Treatwell

Alle reviews

Treatwell

48% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (21)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kappersbehandeling

  Behandeling geboekt, geen bevestiging, wel geld afgeschreven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Manicure

  Boek niet via Treatwell, zeer slechte service. Onmogelijk om een btw-bon te ontvangen. Ze reageren heel laat en komen nooit met een oplossing. Ze lossen niets voor je op en denken niet met je mee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gezichtsbehandeling mannen

  Slechte klantenservice bij Treatwell. Of beter: HELEMAAL GEEN KLANTENSERVICE.

  Ik heb een maand geleden een gezichtsbehandeling geboekt bij Chareau in Amsterdam. Toen ik er kwam bleek dat ze de behandeling die ik had geboekt en waarvoor ik had betaald al een hele tijd niet meer deden. Ik heb bij Chareau overigens een prima behandelijk gekregen waar ik erg tevreden over ben. Deze was wel korter en ook zo’n 15 Euro goedkoper. De medewerkster zei dat ze met Treatwell contact zou opnemen zodat zij mij het te veel betaalde bedrag terug zouden storten op mijn rekening. Logisch, ik heb immers voor iets betaald wat ik niet heb gekregen. En mijn rekeningnummer hebben ze, want ik had bij de boeking al betaald. Chareau is trouwens wel een echte aanrader! Dit gaat puur over Treatwell.

  Na twee weken heb ik Treatwell gemaild. Als reactie kreeg ik een standaard email terug. Twee keer zelfs. Dat het op dit moment erg druk is en dat ik voor vragen op hun site moet kijken.
  We zijn nu bijna EEN MAAND VERDER en ik wil nog steeds graag het teveel betaalde bedrag voor die behandeling die ik niet heb gekregen terug. Hoe moeilijk kan het zijn? Of de fout mbt die behandeling bij Chareau of bij Treatwell ligt, maakt mij niet uit. Dat moeten zij met elkaar oplossen. Ik heb bij Treatwell geboekt en betaald.

  Ik adviseer iedereen om wel op de Treatwell site te kijken, maar vervolgens bij de salon of zaak zelf te boeken. Dat scheelt de zaken provisie en jezelf tijd en ellende als er iets fout gaat.

  Ik hou jullie ervan op de hoogte of en hoe dit wordt afgehandeld. En vooral hoe lang dit nog gaat duren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Isabelle Hairsalon Almere

  Deze review gaat over de kapsalon Isabelle Hairsalon Almere, aangesloten bij Treatwell

  Na de Corona periode had ik plots tv opnames gepland staan. Helaas kon ik nog niet terecht bij mijn huidige kapper i.v.m. de drukte, ik ben toen opzoek gegaan naar iemand anders.

  Uitgekomen bij Isabelle Hairsalon Almere, echter is dit uitgelopen tot een regelrechte nachtmerrie. Een simpele kleuring wilde haar niet lukken en tijdens de pogingen om dit te herstellen (lees: mijn haar is o.a. paars en oranje geweest en hierdoor veel te vaak geblondeerd) is mijn haar op vele plekken totaal afgebroken. Ze had totaal geen idee wat ze aan het doen was. Herstellen was ook niet meer mogelijk, tv klus hierdoor zelfs moeten cancellen omdat mijn haar niet toonbaar was.

  Onwijs veel extra kosten moeten maken om mijn haar weer enigzins fatsoenlijk toonbaar te laten maken, maar ik ben nog steeds erg ongelukkig met mijn zwaar beschadigde haar. Het is de vraag of ik op den duur toch een pruik moet gaan dragen.

  Mijn verzoek om compensatie van de kosten werd geweigerd onder de noemer Ik heb een andere mening ..

