TennisReis.nl

8
8

Bestellen

9

Service

6

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

TennisReis.nl

Wat? We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site. 

Over TennisReis.nl

Ja! Een tennisreis! Het is heerlijk om op vakantie een paar ronden tennis te spelen. Je kunt bij tennisreis van de best verzorgde tennisreizen genieten.  Je krijgt tennisles door professionals en kunt genieten van het heerlijke weer.   Er zijn verschillende reisvarianten voor vele mensen waar ook jij van kunt genieten.  Je kunt op reis als single, beginnende tennisser, gevorderde tennisser, een jonge groep, wat ouder of als familie. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie tennisvakantie te krijgen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het kiezen van de beste locaties in Nederland en ook daarbuiten.  Het plezier voor tennis staat natuurlijk altijd voorop. Het is heerlijk om een mooie vakantie te hebben.  

Diensten van TennisReis.nl

Er zijn volop verschillende soorten vakanties welke tennisreis aanbiedt. Het gaat onder andere om: 

•    Tennislesweek
•    Tennistoernooi Double the fun 2016
•    Individuele tennisreizen
•    Privéclinic o.l.v. Hellas
•    Alleengaanden
•    Grand Slam reizen
•    Singles
•    Tennisweekend
•    Groepen

Klachten, tips en complimenten over TennisReis.nl

Het bedrijf is aangesloten bij de ANVR, SGR & Het Calamiteitenfonds.  Mocht je er bij een klacht of dispuut met hun niet uitkomen dan kun je natuurlijk ook bij deze vakorganisaties aankloppen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Natuurlijk is het wel belangrijk om eerst de klacht bij het bedrijf zelf in te dienen. Ze moeten een eerlijke kans krijgen om het probleem naar behoren op te lossen. 

Heb jij ervaring met TennisReis.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

 

Dit is wat anderen zeggen over TennisReis.nl. Duizenden meningen van klanten die u voorgingen vertellen hun (koop)ervaringen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook