Nature’s Gift

Alle reviews

Nature’s Gift

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  doet het niet

  bon gekregen geldig tot 29 april .
  wilde hem inleveren accepteer de code niet
  verschillende manieren geprobeerd maar helaas
  mailtje gestuurd al een paar keer maar geen gehoor
  wat nu
  groet nel

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeaubon van Nature's Gift gekregen

  Bon gekregen van Nature's Gift voor mijn verjaardag van mijn zus.
  Geen idee wat het was eigenlijk, ik had er nog nooit van gehoord, maar toen ik op de website keek, zag ik dat ik het kon inleveren voor allemaal leuke uitjes.
  Echt een heel leuk idee en ik denk dat ik gewoon lekker mijn zus meeneem!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  origineel en duurzaam cadeau!

  Op zoek naar een origineel cadeau voor mijn tante kwam ik uit bij Nature's Gift.

  Echt een hele leuke shop voor een origineel cadeau.

  Mijn tante vond het heel erg leuk ook, ze is gek op de natuur en duurzaam!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  cadeaubon Nature's Gift om te wandelen in de natuur

  Voor Kerst een cadeaubon gekregen voor Nature's Gift - een hartstikke leuk initiatief! Wij houden veel van wandelen in de natuur en daar gaan we deze bon ook voor gebruiken.

Anderen bekeken ook

Madame Tussauds
7 reviews

Madame Tussauds: Ervaringen Wil jij oog in oog komen te staan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Adele, Barack Obama, Beyoncé...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Amsterdam Dungeon
11 reviews

Amsterdam Dungeon: Ervaringen Gruwelijke moordenaars, volhardende heksen, zelf-kastijdende monniken, krankzinnige rechters, dames van heel lichte ...

Plopsa
4 reviews

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de ...

Nature’s Gift

Bent u ook benieuwd naar wat andere mensen vinden van de 100% groene belevenissen van Nature’s Gift? Hier leest u de meningen van klanten die bij dit bedrijf een belevenis hebben mee gemaakt. Zo krijgt u een goed beeld van wat Nature’s Gift te bieden heeft. Heeft u een cadeaubon gekregen voor een belevenis van Nature’s Gift? Dan kunnen de reviews van anderen wellicht helpen om een keus te maken uit het aanbod van belevenissen in de natuur. Zo wordt het iets makkelijker om uit de ruim 200 bijzondere belevenissen te kiezen.

Over Nature’s Gift
Nature’s Gift is een webshop die 100% groene belevenissen aanbiedt. Het is onderdeel van Gift Nation B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd in keuzecadeauformules. Dit principe werkt als volgt: de ontvanger krijgt een cadeau in de vorm van een bon, waarmee hij een keus kan maken uit diverse cadeaus in de vorm van producten of uitstapjes. Dit soort formules zijn meestal in de vorm van een thema gegoten, zodat je bijvoorbeeld een hotelovernachting of een high tea kan geven. De ontvanger kiest dan zelf waar en wanneer hij dit gaat doen. Bij Nature’s Gift zijn alle belevenissen waaruit de ontvanger kan kiezen zogenaamde groene belevenissen.


Diensten
Nature’s Gift richt zich op iedereen die van de natuur houdt. Wanneer u op zoek bent naar een kado voor een natuurliefhebber, dan kunt u bij Nature’s Gift een cadeaubon bestellen. De bon wordt samen met een belevenissenboekje geleverd in een mooie kadobox. U kunt zelf kiezen hoeveel u eraan uit wilt geven, want de bon is in 4 waardes beschikbaar. U kunt een cadeaubon geven van €25, €35, €50 of €70. Afhankelijk van de waarde van de bon, kan de ontvanger van de cadeaubon vervolgens een 100% groene belevenis uit kiezen.  

De natuur in
De ruim 200 bijzondere belevenissen van Nature’s Gift zijn allemaal gerelateerd aan de natuur. Het leuke van de kadobon is dat de ontvanger zelf kan invullen hoe de bon gaat gebruiken. Wanneer u een bon heeft gekregen, gaat u eenvoudig naar de website van Nature’s Gift, waar u een keus kunt maken uit het ruime aanbod. U kunt een belevenis zoeken op een bepaalde locatie door de kaart te gebruiken, of u kunt zoeken binnen een categorie, bijvoorbeeld “op het water”, “met de kids”, “in je uppie” of “lekker lui”. Afhankelijk van de waarde van de bon kiest u vervolgens een belevenis naar keuze, die u via de website kunt reserveren.

Wordt het een sportief uitje of een workshop
Het aanbod van Nature’s Gift is zeer gevarieerd, zodat er voor iedereen wel iets naar wens bij zit. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een overnachting in de natuur, in een hooiberghut of in een tipitent. Sportievelingen kiezen misschien liever voor een dagje blokarten op het strand, voor een wadloop arrangement of voor SUP-boarden in de branding. Echte avonturiers kunnen gaan grotbiken of een GPS highlight wandeling maken. Liever echt contact met de natuur? Trek je sokken en schoenen dan uit en ga naar een blotevoetenpad. Maar ook kaas maken of een workshop fotografie behoren tot de mogelijkheden.

Klachten
Hoe leuk dit kado ook is, er kan natuurlijk iets gebeuren waardoor u ontevreden bent. Als u een klacht heeft, dan kunt u deze kenbaar maken door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt uw klacht ook schriftelijk indienen. Nature’s Gift zal binnen 14 dagen inhoudelijk op uw klacht reageren. Of u nu een tevreden klant bent, of juist een minder goede ervaring heeft, in elk geval kan uw ervaringen andere klanten helpen. Laat daarom weten wat u vindt van dit bedrijf door een review achter te laten.

Lees hier de reviews van echte klanten over Nature’s Gift! Hoe beviel de rondvaart, overnachting of fietstocht door de natuur? Wat doen ze met klachten?

}