  Bizar!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eigenaar massagepraktijk

  Zeer slechte ervaring met Treatwell, bij het aangaan van een contract om mijn massagepraktijk op hun site te profileren. Vanaf het begin ging het al mis tijdens de fotoshoot. Ben je niet tevreden met de foto's die zij plaatsen, (want daar heb jij geen zeggenschap in), en wil je een foto veranderen of vervangen dan is dit niet mogelijk, of je moet opnieuw het bedrag voor een nieuwe fotoshoot betalen! Dit bedrijf heeft maar een doel voor ogen en dat is zo veel mogelijk geld verdienen over de rug van de salons waar zij zaken mee doen. Buiten de belachelijke hoge commissie die je per klant betaald moet je ook nog eens extra kosten per maand betalen om van hun agenda gebruik te maken, waarin zij je dwingen om die elke dag bij te houden. Daar komt bij dat als je commentaar levert... jij jou positie verliest op hun site! Als je b.v. op de derde pagina staat, waar de kans groter is om gevonden te worden door klanten, zij jou gewoon naar achteren plaatsen waardoor de kans op boekingen wordt verkleind. Ook heel veel problemen gehad met de communicatie via e-mail en telefonisch verkeer over de reviews van klanten die gewoon niet werden getoond/geplaatst. Ben zelfs nog op het hoofdfiliaal geweest voor een gesprek, om te kijken of de problemen konden worden opgelost. Helaas hadden Nikky en Pegah alleen maar begrip voor hun situatie en werd er geen tijd besteed om de knelpunten op te lossen. Erg triest en gemiste kans! Weinig bedrijven gezien die zo'n slechte aftersale hebben als Treatwell. Ik zou alle salons willen waarschuw en adviseren ''GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF" je trekt altijd aan het kortste eind en kost je handen vol geld!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  waardeloos

  Treatwell is een organisatie deel elk jaar haar tarieven verhoogt voor de salons. Deze is nu opgelopen tot 50% en nu ook nog eens maandelijkse bijdrage van 15 euro. Elke jaar meer commissie, nu vaste abonnementskosten, volgend jaar nog hogere kosten? Ze roven de emailadressen van de salons zodat ze die weer verleiden om bij een ander te gaan. Dat mes snijdt aan twee kanten, maar Treatwell is de grote winnaar, immers alle eerste x klanten kosten de salons de torenhoge commissie. Treatwell is een hele gehaaide organisatie, maar zijn doorgeslagen in bijna diefstalpraktijken. Geldwolven zijn het. Daarnaast hebben ze een extreem slecht model voor de salon zelf. Zo kan je niet weigeren om boekingen te weigeren die niet vooraf betaald zijn. Klantvriendelijk? ja, maar voor de salon is het een hel, heel veel no-shows en dus geen geld. En treatwell? Die doet daar bewust niets aan. Nooit via hun boeken dus. Negeren die handel

  Hee beste Robbert ik kom graag met je in contact over de samenwerking met Treatwell. Ik ben erg benieuwd. Twijfel nog om met ze samen te werken.

  Hall Robert,
  Ik zou graag met je in contact komen om over je ervaringen te praten. Heb je bijvoorbeeld een alternatief kunnen vinden?

  Groet,
  Joep

  Ik huur een plek in een schoonheidssalon om als nagelstyliste te werken. Zij heeft mij als medewerker aan haar Treatwell agenda toegevoegd. Nu boekte er begin december een nieuwe klant een behandeling. Nieuwe klant = 35% commissie voor Treatwell. De behandeling was € 32,50 (dat is incl. BTW). Die 35% rekent Treatwell over dat volledige bedrag en dan ook nog 21% BTW over de commissie. Dat klopt toch niet? Zij moeten hun commissie toch rekenen over € 26,86? Anders rekenen ze btw over btw.
  En dan nog iets wat me opviel. Als je werkt met bijv een daluren of last minute korting. De nieuwe klant boekt een behandeling die normaal € 32,50 kost last minute en krijgt daarom 20% korting. Dan rekent de klant dus € 26 bij mij af. De 35% commissie rekent Treatwell dan niet over de last minute prijs die de klant daadwerkelijk heeft betaald maar over de oorspronkelijke prijs!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring bij Salon Houtman in Amsterdam

