NederlandReview

  Ervaringen Riksja Travel

  Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Riksjatravel.nl is een reisorganisatie welke is opgericht door een groep enthousiaste reizigers. Het is een mooi bedrijf wat al sinds 2000 actief is in de markt van de vakanties en reizen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van Riksjatravel.nl. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over Riksjatravel.nl

  Riksjatravel.nl ziet zichzelf niet als een reisbureau. Het is een groep reizigers welke samen Riksjatravel.nl gestart zijn. Het is een bedrijf wat geen reclame maakt op de televisie, billboards of met dure advertenties in magazines. Het is de kracht van hun om de mensen hun te laten ontdekken en niet andersom. Het is geen merk, maar een hart!

  De kernfilosofie van Riksjatravel.nl is dat iedereen, die er werkt gelukkig en blij moet zijn. Dit zal uiteindelijk haar weerspiegeling hebben op de klanten. Ze doen het al vijftien jaar met succes, dus het is nog niet zo’n slecht idee.

  Ze bieden vakantie reizen aan naar vele verschillende plekken in de wereld. Van Bali tot aan Amerika en van Zuid Afrika tot Noorwegen. Het is heerlijk om te zien wat er mogelijk is.

  Reis met ons mee naar Thailand | Riksja Travel

  Diensten van Riksjatravel.nl


  Riksjatravel.nl biedt vakantiereizen aan naar vele verschillende landen. Denk hierbij aan:

  • Afrika en Midden-Oosten
  o Botswana
  o Kenia
  o Marokko
  o Namibië
  o Tanzania
  o Zuid-Afrika
  • Azië
  o Bhutan
  o Cambodja
  o China
  o India
  o Indonesië
  o Laos
  o Maleisië
  o Myanmar
  o Nepal
  o Sri Lanka
  o Thailand
  o Tibet
  o Vietnam
  • Europa
  o Griekenland
  o Italië
  o Portugal
  o Spanje
  • Midden- en Zuid-Amerika
  o Argentinië
  o Belize
  o Bolivia
  o Brazilië
  o Chili
  o Costa Rica
  o Cuba
  o Ecuador
  o Guatemala
  o Mexico
  o Nicaragua
  o Panama
  o Peru
  • Noord-Amerika
  o Amerika
  o Canada
  • Oceanië
  o Australië
  o Nieuw-Zeeland

  Klachten, tips en complimenten over Riksjatravel.nl

  Ben je niet tevreden over Riksjatravel.nl? Dan is het goed om een klacht in te dienen bij Riksjatravel.nl. Het is mogelijk om de klachten uit de wereld te helpen of om een goede toelichting te krijgen.
  Laat hierna ook nog even een reactie (goed en slecht) achter op NederlandReview.

  Heb jij ervaring met Riksjatravel.nl?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Betrouwbaar én goedkoop bij Riksjatravel? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet of u hier met een gerust hart kunt boeken! Lees ze allemaal bij NederlandReview!

  Riksja Travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Riksja Travel

  Uw beoordeling

  Verre reis = voorbereiding en service

  Meestal doen wij van die budget last minute deals en aanbiedingen voor als wij op vakantie gaan.

  Maar nu wilden wij eens een echte reis maken. Naar Azië. Daarom wilden we het een en ander wel wat beter regelen en voorbereiden.

  Met Riksja Travel heb je echt veel persoonlijk contact en daardoor ook echt het gevoel dat je in goede handen bent,

  Het is nogal een onderneming, zo'n reis, en kost natuurlijk ook nogal wat. En landen als Cambodja en Thailand is toch wel even wat anders dan onze vertrouwde Spaanse kust... Bij Riksja hadden we echt het gevoel met een professionele organisatie van doen te hebben en dat is voor ons echt waardevol gebleken.

  Aanradertje !

  Door: Laura23-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Vakantie naar Peru met Riksjatravel

  Na mijn pensioen heb ik altijd al de wens gehad om eens een mooie reis naar Zuid-Amerika te maken. Ben net een maandje terug uit Peru en het was er fantastisch. Heb de reis geboekt bij Riksjatravel. Voor mij een onbekende, maar het aanbod was zeer gunstig. Ik kan het andere mensen zeker aanraden!

  Door: Bernard Binke12-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zin in vakantie

  Vrolijke en klantvriendelijke club. Je krijgt echt zin in je vakantie omdat zij ook zin hebben in jouw vakantie. Dat is enorm positief en daardoor heb ik nu al meerdere reizen geboekt met Riksja Travel.

  Verzorging altijd prima op orde.

  Door: Anne10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vakantie Slovenië en Kroatië

  Twee jaar terug hebben wij via Riksja een reis naar Zuid-Afrika gemaakt. Zowel de reis zelf als het contact en de klantvriendelijkheid waren perfect!

  Dit jaar zijn we door de Covid situatie via Riksja naar Kroatië en Slovenië geweest. Wat viel dat tegen. Accommodaties benedenmaats en regelmatig foutieve informatie en/of slecht gemanagede verwachtingen. Zaken die een reisorganisatie hoort te weten. Zoals een accomodatie die besluit geen ontbijt te serveren, zonder enige ontbijtmogelijkheden in de omgeving. Of een activiteit die in de praktijk niet is zoals beloofd.

  Maar wellicht nog het meest teleurstellende is dat wij een vrij uitgebreide feedback / klachtenemail hebben gestuurd en hier geen enkele reactie op hebben ontvangen. Waar Riksja bij de Zuid-Afrika reis 2 jaar terug zélf pro-actief om feedback vroeg.

  Het vertrouwen is hiermee zwaar beschadigd en dit is de laatste keer geweest dat wij met Riksja reizen. Waar wij na de voorgaande reis nog veel mond-op-mond reclame voor Riksja hebben gemaakt, waarschuwen wij nu juist tégen deze organisatie.

  Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

  Door: Kevin02-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is Riksja Travel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Riksja Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Riksja Travel actief?

  Riksja Travel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Riksja Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.