Slangen Reizen

Alle reviews

Slangen Reizen

39% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (80)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Positief verrast!

  Ik heb van twee vriendinnen en dagje Parijs cadeau gekregen. Door de reviews die ik op internet gelezen had, was ik best zenuwachtig over hoe het zou gaan lopen. Eigenlijk is alles goed gegaan! Bus was kwartier voor vertrektijd op de afgesproken plek; de buschauffeur, Erik, was zeer vriendelijk; bus was gewoon netjes. In Parijs aangekomen waren een aantal straten afgesloten waardoor de stadstour niet volledig door kon gaan, maar dit was uiteraard overmacht. We hebben uiteindelijk 11 uur vrije tijd in de stad gehad, 2 uur meer dan van te voren gepland. Ook toen we terug gingen, was de bus op tijd. Op de terugweg was de wc aardig vol en werd er verzocht om alleen in noodgevallen van de wc gebruik te maken en anders de wc tijdens een stop op een tankstation te gebruiken. Zowel op de heen- als terugweg was het volgens mij voor iedereen goed te doen om te slapen. Ook het contact met Slangenreizen was prima. Ik had een mail gestuurd, omdat er onduidelijkheid was. Anderhalf uur later had ik een mail terug.

  Al met al ben ik zeer tevreden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Disneyland

  Vorige week gereserveerd voor een daguitstap naar disneyland parijs voor 10 mei a.s. Als alles zo moet gaan zoals de servive die wij tot nu toe hebben gekregen dan gaan wij als zeer contente mensen terug komen van een geweldig dagje. Verheugen er ons nu al op.
  De reservatie is zeer vlot verlopen. Ook direct bevestiging gekregen van de reis. Duidelijk overzicht. Mail binnen gekregen met definitieve opstapplaats en tijdstip. Alsook een plattegrond met foto waat de opstapplaats is. Gevraagd word er om tien minuten eerder aanwezig te zijn. Noodnummer erbij vermeld. Ook bij de chatdienst die ze op hun website aanbieden tot nu toe zeer vriendelijk en vlot geholpen. Daar kan men ook de definitieve opstapplaats raadplegen. Kortom tot nu toe een zeer vlotte en vriendelijke service. Hopelijk word de reis ook een leuke ervaring. Begrijpen dat een dagtocht met de bus langer en vermoeiender is dan als je met de thalys gaat. Maar met een grote groep zoals we gaan kan dit tot honderden euro.s goedkoper zijn. Tot nu toe top service gehad.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super leuke reis in comfortabele bus met leuke chauffeur

  Voor de 4e x in een paar jaar tijd een een dagtocht Londen gemaakt met slangenreizen afgelopen weekend. Alle credits aan de super leuke en vrolijke chauffeur Eddie ! Keurig netjes op tijd opgehaald op de opstapplaats en daarna nog 2 stops gehad om mensen op te halen. We hadden een splinternieuwe bus en ruim zitcomfort. Geen ongetogen woord gehoord van alle reizigers . Helaas had de bus voor ons rotzooi bij en dus werd bij de douane heel de bus overhoop gehaald , helaas duurde dit een ruim uur waardoor wij de boot hebben gemist. De chauffeur heeft echt zijn best gedaan om ons nog op de boot te krijgen maar helaas. Uren daarna ging pas de volgende boot dus geslapen in de bus. Om 10.30 engelse tijd kwamen we pas in Londen aan maar we hebben keurig 11 uur de tijd gehad en we werden savonds ook weer keurig op de afgesproken tijd opgehaald. De terugreis liep voorspoeding ondanks uitvallen van de boten vanwege het weer. We hebben voor en kleine prijs een erg leuke korte stedentrip gehad. In Mei gaan we weer maar dan naar Barcelona

  Hoi,
  zou ik misschien jullie ervaringen over de stedentrip naar Barcelona mogen horen? Wij twijfelen om te gaan mede dankzij de verschillende recensies. Het lijkt me fijn om het van iemand te horen die dezelfde reis heeft gemaakt als wij misschien willen doen.

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Bouke

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  super geregeld!

  de eerste x met slangen reizen is 3 jaar geleden, 4 dagen parijs!
  het was super geregeld bus was optijd hotel en ontbijt waren goed.
  overal word je opgehaald en heen gebracht!

  vorig jaar een dagje londen geweest, ook allemaal goed geregeld.
  in de nacht op de bus we kwamen tegen 8 uur aan in londen en werden
  savonds weer om 8 uur opgehaald. veel kunnen doen en zien in 1 dag.
  boot + bus was prima te doen.

  in januari nog 2 dagen weer naar parijs geweest en het was weer super
  tuurlijk is het lang met de bus maar dat staat er ook bij! opnieuw hebben we
  het erg leuk gehad in parijs en de bus was altijd optijd!

  volgende week staat de volgende reis gepland naar barcelona
  dit is de 4e keer met slangen reizen en we hebben er weer zin in!!

  het is goedkoop en raad het zeker aan.

  ondanks alle verhalen die ik hier onder lees, vinden wij het altijd super geregeld!

  ja als je ales lees hier word je bang ik heb volgende week een reis geboelt hopen dat alles maar goed ga dan....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slangen reizen, echt een aanrader!

