Mimosa reizen

7.8

Bestellen

7.1

Service

7.6

Prijs

7.1

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Mimosa reizen

Waarom ook jij op vakantie moet gaan met Mimosa reizen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.

Over Mimosa reizen

In 2015 is het bedrijf Mimosa Reizen opgericht. Het is een Nederlandse touroperator met een pakket van dynamisch samengestelde reizen. Ze bieden deze aan door verschillende aanbieders van vakanties met elkaar te combineren. Het wordt ook wel virtuele tour operating genoemd. Het bedrijf stelt de pakketten samen door meerdere accommodaties en ook lowcost vluchten van Easyjet en Ryanair met elkaar te combineren. De unieke werkwijze zorgt ervoor, dat je een lage prijs krijgt voor je reizen en vakanties. 

Je kunt dezelfde vakantie boeken, maar dan voor een voordelige prijs bij Mimosa reizen. Je hoeft niet langer zelf op zoek te gaan naar een goedkope vlucht of de meest goedkope accommodatie. Bij de zoekmachine van Mimosa reizen vindt je het allemaal. Je bent in een keer klaar. Je hoeft niet alles zelf te boeken.  
Het is trouwens helemaal veilig en goed om je reis te boeken bij Mimosa reizen. Ze zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, de SGR en ook bij het Calamiteitenfonds. Hierdoor weet je zeker, dat je een goede reis kunt boeken bij ze. Er zijn volop vertrekdata en ook locaties, waardoor je voor een scherpe reis een mooie reis kunt boeken bij ze. Heerlijk! 

Diensten van Mimosa reizen

Ze bemiddelen in vakanties vanaf vele vertreklocaties en op alle dagen van het jaar. De belangrijkste voordelen van dit bedrijf:
-    Er zijn volop vertrekdata en vertrokplekken. 
-    Er zijn speciale en exclusieve kortingen 
-    Er zijn hotels en vluchten welke lowcost worden ingekocht
-    Er is een ruim aanbod van 8.000 accommodaties bij hun
-    Je kunt veilig via iDeal of met je creditcard een betaling doen
-    Vandaag boeken is morgen vertrekken (als je dat wilt)

Klachten, tips en complimenten over Mimosa reizen

Ze zijn aangesloten bij meerdere organisaties, zoals de ANVR en de SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor is het mogelijk om met een goed gevoel een reis te boeken. Mocht er wat misgaan dan kun je een klacht indienen bij Mimosa reizen. Lossen ze het niet goed op volgens jou dan kun je naar deze organisaties gaan om een oplossing te vinden. 

Heb jij ervaring met Mimosa reizen? 

Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf als Mimosa reizen op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. Ook voor Mimosa reizen! 


 


Waarom ook jij op vakantie moet gaan met Mimosa reizen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (60)

Reis naar Gran Canaria, november ‘23

Net terug van mijn , voor het eerst bij Mimosa Reizen geboekte vakantie. Alles Top geregeld. Duidelijk en zonder allerlei overbodige poespas. Ook keurig van te voren op de hoogte gesteld dat het aquapark bij mijn hotel wegens renovatie gesloten was. ( vele reizigers van andere organisaties wisten dit niet van te voren) Transfers top geregeld met duidelijke uitleg en… was ook nog de goedkoopste aanbieder!

R

Ria Breedveld

15-11-2023

0

Reis

J

J

01-11-2023

0

goede directe service na de boeking gelijk bericht. Duidelijk en overzichtelijk. wist niet hoe een stoel te reserveren, tel. advies gevraagd en het werd duidelijk uitgelegd.volgende boeking weer bij Mimosa Reizen

T

Tim

29-03-2023

0

Pakketreis

Nooit meer Mimosa!!!!!!!! Tot 2x toe gooiden ze gewoon de hoorn op de haak. Zeer onvriendelijke personeel (op 1 man na)ze zijn onbeschoft, luisteren niet, en hebben totaal geen respect voor jou als klant, zeggen dingen die totaal niet kloppen ( navraag gedaan bij corendon) Het pluspunt na heel veel trammelant: geld binnen 2 uur op de rekening terug. Hier van geleerd en nooit meer Mimosa

V

Van Waas

31-08-2021

0

Reis naar Spanje

Reis geboekt naar Spanje , ondaks corona zelf besloten te gaan. Alles goed geregeld.

J

Jimy

29-04-2021

0

Turkije 3x

3x op reis geweest naar Turkije en door mimosa top geregeld. Vorig jaar onze reis naar egypte door corona omgeboekt naar aankomende mei maar hoop dat dit word geannuleerd, vind het nog steeds eng om te gaan. Maar de aankomende jaren zullen wij fijn bij mimosa boeken.

M

marion hoek

16-04-2021

0

All inclusive reis naar Tunesie oktober 2020

Door corona alles onzeker. Diverse malen telefonisch contact gehad met reisbureau. Iedere keer keurig te woord gestaan. Helaas, 10 oktober werd reis geannuleerd (vertrek was 20 oktober). Gehele reissom was betaald. Voucher ontvangen voor reissom. Vandaag mail ontvangen (hun initiatief) met verzoek rekeningnummer door te geven en het geld stond vandaag ook al op de rekening. Kijk, dat vind ik een perfecte service!!! Wij hadden al eerder via hun geboekt (voor corona) en destijds ook geen klagen gehad.

C

Christine

27-01-2021

1

Reis hurghada

Wij betaalden 450eu voorschot op een reis naar hurghada hotel sunny beschikbaar 2 personen, door corona werd fit afgelast, wij hebben ons geld niet teruggezien en geen contact gehad. Geen aanrader maar oplichting

S

Samyn heidi

08-12-2020

0

Reis maar Spanje

Onze reis maar Spanje is goed uitgevoerd. Volgende keer boeken we weer bij Mimosa

T

Tim

12-09-2020

0

Reis naar Egypte

Helaas is de reis naar Egypte geannuleerd door Mimosa reizen en kreeg een omboeking of voucher aangeboden. Een bericht gestuurd om 9.32 dat ik liever mijn geld terug had en om 9.41 stond het al op mijn rekening. Mimosa super bedankt en jullie zijn zeker een aanrader voor de volgende vakanties.

G

G.wouters

04-09-2020

1

Vakantie naar Tenerife maart 2019 via Mimosa Reizen

All inclusieve vakantie geboekt 10 dagen op Tenerife in labranda is la bonita in Costa Adeje. Boeking ging prima en reis is prima verlopen. Geen problemen gehad. De prijs was prima, boekingsbescheiden op tijd ontvangen, transfer prima geregeld. Had geen reden om kontakt te zoeken meer reisbureau omdat er geen reden toe was.

C

Christine Arfman

25-07-2020

0

Pakketreis

Waardeloze organisatie bij problemen. Wordt van kastje naar de muur gestuurd. Hierdoor nog steeds 500 euro kwijt van de pakketreis.

A

Ad van Hekken

28-05-2020

2

Reis Side

Wat een slechte reactie krijg je van hun steeds weer andere prijzen kortingen er niet af en een norse man die je te woord staat , .wanneer je iets overlegt oplossingen of je een redelijk antwoord geven.kunnen ze niet. Onze ervaring slechte maatschappij .

W

Willie v schajik

14-02-2020

1

pakketreis

Klant is koning zo zegt men. Niet bij Mimosa reizen! Zodra de betaling binnen is, is zowel klantvriendelijkheid, professionaliteit en serviceverlening zéér ver beneden peil. Het was noodzakelijk dat ik 2 keer telefonisch contact opnam. Dat was echt dringend en noodzakelijk omdat er zaken fout liepen, ik vragen had en erf onduidelijkheden waren, Ik vroeg netjes en beleefd om hulp, advies en oplossingen. Twee verschillende heren hebben mij te woord gestaan. Tijdens beide gesprekken ben ik zeer onbeleefd, grof en schandalig te woord gestaan. Op beledigende en bijna schreeuwde toon werd ik 'afgekafferd'. Doei Mimosa!

M

m c

06-10-2019

0

reis tenerife

Pluspunt: mooi appartement Minpunten: slechte organisatie, slechte informatie, geen reisleiding, contact zoeken onmogelijk, slecht geregeld allemaal. Nooit en nooit meer mimosa

J

Joke Vermast

25-08-2019

0

Pakketreis

Service en Klantvriendelijkheid is echt Waardeloos. Onbeschofte / Onvriendelijke , niet professionele organisatie.

J

Janus

03-06-2019

2

Reis

Als je denkt dat je een pakketreis boekt, kom je van een koude kermis thuis! Boeken gaat snel. de Service en Klantvriendelijkheid is echt Waardeloos. Onbeschofte / Onvriendelijke , niet professionele organisatie. Gebrekkig Nederlands sprekende mensen die niet willen begrijpen wat je bedoelt. Willen je absoluut niet helpen bij vragen NA de boeking.

I

Ib

03-06-2019

0

Pakketteis

Boeken ging snel, bevestiging ook, als je vragen hebt NA de boeking word je onbeschoft te woord gestaan, er wordt geschreeuwd. Betalingsherinnering ontvangen terwijl alles op tijd betaald was!!! Geen excuus niets... Als je hierover belt zeggen ze ja we krijgen duizenden e-mails per dag.... Kortom nooit meer, goedkoop = duurkoop

A

Angel

31-05-2019

0

Hotel geboekt met airco die er niet is

Hotel geboekt met airco zoals vermeld op hun site wat niet het geval was. We vonden dit toch wel misleidende reclame en hadden zeker niet voor dit hotel gekozen als we dit geweten hadden. Geprobeerd bij hotelreceptie een ander kamer te krijgen wat niet mogelijk was omdat in het hele hotel geen airco aanwezig was, aldus hotelreceptie. 's Nachts in zeer warme kamer schuifpui moeten openzetten muggen en verkeersoverlast, moeilijk kunnen slapen. Achteraf ontkende Mimosa dit ten stelligste en opmerkingen werden gemaakt als "hebben ze airco er dan eruit gehaald". Op onze vraag waarom ze dit dan niet navroegen bij het hotel deden ze niet. We hebben zelf maar bevestiging bij hotel gevraagd die dit beaamde en dit ons per mail doorgestuurd en wij naar Mimosa, ze hebben ons nu doorverwezen naar Thomas Cook. Een sorry kennen ze daar niet.

F

Fr. Hover

22-05-2019

0

Super vakantie gehad.

Wij zijn met Mimosa naar Egypte geweerst, tramsfer privé geboekt en gevlogen met Transavia. Alles goed geregeld en goedkoper dan concurrenten. Nu ook voor mei en herfst vakantie 2019 geboekt.

J

Jimy

06-10-2018

0