Voetbaltravel

Alle reviews

Voetbaltravel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voetbalreis als cadeau voor mijn man

  Mijn man verrast met een zogenaamde voetbalreis naar zijn favoriete club Madrid.
  Heel erg leuk, zelfs voor mij.
  Alles was goed geregeld en de wedstrijd verliep niet helemaal als gewenst, maar het was erg leuk dit hele circus eens van dichtbij mee te maken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onvergetelijke reis gemaakt dankzij Voetbaltravel

  Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de reis die ik samen met mijn vrienden gemaakt heb naar Milaan. We zijn vorig weekend naar de derby Inter tegen AC Milan geweest. Wat een belevenis was dat zeg, fantastisch! De reis geboekt via Voetbaltravel en alles was tot in de puntjes geregeld. Zo'n reisje is best prijzig, maar eenmalig heb ik het er zeker voor over. We zaten overigens ook nog allemaal (met 10 man) naast elkaar in het stadion en dat had ik niet verwacht. Het boeken kan allemaal via internet en is binnen de kortste keren geregeld. We hadden nog wel een aantal vragen, maar deze werden snel beantwoord door de medewerkers. Het was echt een onvergetelijke ervaring, bedankt!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BARCA

  Ik ben samen met een paar vrienden naar Barcelone gereist met voetbaltravel voor ons clubbie BARCA. Alles prima geregeld! Mooi feestje gemaakt daar!

Anderen bekeken ook

Aan Zee
11 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

House of Britain
5 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

Stedentrips.nl
5 reviews

Wat zeggen andere nu eigenlijk over Stedentrips.nl? Stedentrips.nl is een partij welke al een lange tijd op het internet aanwezig is om mensen te h...

OAD reizen
8 reviews

Oad reviews, meningen en beoordelingen!  Wat anderen van Oad zeggen! Oad bestaat al vele jaren. Door de jaren heen hebben ze hun dienstenpakk...

Voetbaltravel

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en reizen. Voetbalreizen! Het is een mooi bedrijf welke het mogelijk maakt om vele mooie voetbalwedstrijden te bekijken. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over Voetbaltravel hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over Voetbaltravel
Gemakkelijk een voetbalreis boeken is al mogelijk sinds 2004 door de specialist der voetbalreizen: Voetbaltravel. Vele duizenden fans hebben in het buitenland al een mooie reis gemaakt naar hun favoriete buitenlandse club met de hulp van hun. Voetbaltravel is lid van de SGR, waardoor iedere aanbetaling dus verzekerd en gewaarborgd is. De reizen zijn allemaal inclusief een volledige zitplaatgarantie (ook naast elkaar natuurlijk). Daarnaast zijn alle wedstrijden ook beschermd met een MatchProtect garantie (het is een bescherming tegen wedstrijd verplaatsing). Lees alle voordelen van dit op de site van Voetbaltravel. 
Het begon allemaal in het jaar 2004, toen men zag dat het boeken van voetbalreizen helemaal niet zo gemakkelijk was. Reinier Linthorst Homan begon daarom met Voetbaltravel. Hij was toen nog een student aan de Universiteit van het mooie Groningen en deed er bedrijfskunde. Daarnaast bouwde hij dus een grote site om voetbalfans te helpen. Het bleek een groot succes.

Nu is het bedrijf in het hartje van Amsterdam gevestigd. Hier weet het vooral succesvol voetbalreizen naar Engeland te organiseren. Iets waar veel mensen graag naartoe gaan. Geweldig gewoon. 
Het make en boeken van een reis naar het buitenlandse voetbalwedstrijd is een stuk gemakkelijker geworden. Ook de reviews helpen vele andere mensen om een mooie reis te boeken naar een leuke bestemming waar ook een top wedstrijd gespeeld wordt.    

Diensten van Voetbaltravel
Voetbaltravel is een bedrijf welke duizenden mensen naar topwedestrijden in het buitenland brengt. De mooiste voetbalreizen beginnen met Voetbaltravel. 

Klachten, tips en complimenten over Voetbaltravel
Heb je een klacht of ben je ontevreden over Voetbaltravel? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het kan op verschillende manieren. We weten zeker, dat Voetbaltravel de klacht serieus neemt en je zal helpen om een passende oplossing te vinden. 

Heb jij ervaring met Voetbaltravel? 
Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.    

 

Voetbaltravel een goed idee? Leuk om mee te reizen? Lees duizenden ervaringen van consumenten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview

}