  Echt een hele fijne trip gehad met Slangen reizen!😁 Alles kunnen zien in Parijs en ook nog eens 1 dag Disneyland Parijs! Lees mijn ervaring en het hele verhaal via: fferopuit.nl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Day trip to Paris

  Bus were on time at pickup. Only option for pickup was 2 hour public transport from where we stay. Pick up in Paris was at 9 pm which resulted in us being back at our drop off point in the Netherlands 3:30 am with the first bus to Amsterdam central in 1 hour which is another hour's bus ride. First train to our home from Amsterdam central 1 and a half hour later. Took us 4 hours just to get home because of the super early drop off in the middle of nowhere after spending 2 nights on the bus which was very cramped.
  My husband is 1.9m and there was no way for his legs to fit in the space between the seats. He had to put them sideways into the isle for 7 to 8 hours. There are seats with a bit more space but they do not assign them according to length. Even for me it was cramped and i am short.
  The hand luggage space were so small we couldn't fit the one backpack we had and had to keep in on our laps.
  Definitely not a luxury bus.
  Further friendly and on time driver

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weekend Londen

  Vorige week zijn mijn dochter en ik met Slangenreizen naar Londen geweest. In de nacht van vrijdag op zaterdag om half 1 zijn we vertrokken (op exact het aangegeven tijdstip). De busreis was prima, het hotel was super met een lekker ontbijt op zondagochtend en we hadden ook nog eens genoeg vrije tijd in Londen op zaterdag en zondag. De terugreis ging ook prima. Wij hebben genoten. Zeker voor dat geld. Als je met het vliegtuig gaat ben je zoveel meer geld kwijt. Daar moet je je verwachtingen dan ook wel een beetje op aanpassen. Maar ja, er zijn altijd mensen die dat niet doen en die zeuren over van alles en nog wat. Het is geen excursiereis die je boekt. De chauffeur gaf overal netjes aan wat de bedoeling was, maar hij is geen reisleider. En wij vinden dat ook helemaal niet nodig. Wij hebben het super gehad en daar zijn we heel blij mee. Als we weer een keer een stedentrip gaan maken zullen we zeker weer overwegen om bij Slangenreizen te boeken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parijs

  De bus was mooi op tijd in Eindhoven.
  De chauffeur was in het begin niet erg vriendelijk en begon direct te vertellen dat hij steeds op tijd zou vertrekken en geen minuut zou wachten. Dit was inderdaad zo. Maar de volgende dag was hij vriendelijk en bracht de reizigers telkens naar verschillende plaatsen en kwam ze ook weer op tijd ophalen. Mooie stadsrondrit gehad met uitleg. De chauffeur kende de weg in Parijs beter dan zijn woonplaats.
  Goed hotel , Holiday Inn met zeer goed ontbijt.
  Hotel lag 12 km van parijs maar dat is geen probleem.
  Goede reis voor zo weining geld Prima ik kan het iedereen aanraden.
  Jammer van onderstaande slechte ervaringen, hoe kan dezelfde reis zo anders verlopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weekend Praag

  Alles volgens afspraak verlopen. Reis is inderdaad erg lang (16 uur vanuit Maastricht) maar dit mocht de pret niet drukken. Ondanks de barre weersomstandigheden erg veilig gevoeld in de bus. Onze chauffeur Jordy verstaat zijn vak. Hotel Globus was prima. Kamers waren groot en schoon. Het inchecken was echter geen succes. Dit duurde veel te lang. Wij zijn een hapje gaan eten in restaurant Koliba en hebben daarna ingecheckt. Verwacht geen gezelligheid in het hotel want de bar sluit om 12 uur en dan is er niets meer te doen. Het metrostation ligt op hooguit 10 min lopen. Het was top. Ik zou zo weer gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1 dag eurodisney 1 dag stad Parijs incl overnachting

  Goed georganiseerd. Bus was op tijd. Comfortabele plek in de nette bus. Wc aanwezig die voldoende capaciteit voor de volke bus had. Respectvolle omgang met elkaar door chauffeur en medepassagiers. Konden goed slapen in de bus. Opstapplaatsen en tijden waren duidelijk. Programma iets aangepast in overleg met en ten goede van de passagiers.
  Hotel netjes en goed ontbijt. Fijne betrouwbare vriendelijke chauffeur Hendrik die ons veel kon vertellen over de bezienswaardigheden in Parijs en ook erg leuk was met de kinderen. Super weekend gehad hierdoor!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 daagse reis naar Parijs

  Een en al ellende.

  Na een uur vertraging met de reis om 16 uur aangekomen in Parijs. Hier krijgen we 3 uur vrije tijd en dan worden we naar het hotel gebracht. Het is niet mogelijk langer te blijven ivm de bagage.

  We worden gedumpt in een budget hotel op een industrieterrein !!!

  Reistijd naar centrum Parijs met openbaar vervoer, metro en trein, meer dan een uur, en taxi onbetaalbaar deze afstand.
  De laatste mogelijkheid terug is tot middernacht dus voor vandaag al helemaal niet meer mogelijk.

  Naast het hotel is een MC Donalds drive in, daar kunnen we eten werd er verteld, maar omdat we geen auto hebben krijgen we gewoon niets!

  3 kleine uurtjes Parijs, gedumpt op industrieterrein en zonder eten naar bed.

  De ontbijt tijden van het hotel (4 uur snachts tot 10 uur ochtend) gelden niet voor ons omdat we met een groep zijn, hoorden we nadat we waren aangekomen hier, en is verzet naar 7 uur in de ochtend!

  Weer geen eten, uitzichtloos, verschrikkelijk

  Nooit meer Slangen reizen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 dagen Parijs

  Leuke reis gehad met chauffeur roger. Enige minpuntje was dat we een keer 15 minuten hebben moeten wachten op andere reizigers in parijs.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  4 dagen Parijs 25-10-2021

  Super reis gehad, veel van Parijs gezien.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dagtrip parijs

  1 ster... eigenlijk min sterren maar die kan ik niet geven Ik snap werkelijk niet dat er op social deal alleen maar goede recensies staan mijn boeking via hun wat een blamage!! Na 3 keer een andere opstapplaats aangeboden gekregen te hebben (wat veel te ver was gem 1 uur verder dan gewenste opstapplaats) dus niet te doen! Mijn boeking geannuleerd door slangenrezien mijn geld dus gewoon weg omdat hun niet de gewenste opstapplaats aan konden bieden wat ze wel op de site aangeven reden daar komen we niet langs en kleine letters lezen om een lang verhaal kort te maken gehaaide oplichters!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  superslecht bedrijf

  Echt heel slecht.
  onze vakantie is dramatisch verlopen,
  NUL medewerking vanuit de organisatie, die wil echt alleen maar snel geld verdienen
  klantenservice is kansloos,
  klachtafhandeling belachelijk
  ik kom hier nooit meer terug.

  ik had van te voren kritischer naar de reviews van anderen moeten kijken
  dan had ik mezelf deze ellende bespaard

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 dagen Parijs

  Ik en mijn echtgenoot hadden een reis geboekt naar Parijs voor 2 dagen. Onze boeking werd eerst geannuleerd omdat er te weinig reizigers waren. Ik ben zwanger dus hoe vroeger ik op reis ga hoe beter en door bepaalde redenen kon ik enkel pas terug na 2 weken op reis. Maar goed, ik verplaats de datum naar 2 weken erna.

  We zijn 10 minuten vroeger op de opstapplaats zoals aangegeven en gevraagd werd. Een half uur gaat voorbij. Geen nieuws van Slangen Reizen. Ik probeer hen te contacteren via Whatsapp. Geen antwoord. Dan probeer ik het noodnummer, wat me extra geld kost omdat ik vanuit België bel, meneer zegt dat de bus onderweg is. We wachten nog maar 10 minuten. Niks...

  Na !!EEN UUR!! wachten krijgen we toch telefoon van de chauffeur. Die vraagt me of ik te voet of met de auto ben. Ik ben heel verrast dat ik zo'n vraag hoor en ik zeg dat ik met de auto ben. Hij vraagt me of ik kan rijden naar Kruibeke (15 minuten van de eigenlijke opstapplaats). Hij zegt dat hij anders na een uur pas zal komen, maar dat hij in Kruibeke direct zal zijn. Raar he? Ik vraag me af wat hij zou antwoorden als ik zei dat ik te voet was. Ik denk dat hij mij daar zou laten, want hij was al lang in Kruibeke toen we daar aankwamen. Dus waarschijnlijk reed hij Antwerpen net voorbij toen hij mij opbelde. Ik, 7 maanden zwanger, ben al slechtgezind dat ik 1 uur moet wachten en dan vraagt hij nog of ik even naar hem toe kan rijden. Uiteindelijk heb ik gewoon oké gezegd en we zijn dus naar Kruibeke gegaan. We komen op de bus. Niemand die een mondmasker op heeft. Hij vraagt ook aan niemand om dat te doen. Hij checkt onze documenten i.v.m. corona ook niet.

