Oostappen Vakantieparken

Alle reviews

Oostappen Vakantieparken

32% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (28)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oostappen Arnhem

  Mensen, ga hier niet naar toe! Deze mensen zijn alleen maar uit op geld verdienen zonder daarbij in het belang van de klanten te denken. Zijn niet flexibel en denk en niet met je mee. Een schande dat dit soort organisaties nog mogen bestaan. Als je toch gaat, lees dan goed de algemene voorwaarden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oostappen Vakantieparken de berckt  Ik en mijn kinderen werden mishandeld door de medewerkers. Hiernaast willen ze mijn boekingkosten niet terug betalen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantiepark Arnhem bezocht

  Wat een verschrikkelijk park. Onze stacaravan stonk enorm naar rook Ramen waren stuk en konden niet dicht. Een bed niet van deze tijd en een bodem met hobbels erin. Misselijk werden we midden in de nacht wakker. Het is onbegrijpelijk dat jullie dit überhaupt nog verhuren. Wij zijn naar 1 nacht vertrokken naar een plek waar we met open armen ontvangen werden. Op het park in Arnhem was een goedemorgen nog teveel gevraagd. Wat een teleurstelling

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huisje D30

  Gelukkig was er het goeie weer , want de rest was niet te doen.
  Vuile chalet , vuil zwembad, niets om deftig te eten, frituur niet open ofwel pas om 13u, kinderen kunnen echt niet zolang wachten om te eten, in het zwembad ook niets open, geen drankje , geen ijsje niets .
  Er worden heel veel inkomsten mislopen, wat misschien wel van pas zou komen om alles wat properdwr en moderner te maken.wij komen in elk geval niet meer terug, geef ons maar centerparcs

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oostappen groep

  Ben een dagbezoeker. Ik dacht met mijn kinderen een leuk dagje te gaan zwemmen.
  Maar een dagje gezellig zwemmen werd anderhalve week ellende erna. Mijn ene dochter pseudokroep naar 72 uur hersteld. En andere dochter aan de diarree en buikpijn 24 uur hersteld. En papa aften in de mond op de lippen koorts en goed verkouden.
  We stonden namelijk in het water we kwamen van de glijbaan beneden constateerde dat het water erg troebel is, natuurlijk het is een buitenplas, maar dat het ook stinkt naar? Urine? Poep? (Kon me niks anders bedenken bij de geur die ik rook) Ik weet het niet maar gezond lijkt het me niet!
  Dus daggasten en vakantiegangers op het park BLIJF UIT HET WATER.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantieveilingen

  Nu al 3 x geprobeerd te bellen met het park.
  Woensdag 10 minuten gebeld, donderdag een uur en nu al vanaf 9 uur aan het bellen. (Openingstijd) en nog niemand gesproken na 18 minuten.

  Heb een zeer dringende vraag.....

  Men moet toch bereikbaar zijn ?

  Waar kan ik dit melden ?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stacaravan/mobile home op Ooststappenpark Arnhem

  Heel erg vies! volle prullenbak, vieze vloer, muren, tape op de ramen en noem zo maar op. Het excuus: "Oh dit is de schoonmaker vast vergeten of ze heeft het niet gezien"... De medewerker die het schoon kwam maken was geïrriteerd omdat sinds de aankomsttijd 15:00 alleen maar klachten had gehad en bijna alle mobile homes bij langs moest. Alles was vies en/of stuk.
  Ook waren alle gordijnen stuk, hingen half voor de ramen. Het tochtte enorm!
  Uiteindelijk 1 nacht gebleven in plaats van 4 dagen.... Na afloop op een nette manier onze klacht doorgegeven. Tot op heden geen reactie gehad..... en op het park zelf waren ze bij de receptie zeer onvriendelijk en niet bereid om te helpen...
  Zeer slechte service!! Op de site staat dat je een klacht mag indienen via een bepaald mailadres.... hier wordt niet op gereageerd en niks mee gedaan!!
  Hele grote afrader!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reservering bij De Berckt (NL).

