Momondo

5.2

Bestellen

5

Service

6.2

Prijs

5.8

Levering

70%

Zou hier weer kopen

Momondo

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.nl is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieders en ook de hotel aanbieders. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor het huren van een auto via een autoverhuur. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via Momondo.nl. Ken je Momondo.nl nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als Momondo.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!  

Over momondo.nl

Met momondo.nl is het mogelijk om de grenzen te verleggen. Het is mogelijk om te ontdekken wat er allemaal kan en wat er mogelijk is. Kijk naar de verschillende mogelijkheden om te zien welke mooie reien er allemaal kunt boeken.  Het is een bedrijf wat in 2006 is gestart als een groep van gedreven en vakkundige ontwikkelaars uit Denemarken. De site momondo.nl is gemaakt om een onafhankelijke vergelijker van vluchten te zijne n te worden. Het is een heel staaltje programmeerkunst wat achter de site schuil gaat. Het is goed en mooi om te zien wat er allemaal kan. Het is een combinatie van menselijkheid en technologie. De oprichters hebben hun IT achtergrond en het moderne theater met elkaar gemixt in combinatie met hun eigen vaardigheden en creativiteit.

Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Het is dus een grote reizen zoekmachine welke meer biedt dan alleen data. Het zorgt ervoor dat de hele site en reis tot leven komt. Het is mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is. 
Uiteindelijk is het allemaal samengekomen in de site momondo.nl.  

Diensten van momondo.nl

De site momondo.nl is een vergelijkingssite van verschillende vakanties, reizen en vliegtickets. Ook is het mogelijk om er een auto te huren via de autoverhuur optie. Het is goed om alle mogelijkheden te ontdekken en om zo een goede selectie te maken voor je volgende vakantie. 

Klachten, tips en complimenten over momondo.nl

Ben je ergens niet tevreden over bij momondo.nl? Je hebt een klacht? Dan kun je die natuurlijk altijd indienen bij hun. Het kan via de site, per mail, per telefoon en natuurlijk ook per post. Er zijn volop mogelijkheden om te ontdekken wat er allemaal kan om de problemen uit de wereld te helpen. 
Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!  

Heb jij ervaring met momondo.nl 

Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 


 


Betrouwbaar én goedkope vluchten bij Momondo? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet of u hier met een gerust hart kunt boeken! Lees ze allemaal bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Vliegtickets

Via momondo bij schiphol tickets gekocht. Blijken we opgelicht te zijn. Grappigste van al is dat momondo deze site sponserde!! Allemaal oplichters. Ik heb geen vlirgtickets en ben nog eens mijn geld kwijt ook!!!!!

I

Irem Lort

04-04-2022

0

Tickets

Scammers op deze site aanwezig heb tickets gekocht Amsterdam -buenos aires maar krijg geen tickets en geld kwijt werd door monmondo doorverwezen naar orangeflight zeer slecht dat dit hier kan gebeuren

P

Peter de Wit

13-08-2021

0

bought airline ticket with go to gate travel agent

your company advertise Fraudsters like go to gate

C

c

06-08-2020

0

Naar Nieuw Zeeland heen over HongKong en terug via Singapore

We willen over een jaar naar Nieuw Zeeland, via verschillende heen-terug-stopover locaties. Bestellen en Service: Geprobeerd via Google Flights, Skyscanner en nog 2. Alleen Momondo kon de 'complexe' vraag goed aan, met veel zoekopties. Levering: Ook het doorverwijzen naar de carrier ging goed. Top. Prijs: lag uiteindelijk bij 1 van de carriers iets hoger, maar toen waren we al 3 uur verder met alle zoekmachines en was het geen echt issue meer (eur 50 meer pp)

P

Pim

28-04-2019

0

1200 euro door boeking via Momondo kwijt!

Ik heb via Momondo een vlucht bij Travel2be geboekt en betaald via Ideal. Het bedrag is wel van mijn bankrekening afgeschreven, ik heb echter geen bevestiging van boeking en betaling ontvangen. De helpdesk van Travelgenio (eigenaar van Travel2be) geeft via de mail geen thuis terwijl mijn bank zeker weet dat het geld overgeboekt moet zijn. Maar ik krijg geen enkel antwoord op mijn vragen rond mijn boeking en betaling. De helpdesk van travelgenio wel gebeld en na dik een uur in de wacht te hebben gestaan, werd mij meegedeeld dat de boeking eenvoudigweg niet gedaan is en men brak het gesprek vervolgens met mij af.

A

André Huigens

01-01-2019

0

Zoveelste internet misleiding

Heb op Momondo gezocht naar een Elite ticket van Eva Air naar Bangkok. Momomdo vond maar één bedrijf GoVolo2 met een prijs van € 929. Rechtstreeks zoeken leverde mij liefst een € 75 lagere prijs op. Momondo zoekt slecht of speelt onder één hoedje met de gevonden GoVolo2. Allebe1 SLECHT.

P

Peter Jongerius

15-05-2017

0

Spontane actie: last minute op vakantie

Via Momondo zijn wij de koude in Nederland in Februari even goed ontvlucht Ze hadden echt een mooie aanbiedingen, redelijk last minute, en daar hebben we gebruik van gemaakt. Beetje een spontane actie, maar ons zeer goed bevallen!

J

Jeremy

08-05-2017

0

alles voor reisje Portugal

Website werkt goed en handig en ik heb alles kunnen boeken in een keer voor ons reisje naar Portugal

K

Karien f

05-01-2017

0

Goedkope vliegtickets naar Italie

Ik had eigenlijk nog nooit van Momondo gehoord, maar een vriend ried het aan. We waren daardoor goedkoper uit, dan we eigenlijk hadden gedacht, met de vliegtickets. Daardoor kunnen we nu meer besteden aan de vakantie daar met lekker eten enzo!

V

Van der Gaag

07-06-2016

0

Reis vergelijken met Momondo

Wilde mijn vriendin laatst verrassen met een weekendje weg, maar had niet al te veel te besteden. Op Momondo een aantal reizen vergeleken en dat resulteerde vervolgens in een redelijk goedkope vakantie. Het was overigens geweldig!

R

Robert Snijder

22-04-2016

0