NederlandReview

  Ervaringen Tsjechoreizen

  Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beeld te krijgen van een onderneming. Ook van Tsjecho Reizen zijn er natuurlijk volop mensen welke graag hun oordeel geven. Het is goed om ook uw mening over Tsjecho Reizen te geven als u een goede of minder goede ervaring heeft over hun. Tsjecho Reizen is een reisbureau welke voor tal van verschillende vakanties zorgt. Het gaat hierbij om onder andere:

  • goedkope vakanties
  • zon vakanties
  • wintersport vakanties
  • all-inclusive vakanties
  • last minute
  • hotel aanbieder
  • cruises
  • golf reizen
  • bus reizen

  Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft en wat goed bij u past.

  Over Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen is aangesloten bij de ANVR en ook bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De ANVR helpt consumenten om een onbezorgde vakantie te krijgen. Een vakantie waar men vooraf weet, dat alles goed en netjes is geregeld.

  De Stichting Garantiefonds Reisgelden is in het leven geroepen om mensen te kunnen garanderen, dat hun aanbetaling ook veilig is. Er zijn namelijk volop reisbureaus geweest welke alle aanbetalingen incasseerden om daarna (onverhoopt) failliet te gaan. Hierdoor hebben veel mensen hun vakantie niet kunnen vieren, zoals ze het hadden verwacht. Erg zuur natuurlijk.
  Tsjecho Reizen is ook ingeschreven bij de kamer van koophandel. Ze zijn ingeschreven onder nummer 29047657.

  Het Garantieregeling Calamiteitenfonds. Ook hierbij is Tsjecho Reizen aangesloten. Mocht er zich een calamiteit voordoen dan wordt ervoor gezorgd dat u weer terugkomt naar Nederland.

  Een voorbeeld van hoe uw gehuurde huisje eruit kan zien als u huurt bij Tsjecho Reizen!

  De diensten van Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen maakt het mogelijk om al sinds 1995 de volgende reizen en diensten te boeken:
  • Vakantiehuizen
  • Hotels
  • Pensions
  • Appartementen
  • Golfreizen (www.golfenintsjechie.nl)
  • Rondreizen
  • Busreizen
  • Actieve vakanties
  • Actieve dagarrangementen
  • Excursies
  • Treinreizen Praag
  • Busreizen Praag
  • Vliegreizen
  • Autoreizen Praag

  Een ruim aanbod dus!

  Wintersport is een van de onderdelen van Tsjecho Reizen . Steeds meer mensen ontdekken de mooie pistes in het land. De Tsjecho Reizen hebben mooie pakketten samengesteld om volop van te genieten. U kunt met eigen vervoer gaan, met de royal class bus of met het vliegtuig.

  Natuurlijk zijn er ook volop zomervakanties te boeken bij Tsjecho Reizen . U kunt de cultuur en de mooie natuur ontdekken. Er zijn volop verschillende mogelijkheden.

  Daarnaast zijn er nog stedentrips welke u kunt boeken. De stedentrips maken het mogelijk om er eens lekker tussenuit te gaan. Een weekendje Praag is volop genieten. U kunt naar een hotel gaan, een pension of een eigen appartement boeken. Alles in combinatie met excursies, autohuur en ook rondleidingen. Geweldig toch!

  Een persoonlijk advies bij Tsjecho Reizen

  Natuurlijk kunt u ook rekenen op een goed advies. Er zijn verschillende specialisten bij Tsjecho Reizen welke een mooie vakantie kunnen samenstellen voor u. Ze spreken de taal, kennen de cultuur en hebben een goed oor voor uw wensen.

  Klachten, tips en complimenten over en voor Tsjecho Reizen

  Heeft u een klacht over Tsjecho Reizen ? Of bent u ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. U kunt dit per email doen, via de website en natuurlijk ook telefonisch. Door direct uw ongenoegen helder te communiceren is het mogelijk voor Tsjecho Reizen om naar een oplossing te zoeken. Hierdoor maakt u het mogelijk om hun dienstverlening te verbeteren.
  Natuurlijk kunt u ook uw complimenten en tips delen met Tsjecho Reizen . U kunt dit op dezelfde manier doen.

