NederlandReview

  Ervaringen Vivalditravel

  Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf.

  Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over Vivalditravel

  Vivalditravel is gevestigd in Alkmaar. Het is een bedrijf welke gespecialiseerd is in het verhuren van vakantiewoningen van particulieren in de populaire gebieden in Duitsland. Alle vakantiehuizen zijn allemaal persoonlijk geïnspecteerd door Vivalditravel. De naam Vivalditravel komt weg van de muziek de vier jaargetijden van de componist Vivaldi. De naam staat ook voor verrassend veel vakantie het hele jaar door. Het is de missie van hun om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen in een vakantiehuisje, vakantiewoning of appartement voor een scherpe prijs. Een vakantie waar je lang van zult genieten.

  Het is mogelijk om alle vakantiehuizen flexibel per dag te boeken. Het is niet nodig om een hele midweek te boeken of een weekend welke op vrijdag start of juist op zaterdag. Jij bepaalt wanneer je start met je vakantie. Ook betaal je niet per huis, maar per persoon. Wel zo eerlijk! Kinderen tot twee jaar zijn trouwens volledig gratis.

  Je start je vakantie met een schoon huis, een opgemaakt bed en een goede sfeer. Er zal ook een flesje wijn klaarstaan of een andere verrassing. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is.

  Vivaldi Travel Moezel

  Diensten van Vivalditravel


  Vivalditravel biedt verschillende soorten van vakantiehuizen aan. Het gaat hieronder andere om: Aanbiedingen
  - Grote vakantiehuizen
  - Huisdier vriendelijke vakantiehuizen
  - Vakantiehuizen met extra’s
  - Kindvriendelijke vakantiehuizen
  - Kleine woningen
  - Niet-roken huizen
  - Vakantiehuizen met dieren
  - Woningen bij elkaar
  - Vakantiehuizen

  Het is mogelijk om een vakantiehuis te kiezen in een van de volgende regio’s.
  - Alle vakantiehuizen in Duitsland
  - Ardennen-Hohes Venn
  - Beieren
  - Beierse Alpen
  - Eifel
  - Harz
  - Hunsrück
  - Moezel
  - Saar-Moezel
  - Saarland
  - Sauerland
  - Schneifel
  - Taunus
  - Thüringen
  - Vulkaaneifel
  - Westerwald
  - Zuid-Eifel
  - Zwarte Woud

  Klachten, tips en complimenten over Vivalditravel

  Heb je een klacht over Vivalditravel? Dan kun je deze bij hun per post, per mail en per telefoon indienen. Het is dan mogelijk voor Vivalditravel om een goede uitleg te geven en zo mogelijk ook een goede oplossing. Hierna kun je jouw review op de site van NederlandReview plaatsen.

  Heb jij ervaring met Vivalditravel?

  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

  Echte klanten vertellen hun verhaal over Vivalditravel. Goed en betrouwbaar of juist niet? Lees ervaringen en ga voorbereid op Reis.!

  Vivalditravel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vivalditravel

  Uw beoordeling

  Goedkope vakantie en prima service

  Tijd geleden vakantie naar DUitsland geboekt bij Vivalditravel en heb hier absoluut geen moment spijt van gehad. Je krijgt echt waar voor je geld, en dan was de prijs nog niet eens echt hoog. Het verblijf was top en de locatie was ook heel erg mooi. In tegenstelling tot de andere review die ik hier las, zijn wij juist wel heel erg goed geholpen. Onze vragen werden snel beantwoord, waardoor we direct een vertrouwd gevoel kregen. Ik zou hier zo weer een vakantie boeken.

  Door: Jan Broms30-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Correcte afhandeling

  Helaas werd het huis dat we geboekt hadden, geannuleerd wegens het overlijden van de eigenaar. We konden kosteloos omboeken maar konden niet direct iets vinden dat geschikt was. De boekingskosten werden daarna snel teruggestort. Correcte afhandeling door Vivalditravel.

  Door: Hans28-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  huisje in Duitsland prachtig

  mooi huisje gehuurd!
  boeken gaat erg eenvoudig via de website en het aanbod is leuk

  wij gaan vaker naar Duitsland op vakantie want we wonen dichtbij de grens en het voelt toch als ver weg

  prachtige natuur en omgeving

  Door: Gea 07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Niet goed geholpen bij Vivalditravel

  Was vorige week op zoek naar een goedkope vakantie. Deze kwam ik uiteindelijk tegen bij VIvaldi. Na overleg met mijn vriend wilden we boeken, maar we liepen tegen een aantal problemen/vragen aan. Deze moesten we op de mail zetten, maar nooit weer wat van gehoord. Nu toch maar ergens anders de vakantie geboekt, want ik verwacht wel een beetje service.

  Door: gast09-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Vivalditravel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Vivalditravel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vivalditravel actief?

  Vivalditravel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivalditravel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.