Vliegtarieven.nl

Alle reviews

Vliegtarieven.nl

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vliegticket goedkoper

  Ideale website om prijzen te controleren.

  Regelmatig waren we echt significant goedkoper uit als we via vliegtarieven vlogen als we al elders kaartjes hadden gevonden.

  Niet altijd het geval, je moet net geluk hebben, maar voordat je in het vliegtuig stapt, altijd eerst even checken of je vliegticket soms goedkoper kan en is bij vliegtarieven!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  stom bedrijf

  niet gelukt bij deze gasten zo'n goedkoop ticket te boeken

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkoper uit met twee tickets naar Rome

  Wij waren echt iets van 60 euro goedkoper uit met twee tickets naar Rome dus zeker wel tevreden over deze website!!!

Anderen bekeken ook

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

CitizenM Hotels
4 reviews

Heeft u een hotel nodig waar uw wensen vervuld zullen worden voor een scherpe prijs? Dan bent u bij nl.citizenm.com aan de juiste adres. Heeft u me...

Tururi.org
3 reviews

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org  is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre ...

OAD reizen
8 reviews

Oad reviews, meningen en beoordelingen!  Wat anderen van Oad zeggen! Oad bestaat al vele jaren. Door de jaren heen hebben ze hun dienstenpakk...

Vliegtarieven.nl

Wilt u graag een vlucht of een hotel boeken voor in de vakantie of iets anders? Dan kunt u het gemakkelijk boeken bij Vliegtarieven.nl.  Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de website Vliegtarieven.nl waar je reizen of hotels kunt boeken of zelfs een autohuur. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor je boekingen, je de beste hotels kunt vinden aan de kust etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via Vliegtarieven.nl zijn/haar reis willen gaan boeken. Wij horen graag uw mening over Vliegtarieven.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over Vliegtarieven.nl
Wat is Vliegtarieven.nl? Vliegtarieven.nl is één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland, althans Vliegtarieven zelf. Vliegtarieven.nl is een handelsnaam van Otravo B.V.. De website Vliegtarieven.nl verkoopt alle vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen en die ook van low-cost maatschappijen. Vliegtarieven.nl heeft goed contact met andere luchtvaartmaatschappijen. Hiermee hebben ze afspraken gemaakt zodat zij de consumenten de goedkoopste deals kunnen aanbieden. 

Vliegtarieven.nl is in het jaar 1987 opgericht waar zij dus gespecialiseerd zijn in de verkoop van wereldwijde vliegreizen. In het jaar 2014 hebben ze een band gesloten met World Ticket Center (afgekort WTC.nl) waardoor zij een samenvoeging hebben van twee sterke reisorganisaties in een nieuwe en dynamische ontstaan met een stevige positie in Benelux, genaamd OTRAVO.

Het bedrijf Otravo B.V. waar Vliegtarieven.nl dus een onderdeel van is, is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg. 

Diensten Vliegtarieven.nl
Zoals u het in de naam al ziet en er eerder over werd besproken, biedt Vliegtarieven.nl vluchten  aan over de gehele wereld. Tevens bieden zij het verhuren van een auto, het boeken van een hotel, cruises of een groepsreis aan. Het boeken ervan is eenvoudig en het gaat te werk via de website. Het is dus mogelijk om 365 dagen per jaar te boeken. 

Er zijn ook natuurlijk aanbiedingen van Vliegtarieven.nl zelf waar je een keuze kunt maken uit talloze landen zoals in Europa ; Londen, Barcelona, Lissabon, Rome etc. Landen in Azië als Bangkok, Tokyo, Jakarta en nog veel meer. Tevergeefs is het mogelijk om te vliegen naar wereldcontinenten zoals Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Oceanië en ook Midden-Oosten. Van New York naar Curacao, van Johannesburg naar Istanbul. Waar u ook maar naar toe wilt, het is mogelijk bij vliegtarieven.nl. 

Bij het boeken van hotels bij Vliegtarieven.nl wordt u omgeleid naar de website www.booking.com wat in samenwerking is met Vliegtarieven.nl

Klopt het dat de prijzen uiteraard goedkoop zijn met de andere websites? Laat uw review achter!

Klachten
Heeft u klachten over Vliegtarieven.nl of een vraag? Dan is het mogelijk om een mail te sturen naar het desbetreffende mail van Vliegtarieven. Vliegtarieven zal binnen 1 maand een antwoord geven op je mail met een goed denkend antwoord. Gaat het om een vlucht? Dan is het beter om direct contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. 

De klantenservice is open van Maandag t/m Vrijdag van 09:00 – 21:00 uur, Zaterdag 10:00 – 17:00 uur en op zondag van 11:00 – 17:00 uur. Ooit een klacht gehad bij Vliegtarieven.nl? Hoe snel werd u geholpen en was het goed verholpen? We horen het graag.

 

Goedkope tickets? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen, zodat u zeker weet hoe u de goedkoopste tickets kunt scoren op vliegtarieven.nl. Lees duizenden beoordelingen op NederlandReview

}