NederlandReview

  Ervaringen TennisReis.nl

  Wat? We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

  Over TennisReis.nl

  Ja! Een tennisreis! Het is heerlijk om op vakantie een paar ronden tennis te spelen. Je kunt bij tennisreis van de best verzorgde tennisreizen genieten. Je krijgt tennisles door professionals en kunt genieten van het heerlijke weer. Er zijn verschillende reisvarianten voor vele mensen waar ook jij van kunt genieten. Je kunt op reis als single, beginnende tennisser, gevorderde tennisser, een jonge groep, wat ouder of als familie. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie tennisvakantie te krijgen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het kiezen van de beste locaties in Nederland en ook daarbuiten. Het plezier voor tennis staat natuurlijk altijd voorop. Het is heerlijk om een mooie vakantie te hebben.

  Tennisreis.nl

  Diensten van TennisReis.nl

  Er zijn volop verschillende soorten vakanties welke tennisreis aanbiedt. Het gaat onder andere om:

  • Tennislesweek
  • Tennistoernooi Double the fun 2016
  • Individuele tennisreizen
  • Privéclinic o.l.v. Hellas
  • Alleengaanden
  • Grand Slam reizen
  • Singles
  • Tennisweekend
  • Groepen

  Klachten, tips en complimenten over TennisReis.nl

  Het bedrijf is aangesloten bij de ANVR, SGR & Het Calamiteitenfonds. Mocht je er bij een klacht of dispuut met hun niet uitkomen dan kun je natuurlijk ook bij deze vakorganisaties aankloppen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Natuurlijk is het wel belangrijk om eerst de klacht bij het bedrijf zelf in te dienen. Ze moeten een eerlijke kans krijgen om het probleem naar behoren op te lossen.

  Heb jij ervaring met TennisReis.nl?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Dit is wat anderen zeggen over TennisReis.nl. Duizenden meningen van klanten die u voorgingen vertellen hun (koop)ervaringen bij NederlandReview!

  TennisReis.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TennisReis.nl

  Uw beoordeling

  Tennisreis met de jeugd is echt een aanrader

  In mei van dit jaar met een clubje 'oudere' jongeren op een soort tenniskamp geweest op Mallorca. Het was een combinatie van een trainingskamp met een vakantie. We zijn een weekje geweest en hebben geboekt bij Tennisreis.nl. De kinderen hebben het prima naar hun zin gehad en ik zelf natuurlijk ook. Mooi extraatje is dat er tennisles gegeven wordt door echte professionals en daar hebben de kinderen erg veel van geleerd. Wanneer onze club het geld beschikbaar had, zou ik hier ieder jaar een reisje boeken, maar dat is helaas niet het geval.

  Door: Twan Warten01-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Tenniskamp voor de kinderen

  Wij hebben de kinderen dit jaar op tenniskamp gestuurd en ze hebben volop genoten en bovendien hun techniek sterk verbeterd, Maar vooral veel plezier gehad met elkaar en met de sport, dat vinden wij zeer belangrijk. Volgend jaar mogen ze weer!

  Door: Juliette16-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is TennisReis.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over TennisReis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TennisReis.nl actief?

  TennisReis.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TennisReis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.