Van Nood Reizen

7.3
7

Bestellen

7

Service

7.5

Prijs

7.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Van Nood Reizen

Wat anderen zeggen over Vannoodreizen. Bij Vannoodreizen kunt u terecht voor tal van verschillende reizen. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zo zijn er de goedkope reizen, auto vakanties, stedentrips, reisveilingen en voordeel, dagjes uit, cruises en ook bus reizen. Vannoodreizen heeft een uitstekende website en werkt daarnaast ook samen met meerdere reisbureaus. Het is een uitstekend geheel waarmee jaarlijks vele duizenden mensen geholpen worden om een perfecte vakantie te krijgen. Alle reisaanbiedingen op de website van Van Nood Reizen zijn geheel vrijblijvend. Het kan voorkomen dat een reis herroepen wordt wanneer deze is volgeboekt of om een andere reden. Alle genoemde prijzen op de site zijn gebaseerd op de prijzen, de belastingen, de heffingen en ook de wisselkoersen, zoals ze bekend waren bij het publiceren van het programma van 2015. 

Wilt u weten wat anderen van Vannoodreizen vinden? Het is dan goed om de reviews en beoordelingen op NederlandReview te lezen. Op die manier kunt u namelijk snel een goed beeld krijgen van deze touroperator. 

Over Vannoodreizen

Vannoodreizen is een bureau wat al vele jaren actief is. Hierdoor hebben ze een uitgebreid pakket weten op te bouwen van vele verschillende vakantiereizen. Onder het kopje diensten Vannoodreizen zullen we deze opsommen. Vannoodreizen is ook aangesloten bij de ANVR onder het nummer 3394. Door de strenge normen en eisen van het lidmaatschap is het een sterk punt. Het laat immers zien hoe belangrijk kwaliteit voor Vannoodreizen is.  
Ook is Vannoodreizen aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Ze zijn aangesloten onder nummer 2421. Doordat Vannoodreizen hierbij is aangesloten is iedere aanbetaling geheel veilig. Het is een sterk voordeel voor de klanten van Vannoodreizen.
Tevens is Vannoodreizen bij het calamiteitenfonds aangesloten.  De garanties voor de klanten van Vannoodreizen houden onder andere in:

-    een deel van de reissom krijgt u terug als de reis door een calamiteit niet of niet helemaal uitgevoerd kon worden. 
-    de meerkosten worden vergoed door de verandering door een calamiteit van de reis. Ook een repatriëring wordt vergoed van uit het calamiteiten fonds.  Een calamiteit kan een natuurramp zijn of een andere abnormale gebeurtenis. 

Diensten van Vannoodreizen

Vannoodreizen  biedt een scala van verschillende reizen aan. Hieronder is plek voor :
•    goedkope reizen
•    auto vakanties
•    stedentrips
•    reisveilingen en voordeel
•    daguitjes
•    cruises
•    bus reizen

Klachten, tips en complimenten over en voor Vannoodreizen

Als u een klacht heeft over Vannoodreizen dan is het belangrijk om hier tijdig melding van te maken. Het is goed om direct telefonisch, met een persoonlijk bezoek of per mail uw klacht kenbaar te maken. Aangezien Vannoodreizen is aangesloten bij meerdere brancheverenigingen mag u een correcte afwikkeling van de klacht verwachten. Als dit niet het geval is dan kunt u natuurlijk altijd nog aansluiten bij een van deze brancheverenigingen.  

Uw mening over Vannoodreizen

Heeft u al een keer een reis geboekt bij Vannoodreizen? Dan zien we graag uw review en beoordeling over hun terug op onze website. U kunt ons helpen om nog meer mensen van dienst te zijn om een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Het is heerlijk om zo vele mensen te kunnen helpen om een goede vakantie te kunnen boeken met een fijn en prettig gevoel. 

Al vast bedankt! 


 


Praag, Italië, Rome of Kopenhagen? Met de bus op vakantie. Is het betrouwbaar en hoe goed kun je er boeken? Lees er alles over bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook