Topic Travel

Alle reviews

Topic Travel

86% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantiehuisje Frankrijk geboekt erg mooi

  Vakantie geboekt via Topic Travel
  Mooi aanbod aan vakantiehuizen, daarom hebben we hier geboekt.

  Het huisje dat we uiteindelijk hebben geboekt in Frankrijk was in het echt eigenlijk mooier dan op de foto's. Vooral de omgeving was erg mooi en idyllisch ingericht. We hebben er zeker geen spijt van! Ook was het uiteindelijk niet een erg goedkope vakantie, maar dat kwam omdat we het ervan hebben genomen daar!


  Vond het zelf wel een beetje lastig op de website, ik liep een paar keer vast.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantiehuis was prachtig

  Erg mooi vakantiehuis geboekt via Topic Travel
  Omgeving was adembenemend en wij zijn helemaal tot rust gekomen hier
  Volgend jaar hopen wij weer te gaan naar hetzelfde vakantiehuis

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beetje afgelegen

  Supermooi huisje met zwembad en niet echt duur, dus daar niks op aan te merken. Maar wel op een berg in de middle of nowhere en ik ben toch iets meer van de gezelligheid van een stadje, wat toch 5km rijden was. Dus prima voor 1 keer maar voor mij niet meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie huisjes

  Ik begrijp dat niet zomaar alle huisjes op topic travel komen te staan, maar dat ze er veel afkeuren. Snap ik, want ons huisje was prachtig! (Niet de allergoedkoopste trouwens, maar wel goed dus!)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betrouwbaar

  We hebben heel wat ellendige ervaringen bij een andere vakantiehuisjes aanbieder gehad (misschien kent u het verhaal wel over de oplichtingspraktijken van een niet nader te benoemen organisatie) die wel alle aanbetalingen kreeg, maar nooit leverde. Daar waren wij er 1 van. WIj stonden letterlijk voor een dichte deur die vakantie. Maar we zijn nu erg blij met topic travel. Ze zijn een betrouwbare partij en vooral de manier waarop ze je op de hoogte houden met alle reisbescheiden etc, is perfect. Alle informatie via de post, maar je hebt ook je eigen inlog waar je alles kan zien en de boeken kunt volgen. Huisjes zijn schoon en van erg goede kwaliteit. Prima vakantie gehad en over de eindschoonmaak en het checken van hoe je het huisje achterlaat, doen ze niet echt moeilijk. WIj boeken hier volgend jaar weer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ja super

  Ja, super! 1 van de weinige huisjesboeksites die doen wat ze beloven en makkelijk zijn. Goede service en je kan ervan uitgaan dat de huisjes gewoon goed zijn en dat ze er ook zo uitzien (ook kwa onderhoud) zoals ze op de fotos laten zien. Ik ben erg te spreken over ze. Ze zijn een vreemde eend in een branche van heel veel onbetrouwbare bedrijven!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede huisjes

  Wij boeken elk jaar een huisje aan de zuidkust van Spanje. Boeken is simpel en ze staan ook wel echt voor service. Je hoort vaak bij andere dat er nog wel eens gesjoemeld wordt met de borg enzo (bij andere huisjes verhuurders) maar bij topic travel hebben we tot op heden maar 1 keer moeilijkheden gehad met de borg. Normaal wordt er bij aankomst nooit echt iets gechecked ofzo en bij gaan ook niet. Afgelopen keer zei de beheerder van het huisje dat we schade hadden gemaakt (wat naar ons idee gebruikschade was) maar topic travel heeft niet moeilijk gedaan en ons de helft van die schade teruggegeven. Best wel ok dus.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Worldwide Campers
7 reviews

Worldwide Campers: Ervaringen Hou jij van avontuurlijke vakanties en bind jij je op reis niet graag aan één locatie? Wellicht reis j...

Topic Travel

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het van belang om zeker te weten dat de informatie over uw gekozen vakantiehuis klopt. Topic Travel kan u hierin voorzien. Ze hebben een groot aanbod aan vakantiehuizen en bungalows in Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Tsjechië voor fijne zonvakanties. Maar u kunt ook op zoek naar wintersportvakanties via Topic Travel. Met een klantwaardering van een 8,5 kunt er vanuit gaan dat uw een mooie vakantie tegemoet gaat. 

Wat biedt Topic Travel?
Topic Travel is een specialist in vakantiehuizen en bungalows voor een ultieme zonvakantie of wintersportvakantie. Ze bieden topvakantiehuizen voor een betaalbare prijs. Omdat Topic Travel al vijfentwintigjaar ervaring heeft, weet wat er te koop is én wat hun gasten belangrijk vinden, wordt u voorzien van een geweldige zon- of wintersportvakantie. Doordat u als klant rechtstreeks contact heeft met de eigenaar, weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw vakantiehuisje.

Ook als u zelf over een vakantiehuis beschikt, is er de mogelijkheid om deze aan te bieden via de website van Topic Travel. Zo vindt u de juiste tijdelijke bewoner voor uw vakantiehuisje.

Aanbiedingen van Topic Travel
Door het ruime aanbod van vakantiehuizen en bungalows, zijn er ook altijd vele aanbiedingen op de site te vinden. Hierdoor heeft u de vakantie die u wilt, tegen een net wat lagere prijs. Zo houdt u meer over om extra te genieten van uw zon- of wintersportvakantie.

Last-minutes bij Topic Travel
Als u besloten heeft om op het laatste moment toch nog de zon (of natuurlijk de sneeuw) op te zoeken, bent u bij Topic Travel aan het juiste adres. Ze hebben een ruim aanbod aan 
last-minutevakanties zodat dit jaar uw droomvakantie toch nog gerealiseerd kan worden.

Wat belooft Topic Travel?

-    Geen addertjes onder het gras:
Topic Travel geeft aan geen foto’s te maken van vakantiehuizen met op de achtergrond grote, lelijke gebouwen of zelfs een kerkhof. Wat u in het aanbod op de website van Topic Travel ziet, treft u ook daadwerkelijk aan wanneer u vakantie gaat beginnen.

-    Gedetaileerde informatie:
Op de website van Topic Travel kunt u alle vakantiehuizen en bungalows op een eenvoudige manier bekijken. De details staan overzichtelijk vermeld, zodat u alle informatie in één oogopslag kunt zien. Op de nieuwe website zijn de foto’s in het groot te zien. Zoveel gedetaileerde informatie vindt u niet bij elke aanbieder.

-    Topkwaliteit: jaar in, jaar uit:
Volgens de strenge selectieprocedure van Topic Travelkomt het voor dat wel acht van de tien aangeboden vakantiehuizen of bungalows niet opgenomen worden in het aanbod. Er worden geen vakantiehuizen aangeboden die zij zelf niet helemaal kennen en geïnspecteerd hebben. Om de kwaliteit jaar in, jaar uit te waarborgen, worden de huizen elk jaar uitvoerig gecontroleerd. Dit is een vast onderdeel van de kwaliteitswaarborging van Topic Travel.

-    Persoonlijk advies:
De website biedt veel gedetaileerde informatie. Heeft u ondanks dat toch nog vragen of wilt u een persoonlijk advies? Dan kunt u bellen met Topic Travel, waar altijd wel iemand is die het vakantiehuis bezocht heeft. Als uw vraag niet direct te beantwoorden is, wordt er contact opgenomen met de eigenaar. Denk hierbij vooral aan allergiën van personen binnen uw reisgezelschap.

-    Reisbescheiden:
Zodra uw betaling is ontvangen, ontvangt u van Topic Travel uw verblijfticket. Daarop is alle relevante informatie te vinden, zoals de GPS-coördinaten die zelf zijn ingemeten door Topic Travel. Ook ontvangt u een uitgebreid pakket met daarin gratis wegenkaarten en een informatieboekje. Zo begint uw voorpret al weken voor de vakantie.

-    ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Met het oog op het failliet gaan van vele reisorganisaties in de afgelopen jaren, zijn veel klanten die al betaald hadden, hun geld kwijt geraakt. Om klanten te verzekeren dat dit bij Topic Travel niet gaan gebeuren, is Topic Travel aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Alleen bedrijven die hun financiën en dienstverlening op orde hebben, komen in aanmerking voor deze keurmerken.

Hoe gaat Topic Travel om met vragen en klachten?
Heeft u ondanks de gedetailleerde informatie toch nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. U kunt Topic Travel bellen, maar ook e-mailen. Heeft u klachten? Dan probeert Topic Travel dit zo goed mogelijk op te lossen. In dat geval kunt ook het beste bellen of mailen, net wat u het gemakkelijkst vindt.

Mening over Topic Travel
Heeft u uw droomvakantie via Topic Travel gevonden en heeft u de ultieme zon- of wintersportvakantie ervaren? Geef dan uw mening! Geef aan wat u ervan vond zodat andere vakantiegangers ook een goede zon- of wintersportvakantie, last-minutevakantie of vakantiehuisje in een mooi vakantieoord kunnen ervaren.

TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Lees eerst ervaringen over topic travel. Zijn ze goed? Hoe is de service en goede prijzen? Weet het door ervaringen te lezen van reizigers die u voorgingen! Bij NederlandReview

}