij! Bovendien kunt u in uw vrijetijd ook een leuke tijd beleven door bijvoorbeeld een dagje sauna & beauty te nemen, deelnemen aan een wijnproeverij en nog veel meer! Heeft u al eens eerder iets geboekt vanuit dit bedrijf? Zo ja, wat zijn uw bevindingen of wat is uw mening over dit bedrijf? Zo nee, wat vinden anderen consumenten van dit bedrijf? Dit kan u helpen Wikimia beter te leren kennen waardoor u zeker weet dat u bij de juiste boekt!

Wij van NederlandReview verzamelen verschillende reviews van onafhankelijke en échte consumenten die wij allemaal beschikbaar stellen op onze website. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar de consumenten de verschillende ervaringen/bevindingen delen met u en vele andere consumenten die bij een bepaald bedrijf een aankoop willen doen. Het is wel van belang dat de reviews nooit een echte ervaring zullen geven van wat u zult ervaren of heeft ervaart, maar de beoordelingen kunnen van groot belang zijn voor het boeken van een reis of vrijetijdsaanbieding.


Over Wikimia

Wikimia is een bedrijf dat zich focust en gespecialiseerd heeft voor het aanbieden van verschillende soorten reis- en vrijetijdsaanbiedingen. Zij zorgen samen met diverse partners voor aantrekkelijke kortingen op de aanbiedingen die ze beschikbaar stellen. Zo weet u dat de aanbiedingen die u tegenkomt, ook daadwerkelijk concurreren met de prijzen waardoor u niet verder hoeft te zoeken. Daarnaast biedt dit bedrijf een goeie service en wordt regelmatig goed beoordeeld door verschillende bedrijven. Dit bedrijf is al 15 jaar bezig met het verbeteren en zorgen voor de beste acties.


Diensten

Zoals u wellicht al heeft gelezen, biedt dit bedrijven vele acties voor verschillende reizen en voor een dagje  genieten met uw partner of alleen. Elke dag komen er nieuwe acties waardoor u elke dag kunt kijken of de aanbieding die beschikbaar is, ook bij uw wensen past. Van wellnesscenters tot cursussen voor het voorkomen van een burn out, van kamperen in de Belgische Ardennen tot het all inclusive verblijven in Mallorca voor 8 dagen. Deze aanbiedingen kunt u allemaal terug vinden op de website. Let wel op deze aanbiedingen dag aanbiedingen zijn, dus als u uw keuze wilt maken, doe dat dan snel! Bovendien kunt u eenvoudig online boeken en veilig betalen.  


Klachten       

Dit bedrijf biedt een goeie klantenservice en is door verschillende bedrijven goed beoordeeld. Het bedrijf kunt u via zowel telefonisch als via mail bereiken. U kunt uiteraard altijd een mail sturen en bellen kan op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.30.
Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Wij zouden dit graag willen weten waarbij u uw eigen ervaring met ons deelt zodat we een betere indicatie hebben van dit bedrijf.


Een droomreis boeken bij wikimia een goed idee? Zijn ze betrouwbaar en hoe is de service? Lees dit bij en ervaringen van klanten bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook