NederlandReview

  Ervaringen Riksja Kids

  Geweldig zeg! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Riksjakids.nl is een website welke door reizigers ontdekt wil worden. Het is daarom niet vreemd wanneer je nog niet eerder van ze gehoord hebt. Het is nu echter tijd om daar verandering in te brengen! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Riksjakids.nl. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Riksjakids.nl.

  Over Riksjakids.nl

  Riksjakids.nl is in 2000 gestart met een groep van enthousiaste reizigers. Het is heerlijk om te zien hoe ze veel meer zijn dan een reisbureau. Het is een bedrijf, dat graag ziet dat het voltallige personeel blij is. Hierdoor is het namelijk mogelijk om ook de reizigers blij te maken. Hetzelfde wil men doen op al haar bestemmingen. Je kunt de lokale mensen ontmoeten en op kleinschalige slaapplekken overnachten. De inkomsten gaan trouwens rechtstreeks naar de mensen zelf. Hierdoor help je hun dus ook echt. Het zijn hotels welke goed zijn voor de werknemers en haar gasten. Het helpt ze allemaal om hun kinderen naar school te laten gaan bijvoorbeeld. Verantwoord reizen noemen ze het ook wel.

  Op het moment dat men zelf kinderen kreeg, veranderde de hele kijk op de wereld. Het is heerlijk om zo een nieuw bedrijf Riksjakids.nl geboren te zien worden. Het is reizen met vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid.

  Ze zijn overal zelf geweest en kennen dus de bestemmingen op en top.

  Op reis naar Zuid-Afrika met de kinderen | RiksjaKids

  Diensten van Riksjakids.nl

  Riksjakids.nl wordt in vele landen aangeboden. Denk aan Thailand, Zuid-Afrika, Sri Lanka, Griekenland, Amerika en vele andere locaties. Ontdek ze allemaal op de website van Riksjakids.nl.

  Klachten, tips en complimenten over Riksjakids.nl

  Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan hun. Het is belangrijk om te laten weten, dat je niet tevreden bent. Riksjakids.nl kan haar dienstverlening verbeteren en van jou alsnog een tevreden klant maken. Wel zo fijn voor iedereen!

  Heb jij ervaring met Riksjakids.nl?

  Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview.

  Geweldig zeg! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Riksjakids.nl is een website welke door reizigers ontdekt wil worden. Lees ervaringen op NederlandReview

  Riksja Kids
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Riksja Kids

  Uw beoordeling

  Op reis met jonge kinderen

  Wij willen onze kinderen veel bijbrengen en dat gaat niet allemaal in Nederland.

  Nieuwe talen en culturen leren ontdekken, daar kun je volgens ons niet vroeg genoeg mee beginnen en dat leer je nu eenmaal beter in verre oorden.

  Wel vonden we het belangrijk dit goed aan te pakken, want het moet een goede indruk maken. Riksja Kids is hierin gespecialiseerd en ze hadden allerlei handige grepen voor ons om onze reis met jonge kinderen goed aan te pakken. Zonder hen hadden we veel gewoon maar uitgeprobeerd. En zekerheid is met jonge kinderen echt een must.

  We raden iedereen met kinderen aan op reis te gaan, kinderen pakken meer op dan je denkt. En als alles goed verzorgt is, dan gaat het goed allemaall.

  Het helpt natuurlijk wel mee als je makkelijke kinderen hebt zoals wij.

  Door: Hanneke14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Op een verre reis met ons gezin van drie, met puberende kinderen en al!

  Afgelopen zomer zijn wij weer gewoon naar de camping in Frankrijk geweest, maar we willen meer met onze kinderen.

  Nu zijn we geland op Riksja Kids en dat is echt iets voor ons - hier kun je je kinderen meenemen op een verre reis. Zo leren ze ook nog wat op vakantie!

  Dacht eigenlijk dat dat echt niet meer kon, nu we kinderen hebben, maar het wordt juist aanbevolen.

  Ze bieden veel service en tips hoe je zoiets aanpakt en het komt voor ons al echt in zicht.
  Want zomaar op reis met een gezin met drie kinderen, waarvan twee pubers, dat doe je niet, maar via een betrouwbare reisorganisatie blijkt er ineens van alles te kunnen

  Ik kom hier nog wel even terug om te vertellen hoe het was!!

  Door: Sofia 18-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Met kinderen een verre reis maken bij Riksjakids

  Door een ongeplande zwangerschap dachten mijn vriend en ik onze plannen voor een verre reis over boord te moeten gooien, maar niets is minder waar. Nu ons kindje wat groter is, nemen we haar gewoon mee op onze verre reis. En dat allemaal dankzij Riksjakids. Wat een geweldige service bieden ze daar zeg. We zijn geweldig geholpen en de prijs was ook nog eens heel schappelijk. Beter had ik het niet kunnen wensen.

  Door: Anne-Marijn Dulding09-06-2016
  NYC NY long distance moving companies23-09-2021

  I really like looking as a result of an post which will make persons Assume. Also, many thanks for allowing me to comment!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Riksja Kids een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Riksja Kids. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Riksja Kids actief?

  Riksja Kids is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Riksja Kids gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.