  Zeer slecht. U wordt van het kastje naar de muur ingestuurd. Viezer huizen, geen hygiëne, wc die lekt naar de slaapkamers en onvriendelijke personeel. Ze gaan je zomaar mishandelen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Chalet prinsenmeer

  Vies goor chalet ! Schimmel op de lakens en op matrassen bloedvlekken op het beddengoed schimmel in de koelkast, keuken te goor om beet te pakken we zijn vertrokken naar hotel nobis, voor ons nooit meer , animatie van rtv events was super leuk voor de. Kids

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantieveiling

  Nooit meer zien ze mij daar !!!
  Schimmels op de muren en ramen !
  Koud koud en nog eens koud ! Vloer was vies nee heel vies ! We hebben wel na een klacht in te dienen een andere caravan gekregen was beetje beter ! Bijna geen oog dicht gedaan matras stonk en was 10 cm hoog en volledig doorlegen en op een houten plank ! Geen lattenbodem! Het zwembad was ok ! Maar wist niet dat je met kleren in zwembad mocht! Vrouw met boerka 2 uur in jacuzzi is dat om kookwas te doen of wat! Hygiëne is dus alles behalve ! Sorteren van afval noppes! Snap echt niet hoe dat zo een park nog open mag gaan !!!
  Kan blijven doorgaan maar ga het .niet doen want word er zo boos van !!

  Was in opstappen hengelhoef!!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😡

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Review

  Wij deden de deur open van het gehuurde challetje en zijn weer vertrokken zeer vies, zwaar outdated. Schandalig dat je hier nog geld voor durft te vragen een schande voor Ernhem. Min sterren

  Wij juist hetzelfde meegemaakt ! Kindvriendelijk noemen ze dat ! Is rechtuit schandalig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oostappen Prinsemeer

  Héérlijk genoten. Prachtig meer, mooie natuur, netjes onderhouden. De chalet (stacaravan) was ook prima, het zijn geen nieuwe chalets dus hier en daar zijn wat gebruikerssporen, is logisch. Mijn hondje was ook welkom, die zijn toegestaan. Wel even melden bij de boeking. Persooneel is vriendelijk. Let wel even op de openingstijden van diverse faciliteiten, deze zijn buiten de vakantie tijden en weekenden om, anders.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De berckt

  Waardeloos park!
  Veel te druk en veel te weinig personeel.
  Dingen kapot, bijna 2 uur in de rij gestaan om in te checken!!
  Een half uur in de rij voor een ijsje.
  Wil je ergens aan mee doen, zit alles al vol.
  Overal voor betalen.
  Zelfs voor de Wi-Fi, die het niet doet!!
  Ik kom nooit meer bij ooststappen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parelstrand 13-8-21

  We hadden een mobilhome. Klem bij de voordeur kapot. De voordeur waaide steeds dicht, ook bij meerdere mobilhomes. De mobilhomes waren niet goed schoon. Op het terras bestelde mijne vrouw een cocktail , voor het glas massa is kassa. Werd haar na 8.85 euro verteld, deze glazen zijn niet meer op voorraad. Wel betalen geen glas , dus slechte service. Werd er bij slot van rekening nog een bruiloft gevierd, waar heel het park van mee moest genieten . Dit van 13.00u tot 22.30u zwaar irritant als je op vakantie bent. En dan de immigranten die een hele dag door het park lopen. Dus mijn conclusie nooit meer.😭😭

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huur blauwe chalet Marina Beach oosstappen

