NederlandReview

  Ervaringen Sportiek

  Bent u ook benieuwd wat Sportiek voor je kan doen? Sportiek is een bedrijf wat vele verschillende merken dakkoffers en skiboxen te koop aanbiedt. Ook verhuren ze verschillende dakkoffers en skiboxen. Ook kun je er terecht voor een fietsdrager, sneeuwkettingen en watersportdragers. Tevens worden er sleetjes aangeboden op de website. Het is mooi om een uitgebreid pakket van producten te zien welke verbonden zijn aan de wintersport. Ook kun je er terecht voor een bagagerek en bijvoorbeeld een allesdrager voor op de trekhaak. Sportiek werkt zonder verzendkosten en bied verschillende merken aan.

  Over Sportiek

  Sportiek is gestart in de jaren tachtig. De sportzaak werd van de vader overgenomen door de zoon. Al snel werd de focus gelegd op de wintersport artikelen en alles wat hierbij hoort. Het potentieel van online bestellen en thuis laten bezorgen werd al snel onderkent door de eigenaar. Een van de eerste webshops van Nederland werd al snel geboren. Het doel was (en is nu nog steeds) om kwaliteit te leveren en om op een makkelijke en snelle manier bij de klanten te komen voor een eerlijke prijs.
  Naast deze uitstekende doelstellingen is er volop kennis en ervaring aanwezig bij Sportiek. In 2008 werd ook A en P verhuur en verkoop service opgestart om dakdragers, dakkoffers, fietsdragers, winterbanden en sneeuwkettingen te huren en te kopen.

  Er is een hoofdkantoor in Den Haag en twee partner filialen in Bunnik en Doetinchem.
  Diensten van Sportiek
  Sportiek heeft de focus op een aantal productgroepen en verwante zaken gelegd. Deze productgroepen zijn:

  • Dakkoffers, Skiboxen
  • Dakdragersets
  • Fietsdragers
  • Sneeuwkettingen Kopen
  • Slee of Sleetje v.a.
  • Dakdragers kopen
  • Accessoires
  • Wintersportdrager
  • Bagagerek
  • Allesdrager voor op trekhaak
  • Watersportdragers

  Het is mogelijk om bij Sportiek de producten te kopen of te huren.  Bas, de reisleider van Sportiek vertelt!

  Tips en Klachten over Sportiek

  Er is een aparte pagina welke je meer informatie over de klantenservice geeft. Hoewel er geen aparte pagina is om een klacht of een tip in te dienen is het wel mogelijk om snel de contactgegevens te vinden. Hiermee kun je contact opnemen met Sportiek om je vraag, mening, tip of klacht voor te leggen.

  Bekend met Sportiek?

  Als je klant bent geweest van Sportiek of hun goed kent dan horen we graag van je wat je van hun vindt. Op onze site NederlandReview worden beoordelingen en reviews van bedrijven verzameld. Ook over Sportiek ontvangen we graag een mening, oordeel, beoordeling of review.

  Lees ervaringen over wintersportvakanties in Frank en Italie van Sportiek.com. Hoe betrouwbaar en goedkoop zijn ze? Vakantiegangers vertellen hun beoordelingen over deze vakanties. Lees ze allemaal op NederlandReview!

  Sportiek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  8.4
  86% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sportiek

  Uw beoordeling

  Wintersportvakantie bij Sportiek Reizen

  Als Belgen voor de eerste maal een wintersportvakantie geboekt via sportiek.nl omwille van de goede locaties en prijsvriendelijk aanbod.
  De communicatie via mail voorafgaand aan onze vakantie was zeer informatief en supervriendelijk. Reisbescheiden en nog extra info waren 10 dagen op voorhand al in ons bezit.
  Bij aankomst lag onze welkomstenveloppe klaar op de afgesproken plaats en alles was zo goed georganiseerd dat we helemaal niet de behoefte hadden om onze reisleiding aan te spreken.
  Fieke Kersten had ons nochtans heel vriendelijk laten weten waar en wanneer we haar konden treffen indien nodig. Het appartement waar we logeerden was goed uitgerust ( enkele ontbrekende zaken kregen we zonder problemen mee aan de balie van het onthaal ).
  Proficiat met jullie organisatie! Volgend jaar doen we graag weer beroep op Sportiek Reizen.

  Door: An Van Leemputten04-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Topvakantie bij Sportiek

  Sportiek regelt voor jou &n je gezin/groep een topvakantie op maat. ze hebben een heel goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Er is een vlotte communicatie en veel mogelijkheden op maat.
  Het is zeker een aanrader voor wie graag een vakantie boekt en wil dat alles goed zal verlopen.
  Sportiek regelt dit voor jou !

  Door: Vanessa Paelinckx02-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vaardig

  Goed winkel, super geholpen met het op maat maken van mij skischoenen. Ze hebben vooral overal veel kennis over. Heeft iemand ervaring met het boeken van een reis van ze? Want dan ga ik dat misschien ook een keer doen.

  Door: Samuel van de Kast31-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Mijn winkel!

  Hé wat leuk een pagina voor Sportiek! Daar koop ik altijd mijn wintergear. Echt goede winkel, met kennis en goed assortiment. Dus ik zeg: aanrader!

  Door: Sammie29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wintersport

  Sportiek hanteert meerdere manieren om te boeken: sommige accomodaties kun je direct boeken, andere zijn op aanvraag. We vonden er 1 die direct geboekt kon worden. Gereserveerd, geboekt, bevestigd. Binnen 2 dagen zouden we de factuur ontvangen. Dan zou het definitief zijn. Na 2 dagen nog niks gehoord, toch zelf even een mailtje gestuurd. 'Oh nee, die is niet meer beschikbaar. Hier heb je 2 wél beschikbare opties in een totaal ander dorp'. Slecht, slecht en nog eens slecht. Geen excuus kon er vanaf en de geboden alternatieven sloegen natuurlijk nergens op. En zonder blikken of blozen vragen of we het even kunnen laten weten welke het wordt. Alsof we daar nog op zitten te wachten!

  Inmiddels waren de andere reizen waar we naar keken uiteraard ook uitverkocht. Zit je dan, zonder wintersport! Wij moeten helaas weer verder zoeken, maar gaan lekker ergens anders boeken en NOOIT meer naar Sportiek!

  Door: Oerlemans17-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Review

  Topvakantie geweest. Alles was prima geregeld. Zeer vriendelijk!!

  Door: Vero Duchamps30-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Fijne sportwinkel

  je hoort er niet zo veel van, maar dit is echt een hele fijne sportwinkel! Haal er altijd mijn winterspullen als ik ga skien!

  Door: Gerard08-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Sportiek een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Sportiek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sportiek actief?

  Sportiek is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport en Actief, Goedkope vakanties, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sportiek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.