NederlandReview

  Ervaringen Ticko

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Ticko? Ticko is een bedrijf waar u tickets kunt bestellen voor vele verschillende attractie- en speelparken, dierenparken en concerten! Misschien wilt u naar Walibi, de Efteling of Sea Life? Dan is het goed om uw tickets via Ticko te boeken. U kunt dit hier snel, gemakkelijk en boven alles ook vertrouwd doen. Wel zo fijn. U kunt op NederlandReview lezen wat anderen van Ticko vinden. NederlandReview is een onafhankelijk platform waar consumenten hun mening over bedrijven, producten en organisaties kunnen geven. Anderen kunnen hier gebruik van maken en ontdekken wat anderen vinden. De meningen, reviews en beoordelingen zijn vaak van grote waarde voor hun. Ook over Ticko.

  Over Ticko

  Ticko in een paar beknopte zinnen:
  • Ticko is korting op tickets
  • Ticko is veilig en vertrouwd betalen
  • Ticko is direct je tickets per e-mail ontvangen
  • Ticko is geen verborgen kosten

  De tickets bij Ticko zijn niet persoonsgebonden, waardoor u ze ook cadeau kunt geven. Het is goed om uw eigen emailadres op te geven om zo de tickets uit te printen en dan cadeau te geven. U weet dan zeker dat alles goed gaat. De geldigheid van de kaartjes en tickets zijn per evenement verschillend. Het is goed om hier op te letten en om dit ook duidelijk aan te geven wanneer u de kaartjes cadeau geeft. Als ze voor uzelf zijn moet u er natuurlijk ook goed op letten.

  Alle gegevens worden zorgvuldig behandelt volgens de strenge privacy voorwaarden.

  Wijers is woedend om te dure kaartjes omdat die zijn doorverhandeld. Maar zo gaat dat bij Ticko gelukkig niet!

  Diensten van Ticko

  Ticko is een bedrijf welke tickets en kaartjes aanbiedt van tal van verschillende evenementen, attractieparken, pretparken, musea en andere organisaties. Vaak kunt u ze met korting aanschaffen via Ticko.
  Klachten, tips en complimenten over en voor Ticko

  Natuurlijk is het vervelend als u niet tevreden bent over Ticko. U kunt dan het best ede klantenservice per email benaderen van Ticko. Hun emailadres is support@ticko.nl. Uw klacht wordt dan in behandeling genomen en u mag een spoedige reactie verwachten.
  Natuurlijk kunt u ook tips of complimenten inzenden. Op die manier is het mogelijk om Ticko nog beter te maken.

  Uw mening over Ticko

  Heeft u al eens een ticket besteld op Ticko? Laat dan uw mening, uw review of uw beoordeling achter op Ticko.nl. Het is goed om anderen zo te helpen een goed beeld van Ticko te vormen.

  Weten hoe Ticko werkt en hoe anderen die al klant waren, denken over ticko? Lees ervaring bij NederlandReview voordat u een ticket koopt of boekt!

  Ticko
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ticko

  Uw beoordeling

  Ticko

  Ticko is weer live! Leuke site, steeds meer uitjes en activiteiten worden eraan toegevoegd....
  Het aanbod is gevarieerd en groeit iedere week!

  Door: Joost28-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Leuke aanbiedingen voor dagje weg

  Ticko is echt ideaal voor gezinnen die niet veel geld te besteden hebben, maar toch gezellig een dagje weg willen met elkaar. Op de website van Ticko staan namelijk verschillende dagjes weg tegen leuke prijzen. Op vrijwel alle dagjes weg wordt een korting gegeven, waardoor het ook voor gezinnen met niet al te veel geld mogelijk is om er een dagje op uit te trekken. Het bestellen kan eenvoudig via de website en je hoeft geen rekening te houden met onverwachte kosten. Na het betalen krijg je de tickets via de mail toegestuurd. Hierdoor hoef je nergens meer in de rij te staan op ergens binnen te komen.

  Door: Rian Bruidsma07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Ticko is niets waard

  Via een vriendin werd ik gewezen op Ticko. Zij zouden leuke aanbiedingen hebben voor diverse dagjes uit. Het lijkt erop dat de website al tijden niet meer onderhouden is, want er staan namelijk helemaal geen tickets meer op. Ik zou mensen dan ook niet adviseren om hier iets te kopen. Er zit een luchtje aan wat mij betreft...

  Door: gast30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Je kunt alleen naar Plopsaland!

  Leuk bedacht want kaartjes zijn altijd erg duur. maar je kunt nergens heen met ticko!

  Efteling? Staat er niet op.
  Artis? Nergens te vinden.
  Blijdorp? Ook niet.

  Wel Plopsaland, maar daar wil ik niet heen.

  Door: Wendela de Ruiter18-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Ticko een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Ticko. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ticko actief?

  Ticko is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ticko gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.