NederlandReview

  Ervaringen Schipholtickets.nl

  Verrassend! Wat anderen van Schiphol tickets vinden. Wat is er nu fijner dan om lekker op vakantie te gaan. Het is goed om te kiezen voor een goede vakantiebestemming in een warm land waar je in een paar uur naartoe kunt vliegen. Op Schiphol tickets is het mogelijk om de verschillende vliegmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Je kunt dan op basis van de laagste prijs of op basis van de snelste verbinding (rechtstreekse vlucht) een keuze maken. Je ticket vanaf Schiphol naar een ander deel in het land is dus snel geboekt. Een mooie vakantie start dus eigenlijk op Schiphol tickets. Aangezien het boeken van een ticket niet goedkoop is en je ook daadwerkelijk een echte ticket wilt hebben is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe betrouwbaar Schiphol tickets is. Het is slim om hiervoor de verschillende reviews en ervaringen van anderen te lezen op het internet en op NederlandReview.

  Over Schiphol tickets

  Schiphol tickets noemt zichzelf een betrouwbare reisagent. Ze bieden op een onafhankelijke manier vliegtickets aan van bijna alle luchtvaartmaatschappijen. Het is mogelijk om in slechts een paar stappen je ticket te boeken naar je vakantiebestemming. Ook is het mogelijk om een taxi te regelen via de website, je huurauto te boeken en het hotel te reserveren. Er zijn volop extra’s waar je gebruik van kunt maken naast het boeken van je ticket. Waarom gebruik maken van Schiphol tickets? Hieronder hebben we een aantal kernpunten opgesomd:

  - Je kunt online alle vluchten met elkaar vergelijken
  - Je kunt snel en gemakkelijk boeken
  - Je boekt direct bij de bron en niet via een tussenpersoon
  - Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Schiphol tickets

  Daarnaast is Schiphol tickets aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de IATA (International Air Transport Association). Hierdoor kun je vertrouwd en met garanties een vliegticket boeken op de site van Schiphol tickets.  Schipholtickets razendsnel? Volgens dit filmpje wel!

  De diensten van Schiphol tickets

  De belangrijkste dienst van Schiphol tickets is natuurlijk heel erg duidelijk: het aanbieden van vliegtickets. Schiphol tickets doet dit echter op een onafhankelijke manier door een compleet aanbod aan te bieden van zo goed als alle (low cost) vliegmaatschappijen. Je kunt hierdoor een zeer goedkope ticket vinden of een ticket met de snelste verbinding tot je vakantiebestemming.

  Daarnaast kun je voor een aantal aanvullende zaken terecht bij Schiphol tickets. Deze diensten zijn:
  - Het boeken van een hotel
  - Het boeken van een auto op je bestemming
  - Een taxi bestellen voor je vlucht
  - Een parkeerplaats voor je auto reserveren op Schiphol

  Klachten en beoordelingen over Schiphol tickets

  Als je een klacht hebt over Schiphol tickets dan kun je het beste direct contact met ze opnemen. Op hun website vinden we hiervoor hun postadres, het telefoonnummer en ook de mogelijkheid om via het contactformulier of per email contact met hun op te nemen. Een aparte pagina om je klacht te melden hebben wij niet aangetroffen. Aangezien Schiphol tickets is aangesloten bij de ANVR, de SGR en de IATA is het natuurlijk om jouw klacht ook daar in te dienen. Vaak moet je hiervoor wel eerst met Schiphol tickets contact hebben gehad over je klacht. Wil jij Schiphol tickets een slechte of goede beoordeling geven dan kun je dat hieronder doen.

  TIP!

  Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Last-minutes, kortingcodes of gewoon boeken? Lees eerst ervaringen en beoordelingen op NederlandReview zodat u voorbereid op vakantie gaat!

  Schipholtickets.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (58)

  4.2
  47% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3.8
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Schipholtickets.nl

  Uw beoordeling

  Tickets voor 6 persons

  Dit is geen Nederlands bedrijf en bestaat niet in Nederland. Het is geen betrouwbaar bedrijf. Het heeft geen contactgegevens, geen klantenservice, geen telefoonnummer, geen e-mailadres, geen WhatsApp, geen Facebook, niets. Het ticket dat ze verkopen is goedkoop, maar als je een probleem hebt: Corona, technische fout, e-mailadres, geld terug, dan heb je een groot probleem.
  Ze hebben ook niet de technische capaciteit om iets te doen.
  De ticketbetaling gaat naar een bedrijf in Amsterdam die ook reageert niet op vragen. De eigenaar van schipholtickets is in Madrid, Spanje gevestigd. Als je een probleem hebt, kun je ook geen contact opnemen met Madrid. Ze publiceren alleen een faxnummer !!
  De ervaring die ik had met dit bedrijf is de ergste in mijn leven. Ik stuurde allerlei verzoeken en e-mails, vanaf mijn e-mailadres en vanuit de e-mail die aan de boeking was gekoppeld. Resultaat: Geen succes, geen antwoord of een niet-professioneel antwoord. Ze zijn gewoon niet in staat om iets te doen.

