NederlandReview

  Ervaringen Pelikaan Reizen

  Lees alle ervaringen over dit bedrijf! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Laten we je meer vertellen over Pelikaanreizen.nl.

  Over Pelikaan Reizen

  Dit bedrijf is al meer dan 85 jaar actief is op de markt. Ze bieden mooie vakantiereizen aan en hebben een veelzijdig reisaanbod. Ze bieden bijvoorbeeld goedkope busreizen aan. Je kunt eigenlijk naar iedere bestemming reizen. Het maakt niet uit of je naar Spanje, Noorwegen, Frankrijk of Schotland wilt gaan. De goedkoopste busreizen boek je natuurlijk online. Je kunt dan het meeste geld besparen.
  Ook is het mogelijk om een goedkope zonvakantie te boeken bij hun. Het maakt niet uit waar je naartoe wilt. Of het nu Gambia is of Spanje, Portugal of een ander warm land. Via hun kun je alles boeken. Er zijn all-inclusive reizen en ook voordelige last minutes.

  Naast busreizen, zonvakanties, autovakanties, groepsreizen en stedentrips tref je ook mooie sportreizen aan. Het maakt niet uit of het om tennis gaat, voetbal, hockey of rugby. Als er een wedstrijd is dan wordt de reis georganiseerd.


  Wanneer je met een groep op vakantie gaat dan is het goed om te kiezen voor een groepsreis op maat. Je kunt een ultieme groepsreis maken. Het is mogelijk om te gaan teambuilden, een weekendje naar de Ardennen met de familie of een andere groepsreis doen.

  Met Pelikaan Reizen naar de Schotse Hooglanden

  Diensten van

  Pelikaan Reizen
  Ze hebben een ruim assortiment van verschillende soorten reizen. Denk hierbij aan:
  • Busreizen
  • Groepsreizen
  • Stedentrips
  • Sportreizen
  • Zonvakanties
  • Superdeals

  Klachten, tips en complimenten over

  Pelikaan Reizen
  Wanneer je ergens ontevreden over bent dan is het goed om dit te melden bij hun. Je kunt dit per mail, via de site en ook per post doen. De gegevens zijn hieronder weergegeven.
  Pelikaanreizen.nl
  Haveneind 2
  4761 BZ Zevenbergen
  T: 088 - 735 4555
  E: Bezoek onze contactpagina

  Heb jij ervaring met

  Pelikaan Reizen?
  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Pelikaan Reizen. Hoe ervaren zij hun busreis, zonvakantie, stedentrip, groepsreis en sportreis met deze organisatie? Zijn er goede aanbiedingen?

  Pelikaan Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6.4
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pelikaan Reizen

  Uw beoordeling

  Vlucht en hotel naar Kreta

  Onze vakantie naar Kreta in mei werd geannuleerd vanwege corona en we kregen een voucher voor het totaalbedrag van onze reis ( ter waarde van ruim 1100 euro ). Toen we een reis in augustus wilden boeken met deze voucher, werden we verwezen naar de omboeksite van Pelikaan. De reis zou ons per persoon veel meer gaan kosten als we via de omboeksite zouden boeken. Precies dezelfde reis, ( zelfde vertrekdatum, vlucht en hotel ) kostte op de eigen website van Pelikaan ruim 260 euro per persoon minder dan op de omboeksite. We hebben dit diverse malen aangekaart bij Pelikaan en kregen een vage uitleg. We hebben de reis nu bij een andere aanbieder geboekt en willen graag de voucher in geld uitbetaald. een vreemde gang van zaken dat men op de omboeksite dus gewoon een behoorlijk bedrag op de reizen zet.

  Door: Takken08-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Onbetrouwbaar, niet mee reizen.

  De organisatie is leuk als het goed gaat, maar zodra het niet goed gaat helpen ze 0. Mijn vlucht werd geannuleerd en de organisatie kreeg geld terug van de luchtvaartmaatschappij. Dat geld heb ik echter nooit terug ontvangen en geholpen word ik verder ook niet, met de mededeling u moet niet bij ons zijn. Hoezo niet, want het geld is naar jullie teruggestort ten behoeve van mij. Nooit meer!!

  Door: Bo19-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  vacantiie portugal

  Wij zijn net terug van een 10 daagse vacantie in Portugal,ons verblijf was in Monte Corde hotel Casablanca inn.WE hebben een heerlijke vacantie gehad in dit hotel.het was wel wat verouderd, maar de verzorging was perfect.Iedere dag schone handdoeken,beddegoed werd regelmatig verschoond.kamer iedere dag schoon gemaakt,het was echt goed.vriendelijk personeel.Het was onze eerste kennismaking met Pelikaan reizen.Jammer dat het sms bericht voor de terug reis niet gelukt is.Hebben zelf gebeld voor de transfer

  Fam Cok.

  Door: s.h cok19-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Comfortabel reizen met de bus

  Jarenlang met de auto naar het zuiden van Europa gereden. Een paar jaar geleden een aanrijding gehad door vermoeidheid en sindsdien nog steeds wat angstig om weer zo'n stuk te gaan rijden. Om toch nog op vakantie te kunnen, gaan wij tegenwoordig altij dmet Pelikaan Reizen. We boeken ieder jaar weer een busreis. Het is heerlijk relaxed reizen en je hebt er genoeg beenruimte. Enige nadeel is dat je toch wel behoorlijk lang in de bus moet zitten voordat je op de plaats van bestemming bent. De vakantie op zich was tot in de puntjes geregeld en we konden altijd terugvallen op de medewerkers. Voor komend jaar is de boeking ook alweer gedaan bij Pelikaan Reizen.

  Door: Hendrik A. 15-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  vakantiespecialist wij boeken hier vaak

  Gewoon een oude gerenommeerde vakantiespecialist

  Wij boeken regelmatig een vakantie via Pelikaan, van verre zonvakanties tot simpele stedentripjes.

  Nooit geen problemen gehad, altijd tip top in orde!

  Door: Familie van Zetten05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Betrouwbare reisorganisatie

  Aantal keren geboekt bij Pelikaan.

  Service en verzorgdheid is altijd goed, de bestemmingen genoeg keuze.

  Ik ben een zeer tevreden klant.

  Door: Gerritsen10-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Pelikaan Reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Pelikaan Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pelikaan Reizen actief?

  Pelikaan Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Wintersport en Actief

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pelikaan Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.