Wellnessbon.nl

5.8
6.3

Bestellen

5.5

Service

5.5

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Wellnessbon.nl

Wil je lekker een dagje relaxen in een wellnesscentrum of wil je dit cadeau doen? Dan is wellnessbon.nl wellicht voor jou. Hier kan je een cadeaubon aanschaffen zowel als inwisselen. Ook zijn er nog enkele andere opties om je lichaam even lekker te laten ontspannen. Een daguitje met z’n tweetjes is zo makkelijk cadeau te geven.

Over Wellnessbon.nl

Wellnessbon.nl is onderdeel van Green Wellness. Green Wellness heeft als doel te bemiddelen tussen leveranciers van Wellness en de consument. Daarnaast willen ze klimaatvriendelijke producten leveren. Dit gebeurt onder andere door alleen natuurlijke en biologische producten aan te bieden in het assortiment. Om deze doelstelling nog harder te maken investeert Green Wellness ook in windenergie om zo hun eigen CO2 uitstoot te compenseren.

Diensten

Wat biedt wellnessbon.nl nu precies? Op wellnessbon.nl biedt Green Wellness een cadeaubon die je kan gebruiken om lekker een dagje wellness te doen of om juist thuis te blijven en een product te bestellen uit de Wellnessbon shop. Een wellnessbon is een ideaal cadeau, ook als je een last minute cadeau nodig hebt. Snel een bon die je via de mail kunt uitprinten.
De wellnessbon is in te wisselen voor vele verschillende arrangementen. Dit kan gaan om een dagje sauna of gewoon lekker uit eten. Bij eetarrangementen staat biologisch en natuurlijk voorop, hierdoor is het aanbod wel enigszins beperkt.

In plaats van een dagje uit kan je de bon ook besteden aan producten voor lichamelijke verzorging uit de webshop. Om verder in te spelen op goed doen kun je eventuele restwaarde van je cadeaubon geven aan het goede doel. Hierbij kan je kiezen uit meerdere goede doelen.

Klachten

Als je klachten hebt over wellnessbon.nl kan je makkelijk via de website een contactformulier invullen. Wellnessbon.nl stimuleert het aandragen van nieuwe ideeën en suggesties van consumenten, ook hiervoor kan je het contactformulier gebruiken.

Wat betreft bekende klachten bij Wellnessbon.nl is de voornaamste klacht dat het aanbod veel te klein is. Om de bon te gebruiken voor lekker uit eten kun je slechts kiezen uit een handvol restaurants. Het bedrijf wijt dit zelf aan de gelimiteerde hoeveelheid restaurants die een compleet natuurlijke en biologische menukaart bieden. Toch zouden ze misschien kunnen ingeven en ook contracten afsluiten met restaurants die er wel naar streven biologisch te zijn, maar dit nog niet geheel zijn. Een ruimer aanbod zou meer consumenten trekken. Dit probleem geldt overigens ook voor het aanbod in sauna producten.

Daarbij komt dat een dagje sauna boeken via wellnessbon.nl in verhouding vaak veel duurder uitvalt. Op veel plekken hebben sauna’s acties waarbij de tweede persoon gratis mag komen bijvoorbeeld. Via Wellnessbon.nl moet je echter elke persoon compleet betalen. Volgens eigen zeggen zijn ze hiermee wel gemiddeld 10% goedkoper en kan je daardoor op elke gewenste data naar de sauna.

Hoewel de bon een flink bedrag kan hebben zal je voor een fijn daguitje vaak wel bij moeten betalen, terwijl het misschien goedkoper was geweest om via andere kanalen te boeken.

Heb je ook een ervaring met Wellnessbon.nl? Vergeet deze dan niet hier te delen.

 

Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten van de Wellnessbon. Wellnessbon.nl een goed idee? Leuk om als cadeau te geven? Bekijk de beoordelingen voordat u koopt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook