Secret Escapes

6.5
7.2

Bestellen

5.8

Service

7

Prijs

5.9

Levering

50.9%

Zou hier weer kopen

Secret Escapes

Ben je ook benieuwd wat anderen zeggen van Secret Escapes? Secret Escapes heeft geheimen! Het grootste geheim is dat ze de beste luxe hotels kennen welke regelmatig een lege kamer hebben.

Voor alle leden van Secret Escapes is het mogelijk om in dit geheim te delen. Alle leden (en alleen de leden) ontdekken waar deze kamers zijn van deze exclusieve hotels.

Vaak bespaar je tot 70 procent op uw normale kosten in de mooiste hotels en resorts. Je kunt de reviews en meningen van anderen lezen op NederlandReview en zo ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien en te lezen wat anderen van een website als Secret Escapes vinden. Het is mooi om ook te ontdekken welke verschillende mooie hotels torenhoge kortingen geven. Ontdek het zelf! 

Over Secret Escapes

Stel dat je een hotel zou hebben, wat zou je dan willen? Dat je hotel altijd vol zat natuurlijk. In de praktijk is dat natuurlijk niet zo. Een hotel is niet altijd vol en dat kost de eigenaar aan twee kanten geld. In de eerste plaats kost het hem geld omdat hij de bedden niet ‘verkoopt’ en in de tweede plaats kost het hem geld omdat hij additionele inkomsten misloopt. Als je in een hotel zit neem je als gast bijna altijd wel wat extra’s. Dat kan het diner in het hotel zijn, het drankje uit de minibar, of je gaat mee met een van de trips die het hotel organiseert. Dat zijn allemaal additionele inkomsten voor het hotel.

Het is voor een hotel daarom belangrijk dat alle kamers vol zitten. In de praktijk is dat natuurlijk niet zo. Dan kan je twee dingen doen: je kan of de hoofdprijs blijven vragen voor een kamer en met een halfvol hotel zitten, of je kunt via een derde partij de kamers alsnog vullen door hele scherpe kortingen te bieden. Er zijn steeds meer hotels die voor de laatste optie kiezen. Logisch, zo verdien je toch nog wat op de kamer en je zal zeker additionele inkomsten ontvangen. Voor jou als consument biedt dat natuurlijk een prima mogelijkheid om een goedkope vakantie te vinden.

De vraag is echter: waar vind je die kamers? Het antwoord is simpel: bij Secret Escapes. Secret Escapes is een site die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Als je op zoek bent naar een goedkope vakantie, dan is Secret Escapes dé ideale site voor jou!

Secret Escapes is in 2010 opgericht en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het bedrijf is nu in 10 landen actief en heeft naar eigen zeggen al meer dan 2 miljoen nachten in hotels verkocht. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Londen. Bij het bedrijf werken ongeveer 200 werknemers. Om te kunnen groeien trekt Secret Escapes geld aan van grote investeerders, waaronder Google Ventures.

De diensten van Secret Escapes

Secret Escapes maakt het mogelijk om een mooie vakantie voor een scherpe prijs te boeken. Een vakantie moet een stressvrije en leuke ervaring zijn. Er zijn daarom exclusieve deals met de top hotels en resorts van de wereld.

Iedere week zijn er nieuwe aanbiedingen waar je tien dagen gebruik van kunt maken. Er zijn momenten waarbij er wel 150 aanbiedingen op de website kunnen staan. Je krijgt daarom altijd een email met de meest relevante aanbiedingen voor u. De beschikbaarheid kan trouwens wel beperkt zijn. Het is niet zo dat de hotels en resorts helemaal leeg staan of zijn. 

Secret Escapes is een reisagent voor touroperators, hotels en andere partijen welke goede acties willen presenteren aan haar klanten.    

De diensten zijn in te delen in een aantal groepen, te weten:
-    Actieve reizen 
-    All-inclusive
-    Boetiekhotels
-    Cruisevakanties
-    Er even tussenuit
-    Europese vakanties
-    Familievakanties
-    Golfreizen
-    Huwelijksreizen
-    Last-minute
-    Romantische reizen
-    Secret Holidays
-    Skivakanties
-    Stedenreizen
-    Strandvakanties
-    Vakanties met vluchten
-    Vakanties op het platteland
-    Weekendreizen
-    Wellnessvakanties
-    Winterzon
-    Zomervakantie

Klachten, tips en complimenten over en voor Secret Escapes

Als je een klacht of opmerking hebt dan kun je via de website van Secret Escapes contact met hun opnemen. 
Natuurlijk kunt u ook altijd een tip of compliment geven aan Secret Escapes.

Uw mening over Secret Escapes

Heb je al een keer gebruik gemaakt van een van de scherpe aanbiedingen van Secret Escapes? Laat dan op NederlandReview uw beoordeling, mening en oordeel achter. Je kunt zo laten zien wat je van hen vindt. Anderen kunnen jouw review lezen en besluiten om zich wel of niet in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief of om gebruik te maken van een van de acties van Secret Escapes. 

Wat zeggen anderen over Secret Escapes? Lees ervaringen van klanten die jou voorgingen! Betrouwbaar, goedkoop en echt zo secret? Bekijk het op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (55)

Anderen bekeken ook

close

Secret Escapes

Vergelijk reviews en bekijk Secret Escapes