  Ik kwam eigenlijk te vroeg, maar Mevr. Houtman zei dat geeft niet kom maar binnen, ik heb al tijd voor U.
  ben heel correct en vlot door haar geholpen, alhoewel ik alleen maar voor het knippen van mijn teennagels kwam.
  Ik ben zeer tevreden door haar behandeling en het is een uitkomst voor oudere mensen die niet meer zo makkelijk kunnen bukken om door haar de nagels van de tenen geknipt te kunnen krijgen.
  Het is een heerlijk iets, een gat in de markt.
  Zal graag weer bij haar terugkomen. Dank, Debbie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit meer terug naar &BROWS

  Ik ging voor de 2e keer naar &BROWS op de Kanaalstraat aangezien ze de vorige keer mijn wenkbrauwen goed hadden gedaan. Ze namen de tijd voor je en deden voorzichtig en vroegen naar je wensen, zodat je niet in een keer hele dunne of totaal andere wenkbrauwen hebt. Deze keer had ik later op de avond een afspraak. De afspraken hiervoor waren uitgelopen waardoor ik 10 min moest wachten. Nou vind ik dat niet zo'n probleem maar de volgende afspraak na mij stond ook al te wachten, waardoor ze mij met enorme haast ging behandelen. Ik kan eerlijk zeggen dat mijn wenkbrauwen behoorlijk zijn verpest. De zijn niet gelijk, te dun en zeer lelijk geshaped. Ze heeft totaal niet mijn natuurlijke shape aangehouden en ergens in het begin van mijn wenkbrauw zit opeens een gat. Ik zei hier wat van en vervolgens ging ze weer aan de slag, en heeft het vervolgens proberen te verbloemen met een poedertje. Helaas kan je niet zomaar wat wenkbrauwhaar bijplakken dus met andere woorden, ben ik zéér ontevreden en kom hier nooit meer terug.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fantastisch!!!!

  Ik heb een geweldige ervaring met Sunless Beauty Spray Tanning bij Angelique.Ze komt bij je thuis en het heeft een geweldig resultaat.Ze geeft heel goed advies.Het blijft heel goed zitten.Ben er erg blij mee.Super!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duurder en duurder en wil cash!

  Ben nu 4 x geweest. Elke keer betaal ik steeds meer. Zonder wat zeggen. familieleden die in en uitlopen. Vorige keer afgesproken voor 9 uur vanwege mijn zoon voor om hem van school te halen. Appt ze dag ervoor kan niet. Afspraak stond al een maand. En vandaag alleen maar nieuwe set acrylnagels met glitter op de french. Zonder Gellac 50 euro betalen!! Ben er nu klaar mee.
  Gaf al bij de 1e x aan. Wil alleen cash! Hoezo? Om uit de boekhouding te houden dan? Geen bonnetje niks. En duurder en duurder en duurder elke x weer.
  Anni lashes in utrecht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duurder en duurder en wil cash!

  Ben nu 4 x geweest. Elke keer betaal ik steeds meer. Zonder wat zeggen. familieleden die in en uitlopen. Vorige keer afgesproken voor 9 uur vanwege mijn zoon voor om hem van school te halen. Appt ze dag ervoor kan niet. Afspraak stond al een maand. En vandaag alleen maar nieuwe set acrylnagels met glitter op de french. Zonder Gellac 50 euro betalen!! Ben er nu klaar mee.
  Gaf al bij de 1e x aan. Wil alleen cash! Hoezo? Om uit de boekhouding te houden dan? Geen bonnetje niks. En duurder en duurder en duurder elke x weer.
  Anni lashes in utrecht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wordt steeds duurder

  Ben nu 3 x geweest. Elke keer betaal ik steeds meer. Zonder wat te zeggen. Rommelig huishouden met allerlei familieleden due in en uitlopen. Vorige keer afgesproken voor 9 uur vanwege mijn zoon voor om hem van school te halen. Appt ze dag ervoor kan niet. (afspraak stond al 2 maanden) dus ik van alles weer anders geregeld. Kom ik daar om half 12. Zit er al gewoon iemand via treatwell. Om 9 uur. Dus ik was al pissig toen. En vandaag alleen maar nieuwe set acrylnagels met glitter op de french. Zonder Gellac 50 euro betalen!! Ben er nu klaar mee.
  Bij anni lashes in utrecht

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Massage bon cadeau

  Ik had een bon gekregen voor Treatwell. Massage geboekt bij een salon in Rotterdam. Ging allemaal best makkelijk en ik heb er een nieuwe favoriete massagesalon bij nu!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeaubon voor massage voor vriendin

  Met een meidengroep hebben we een van ons een bon gegeven voor Treatwell. Dan kan ze zelf kiezen wat ze wil doen, een massage of een gezichtsbehandeling of iets. Ze was er erg blij mee en gaat een massage nemen zei ze.

  Het is handig bestellen en het wordt direct gemaild als je wilt. Wel een beetje onhandig dat je je aan voorgeschreven bedragen moet houden en niet bijvoorbeeld zelf een grappig bedrag kunt kiezen (we wilden eigenlijk €19,92 doen omdat ze geboren is in 1992, maar ja dat gaat dus niet helaas). Maar verder is het handig en er zijn veel plekken waar je uit kunt kiezen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeaubon voor schoonheidsbehandeling

  Van mijn man een cadeaubon gekregen van treatwell ter waarde van 100 euro.
  Ik heb daar een schoonheidsbehandeling mee geboekt bij een heel leuk tentje om de hoek, dat ik voorheen niet eens kende!

  Gelukkig bleef het restbedrag staan, daarmee kan ik nog eens iets anders boeken.

  een heel lief cadeau en leuk dat je dan zelf kunt uitzoeken en boeken. werkt goed!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Massage in Amsterdam geboekt

  Massage in Amsterdam geboekt voor maar 25 euro. Ik had deze salon zelf niet gevonden en ze waren heel aardig en hygiënisch. Ik zou dit zeker nog een keer overwegen te doen. En misschien ook wel andere behandelingen dan een massage, het is best een handig systeem om mee te zoeken vind ik!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuk verwencadeau, direct gemaild

  Voor de verjaardag van een vriendin een cadeaubon besteld bij Treatwell - dan kan ze een verwenbehandeling kiezen. Gekozen voor Treatwell omdat hier erg veel keuze is, zowel in het soort salons als in de locaties.

  Bestellen is erg makkelijk, wel jammer dat je niet zelf een bedrag kunt kiezen. Wij wilden voor veertig euro maar hebben nu eentje van 35 euro gedaan en dan meteen los cadeautje erbij.

  Bon werd gelukkig inderdaad meteen gemaild, zoals beloofd. Geprint, ingepakt en direct cadeau gedaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen communicatie en kost je geld

  Gertrude Pors
  Gertrude Pors
  4 beoordelingen


  Gepubliceerd 2 uur geleden
  Bijgewerkt 2 uur geleden
  Van juiste communicatie hebben ze geen kaas gegeten

  Had vrijdag een afspraak voor maandag gemaakt. Omdat het een afslankmassage betrof een vrije dag genomen. Bij aankomst werd er verteld dat de afspraak was afgezegd. Ik heb op m'n telefoon op zaterdag een onbekend telefoontje gehad waar ik niet in de situatie was op te nemen. Nu verklaart treatwell mij meerdere keren te hebben gebeld wat een aperte leugen is, dat zie je NL. In je telefoon hoevaak iemand heeft gebeld. Toen ik dit aangaf zei ze ook nog een sms te hebben gestuurd wat ook gelogen is. En toe ik vroeg waarom zij bij geen contact een mailtje hebben gestuurd wat ik dus wel op tijd had kunnen lezen zei ze....nee dat hebben we niet gedaan.
  Dus voor jan ... Een vrije dag genomen en geen massage!
  Dag treatNOT tot nooit meer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handig massage en kapper boeken

  Ik vind treatwell een enorme ontdekking. Het was een tip van een vriendin van me.
  Via de website al meerdere keren verschillende dingen geboekt. Een paar keer de kapper en ook wel eens een massage. Gaat heel handig en het is handig dat het allemaal op dezelfde website kan.

