Qatar Airways

6.3

Bestellen

5.8

Service

6.2

Prijs

6

Levering

55.6%

Zou hier weer kopen

Qatar Airways

Het doel van een vliegreis is natuurlijk om je zo snel mogelijk naar jouw bestemming te vliegen. Dit moet dan alleen wel een beetje comfortabel gebeuren, helemaal als je een lange vlucht voor de boeg hebt. Misschien is Qatar Airways wel de maatschappij die hiervoor het meeste in aanmerking komt. Maar hoe comfortabel zijn die stoelen nou echt? Naar welke bestemmingen zullen ze je kunnen vliegen? Hoe lang zullen ze over een bepaalde vlucht doen? Zal het makkelijk zijn om vliegtickets te boeken via hun website? En zal de klantenservice van Qatar Airways wel naar je luisteren als ze onderweg je bagage kwijt zijn geraakt? Alleen mensen die al eens met Qatar Airways hebben gevlogen kunnen je hier wat meer over vertellen. Lees hun reviews om een aardige indruk van Qatar Airways te krijgen. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen zullen je laten zien wat je nou echt van Qatar Airways kunt verwachten.


Over Qatar Airways

Qatar Airwaysis een vliegtuigmaatschappij die vluchten verzorgd en hiervoor tickets verkoopt. Het bedrijf is in 1997 opgericht en bestaat, voor een vliegtuigmaatschappij, dus nog niet zo heel lang. Het is één van de jongste wereldwijde vliegtuigmaatschappijen die vluchten van en naar zes verschillende continenten verzorgd. Ze maken een connectie tussen wel liefst 150 verschillende bestemmingen. Je kunt kiezen tussen verschillende klassen. Je hebt natuurlijk de gewone economy class waar de meeste mensen voor kiezen. Dit is een goedkopere klasse. Maar Qatar Airways is uniek in het soort business class dat ze aanbieden. Hierbij krijg je namelijk je eigen suite met deuren die gesloten kunnen worden als je wat privacy wilt. Dit is ideaal voor mensen die tijdens de vlucht wat willen slapen of gewoon geen last willen hebben van geluiden van anderen. Ze noemen deze business class QSuite. Op die manier kun je heel ontspannen reizen en is het net alsof je jouw eigen kleine kamertje hebt. De stoelen kunnen zo ver als je wilt naar achter worden gezet zonder dat je rekening hoeft te houden met de mensen achter of voor je.
Diensten van Qatar Airways

Je kunt natuurlijk via de website van Qatar Airways gemakkelijk jouw vliegtickets boeken. Je kunt een one-way ticket naar één bestemming boeken maar ook kiezen voor een retour. Het ligt er dus maar helemaal aan of je al precies weet of en wanneer je terug wilt vliegen. Ook kun je na je boeking de details altijd nog aanpassen voor zover mogelijk. En je kunt ook op de website naar de status van je vlucht kijken om te zien of een vlucht op tijd aan gaat komen. dat kan handig zijn voor de mensen die je weg gaan brengen of op komen halen. En natuurlijk is er de Qatar Airways klantenservice die je kan helpen als er een probleem mocht optreden.


Klachten, Complimenten en Tips voor Qatar Airways

Heb jij wel eens met Qatar Airways gevlogen? Dan horen wij graag hoe die ervaring met Qatar Airways was. Waren die stoelen in de QSuite echt zo luxe en privé? Was het vliegtuig wel helemaal veilig? En kon de klantenservice van Qatar Airways je wel helpen toen je een vraag voor ze had? Schrijf je eigen Qatar Airways review en laat ons weten hoe jij nou echt over deze vliegtuigmaatschappij denkt.


Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Qatar airways is een grote en ook bekende vliegmaatschappij uit Qatar. Het valt dus onder andere in de categorie vakanties en vliegticket aanbieder met haar diensten. Ze hebben een uitstekende vloot en vliegen op de beste locaties over de hele wereld. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over Qatar airways kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over Qatar airways