  Door: Nabeel Alwyssi19-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  vragen tickets

  Ik zou graag willen weten waar je contact kan leggen met schipholtickets.nl voor vragen. Nergens op de site te vinden. Ik wil zo graag gerustgesteld worden over bepaalde zaken van de tickets.

  Dank alvast

  Door: Melissa van Till11-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  2019 ticket naar Borneo

  Wacht nog steeds om een refund van €1600 van een ticket naar Malaysia. Niet bereikbaar, en doen niet wat ze waar maken. Mafia

  Door: Rene04-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  vluchten naar Trondheim Noorwegen

  Boek NOOIT een vlucht bij Schipholtickets.nl !!! Ik ben honderden euro’s verloren door hen!
  Mijn vlucht werd van datum vervroegd, maar NIEMANd bracht mij op de hoogte. Toen ik dit ontdekte en dit niet kon accepteren omdat ik niet kon vertrekken op die datum, werd ik absoluut niet geholpen, integendeel! Ik heb uren aan de telefoon gehangen met de klantenservice waar iedereen gebrekkig Engels spreekt! Er werd mij ook beloofd dat het geregeld ging worden, om dan later weer te horen dat ze NIETS konden doen, behalve mijn vlucht annuleren, en dan nog sevicekosten per geannuleerde vlucht aan te rekenen. Resultaat: hun fout kost mij nog geld. Ik heb in allerijl nog 4 vluchten bij een andere maatschappij geboekt inmiddels honderden euro's duurder zo vlak voor vertrek. Ik wacht nu op mijn terugbetaling die er hopelijk wel komt… Loop vér weg van deze maatschappij!!!!

  Door: Tom18-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Omboeking

  Wat een schandalige organisatie. Ze zijn niet gevestigd in Nederlnd en telefonisch ook niet te bereiken. Vorige week mail gestuurd met het verzoek tot omboeking, tot op heden nog geen reactie of antwoord. Ik vind het sowieso absurd dat zulke oplichters in Nederlandse bodem kunnen ongestoord doorgaan met oplichten.

  Door: JJ09-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  No refund

  Absolute wordt company to book your flights through. I’ve been waiting on a refund for 10 months and they’re not helping me at all. PLEASE DO NOT book with them! Worst service I’ve ever come across, EVER!

  Door: Kelly 13-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  2 tickets met klm naar zweden eind mei / begin juni

  Annulering vanwege corona. Kan gebeuren, alleen waardeloze communicatie. Uiteindelijk van KLM gehoord van de annulering. Na maanden communicatie-ellende (in eerste instantie totaal onbereikbaar, schandalig) eindelijk op 18/9 geld terug MINUS EUR 60 zonder enige vorm van uitleg. Administratiekosten ??? Dus meer dan 21% inhouding??? Geen aanrader dit bedrijf. Eens maar nooit meer.

  Door: WE Kuiper21-09-2020
  WE Kuiper21-09-2020

  de 2,5 en zou je hier weer kopen 'Ja' is PERTINENT NIET JUIST! MISLEIDING

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Flight

  This rate on review is not right. Dont trust this company!

  Door: Teddy27-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  ticket Vietnam

  zeer slecht, na annulering door vliegmij. ivm corona niets meer gehoord. Contact via site of telefoon onmogelijk. Ze zijn aangesloten bij SGR, opereren (check naam bedrijf via site KvK) onder vele handelsnanen, waaronder travelgenio en wtc. Heb rechtsbijstand ingezet om geld via SGR terug te krijgen . Ik ga nooit meer via een boekingskantoor een vlucht boeken, lesson learned!

  Door: Els Wierenga19-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vliegticket Schiphol Ticket.

