Lufthansa

Alle reviews

Lufthansa

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  enkele vlucht

  On december 16nd I was supposed to fly from Hamburg to Brussels. There was a strike so at the airport they rerouted me over Munich on a flight not affected by the strike. No problem, it happens. My flight to Munich, unfortunately, left with delay so I missed the connection in Munich. And then it started. Since it was already late the Lufthansa staff in Munich to just organize your own hotel and they would provide a refund after which they just closed the office. Now they refuse to refund the hotel. Avoid this airline at all cost. If you miss your flight they leave you stranded with no assistance at all. Let’s hope they go out of business and a decent new management can step in.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Drama Vlucht binnen de EU

  Flew (or at least tried to) with Lufthansa to Budapest. First flight was delayed 2 hours in advance, automatically rebooked to a flight on the same day, 5 hours later. This flight was then delayed two times, half an hour before scheduled departure time with a total of 4 more hours.

  Missed the connecting flight, and of course the "help desk" cannot do anything and a refund or compensation is pure myth.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  uiterst onprofessionele klantenservice

  wat een vreselijk slechte klantenservice. Ik heb zelden zo iets belabberds meegemaakt. Bijzonder slecht bereikbaar, uren in de wacht, alleen gebrekkig Engelssprekend personeel, ICT systemen die het laten afweten. Na 5 maanden is het nog steeds niet gelukt om een vlucht via de usa die vanwege corona niet doorging om te boeken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  14 décembre 2021

  Geen keuze voor het eten of ontbijt, vegetarisch diner en ontbijt punt.
  Eenvoudig slechte service.
  Ik ben géén vegetariër en het minste is hierop gewezen te worden dan kan men zog hiernaar schikken, indien men mij daarop gewezen had ik bij een andere maaschappij geboekt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ticket Amsterdam Schiphol

  Vriendelijke maatschappij, typisch Duits, dus zeer accuraat. Ik rijdt regelmatig naar Frankfurt dus maar een keer proberen te vliegen. Was wel gelijk de laatste keer. Is 2 keer zo duur en vliegen is totaal 2 uur langer als auto rijden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ticket business class

  Geen reacties op klachten!
  Slechte service.
  Slechte informatie Corona.
  Telefonisch nauwelijks te bereiken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlucht van Teheran naar Amsterdam ticket nr.2208509776349

  Afgelopen augustus heb ik gevlogen met Lufthansa. In Teheran bleek onze vlucht naar Amsterdam overboekt. We zouden oorspronkelijk via Frankfurt naar Amsterdam vliegen. Mijn groep waar ik mee gereisd heb, werd gevraagd om de vlucht via Wenen te laten verlopen.
  Ons werd een compensatie in het vooruitzicht gesteld van €300,--. Bij thuiskomst heb ik dit geclaimd. Mijn claim werd afgewezen, terwijl de claims van mijn medereizigers werden toegewezen. Mijn bezwaar werd vervolgens ook afgewezen. Het lijkt erop dat de ene claim beoordelaar anders beoordeeld dan de andere. Dit is een slechte zaak.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Delay delay and cancelations

  No value for money, cancelations and Delays. After four flights three delays, one cancelation.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlucht was goed, maar veel last van staking en gestresst grondpersoneel bij Lufthansa

  Afgelopen november hebben wij met Lufthansa gevlogen.
  De vluchten werden goed uitgevoerd, zowel de heen- als de terugreis. Vriendelijk personeel, schoon vliegtuig.

  Maar op de terugweg hebben we wel echt last gehad van de stakingen. Ik vind het prima dat ze vechten voor hun rechten, maar hier hadden de reizigers echt heel erg veel last van, en daar kan ik dan toch slecht tegen.
  We hadden het grote geluk dat onze vluchten die dag wel gingen. Maar door de staking was al het personeel, vooral het grondpersoneel, zeer gestresst en ook onvriendelijk. Dat was echt vervelend.

  In Frankfurt moesten we overstappen en dat was echt rampzalig. Doordat we na heel erg zeuren eruit werden gepikt en uit de rij mochten, konden we onze vlucht nog op het nippertje halen. Andere mensen waren minder gelukkig en misten diezelfde vlucht. Het personeel daar was totaal niet voorbereid op de extra drukte en daarbovenop waren ze absoluut niet stressbestendig en werd iedereen afgesnauwd. Zeer onderbezet met als resultaat totale chaos. Terwijl het juist veilig moet zijn!

  Dat zijn voor ons redenen om de volgende keer langer na te denken over een vlucht met Lufthansa. Ze staken hier best vaak, namelijk.

  En dat is echt jammer, want de vlucht zelf werd op zich perfect uitgevoerd. Professioneel, vriendelijk, netjes.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service en goedkoopste voor lange vlucht

  Personeel is zeer vriendelijk, we deden een lange vlucht naar Amerika en werden constant van eten en vooral drinken voorzien. Prima in orde allemaal. Eten zag er sneu uit, maar smaakte nog best ok.
  En we hadden een hele grote hoeveelheid films om uit te kiezen.
  Tot slot waren ze de goedkoopste aanbieder van onze vlucht, daarom hadden we voor ze gekozen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima vlucht geboekt

  Eten kon beter maar het was een prima vlucht. Correct personeel, schappelijke prijs en alles zag er schoon en netjes uit. Geen vertraging ook.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beenruimte beperkt

  Gelukkig was het geen lange vlucht, want ik vond het behoorlijk krap zitten bij Lufthansa! Wanneer wordt dat nou eens beter, zonder dat ik hoef te verkassen naar duurdere klassen....

  Verder was het cabinepersoneel wel vriendelijk en de prijs viel ook mee.

Anderen bekeken ook

Aan Zee
11 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Stedentrips.nl
4 reviews

Wat zeggen andere nu eigenlijk over Stedentrips.nl? Stedentrips.nl is een partij welke al een lange tijd op het internet aanwezig is om mensen te h...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

Lufthansa

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Lufthansa is een bedrijf uit Duitsland wat een vliegmaatschappij is en vliegt op vele bestemmingen in heel de wereld. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over Lufthansa. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Lufthansa. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Lufthansa.  

Over Lufthansa
Lufthansa is in januari van 1926 opgericht na een fusie tussen de Deutsche Aero Lloyd en Junkers Luftverkehr. De naam was eerst Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft. De naam Lufthansa is een combinatie van de woorden luft en Hansa. Het bedrijf is in 1951 gestopt. In 1953 is het weer opgericht welke de handelsnaam gekocht heeft.  In 1955 heeft de DDR de naam Deutsche Lufthansa gebruikt.   

Veel later werd Lufthansa een van de oprichters van Star Alliance, wat een zeer groot samenwerkingsverband is tussen luchtvaartmaatschappijen. Ze hebben nu 656 vliegtuigen en er werken 118.000 mensen bij Lufthansa. 

Diensten van Lufthansa
De diensten bestaan uit: 
•    Lufthansa Cargo
•    Lufthansa Catering, verzorgt het eten voor alle Lufthansa-vluchten
•    Lufthansa Technik, verzorgen het onderhoud van de vliegtuigen
•    Lufthansa Systems, produceren de IT-systemen voor deze luchtvaart
•    Lufthansa Regional, een samenwerking van de diverse regionale luchtvaartmaatschappijen
•    Lufthansa CityLine, een van de regionale luchtvaartmaatschappijen
•    Air Dolomiti, een luchtvaartmaatschappij uit Italië
•    Jade Cargo, een vrachtmaatschappij welke opgericht is door Lufthansa Cargo en Shenzhen Airlines.
•    Condor, een chartermaatschappij,
•    LSG Sky Chefs, de vliegtuigcateraar
•    Lufthansa Flight Training, verzorgt de opleidingen van de bemanningen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen
•    Delvag, een verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in de luchttransporten

Klachten, tips en complimenten over Lufthansa
Ben je ontevreden over Lufthansa? Het is goed om dan een klacht in te dien. Het is mogelijk om zo een oplossing te krijgen. Hierna kun je jouw mening over Lufthansa op NederlandReview achterlaten. 

Heb jij ervaring met Lufthansa?
Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

Tickets makkelijk boeken en relaxed vliegen? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen. Lees ervaringen bij NederlandReview

}