In een relatief korte tijd heeft Qatar airways haar locaties weten uit te breiden naar 150 bestemmingen over de hele wereld. Hierdoor onstaat er een uitstekende vliegmaatschappij welke weet wat service is. Niet voor niets slepen ze zoveel verschillende awards binnen over de hele wereld.  De vliegmaatschappij weet het vertrouwen van haar passagiers en klanten te winnen door keer op keer goede prijzen te winnen over de hele wereld.
Via de lucht reizen is natuurlijk iets wat steeds gemakkelijker is geworden door de jaren heen. Een groot deel van deze mensen vliegt met Qatar airways. Niet vreemd gezien ze een hoge kwaliteit weten te leveren. 
Natuurlijk begeeft ook deze vliegmaatschappij zich binnen een hoge concurrerende wereld. Ondanks dat weten ze ieder jaar met 30 procent te groeien en komen er steeds meer nieuwe vliegtuigen bij in de vloot. De wereldwijde bestemmingen liggen in Europa, het Midden Oosten, Africa, Azie, Noord Amerika en ook Zuid Amerika. Je ziet dat ze over de hele wereld vliegen. Iets wat natuurlijk geweldig is.  

Sinds de lancering in 1997 is het een elite vliegmaatschappij geworden met een 5 sterren beoordeling door Skytrax.  Ze hebben ook onlangs een nieuwe website gelanceerd. Iets wat natuurlijk geweldig is. Een nieuwe site waar je snel en gemakkelijk je vluchten kunt boeken.    

Diensten van Qatar airways

Qatar airways is een vliegmaatschappij welke je graag naar alle hoeken van de wereld brengt. Waar er een luchthaven is, daar is het mogelijk om te komen met de hulp van Qatar airways. Kijk naar de mogelijkheden en de vliegbestemmingen van Qatar airways om er een ticket te boeken. 

Klachten, tips en complimenten over Qatar airways

Heb je een klacht over Qatar airways? Dan kun je deze bij hun melden via de website, per mail, per post en ook via de telefoon. Qatar airways vindt het niet fijn, dat er een klacht is. Wel vinden ze het fijn, dat de klacht gemeld wordt. Hierdoor is het namelijk mogelijk om het probleem toe te lichten en zo mogelijk ook op te lossen. Wel zo fijn natuurlijk. 

Heb jij ervaring met Qatar airways? 

Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 


 


Luxe en relaxed vliegen? Betrouwbaar en goed? Maar hoe goed zijn ze eigenlijk? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen naar dubai en andere bestemmingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (18)

Omzetten stoel reservering

voor de reservering van een stoel. Op de dag van de terugvlucht zie ik dat mijn stoel 12 rijen naar achter geplaatst is. Dus 12 rijen verwijderd van de rest van mijn familie. Ben ik niet blij mee en ga op zijn minst het bedrag terugvorderen dat ik betaald heb. Qatar Airways staat bekend als zeer goede maatschappij, ben benieuwd hoe ze dit op gaan lossen. Betreft vlucht nu met UFBQ4Q 12 aug 01.05 uur van Denpasar naar Doha. Stoel 25 D gewijzigd in stoel 36c

P

Pierre Bex

11-09-2023

0

Vluchten naar Bali en Amsterdam

Als westerse familie hoef je niet te vliegen met Qatar Airways. Het is duidelijk dat ze je vies vinden en niet normaal kunnen behandelen tenzij je uit het midden oosten komt . Wij vlogen van Amsterdam naar Bali en terug met Qatar. 18 uur transfer op Doha airport (de snelste transfer) konden wij niks qua hulp in de vorm van slaap of eten krijgen op alle vier de vluchten als dieren behandeld behalve de Arabieren zelf. Bij vragen om snacks word er volmondig nee die hebben we niet gereageerd bij alle 4 de vluchten. Om vervolgens een vervolgens een jonge Arabier met handen vol snacks naast me te zien zitten gekregen van de crew. De klantenservice online doet en kan niks. En de mensen bij de help desk mogen je niet als je westers bent. Indien mogelijk vlieg niet met deze organisatie hoe mooi het ook klinkt als je westers bent.

T

Toine Blokhuis

25-07-2023

0

Vliegticket naar azie

Het is alweer 7 maanden geleden ik vloog van amsterdam naar hongkong overstappen in doha. Na mooie verhalen 5sterren qatar airways met veel vertrouwen boekte. Nou zeg je eerlijk neem eigen eten mee !! > ik krijg serieeus hondenvoer .. iedereen kreeg hondenvoer. Ze kwamen met karretje aan eten was tjauwmin met stukjes tofu en wat groente. Die eten was meerdere opgewarmd en weer opgewarmd. Miss nog over van vorige vlucht!! We konden niet kiezen dus iedereen kreeg zelfde eten. Tjauwmin met tofu kostprijs is miss 20 cent om te maken. Komop man je vliegt met qatarairways dan verwacht je wel iets beter dan hondenvoer eten

K

Kc

02-06-2023

0

vliegreis

Alles was goed

08-05-2023

0

Vliegticket

Nemen geen verantwoordelijkheid, laten je letterlijk en figuurlijk zitten. 30 uur reizen om van Jakarta naar Amsterdam te komen en 0 compensatie. Volgende keren vanaf nu altijd Emirates!

L

Loek de Vroomen

03-04-2023

0

ticket Amsterdam-Nairobi

Baggage gestolen tijdens Qatar vlucht Amsterdam-Nairobi: waardevolle solar powerbanks uit koffer ontvreemd. Tevens chocolade uit koffer ontvreemd.

G

Gustave Corten

19-11-2022

0

Upgrade voor mijn vliegticket

Heb in december 2021 voor een bedrag van €424,- een optie tot een upgrade gekregen voor mijn terug reis. Dus van economie naar business. Ben op de optie in gegaan een heb het bedrag netjes betaald. Lang verhaal kort.... Heb de upgrade nooit gekregen en de €424 ook niet !!! Sindsdien al meerdere keren gebeld en ge-e-maild met bewijs van afschrijving (ING naar ABN-Amro) maar krijg nul komma nul terug vanuit Qatar Airways. Echt beschamend........ Het voelt als een diefstal ! Zij zijn het laatste partij waar ik dit van had verwacht.

S

S. Barari

27-06-2022

2

Vlucht voor cohabitatie Bangkok - Brussel

Bij de gate werd mijn vriend tegengehouden door de stewardess. Hij mocht niet boarden tenzij hij een retour ticket aankocht. Ook al toonde hij haar zijn visum en de vermelding dat een retourticket niet verplicht was, hield ze voet bij stuk. Hij werd verplicht een onnodig ticket aan te kopen van € 500 en kreeg hier 15 minuten tijd voor tot ze de gate sloot. Het is pure chantage. Reis nooit met Qatar Airwais Ik heb ook van andere mensen gehoord dat ze durven chanteren aan de gate. Het ticket is tot op heden nog steeds niet terugbetaald en Qatar weigert elke medewerking

S

Stefan Goffart

25-05-2021

0

Vliegticket

De heen reis van Amsterdam naar Doha en Australië was goed verzorgd . Leuke bemanning . Toiletten werden geregeld schoon gehouden. Alles wat je wenste werd verzorgd tot het hinderlijke toe . Als je zei dat je de maaltijd niet lekker vond moest je uitleggen waarom en binnen 10 minuten stond de manager voor je neus die uitlegt wilde want ze willen geforceerd hebben dat alles vlekkeloos loopt . Ik kreeg wel 100 keer ze horen dat ze wilde hebben dat ik te vrede bent . Ik vond alles te gemaakt . Maar op terug weg van Australië naar Amsterdam was het een ramp. Toiletten waren altijd smerig en werden niet bijgehouden vooral de toiletten in het midden zagen er uit als een varkensstal. Voor zo een lange vlucht vanaf Australië naar Doha werd weinig drinken aangeboden en zelf om extra snacks moest je vragen . Ik vroeg me telkens af hoe het mogelijk was dat deze vliegmaatschappij prijzen gewonnen heeft . Ik vind ze zelf matig ik heb betere vliegtuig maatschappij in mijn leven mee gemaakt . Die vaak niet zo bekend zijn maar goede servies geven . Neen ik zal alleen weer met deze maatschappij vliegen als ik geen andere keuze heb , maar ze zullen nooit mijn eerste keuze zijn . Een hoop gebakken lucht . Met waardeloze maaltijden. Dit is de 2 de keer dat ik met ze gevlogen heb maar heb beide keren geen tevreden gevoel . Gewoon gebakken lucht.

D

Djamila

23-03-2020

1

Qatar heeft nog veel te leren

Mijn klacht betreft vooral de website van Qatar Airways, deze is volkomen absurd. Het voelt en lijkt alsof er weken lang vergaderd is om te bedenken hoe die zo irritant mogelijk gemaakt kon worden. Inloggen op zich is al een crime maar online inchecken is vrijwel onmogelijk. De link er naartoe vinden is al een hele puzzel op zich. En als je dan eindelijk alles hebt ingevuld kun je geen instapkaart printen, alleen de factuur. Een van de meest bizarre stupide websites die ik ooit heb gezien. Zoals ook al op het vliegveld van Doha blijkt, hebben ze van logica of IT in Qatar nog geen kaas gegeten. Bij aankomst is daar slechts 1 (klein) bord met (alle) uitgaande vluchten, die zo snel wisselen dat je ze nauwelijks voorbij ziet komen, een grote groep verwarde mensen er omheen. Het is gewoon lachwekkend. De prijzen op het vliegveld zijn ook een lachertje: 13,50 (Euro!) voor een klein flesje limonade, 30 euro voor een (kleine) hamburger. We vliegen 3x per jaar naar Bali, waar we een huis hebben, maar de trip met Qatar Airways over Doha is meestal de laatste keuze. Ook aan boord is het 'amateur hour' van begin tot eind, weet niet eens waar ik moet beginnen - en de stewards en stewardessen trouwens ook niet. Nog zoveel te leren... Vermijden als het kan, doen wij ook.

L

Lion

01-04-2019

0

Fantastisch

Fantastische airliner om mee te reizen, in het bijzonder voor lange vluchten. Service is erg goed, aankleding idem dito.

P

Paul de Wit

22-12-2018

0

Service en comfort belangrijk

Mijn vaste luchtvaartmaatschappij: waar mogelijk kies ik voor Qatar. Ik reis veel voor zaken, maar ook persoonlijk. Een beetje comfort en service onderweg krijg je tegenwoordig niet overal meer, maar hier zeker wel. Dat is mij zeker wat waard.

R

Roger Fransse

10-12-2018

0

Simpelweg de beste

Simpelweg de mooiste airliner om mee te vliegen. Maar dat weet iedereen wel denk ik!! Niet de goedkoopste (Duh!) maar als frequent flyer voor zakelijk, als het even kan vlieg ik ermee.

G

Gerard van der Kooi

28-05-2017

0

Goedkoopste vlucht en heel chique!

Gek genoeg was Qatar voor onze vlucht gewoon de goedkoopste aanbieder. Had ik niet verwacht! Binnen erg mooi ingericht en het personeel was zeer voorkomend. Ik kies zelf altijd de goedkoopste dealtjes en hoef niet zo nodig meer te betalen voor meer luxe, maar nu ik als goedkoopste aanbieder bij zo'n chique vlucht uitkwam, is dat wel extra mooi meegenomen!!

J

J. van der Lisse

14-02-2017

0

Prachtig vliegtuig en extra beenruimte

Het vliegtuig was prachtig ingericht en de beenruimte was aanzienlijk groter dan ik gewend ben van Europese vliegmaatschappij. Personeel was formeel, niet heel warm, maar wel erg keurig. Ik zou zeker overwegen een volgende keer weer te vliegen met Qatar, ook al zijn ze niet altijd de goedkoopste partij. Voor langere vluchten is een mooi vliegtuig inclusief genoeg beenruimte een grote plus!

A

Adriaan Kloos

14-01-2017

0

Mooie vlucht en overstap Dubai naar Thailand

Voor onze vakantie naar Thailand kozen we voor Qatar Airways omdat het ons leuk leek daar een stop te maken, in Doha Qatar. Vlucht was erg professioneel uitgevoerd en erg mooi ingericht, vonden wij. Voordat je Doha inkunt, moet je wel wat dingetjes regelen, maar het is echt een aanrader, heel gaaf om zo'n megastad van dichtbij en veraf te bekijken!

D

Denise Brunt

27-12-2016

0

Waardeloze service bij Qatar Airways

Onlangs met Qatar Airways gevlogen om onze studerende dochter op te zoeken. Ze studeert voor een half jaartje in Dubai en we wilden haar graag opzoeken. Qatar Airways leek ons een prima maatschappij om de reis mee te maken, maar het viel behoorlijk tegen. De reis op zich was overigens best comfortabel en er was meer dan genoeg beenruimte, maar de service van de medewerkers liet te wensen over. Het was zelfs zo slecht dat ik voortaan deze maatschappij zal mijden. Zelfs na drie keer vragen nog geen duidelijk antwoord gekregen en dat is mijns inziens toch echt iets teveel van het goede...

H

Henry Beits

29-11-2016

0

Zakelijke reis met Quatar Airways

Moest een tijdje terug voor mijn werk naar Australië en vloog met Quatar Airways. Ruime vliegtuigen waar je voldoende beenruimte hebt. Ik heb lange benen, dus in sommige vliegtuigen is het wat krap zitten. De service was uitstekend, maar daar betaal je natuurlijk ook behoorlijk voor.

J

Jules van Rooijen

07-06-2016

0