Meditel reisvaccinaties

5.2
5.4

Bestellen

5.4

Service

5.3

Prijs

4.6

Levering

31.3%

Zou hier weer kopen

Meditel reisvaccinaties

Moet u zich laten onderzoeken in zowel preventief- als gericht medisch voor verzekeraars? Dan bent u bij www.meditel.nl aan de juiste adres om je te laten keuren / onderzoeken. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De eerdere consumenten die zich hebben laten onderzoeken of hebben laten keuren hebben een review geplaatst over Meditel. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, je goed word geholpen met keuringen en vaccinaties en of je volledig gezond bent. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf of winkel. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij zich willen laten onderzoeken via Meditel. We horen graag uw mening over Meditel.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over Meditel.nl

Wat is Meditel.nl? Meditel is sinds 1987 een gespecialiseerde bedrijf in zowel preventief- als gericht medisch onderzoek voor verzekeraars, verzekeringstussenpersonen, bedrijven, overheden en particulieren. Er worden jaarlijks meer dan veertigduizend medische keuren onderzocht en Meditel is dus daarmee marktleider op het gebied van medische keuringen, risico- en claimbeoordelingen. Meditel verricht Preventief Medische Onderzoeken volgens de eisen van de Arbowet waarmee u hiermee als werkgever aan de wettelijke plicht om uw werknemers een periodiek medisch onderzoek aan te bieden voldoet. Ook verricht Meditel diverse wettelijk verplichte keuringen.  Het bedrijf is gevestigd in Gouda.

Heeft u zich ooit laten onderzoeken via Meditel.nl? Hoe was uw ervaring en klopt het dat zij goed zijn in het onderzoeken ervan?

Diensten Meditel.nl

Meditel gaat dus over het onderzoeken van mensen voor verzekeraars, verzekeringstussenpersonen, bedrijven, overheden en particulieren. Ze bieden categorieën aan zoals de PMO (Preventief Medische Onderzoeken), wettelijke keuringen waar een werknemer periodiek verplicht is een medische keuring te ondergaan, Vervolgstappen waar je door gewezen kan worden naar de huisarts of specialist, griepvaccinaties waar zij een vaccinatie aanbieden met een grote mate van bescherming en beroepsvaccinaties om uw organisatie te verzorgen. Meditel heeft een landelijk netwerk van keuringslocaties en vaste contactpersonen voor werkgevers. Het is tevens mogelijk om online in te plannen voor 24 uur per dag, 7 dagen per week. Meditel is dus een specialist op het gebied van medische keuringen en onderzoeken.

Heeft u als bedrijf of persoonlijk een categorie uitgekozen om iemand te laten onderzoeken voor uw bedrijf? Laat het ons weten.

Klachten

Heeft u een klacht opgelopen bij het onderzoeken ervan of heeft u een vraag over de onderzoeken en vaccinaties? Dan kunt u via de website Meditel.nl de klantenservice bereiken. U kunt het contactformulier zo invullen en de werknemers ervan zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Via de klantenservice kunt u ook online een vaccinatieafspraak maken. Of voor vragen kunt u met betrekking tot vaccinaties de FAQ raadplegen.

Ooit een klacht gehad om een onderzoeking of heeft u ooit iets gevraagd? Hoe snel werd u geholpen en hoe reageerden zij daarop? We willen het graag weten.

Duizenden onafhankelijke ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze allemaal bij NederlandReview. Ook over Meditel!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (16)

Anderen bekeken ook