  Gelukkig zat mijn eigen kapper er ook al op, dat was handig, want hier ken ik de service al.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3x toe dubbelboeking in 3 salons!

  3 dagen geleden behandeling geboekt. Vandaag opgebeld dat dubbel is geboekt. Mevrouw in salon heeft weekend niet in haar agenda bijgehouden en bied geen actie aan of oplossing alleen andere dag boeken terwijl ik ervoor vrij heb gevraagd! Vervolgens 10 euro korting van treatwell na pushen en daarmee nieuwe salon geboekt en betaald (dat moet met actiekorting) om vervolgens als ik de salon bel ter bevestiging te horen dat ze GESLOTEN zijn? Wat! 3-5 werkdagen wachten voor ik mn geld terug krijg. Weer bellen, actiecode opnieuw geactiveerd laatste poging. Voor zekerheid salon gebeld blijken ze zieken te hebben en vandaag alles is geannuleerd.

  Treatwell loopt totaal niet bij met de bedrijven/ geen contact mee blijkbaar. 3x toe afspraak inplannen terwijl het al vol zit!

  dit is toch meer aan de salons toe te schrijven dan aan Treatwell zelf. Wel ben ik van mening dat salons waarbij dit vaker gebeurt (Het KAN altijd gebeuren, het blijft mensenwerk) niet meer op Treatwell thuishoren.

Anderen bekeken ook

Madame Tussauds
7 reviews

Madame Tussauds: Ervaringen Wil jij oog in oog komen te staan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Adele, Barack Obama, Beyoncé...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Amsterdam Dungeon
11 reviews

Amsterdam Dungeon: Ervaringen Gruwelijke moordenaars, volhardende heksen, zelf-kastijdende monniken, krankzinnige rechters, dames van heel lichte ...

Plopsa
4 reviews

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de ...

Treatwell

Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden.  

Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Treatwell vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Treatwell is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van Treatwell. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. 

Over Treatwell
Treatwell is een bedrijf welke zich richt op het inspireren van mensen om hun schoonheid te vinden. Het is een sterk groeiend bedrijf waar volop mensen graag naartoe gaan. Er zijn volop salons en spa’s welke samenwerken met Treatwell. Het is ook zo, dat het zo mogelijk wordt voor mensen om eens wat anders uit te proberen. Het boeken van een schoonheidsbehandeling of een welness behandeling was nog nooit zo gemakkelijk. Ook was het nog nooit zo snel mogelijk en op ieder gewenst moment van de dag of de nacht. De site is namelijk vierentwintig uur per dag bereikbaar, alle dagen van het jaar. 
Het bedrijf is actief in 10 landen, heeft 500 medewerkers,  werkt samen met 20.000 salons en krijgt gemiddeld bijna een 8,5 als score.  Treatwell is het grootste online boekingsbureau voor beauty behandelingen in heel Europa. Er zijn over de verschillende kantoren 500 mensen aan het werk om alles goed te coördineren. Het is een geweldig bedrijf. 

Diensten van Treatwell

Je kunt terecht op Treatwell voor het boeken van een afspraak voor een:
•    Kapper  
•    Massage  
•    Gezicht  
•    Lichaam  
•    Ontharen  
•    Nagels  
•    Spa & Sauna  
•    Fitness & Yoga  
Heerlijk gewoon!

Klachten, tips en complimenten over Treatwell
Ben je ontevreden over Treatwell? Dan kun je natuurlijk een klacht indienen over hun op de juiste manier. Hierna zal Treatwell zoeken naar een oplossing. Het is goed om te zien, hoe serieus het genomen wordt. Heerlijk. 

Heb jij ervaring met Treatwell? 
Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

 

Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees onafhankelijke ervaringen over Treatwell van consumenten die u voorgingen. Lees ze bij NederlandReview

}