Villa Expert

Alle reviews

Villa Expert

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fantastische service en veel mooie villa's

  Fantastische service bij Villa Expert, zeer klantvriendelijk team dat er voor je is.

  Het aanbod van Villa's is ook zeker toereikend.

  Een interessante website waar wij zeker vaker gaan boeken!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Práchtig, vooral voor speciale gelegenheid


  Práchtige huisjes en zó geboekt.
  Wel aan de prijs, maar als je ziet wat je er voor krijgt... dan valt dat alles mee.

  Wij wilden onze ouders eens verrassen omdat zij zoveel voor ons doen en betekenen.
  Ze keken hun ogen uit in de práchtige villa. Vol met luxe details. De blik in hun ogen was het bedrag méér dan waard

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldig huisje

  Vorige zomer zijn wij me villa expert op vakantie gegaan, geweldig huisje gevonden, alles was netjes geregeld en we zate in een geweldige omgeving! Alles was heel makkelijk, service was echt heel goed, alles was bespreekbaar! Het was ook allemaal niet zo duur als we verwachten.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Worldwide Campers
7 reviews

Worldwide Campers: Ervaringen Hou jij van avontuurlijke vakanties en bind jij je op reis niet graag aan één locatie? Wellicht reis j...

Villa Expert

Heeft u ooit wel eens een luxe vakantiehuis willen huren? Dan bent u hier op het juiste adres. Villa Expert biedt vele verschillende luxe vakantiehuizen die gelegen zijn in het hart van Italië. Hierbij is de mening van u erg van belang. Bovendien is het ook belangrijk wat andere consumenten denken over dit bedrijf. 

Wij als NederlandReview hebben ter beschikking om verschillende reviews te verzamelen van consumenten die al eerder contact hebben gehad met Villa Expert. Dit kunt u allemaal vinden op onze website. Hierbij hebben consumenten reviews geplaats waar het vooral over de bevindingen van de consumenten worden besproken over dit bedrijf en of het klopt dat de luxe vakantiehuizen die worden aangeboden door Villa Expert, een van de beste zijn. U kunt ons zien als een bedrijf dat een onafhankelijk platform heeft waar consumenten hun meningen/reacties kunnen achterlaten over een bepaald bedrijf. Hierin kunnen andere consumenten lezen of het bedrijf wat u zoekt daadwerkelijk goed is en eventueel ook de negatieve bevindingen laten zien. 

Wij zouden dus graag uw review over Villa Expert willen horen als u deze heeft, waarbij we samen kunnen werken aan een overzichtelijk beeld van Villa Expert. 

Over Villa Expert
Villa Expert is een Nederlandse organisatie, geleid door Nienke en Marcel Kamer. Zij proberen alles te geven en werken daarbij nauw samen om zo een goeie indruk achter te laten. Zo weet u altijd dat het beste er uitgehaald wordt. Daarbij heeft deze organisatie al jaren lang ervaring en weten ook hoe ze luxe vakantiehuizen moeten leveren. Ze zijn er zeker van dat u pas echt van een vakantie kunt genieten, als u het huis van uw dromen toegeleverd krijgt. Ze doen het met plezier en zijn zelf ook gek van het prachtige deel van Italië waar ze zijn bevestigd.

U kunt er ook natuurlijk van uitgaan dat u verzekerd zult zijn. Dit gaat via het SGR-garantieregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat als er iets zou mislopen, de Nederlandse (consument) ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug ter ontvangst te nemen.

Diensten van Villa Expert  
Villa expert is zoals hierboven beschreven, een Nederlandse organisatie die zich bezig houdt met het doelgericht uitzoeken van de juiste vakantiehuizen, die zich bevinden in Italië. 
Op de site van Villa Expert (http://www.villaexpert.nl/) kunt u verschillende vakantiehuizen vinden naar uw smaak. Deze zijn nauwkeurig uitgekozen waarbij u ook een ruime aanbod van heeft. Zo heeft Villa Expert ook de populaire vakantiehuizen op een rijtje gezet, waardoor u ook kunt zien wat andere vaak hebben geboekt/gehuurd om uw beslissing te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld in het plaatsje Toscane terecht, of bij Umbrië of zelfs Sicillië. Dit kunt u allemaal op de site vinden en rustig op uw gemak bekijken.

Klachten
Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij dit bedrijf. Mail en telefoongesprekken zijn mogelijk en staan beschreven in de site onder het menu contact. De meeste accommodaties zijn zelf door hun persoonlijk bezocht, en kunnen daardoor ook vrijblijvend uitgebreid informatie geven indien nodig. 
Heeft u ooit een klacht meegemaakt over dit bedrijf? En wat is er precies gebeurd?
 Graag willen wij er meer over weten.

Schone huisjes en makkelijk boeken? Hoe waren de ervaringen van anderen? Lees beoordelingen en weet waar u aan begint. Zo weet u zeker of er een geschikte villa tussenzit.

}