One2gethertravel

Alle reviews

One2gethertravel

56% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie Hengelo Achterhoek

  Super leuk! Bestemming en reisleiding geweldig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenouder vakantie Zeeand

  Leuke en relaxte sfeer in een heel gezellig groeps huis. Goede reisleiders en veel leuke activiteiten. Goede service van de organisatie

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hengelo

  Zoonlief en ik hebben beide lichamelijke problemen, dit eerlijk vermeld want ik heb een hulphond (gecertificeerd ) die ik mee moet nemen. Er is contact geweest om deze mee te mogen nemen aar de accommodatie, was geen probleem, vervolgens is er zonder mijn toestemming met de andere groepsgenoten contact geweest over onze lichamelijke situatie en was er weerstand, volgens one2travel zouden wij niet mee kunnen doen met de vakantie en de vakantie is ons niet meer aangeboden. Dit noemen we dus ook discriminatie. Privacyschending vanwege delen van informatie over ons naar andere reizigers. Ongelofelijk. Ons de reis ontzeggen op basis van geringe info, terwijl je de situatie niet eens kent.
  Ik was eerst mega enthousiast over de vorm van een alleenstaande ouder vakantie, maar ik walg nu van deze manier van aanpak. Kan het echt niemand aanraden.

  Beste Amber, bedankt voor het delen. Er is inderdaad meermaals telefonisch contact geweest met jou over deze vakantie. Met jouw telefonische toestemming, hebben we o.a. de reisleiding en overige reizigers die al geboekt hadden, gevraagd hoe zij erin zouden staan wanneer een gezin met hulphond mee zou gaan met de groep. Meer informatie over jullie situatie hebben wij niet gedeeld met hen, in verband met jullie privacy. Er blijft sprake van een groepsreis, waarbij wij als organisatie rekening dienen te houden met alle reizigers die mee gaan. Tijdens de gekozen reis zouden jullie verblijven in een vakantiehuis, waardoor we niet alleen te maken hebben met jullie als gezin, maar ook met de andere deelnemers van de groep die zich op hun gemak moeten voelen, waarbij er sprake kan zijn van eventuele allergieën en/of angst voor honden. Daarnaast hebben we overleg gehad met de reisleiding over de situatie, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor de groep. Daarnaast is onze reisleiding niet medisch onderlegd en niet ervaren in het begeleiden van reizigers met een fysieke en/of mentale beperking. Wij dienen dit alles mee te nemen in de afweging of wij een gezin kunnen toelaten tot onze reis of niet. Helaas hebben we moeten besluiten dat wij deze reis niet geschikt vinden bij de situatie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenouderreis Zweden Johannisholm

  Als vervolg op onderstaande; na deze negatieve review kwam er dan ineens toch wel een reactie na drie weken radiostilte.
  Er werd niet ingegaan op de muizen, op de prijzen, over geen kind materialen en ga zo maar door.
  De reactie was dat 'ik het vanaf het begin al niet naar mijn zin had, me niet goed had ingelezen (had ik zeker wel en zelfs vooraf meerdere malen gebeld voor info) en dat ik zelf was weggegaan.'
  Dat dat kwam door hun toedoen en nalaten, daar ging het niet over.
  Nul hand in eigen boezem. Geen geld terug.

  Niet professioneel en niet ingericht op kinderen. En achteraf dus ook waardeloos.

  Mocht je op eenoudervakantie willen, dan raad ik Estivant aan. Daar heb ik al meerdere malen heel positieve ervaringen mee gehad.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenouderreis Zweden Johannisholm

  Deze organisatie is ronduit slecht. De eenoudervakantie werd een ware hel. Na drie dagen naar huis gegaan vanuit Zweden vanwege muizenplaag in huis, kind dat niet mee kon doen aan activiteiten, reisleiding onbekwaam en niet kindwaardig, prijzen drie keer zo hoog ter plaatste, geen skileraar aanwezig, geen kind materialen aanwezig. beloofde accomodatie bleef uit etc etc.. En zo is mijn lijst nog vele malen langer. Lange klacht ingediend bij organisatie, meerdere malen contact gezocht maar zij reageren nergens op. Naar mijn €3000,- euro kan ik fluiten. Het is echt schandalig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  eenouder wintersport

  Als je bij een organisatie geen review kunt achterlaten (Google en Facebook) dan is daar een reden voor.
  Organisatie behandelt geen klachten en verwijdert lastige gasten.
  Eten en service waren zwaar beneden niveau en het huurmateriaal was zo slecht dat ze het in Oost-Europa niet willen hebben.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Annulering

  Reis moeten annuleren ivm positieve Corona test. Hadden ze niets mee te maken. Geld weg en jammer dan. Had ik niets moeten zeggen en de hele groep besmetten? Dat boeit Onetogether niet, als zij de centjes maar binnen hebben. Wat een nare geldwolven deze organisatie..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  12 dagen Ammoudia

  + Hotel is eenvoudig maar schoon/oké, keuken is goed, gastvrij

  - niet Coronaproof, organisatie chaotisch, prijs/kwaliteit beneden peil, vervoer bijzonder duur en slechte kwaliteit (met vijven in een Golfje gepropt 4 en 1/2 uur). De meeste uitstapjes gingen niet door vanwege Corona werd steeds gezegd, maar alles was gewoon open en te boeken! Minder bezoekers maar alles werd gewoon afgezegd ... klooster/Lefkas/boot naar eilanden Paxos & Anti Paxos. Klachten worden niet serieus genomen!!! Voor mij Nooit geen One 2 Gether Travel meer ... (ze bieden me een tegoedbon van € 25, te besteden bij een volgende reis ;-(!!!

  waardeloos. Ga nooit meer met one2gether op reis. Veel te duur voor wat je krijgt.
  Dure alternatieven voor gecancelde activiteiten en op klachten wordt slecht gereageerd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ammoudia, griekenland

  leuke groep en heel veel leuke dingen te zien in de omgeving, echt een aanrader is de excursie naar Meteora en Vikos kloof

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Montenegro

  Was een topreis met mooie excursies en mooie hotels, reisleiding is prima en goede hulp en adviezen van het personeel

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ammoudia was super, wat een beleving

  Hele leuke reis en reisleider. Heel veel moois gezien en spectaculairs gedaan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  NIET DOEN!!!!

  Zonder keus overgeboekt naar een ander hotel.
  Zwembad geboekt...in ons hotel nu géén zwembad. Rustige plek geboekt....zat nu onder startbaan van het vliegveld, kamer was een veredelde kast en het eten was werkelijk slecht in Hotel Palma in Tivat. (Had Palmon Bay geboekt en daar wezen kijken, dat was een super hotel!) Het ergste is nog dat M.Langhout, direkteur van One2gether, blijft volhouden dat hotels gelijkwaardig zijn! Geen excuus laat staan tegemoetkoming van deze arrogante meneer.
  De hele groep boekt nooit meer bij deze organisatie. Er is betere keus. Voor tevens minder geld. Dus...NIET DOEN!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuk en erg gezellig

  Net terug van een wintersport in Italie. De reis was super voordelig en waanzinnig goed. single kamer, bus, ontbijt en diner en super reisleider voor nog geen €600,-!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top reis

  Ik heb deze zomer een supervakantie gehad met One2gethertravel naar Griekenland, Ammoudia. Het was echt heel leuk en perfecte omgeving.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke ervaring op reis te gaan met singlereis

  Het was voor mij een bijzonder leuke ervaring om op reis te gaan met een singlereis.

  Van te voren was ik een beetje sceptisch of het wel zou werken en of het wel gezellig zou worden. Ik vreesde dat er misschien te veel druk op de reis zou komen te liggen, omdat je toch veel mensen samenbrengt die op zoek zijn naar een relatie.

  Maar voor mij was de sfeer juist vrij ongedwongen en relaxed. Ik ben meerdere leuke mensen tegengekomen waar ik meer van wil weten voor een toekomstige date.

  En ik was ook zeker niet de hele reis bezig met daten, het was gewoon ook een leuke vakantie!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  REIS NOOIT MET ONE2GETHERTRAVEL

  Zeer slechte ervaring.
  De reis was veel te duur in verhouding met andere organisaties, zeker gezien hetgeen er uiteindelijk voor wordt geboden. 1600 bij on2gethertravel vs 600 bij bv Corendon. Zelfde hotel, met een slechtere kamer.
  Geen airco, geen enkele vorm van luxe cq iets extras. Zeer sobere kamers.
  Klachten worden afgedaan. Je krijgt een standaard email waaruit je kunt opmaken dat ze niets voor je doen en je eigenlijk niet de waarheid verteld. Je liegt dus ...... schandalig.
  NOOIT MET DEZE ORGANISATIE REIZEN !!!!!

  Ze vragen erg veel geld (1400,-) voor een hele kale reis. (Vlucht, eenvoudig hotel + ontbijt en "reisleider"). De meeste activiteiten gingen niet door en ze vragen voor slecht vervoer €30,- tot € 40,- per activiteit per persoon. Zo heb ik € 40,- voor Vikos Kloof betaalt en geen kloof gezien, alleen mooi uitzichtpunt ... verder een wandeling van 1.10 zonder iets moois te zien, echt niets meer geen kloof gezien!!! Ik heb eerder zowel single / als eenouder-vakanties gedaan. Superervaringen opgedaan ... Ik heb een uitgebreide klacht verzonden naar One 2 Gether Travel, ze nemen mijn klachten niet serieus en bieden op een volgende reis een tegoedbon van € 25,- in geen 2500 jaar!!!

  Michael Langhout van One 2 Gether Travel doet niets met alle klachten!!! Hij doet net of je de enige ontevreden klant bent ... terwijl de meeste medereizigers bijzonder ontevreden zijn ... ik heb met 4 regelmatig contact en iedereen krijgt hetzelfde antwoord van deze organisatie! Voor mij de slechtste ervaring ooit ...

  Michael langhout doet idd niets met klachten. Vergelijkt een klacht met eten in een restaurant. Daar krijg je ook geen geld terug. Zegt ie.
  Zielige org .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dit doe ik nooit meer

  De reis is mij tegengevallen. In de groep zat helemaal niemand waar ik aansluiting mee vond en de reisleiding kon of wilde mij met dit probleem niet verder helpen.

  Dan ben je toch weer alleen op reis, maar midden in een vrolijke groep is dat nog veel erger.

  Dit doe ik nooit meer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe mensen leren kennen dankzij vakantie met One2gethertravel

  Sinds mijn 52 ben ik al weduwe (inmiddels ben ik 71) en sindsdien was ik ook nooit meer op vakantie geweest. Onlangs heb ik van mijn kinderen een reis kado gekregen met One2gethertravel. Dit buro organiseert vakanties speciaal voor singles. Ik was dus niet de enige alleenstaande, maar had zelfs een aantal lotgenoten van mijn leeftijd. Ik heb heerlijk met deze mensen kunnen praten en heb er een aantal echte vrienden aan overgehouden. We spreken hier in Nederland dan ook nog regelmatig af. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een top vakantie heb gehad!

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

La Taha Vakantiehuizen
3 reviews

Bent u op zoek naar beoordelingen van vakantiehuizen aanbieder La Taha? Zoekt u het aller fijnste vakantiehuis van Spanje? Grote kans dat u het gez...

One2gethertravel

Lees hier, wat anderen van dit bedrijf zeggen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview. Lees echter eerst wat meer informatie over dit bedrijf op deze pagina.

Over One2gethertravel
Het bedrijf is een specialist in singel reizen en eenouder vakanties. Dit is het enige waar ze mee bezig zijn bij dit bedrijf. Het is een bedrijf welke reizen organiseert voor de gezellige en ook de bijzondere single of eenouder. Ze hebben een jarenlange ervaring en weten de juiste sfeer te bieden om jou een mooie vakantie te geven. Je kunt mee gaan op een stedentrip, een zonvakantie, skivakantie of bijvoorbeeld een cultuurreis. Je gaat niet alleen en samen met andere leuke mensen. 

Het bedrijf is de specialist. Je kunt trouwens kiezen voor een leeftijdstabel waarbinnen je mee wilt gaan. Je bent helemaal vrij om hierin te kiezen. Vrijheid is blijheid. Er zijn geen verplichtingen, zodat je optimaal kunt genieten. Een ideale mix van werkelijkheid en dromen, volop plezier en goed ontspannen. Voor eenouder vakanties telt natuurlijk het kind ook mee en is de vakantie afgestemd op het kind en de ouder. 
Het bedrijf heeft vakbekwaam personeel en helpt je 24 uur per dag om alles goed te regelen. Het is gediplomeerd personeel welke je helpt bij het verzekeringen, transfers en ook bij andere zaken. Het bedrijf is ook nog eens aangesloten bij het SGR (Stichting garantiefonds reisgelden). Iets wat ook wel prettig is.   


 

Diensten van One2gethertravel
Het bedrijf is de specialist in single reizen en ook one parent reizen. Het is natuurlijk heerlijk om op vakantie gelijk gestemde mensen te ontmoeten. Het maakt de vakantie zoveel meer mooier en leuker. 
Er is een ruim aanbod van sngle citytrips, single shortbreaks, single zon-strand vakanties, single cultuurreizen, actieve singlereizen en single wintersportreizen

Klachten, tips en complimenten over One2gethertravel
Wanneer je een klacht hebt kun je die bij de reisleider melden. Ook kun je achteraf per post, per mail of per telefoon je klacht kenbaar maken. Hierna zullen ze zoeken naar een passende oplossing. Wanneer je er samen niet uitkomt dan kun je natuurlijk ook nog naar de SGR gaan om daar je geschil voor te leggen. 

Heb jij ervaring met One2gethertravel? 
Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview 

Lees hier de beoordelingen van echte klanten van One2gethertravel. Hoe hebben zij hun Singlereis, Eénoudervakantie of 50+-reis ervaren? Hebben ze reistips?

}