  Uw mening over Tsjecho Reizen

  Heeft u een mening over Tsjecho Reizen ? Heeft u een keer een reis geboekt bij hun? Dan is het goed om uw mening te delen over hun op NederlandReview. NederlandReview verzamelt de beoordelingen van consumenten en bedrijven over bedrijven en organisaties. Een van die bedrijven is Tsjecho Reizen . Op NederlandReview kunnen anderen vervolgens een goed beeld krijgen van de verschillende bedrijven en organisaties om zo sneller een beslissing te kunnen maken. Ook u kunt uw voordeel doen door de verschillende reviews van anderen te lezen op NederlandReview.

  Naar lipno, op wintersport of er gewoon lekker op vakantie? Is het een goed (en goedkoop) idee om met Tsjechoreizen te gaan? Lees ervaringen en reviews op NederlandReview!

  Tsjechoreizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.2
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  8.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tsjechoreizen

  Uw beoordeling

  Geweldige vakantie in Tsjechië gehad dankzij Tsjechoreizen

  Via familie gehoord dat een vakantie in Tsjechië echt de moeite waard was, dus ik en mijn vrouw wilden er ook graag heen. We besloten in het najaar wat rond te reizen door het land en zochten nog naar de juiste aanbieder. Deze hebben we gevonden in Tsjechoreizen. Het koste wel behoorlijk wat geld, maar daar hebben we een geweldige vakantie voor terug gekregen. We hebben veel van het land gezien. Het boeken ging ook makkelijk en voor vragen konden we eenvoudig contact opnemen met het bedrijf.

  Door: Bernd Lukstra30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Gespecialiseerd touroperator

  Je moet er natuurlijk van houden, Tsjechie, maar als je dan gaat, dan het beste met een touroperator die er verstand van heeft. Tscjechoreizen is gespecialiseerd en dat merk je; alles wordt gewoon goed geregeld, een hele zorg minder.

  Door: Tessa19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  vaste prik

  mijn vaste prik voor als ik weer naar Tsjechië ga.

  Goedkoop, snel en netjes.

  Door: honzik18-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Tsjechië vakantie

  Dit reisburo geeft goed advies en regelt alles netjes we reizen al diverse jaren met ze

  Door: Saskia15-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Pas op met Star 4 Klinovec boeken tijdens Oud&Nieuw

  Vaker een reis geboekt met Tsjecho reizen. Dit ging altijd goed. Ik wil nu toch een opmerking maken over hotel Star 4 in Klinovec welke aangeboden wordt door Tsjecho Reizen. We hadden HP geboekt en betaald voor 7 dagen. In deze 7 dagen viel Oud&Nieuw. Hiervoor moesten we ter plaatse in het hotel nog een toeslag betalen van 60 euro per persoon (dit is zonder drankjes)!! Het buffet was niet anders dan andere dagen behalve dat er vooraf wat chips op tafel stond, er werd harde muziek gedraaid en je krijgt een fles champagne. Wat een domper! Wij zijn een gezin van 5 personen en voor ons is dat dus 300 euro bovenop de HP prijs die we al eerder hadden betaald voor die dag (40 euro). Een hoop geld voor een verplichte avond. Je kan hier niet onderuit (wat wij wel geprobeerd hebben). Je moet betalen ook al ga je niet naar deze avond. Wij waren samen met een ander gezin van 5 personen en deelden een tafel voor 10. Zij hadden ook geboekt via Tsjecho Reizen. Bij vertrek uit het hotel moesten wij wel de Oud&Nieuw avond betalen en het andere gezin hoefden niets te betalen. Heel vreemd allemaal. Bij navraag bij Tsjechoreizen hoe dit kan, komt er geen duidelijk antwoord behalve dan dat de korsten vantevoren bekend zijn. Echter voor 340 euro verwacht ik heel wat meer van deze avond! Dus bij deze: wees gewaarschuwd als je hotel Star 4 boekt tijdens Oud&Nieuw. De prijs staat totaal niet in verhouding met de aangeboden avond en als je pech hebt moet je betalen en als je geluk hebt dus niet!! Alleen voor de locatie zou ik Star 4 in Klinovec opnieuw boeken maar dus nooit meer tijdens Oud&Nieuw.

  Door: Andrea van Knijff27-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Tsjechoreizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Tsjechoreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tsjechoreizen actief?

  Tsjechoreizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tsjechoreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.