  Via vakantieveilingen gewonnen midweek ik en de kids (2 boys) effe eruit. We kwamen aan met rotweer en zagen een giga rij staan, waar wij achteraan sloten om ons lakenpakket en sleutel in ontvangst te kunnen nemen. 1 uur heeft dit geduurd. Geen poncho of paraplu aangeboden gekregen en wat ik niet begreep is waarom deze niet bij aanrijden uitgedeeld konden worden was beter en veiliger geweest. Maar goed we hebben er zin in en gaan naar ons huisje.....oude lakens lagen er nog, schijt stond in de pot en het was gewoon vies!!!! Eerst alles schoongemaakt en afgewassen wat wij gingen gebruiken. Park verkennen dan maar niks was open, de ijssalon was er niet? Alles op de plattegrond was er niet of dicht?!?! Geen WiFi, welk park heeft tegenwoordig geen WiFi???Dan maar in het huisje nog een spelletje spelen en naar bed. Wat een klote bed (zo hard als beton en smerig) je kon beter op de grond slapen, wat geen optie was omdat het zo smerig is, bedjes van de jongens zo klein dat ze er uit vielen. We hebben ons redelijk kunnen vermaken en gelukkig werd het droog en was er een mini kermis mar anders was ik al eerder naar huis gegaan. Vreselijk vind het wonderbaarlijk dat dit park nog bestaat. Het is wel doodzonde want het is een mooie plek. In de ochtend bij eerste licht, direct vertrokken alles gelijk in de was en moest onze zoons een luizenbehandeling geven want dat was het souvenir wat we nog mee kregen, bah

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oostappen burgse heiden

  Minpunten: snackbar is gesloten of op reservering , weinig personeel , receptie gesloten ivm personeel te kort en de informatie op de site klopt niet met het park.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen,reactie op div revieuws

  9 van de 10 slechte revieuws is niet tedanken aan ooststappen, maar aan de mensen op een park hun mentaliteit en hun normen en waarden of het late doorgeven aan de klachten,wel een tip voor ooststappen regeer op klachten brieven,voor de rest super parken voor een betaalbare prijs voor jong en oud

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stacaravan gehuurd

  Gezellig vakantiepark/ camping, vriendelijk personeel, natuurrijke omgeving en mooi strand.
  Stacaravan was oud, zeer tochtig en rook gigantisch muf.
  Matrassen waren nieuw maar kei hard, leek wel beton, beddengoed gekregen bij receptie in plastic zakken maar schoon was het niet te noemen, rook ook erg muffig.
  Stacaravan was niet echt schoon te noemen, de vloeren hadden volgens mij al jaren geen dweil meer gezien, toilet en douche was wel schoon.
  Van het gasfornuis en het kacheltje deden de elektrische ontstekingen het niet dus moesten we met lucifers aanmaken wat niet echt veilig is. Koelkast functioneert maar was enorm roestig.
  Tv functioneerde niet in het hele park, volgens de receptie omdat de leverancier failliet was gegaan.
  Wifi is aanwezig, alleen in de horeca dus niet in de huisjes en dat is echt een gemis.
  Parkeren bij accommodatie wordt geschreven maar is niet zo, er zijn parkeerplaatsen in de buurt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  12tm 16 juli

  We hebben van 12 tm 16 juli een mobile home op marina beach gehuurd.
  De tv komt uit de jaren nul zo klein en er zitten maar 6 zenders op de bank zit zo hard en de matrazen liggen erg hard ik huur hier nooit meer wat we zijn een dag eerder naar huis gegaan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Staanplaats

  Plekken schoon en ruim receptie vriendelijk personeel .alleen jammer dat er wel veel herie was waarwij stonden tot 2 uur s nachts gegil helaas niemand die daar op letten .De opening tijden van de winkel klopte niet toen ok om 15.00 boodschappen ging doen was de winkel dicht terwijl er op de deur stond open tot 5 uur geen eten dus maar friet gehaald. Park wel mooi en goede wandelroutes

Anderen bekeken ook

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Landgoed Ruwinkel
9 reviews

Wanneer je er even lekker tussenuit wilt in eigen land, dan kun je natuurlijk kiezen voor de grote bekende ketens die er zijn. Maar je kunt ook een...

sailing2gether
2 reviews

Heerlijk zeilen over het IJsselmeer, maar geen ervaring? Denkt u erover om zelf een zeilboot aan te schaffen, maar wilt u het eerst eens uitprobere...

Interhome
7 reviews

Wat anderen over Interhome zeggen. Iedereen houdt ervan om op vakantie te gaan. Sommige mensen gaan graag naar een hotel of resort. Anderen zijn li...