  De tickets zijn eindelijk geannuleerd heeft echt drie mnd geduurd nu laten gewoon niets meer van ze horen bellen helpt niet toevallig 1 aan de lijn gehad maar die gooit na tien tellen de haak er op heb veel mails verstuurd maar heeft ook geen zin ik wil nu gewoon mijn geld terug wat kan u voor me betekenen mvg Johan Elsen.

  Door: Elsen J.B02-07-2020
  R Marcus20-07-2020

  reageren niet op mails. Gevraagd om anulering en terugave ticket geld. Geen reactie.

  Teddy27-08-2020

  gebeurt hetzelfde met mij. Dit bedrijf moet zijn zaken stopzetten

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Return ticket for Toronto

  I bought some flight tickets for March 2020. I contacted them more than a week before departure to ask for options due to COVID-19. The only option is to send one ticket (no more allowed). I can't get hold of their customer service (no phone number or e-mail provided). I'm sure Air Canada has offered all agencies some kind of option (either money back or free re-booking). This is so unprofessional. What angers me is that the website is still online and running so it's not even like they're bankrupt or the site is down.

  Door: Maria04-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  2 tickets naar New Zealand

  Tegen dit Spaanse bedrijf moet worden opgetreden. Zijn zeer slecht bereikbaar en reageren nooit op schriftelijke vragen. Mijn vlucht werd geannuleerd en pas na juridische ondersteuning werd een deel van de ticketbedrag geretourneerd. Na 3 maanden. Boek altijd rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij en niet bij deze boeven.

  Door: Marcel30-04-2020
  M.H. HADDAD02-07-2020

  BETREFT RESERVERING 18037572 GEACHTE HEER / MEVROUW, KUNT VOOR ONS DEZE BOEKING HERSTELLEN WIJ HEBBEN VOOR ALLE 4 PASSAGIERS ALS RETOUR TUNIS-AMSTERDAM 01.09.2020 GEBOEKT DAT MOET ECHTER ZIJN: MR. MOHAMED KILANI FERJANI RETOUR 01.09.2020 MRS. NADIA FERJANI RETOUR 11.08.2020 KIND YARA RIAHI RETOUR 11.08.2020 KIND MAYA RIAHI RETOUR 11.08.2020 DE REST BLIJFT HETZELFDE. GAARNE SPOEDIG REACTIE !

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ticket naar korea

  Ik heb uiteindelijk het juiste boekingsnummer kunnen vinden wat niet stond waar werd aangegeven dat het zou staan. Dan bel ik en zegt de auto-bot dat mijn vlucht niet dringend genoeg is om te worden behandeld. Ik zou een week geleden hebben gevolgen... Ze zouden het al lang moeten hebben behandelt. Maar het irritantste is dat de website totaal niet werkt. Ik probeer al lang mijn vlucht online te annuleren, maar de website blijft mij doorsturen naar error pagina's en alle autobots zeggen alleen doe het via de website. Het is alsof iedereen zegt: het ziekenhuis? ja dat is die kant op en dan voor een doodlopende weg te komen staan...
  Dit is het meest achterbakse of meest incompetente bedrijf ter wereld. Take your pick, I don't care anymore. I just hope they die in a ditch somewhere.

  Door: sven30-04-2020
  sven30-04-2020

  AH, shit ik heb zou hier weer kopen op ja laten staan...

  sven30-04-2020

  Dat is dus een NEE

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Onbereikbaar, dus ons geld is weg ...

  Onbereikbaar tijdens de coronacrisis. Emirates had onze vlucht en geannuleerd en Schipholtickers reageert totaal niet op onze vraag ons geld terug te krijgen. Dure grap!

  Door: Veerle 29-04-2020
  Bekkie30-04-2020

  Mijn ouders hebben er alles aan gedaan om schipholtickets te pakken te krijgen. Alle nummers en mailadressen krijgen ze retour zonder resultaat. Dit is toch schandalig! Kan iemand mij helpen aan een tel nummer of juist mailadres?

  Jacob Jansen07-06-2020

  Wij willen graag onze vlucht naar Manila annuleren of omboeken.Maar tot op heden nog steeds krijg ik niemand voor de telefoon of geen andwoord per Email. Wat is dit voor eeen organisatie ???

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  10 tickets Mumbai - Chennai op 5/4

  Vandaag zijn we 8/4 . Nog steeds geen enkel bericht van schipholtickets ivm mijn gecancelde vluchten van Air India. Telefoonlijn ivm corona virus is afgesloten. Schriftelijke vragen via contactformulier worden niet beantwoord.
  Schande . Deze maatschappij moest van de markt gehaald worden.

  Door: Johan Fransens08-04-2020
  René18-04-2020

  ook een reis geboekt, vliegmij de vlucht geannuleerd en kan alleen een voucher aanvragen via schipholtickets. Je komt niets eens meer bij de klantenservice op de website. Krijg een enkele reactie van de organisatie. We spreken hier wel over een bedrag van €2000!!!!

  Martine Seigers01-05-2020

  Werd er bij jullie een voucher voorgesteld? Wij enkel bericht gekregen van Schipholtickets klantendienst dat zij eerst hun geld terug willen van de Emiraten en dan zullen doorstorten, maar ik ben benieuwd!!! Kunnen we eventueel niet via de Emirates een voucher krijgen?

  René Huisman03-05-2020

  Uiteindelijk heb ik een telefoonnummer gevonden on Spanje. Gesproken met de klantenservice en zij hadden gebeld met Malasian airlines. Malasian airlines zou een voucher opsturen. Vervolgens Malasian airlines gebeld ze hadden nog geen reactie gehad van schipholtickets. Dus schipholtickets liegt dus keihard. Ga morgen weer bellen en vragen wat de stand van zaken is.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Rio (GIG) to Suriname (PBM)

  This company is horrible they don't respond to emails, when you call you are on hold and then there's a busy tone I've been calling for weeks. When I called the airline itself they said I wasn't even in their system... Contactform on website mostly is not working and you get no anser to that either. THEY ARE CROOKS!!!

  Door: Sasha06-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vliegtickets

  Hadden een vlucht geboekt via schipholtickets voor 3 april.as. Emirates met wie we zouden vliegen, geeft aan contact op te nemen met schipholtickets voor een restitutie van ons ticketgeld. Dit is volgens hun mogelijk en er is een regeling vanuit Emirates hiervoor. 9x gebeld maar je wordt na 10 tot 15 min onderbroken. 3 x een contactformulier ingevuld maar niemand reageert. Misschien RADAR nog maar eens mailen om ze uitleg te komen geven aan tafel. Wil verdomme m'n geld gewoon terug! Dan rekenen ze ook nog eens €50 per ticket als.je annuleert. Dus waar zowat heel NL de burgers tegemoet komt, wil deze organisatie alsnog over de mensen cashen......kom op zeg!

  Door: B v Loon21-03-2020
  Jishnu Jayaram24-03-2020

  Hello, I am stuck in a similar situation here. I had booked my flights with Schipholtickets.com for travelling to India on the 28th of March. Since it is not possible to land international flights in India anymore, there is no way the flight can operate. I had requested a cancellation a week ago through the contact form and still haven't received an answer back. If you were successful in getting any replies from Schipholtickets.nl, I would be very grateful if you could let me know. Regards, Jishnu

  Peter van der Leer25-03-2020

  Mijn zoon heeft een reis geboekt met tickets gekocht bij u organisatie maar deze reis kan niet doorgaan nu Corona alles op slot zet. Hij wil graag zijn geld terug en zie graag een reactie tegemoed

  Firat05-04-2020

  Zelfde verhaal peter wij krijgen ook geen reactie van schipholtickets en zoude onze geld ook terug willen

  Johan Fransens08-04-2020

  zelfde probleem. Schande dat zo een maatschappij niet gestopt wordt.

  Johan08-04-2020

  probeer via telefoon iemand te pakken te krijgen ivm problemen om een nieuwe boeking te doen. Dan heb je onmiddellijk iemand aan de lijn. Dan niet meer loslaten tot ze je doorverbinden met iemand die je een oplossing kan bieden.

  janna15-04-2020

  Hier helaas hetzelfde probleem. Met geen mogelijkheid contact te krijgen.

  Sara15-04-2020

  Echt werkelijk schandalig! Neem gewoon contact op met iedereen voor een passende oplossing! Onze tickets waren 1200.- en ik vrees dat we dit geld gewoon kwijt zijn. Wtf echt dat dit nog kan anno 2020

  jacob07-06-2020

  Hier hetzelfde, geen contact met Schipholtickets. We worden opgelicht. we willen ons geld terug.

  Rm08-06-2020

  Allemaal bij verzamelen bij sugarfactory in halfweg, daar zitten

  Johan Elsen02-07-2020

  Wij hebben het zelfde probleem ticket wel geannuleerd maar verder hoor je niets van ze bellen heeft geen zin mailen ook niet ben nu echt 3mnd bezig ik kom niet verder met die gasten snap niet dat zo iets hier in NL kan ik voel me gewoon opgelicht waardeloos bedrijf dus mensen niet boeken bij dit bedrijf volgende keer met de de KLM vliegen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Vliegticket

  Zij voldoen niet aan de bijzondere vlucht voorwaarden onder nr 3-3.2
  Wil je ze telefonisch informeren kom je in de wacht die na 15 min word onderbroken. Wij hebben het na 1+1/2 het opgegeven. Ook een e-mail wordt niet beantwoord. Ze hebben ons tot nu toe in kou laten zitten. Na een gecancelde vlucht door de maatschappij op AirPort zelf. Dit had schipholtickets ons onder voorwaarde 3 3.2 moeten laten weten, met een nieuwe vlucht! Snel met e-mails voor boekingen en betalingen! Daarna zijn ze weg!

  Door: Hanekamp16-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FLIGHT BOSTON QUITO

  A FUCKING JOKE

  I have sent a LOT of e-mails and filled in all the forms possible. Have been calling them for days: NO ANSWER. I have a flight from Boston to Quito, but since the borders are CLOSED from the US and I can't fly to Boston, and it's BEYOND MY POWER, according to the law, I am entitled to get a refund!

  "If you have booked a “separate” flight and that flight is canceled by the airline, it is subject to air passenger rights. In accordance with European Regulation (EC) 261/2004, the traveler is in principle entitled to a refund or a ticket for another flight, whatever the reason for the cancellation."

  The site doesn't say ANYTHING about this pandemic or global crisis and don't even offer flight changes. What kind or irresponsibility is this? I understand that this is a crisis for everyone, but I can't get a hold of them for almost a week!

  THIS COMPANY IS A SCAM

  Door: Amrita Khan16-03-2020
  Jishnu Jayaram24-03-2020

  Hi Amrita, Were you successful in getting hold of them in regard to your cancellation? If yes, please do let me know as I'm stuck in a similar situation with Schipholtickets myself. Regards, Jishnu

  johan08-04-2020

  probeer via telefoon iemand te pakken te krijgen ivm problemen om een nieuwe boeking te doen. Dan heb je onmiddellijk iemand aan de lijn. Dan niet meer loslaten tot ze je doorverbinden met iemand die je een oplossing kan bieden.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  ticket

  tickets worden gewijzigd zonder contact.
  Service: Emails nooit beantwoord (3x) .... telefoon nummer in India, geen conformation email, krijgt random emails in het portugees (van zuster bedrijf).

  Ik zou mijn ticket niet hoeven te betalen aangezien de vliegtuig maatschappij het heeft geanuleerd maar natuurlijk krijg je niks vergoed en je moet zelf maar zoeken of je vlucht nog door gaat of niet.

  totaal schande! je kan beter je geld verbranden heb je in ieder geval nog wat warmte

  Door: Doe het Niet04-03-2020
  Wilco Jonker14-03-2020

  Totaal geen reactie ontvangen op mijn vraag. Je kunt bellen en dan sta je ongeveer 8 minuten in de wacht en daarna wordt de verbinding verbroken. Het geld wat ik heb betaald voor de ticket ben ik kwijt ondanks dat het land een inreisverbod heeft ingesteld. Geen reacties meer gekregen op mijn andere tickets en als je wilt inchecken dan blijk ik niet eens meer te bestaan

  Johan Fransens08-04-2020

  zelfde probleemmet 10 vluchten Mumbai - Chennai op 5/4. Tot vandaag geen enkel bericht. Van andere boekingsmaatrschappijen ( goedkopevluchttickets.be en Tix.nl ) wel al positieve berichten teruggekregen ivm terugbetaling of omboekingen. Dit is inderdaad een scam. Maatschappij moet dringend van de markt gehaald worden !!

  johan08-04-2020

  probeer via telefoon iemand te pakken te krijgen ivm problemen om een nieuwe boeking te doen. Dan heb je onmiddellijk iemand aan de lijn. Dan niet meer loslaten tot ze je doorverbinden met iemand die je een oplossing kan bieden.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Schipholtickets.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 58 ervaringen geplaatst over Schipholtickets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Schipholtickets.nl actief?

  Schipholtickets.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Hotels, huisjes en campings, Luchtvaartmaatschappijen, Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Schipholtickets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.