Tripsta

4.7
4.9

Bestellen

3.8

Service

5.7

Prijs

4.5

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Tripsta

Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Tripsta.nl biedt vliegtickets aan en maakt  het dus mogelijk om een mooie vakantie te krijgen buiten de Nederlandse grenzen. Tenminste in 99 van de 100 gevallen zal je naar het buitenland vliegen. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over Tripsta.nl. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over Tripsta.nl denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Tripsta.nl vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Tripsta.nl is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. 

Over tripsta.nl

Tripsta.nl is een groot online reisbureau welke haar bezoekers goedkope tickets voor het vliegen aanbiedt. Goedkope vliegtickets dus! Je kunt gemakkelijk een goedkope vlucht vinden naar een bestemming ergens in de wereld. Het maakt niet uit of het Japan is, Venezuela, Mexico, Amerika, Engeland, Australië, Korea of Kenia. Je kunt je reis gemakkelijk boeken via Tripsta.nl. Ze helpen jaarlijks meer dan een miljoen passagiers een ticket te boeken via hun site. Het komt neer op bijna 2000 airbus A380 vliegtuigen vol met passagiers en reizigers. 


Diensten van tripsta.nl

Tripsta.nl is een bedrijf welke goedkope vliegtickets aanbiedt via het internet. Het is gemakkelijk en eenvoudig om een reis te boeken via de site van hun. 

Klachten, tips en complimenten over tripsta.nl

Er zijn 97,1 procent van de klanten welke het boekingsproces gemakkelijk en snel vinden. 98,3 procent van de klanten boekt vaker een ticket via hun. 100 procent van de klanten vertrouwt op Tripsta.nl voor het boeken van hun ticket. Maak ook eens een inschrijfformulier.

Er zijn dus veel tevreden klanten. Mocht er iets misgaan dan kun je natuurlijk je klacht indienen. Tripsta.nl zal dan graag een toelichting geven en een oplossing zoeken voor je probleem. 

Heb jij ervaring met tripsta.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 

Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Tripsta.nl biedt vliegtickets aan en consumenten die u voorgingen vertellen hun ervaringen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (51)

Anderen bekeken ook