NederlandReview

  Ervaringen noSun

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? NoSun is een bedrijf wat zich bezig houdt met vakantie, zon vakanties, stedentrips, busreizen en nog veel meer. De grootste groep mensen boekt alleen een reis. Vanuit Zoover krijgt het bedrijf een dikke negen. Het is goed om te kijken wat anderen van dit bedrijf vinden. Je kunt dit doen op onze website NederlandReview.nl. Het is leuk als je het bedrijf kent en interessant wanneer je het bedrijf nog niet kent. Wanneer je een goede of slechte ervaring met noSun dan zien we graag jouw beoordeling en review over hun terug op onze website NederlandReview. Ze zijn erg goed in groepsreizen.

  Over noSun

  noSun zorgt ervoor dat ze meerwaarde weten te realiseren bij actieve groepsreizen. Alle groepsreizen zijn met volop liefde, ervaring en kennis samengesteld bij noSun. Hierdoor is het mogelijk om in Europa een avontuurlijke groepsreis te boeken. Het is iets wat goed bij jou moet passen. Toch? Vee landen en streken hebben vaak meer te bieden, dan je uiteindelijk ook gedacht had. Als je dagen aan het strand wilt liggen en ook van de standaard attracties houdt (waar vele mensen in de rij staan) dan moet je niet naar noSun gaan. Het is een bedrijf wat hier niet voor geschikt is. Het is een bedrijf wat 10 jaar al groepsreizen maakt. Ze maken een goede match met de lokale bevolking, geweldige plekken en de natuur voor iedereen die mee gaat met de groepsreis. Een groep kan 8 of meer personen zijn. Het is natuurlijk afhankelijk van de bestemming en de sfeer.

  Je kunt een reis boeken naar de volgende landen bij hun:
  • België
  • Duitsland
  • Engeland
  • Ierland
  IJsland
  • Italië
  • Kroatie
  • Noorwegen
  • Schotland
  • Turkije
  • Zweden
  • Zwitserland


  When there is no sun - Sun Ra

  Diensten van noSun

  NoSun is een bedrijf wat groepsreizen organiseert. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij dit mooie bedrijf en waar je van kunt genieten.

  Klachten, tips en complimenten over noSun

  Ontevreden of een klacht? Dien deze dan in bij noSun. Het is een bedrijf wat je klachten graag oplost. Ook is het natuurlijk mogelijk om een compliment of tip te geven aan noSun. Ze izijn aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Ook zijn ze aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Volop zekerheden dus voor een goede reis en dat je klachten goed afgewikkeld worden.

  Heb jij ervaring met noSun?

  Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

  Lees hier de ervaringen met noSun, geschreven voor en door echte reizigers die meegingen op een van de actieve groepsreizen in Europa die de reisorganisatie aanbiedt, zoals skiën en mountainbiken.

  noSun
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.8
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  8.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over noSun

  Uw beoordeling

  No sun Zweden indian summer reis

  Super vakantie met leuke reisleidsters. Een week met activiteiten in Zweden , leuke groep en de leidsters zijn heel betrokken en stralen rust uit. Leuke groep , kleinschalig en leuke lokatie met vriendelijke mensen . Het eten was prima . Leuk om zo Zweden te leren kennen

  Door: Wilma26-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geweldige groepsreis

  Groepsreis Zweden, geweldige ervaring. Goed geregeld vanuit NoSun. Leuke (kleine) groep tijdens de reis.

  Door: Casper05-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Avontuurlijke groepsreis in het Noorden

  De meeste mensen gaan op vakantie naar een warm land, maar ik ben juist meer van het avontuur en de natuur. Daarom boek ik al enkele jaren mijn vakantie bij noSun. De naam zegt het grotendeels al: deze vakanties zijn namelijk niet gericht op de zon. Na het overlijden van mijn vrouw was ik een aantal jaren niet meer op vakantie geweest, omdat ik niet alleen wilde. Toen ik kennis kreeg van de groepsreizen van noSun, heb ik de stap gezet en dat is me zeer goed bevallen. Je beleeft het avontuur met andere en dat maakt het voor mij echt de perfecte manier om toch nog op vakantie te gaan. Zelf ben ik al meerdere malen naar Scandinavië afgereisd met deze organisatie en het is me elke keer weer zeer goed bevallen.

  Door: Benny T. 20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  geen leuke groep

  Reis viel tegen want de groep was niet leuk. Mensen deden stom tegen me en daar werd niks aan gedaan door de reisleiding.

  Door: P.31-08-2016
  noSun07-03-2017

  Dag! Vervelend om te horen dat je reis tegen is gevallen, helaas zien we je bericht daarover nu pas! Als we het rechtstreeks hadden binnengekregen, dan hadden we meteen even gereageerd natuurlijk. Mocht je je feedback alsnog willen doorspreken, stuur ons dan gerust nog even een mail. Met avontuurlijke groet, Fleur

  Hallo09-12-2018

  Ik heb dezelfde ervaring met Nosun. De groep deed aan pesten en de reisleider greep niet in. Reisleider was ook nog nooit in dat land geweest en wist de weg vaak niet goed. Ik heb dit achteraf gezegd tegen Nosun, maar nooit een reactie op gehad. Ik heb diverse reizen gemaakt, waaronder 2 x met Nosun. De andere reizen was altijd gezellig en leuke groepen. Bij Nosun viel dat ontzettend tegen. De eerste keer kwam er een meisje aanlopen en ze zeiden meteen wow die is lelijk, hopelijk gaat ze niet mee. Ze ging wel mee en werd gepest. De tweede reis zelfde verhaal, ik deed een keer niet mee met een activiteit door een blessure. De hele week ben ik uitgemaakt voor van alles daardoor. De tweede week heb ik maar m'n eigen plan getrokken want het was niet echt gezellig.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Prachtige vakantie gehad met noSun

  Na het overlijden van mijn partner heb ik besloten om deel te nemen aan een singlereis van noSun. Heb tijdens deze vakantie een hele leuk man leren kennen en daar heb ik nog steeds contact mee. Het was echt geweldig en ik hoop dat het op iets moois uitloopt.

  Door: Leny P. 31-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is noSun een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over noSun. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is noSun actief?

  noSun is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Stedentrips, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van noSun gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.