  Op de bus hebben we op de krapste plaats kunnen zitten. Elke zetel is daar raar genoeg anders van beenruimte. Je kan je dus al inbeelden hoe ik daar met een buikje 5 uur heb gezeten.

  De chauffeur was op elke afspraak te laat. Wij wachtten telkens op de chauffeur terwijl het omgekeerd zou moeten zijn.

  Ik ben dus totaal niet tevreden met mijn ervaring met Slangen Reizen. Zeer teleurgesteld!

  verschrikkelijk bedrijf
  ik heb net zulke ervaringen met slangen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reisje parijs

  Wat een kutbedrijf. Alles ging mis. De chaffeur liet zelfs (per ongeluk?) mensen achter bij het benzinestation!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oud & nieuw trip Parijs

  Om een lang verhaal kort te houden:
  - verschrikkelijkste busreis van mijn leven, raam kapot, stoel kapot, krap (dat noemen ze een luxe busreis)
  - chagarijnige reisleiding
  - hotel 1 uur buiten Parijs
  - slechte ophaal tijden
  - geen reacties op mijn diverse klachten!!!

  Wat een leuke nieuwjaarswisseling had moeten zijn was een energieslopende nachtmerrie. Wij boeken hier nooit meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 daagse busreis parijs

  Super makkelijk te boeken online, nog gebeld met klantenservice en correct en vriendelijk geholpen!
  Busreis naar Parijs was prima en vlot.
  Veel vrije tijd.
  Netjes en schoon hotel, prima ontbijt.
  Chauffeur kundug en aardig!
  Volgende keer zeker weer met slangenreizen. Mn dochter en ik hebben genoten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kerstreis Londen

  Eerst bijbetalen ivm wijziging tijd en daardoor extra overnachting. Vervolgens een week voor vertrek wijziging opstapplaats en opstap tijd. Het was vertrek uit Nijmegen om 7:30 en het wordt Den Bosch om 6:15. Deze locatie is niet op dat tijdstip met openbaar vervoer te bereiken. De keuze van deze trip was juist gebaseerd op basis van vertrek/opstap locatie . Medewerker van Slangen reizen had hier niets mee te maken en geld terug is niet mogelijk. Mijn eerste indruk is dat dit een misleidende boevenbende is. Wij moeten nu veel kosten maken om toch van de reis die we gekocht hebben gebruik te kunnen maken. Wordt vervolgd.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Slangen Reizen

Wat vinden consumenten van Slangen Reizen? Slangen Reizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Hieronder zijn er zonvakanties, auto vakanties, stedentrips, last minute reizen, daguitjes, bus reizen en zelfs cruises. Er is dus volop mogelijk bij dit mooie bedrijf. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Slangen Reizen. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

Over Slangen Reizen
Slangen Reizen is een jong en ook dynamisch bedrijf. Het is een touroperator welke vele verschillende reizen aanbiedt. De doelgroep is erg breed en richt zich vooral op excursie reizen, dagtochten en stedentrips. Ze werken samen met het Ed Slangen touringcarbedrijf en zorgen bijna altijd voor een mooie vakantie. Het is goed om te weten dat ze al meer dan 30 jaar een goed wagenpark hebben van goede en comfortabele touringcars met daarnaast ook de best opgeleide chauffeurs. Een goede prijs en kwaliteit verhouding staat centraal bij Slangen Reizen. 

Diensten van Slangen Reizen
Ze bieden bij Slangen Reizen verschillende soorten vakanties aan naar verschillende landen. Het gaat onder andere om 
•    Stedentrips
•    Meivakantie
•    Vliegreizen
•    Dagtochten
•    Excursiereizen
•    Winter Deals
•    Mini Cruises
•    Autovakanties
•    Last Minute

Er zijn volop landen en steden waar je naartoe kunt. België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en ook Oostenrijk horen hier natuurlijk bij. 

Klachten, tips en complimenten over Slangen Reizen
Slangen Reizen is aangesloten bij de SGR, wat het garantiefonds is voor vakantiereizen. Natuurlijk kun je een klacht ook indienen bij hun zelf. Het kan per telefoon, per mail en ook per post.

Gebruik de volgende contactgegevens. 
Slangen Reizen
Vogt 21
6422 RK Heerlen
Tel: 0900- 10 10 104 (70 cpg)
E-mail: contact@slangenreizen.nl

Heb jij ervaringen bij Slangen Reizen
Kies ervoor om Slangen Reizen te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

 

Wat vinden consumenten van Slangen Reizen? Slangen Reizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Dus lees eerst ervaringen van klanten.

}