Oostappen Vakantieparken

Overweeg je een huisje te huren bij een van de Oostappen Vakantieparken, maar ben je benieuwd naar hoe eerdere recreanten het desbetreffende park beoordeeld hebben? Hier kun je reviews van ervaringen en meningen lezen van de vakantiegangers voor jou. En kom gerust nog eens terug als je zelf een recensie wilt schrijven.

Vakantie in eigen land
Ook Nederland heeft, net als andere landen, iets te bieden tijdens de vakantie. Dat we dat nog wel eens vergeten als we ons voorbereiden op de zwarte zaterdag op de Franse snelweg, is eigenlijk jammer. Naast een andere kijk op en beleving van je eigen land, scheelt het ook nog eens vele uren reistijd, want je bent er zo. De kans op file is ook een stuk minder en de benzinekosten lager. Ook scheelt het omrekenen en een steenkolenversie van een andere taal van de gemiddelde Nederlander op een camping.

Vakantieparkwensen
Het eerste waar je waarschijnlijk onbewust aan denkt is of je op een camping wilt staan of dat je liever een vakantiehuisje huurt. Sommige campings verhuren overigens ook stacaravans, dus dat scheelt slepen met een tent of de caravan. Als je er met (kleine) kinderen komt, wil je graag als voltallig gezin huiswaarts keren aan het einde van de vakantie, dus veiligheid, kindvriendelijkheid, speeltuin, baby- of peuterbad en andere activiteiten voor kinderen zullen dan ook belangrijke criteria zijn. Als de kinderen al tieners zijn, willen ze waarschijnlijk zelf ook iets ondernemen, dus recreatie voor hun doelgroep is dan wel aangenaam, zoals een zwemparadijs met waterglijbanen. Pubers zijn doorgaans al wat prikkelbaar en op vakantie is dat niet praktisch.

En dan kun je eindelijk lekker zelf dromen. Wil je naar een (subtropisch) zwembad of is een meertje of waterplas voldoende? Wil je gaan vissen in een visvijver? Zonnebaden op de ligweide nadat je je heel goed hebt ingesmeerd met zonnebrand? Relaxen in een natuurreservaat of natuurgebied? De Peel of Hoge Veluwe misschien? Zijn huisdieren eigenlijk welkom? En wat zijn de bezienswaardigheden in de omgeving?
Oostappen Vakantieparken
Dit is de website van Oostappen Groep Vakantieparken en hier vallen meerdere vakantieparken onder, omringd door natuur. De parken bevinden zich in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland en net over de grens met België in Limburg (provincie in Vlaanderen). Zo vind je in Gelderland vakantiepark Arnhem (Arnhem), in Noord-Brabant de parken Prinsenmeer (Asten-Ommel), Brugse Heide (Valkenswaard) en vakantiepark Droomgaard (Kaatsheuvel, waar ook de Efteling ligt). Helemaal zuidelijk zijn de parken Marina Beach (Hoek) in Zeeland, en in Limburg De Berckt (Baarlo) en Elfenmeer (Herkenbosch). Daarna is het een kwestie van de grens met België over, want daar vind je Hengelhoef (Houthalen-Helchteren), en in Lommel de vakantieparken Parelstrand en Blauwe Meer.

Voor alle parken kan via deze website geboekt worden en zijn alle parken voorzien van informatie over  accommodatie, faciliteiten, mogelijkheden en activiteiten tijdens de schoolvakanties, zoals de kidsclub. Ook langdurig verblijf en jaarplaatsen zijn mogelijk. De groep beschikt over een Boekingscentrale die telefonisch bereikbaar is, voor als het online niet helemaal wilt lukken.

Reviews van vakantie-ervaringen
Voor toekomstige vakantiegangers is het prettig als ze een idee krijgen van het park waar ze interesse in hebben. Hoe zijn de accommodaties en faciliteiten op het terrein? Is het veilig en leuk voor kleine kinderen? Mag de hond mee? Als doorgewinterde vakantieparkbezoekers dan een recensie schrijven en hun mening geven over allerlei verschillende aspecten, is dat voor nieuwkomers hele waardevolle informatie waar ze erg mee geholpen worden. Zin om mee te helpen? Schrijf dan vandaag nog een review.

}